Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-13, 07:20   #2911
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dobranoc panienki (jeszcze panienki) swoją drogą śmiesznie jak takie wariatki jak my nagle za rok będziemy się tytułować jako "żony"
Hehe tancerko też się nad tym zastanawiałam

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
hejo laski!
widze, ze juz wszystkie spia ja sie tylko wpadlam zameldowac, ze jestem
bylo cudowanie TZ ma nowy pomysl na podroz poslubna - Egipt polaczony z kursem nurkowym (nurkowanie do 18 metrow) ogolnie mamy nowe hobby - snurkowanie i nurkowanie na rafach - glownie tak spedzalismy czas
foty beda jutro jakos wieczorem. musze sie zebrac i wgrac na Picase - jest ich cale mnostwo i nawet moze jakis fimik wrzuce jak juz TZ cos zmontuje ale najpierw od samego rana do 16 uczelnia
wiec ide spac co by jutro rano wstac
Witaj lain no to w takim razie dziś wieczorem liczymy na fotki Chociaż mnie i tak pewnie tu nie będzie bo robię z dziewczynami imprezę urodzinową na stancji Trzymajcie się Miłego dnia
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:31   #2912
obca7
Wtajemniczenie

Cześć lasesitki
Tak mi głupio bo miałam wgrać zdjęcia na gmailaMiałam komputer u naprawy a na nim były fotki. W domku tylko z lapka brata korzystałam z doskoku. Obiecuję Wam, że dzisiaj wstawięI może jeszcze fotki z siostry wesela jakiego bezika miała będąc w 6 miesiącu ciąży Chyba, że nie chcecie oglądac to nie wstawię.;P
A wczoraj do Tżta przywieźli zaproszenie na wesele kuzyna na 20 czerwca. A tak mi sie nie chce iść na to wesele, że szok. Szkoda, ze w ten dzień nie mam szkoły prztynajmniej miałabym pretekst. Ehh wredna jestem ale naprawdę nie mam ochoty iść. Jeszcze nie mam się w co ubrać. A kupić nie kupię bo w moiim rozmarze to ciężko, żeby nei wyglądać jak babcia. A szycie to krawcowa już mi 2 miesiące temu odmówiła, bo tyle ma szycia. ehhh Trzeba przejrzeć szafę i może coś znajdę

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-05-13 o 07:33
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 07:58   #2913
lusmarija
Wtajemniczenie

cześc dziewczynki

ehhh nie mogę się doczekać wieczora bo ......... Lain wstawi fotki na pewno przybędę oglądać... witaj Kochana po powrocie super że wyjazd udany, chociaż raczej nie mogło być inaczej

Obca Ty się tutaj nie wykręcaj nam i obowiązkowo wstawiaj fotki, ze ślubu też czekamy cierpliwie

miłego dnia

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:09   #2914
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześc dziewczynki
Obca Ty się tutaj nie wykręcaj nam i obowiązkowo wstawiaj fotki, ze ślubu też czekamy cierpliwie

miłego dnia
Cześć
Jak wrócę z pracy to wstawię
Miłego dnia
Stary 2009-05-13, 08:25   #2915
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć lasesitki
Tak mi głupio bo miałam wgrać zdjęcia na gmailaMiałam komputer u naprawy a na nim były fotki. W domku tylko z lapka brata korzystałam z doskoku. Obiecuję Wam, że dzisiaj wstawięI może jeszcze fotki z siostry wesela jakiego bezika miała będąc w 6 miesiącu ciąży Chyba, że nie chcecie oglądac to nie wstawię.;P
A wczoraj do Tżta przywieźli zaproszenie na wesele kuzyna na 20 czerwca. A tak mi sie nie chce iść na to wesele, że szok. Szkoda, ze w ten dzień nie mam szkoły prztynajmniej miałabym pretekst. Ehh wredna jestem ale naprawdę nie mam ochoty iść. Jeszcze nie mam się w co ubrać. A kupić nie kupię bo w moiim rozmarze to ciężko, żeby nei wyglądać jak babcia. A szycie to krawcowa już mi 2 miesiące temu odmówiła, bo tyle ma szycia. ehhh Trzeba przejrzeć szafę i może coś znajdę
Pomyśl sobie jak to TY będziesz wręczać własne zaproszenia i to Twoi goście będą tak myśleć(oby nie oczywiście)
A zdjęcia wstaw jak najbardziej

lain witamy i czekamy na fotki

I tak wogóle to Dzień Dobry

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 08:37   #2916
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Pomyśl sobie jak to TY będziesz wręczać własne zaproszenia i to Twoi goście będą tak myśleć(oby nie oczywiście)
A zdjęcia wstaw jak najbardziej
I tak wogóle to Dzień Dobry
Tutaj bardziej mi chodziło o to, że ja tej osoby nie lubię i dlatego nie chcę iść. A defacto muszę, bo to jest kuzyn mojego Tżta. A ja nie lubię być do czegoś zmuszana. A nie zrobię mu tej przykrości tylko dlatego, że kogoś nie lubię. Trzeba iść na kompromis. A druga sprawa to sesja w mniędzyczasie.Chociaż to może być miła przerwa od nauki Ale znając życie ponarzekam trochę i tak będę się super bawić
A co do moich gości niech se myślą co chcą Wszystkich i tak nie zadowolisz.
A tak w ogóle to młodzi mieli już ślub cywilny. Później mieli przyjęcie dla najbliższej rodziny. Teraz biorą ślub koscielny i zapraszają resztę rodzinki

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-05-13 o 08:55
Stary 2009-05-13, 09:33   #2917
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze nie jedz popcornu bo sie odchudzasz

po drugie mój tż też studiował ekonomie ale specjalizacja bardziej informatyczna.
a po trzecie chyba do pracy pójdzie dopiero jak wrócimy z Norwegii bo teraz ma i tak kupe roboty dobrze płatnej a w norwegii zarobimy przynajmniej 8 tys na głowę w miesiąc co daje jakieś 16 tysiaków oszczędności po miesiącu bo na bank troszkę wydamy po powrocie jak zawsze hehehe- kasa nam sie bardzo przyda na wesele czy urządzanie mieszkanka a w Polsce w miesiąc takiej kasy nigdzie człowiek nie zarobi i nie odłoży sobie. jeśli nam się nie uda pojechać za granicę do pracy to jak tylko tż znajdzie jakąś pracę to oczywiście do niej pójdzie jak najszybciej.
mogę nie zjeśc obiadu, ale popcornu sobie nie daruję
No tak, skoro Norwegia ma wypalić to brzmi to rozsądnie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
wreszcie przeszukałam net i znalazłam parę sukni, które mi się nawet podobają - nie jest to nic w stylu orgazmu na miejscu, ale są ok
http://www.lisaferrera.pl/product_in...cef42a6cb32912
http://www.margarett.pl/images/kolek...kolekcja20.jpg
http://www.margarett.pl/images/kolek...fico/Malta.jpg
http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=4

ostatnio stwierdziłam, że suknię muszę wybrać na takiej zasadzie jak ostatnio mysz komputerową. Weszłam do sklepu i zobaczyłam zieloną mysz do kompa, potem oglądaliśmy jeszcze inne, tańsze, ale ja koniecznie musiałam mieć tą jedną, mimo że była ostatnia i mi ją facet z ekspozycji ściągnął a potem patrzyłam na nią jeszcze z czułością jak byliśmy w restauracji
najładniejsza pierwsza.

Cytat:
dobranoc panienki (jeszcze panienki) swoją drogą śmiesznie jak takie wariatki jak my nagle za rok będziemy się tytułować jako "żony"
fajnie będzieTylko ja jestem strasznie młoda na żonę, tż będzie miał 27 lat ja 23, jemu już nawet pasuje mieć żonęFajnie mieć młodą żonę

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
hejo laski!
widze, ze juz wszystkie spia ja sie tylko wpadlam zameldowac, ze jestem
bylo cudowanie TZ ma nowy pomysl na podroz poslubna - Egipt polaczony z kursem nurkowym (nurkowanie do 18 metrow) ogolnie mamy nowe hobby - snurkowanie i nurkowanie na rafach - glownie tak spedzalismy czas
foty beda jutro jakos wieczorem. musze sie zebrac i wgrac na Picase - jest ich cale mnostwo i nawet moze jakis fimik wrzuce jak juz TZ cos zmontuje ale najpierw od samego rana do 16 uczelnia
wiec ide spac co by jutro rano wstac
super, ze Wam się podobałoKurcze ja dziś idę na dziewczyńską imprezkę, ale najwyżej pójdę na krótko

Cytat:
Cześć lasesitki
wstaw fotki
a jaki masz rozmiar?Nie wiedziałam sie, że tez należysz do odchudzających się panien młodychChyba, że się nie odchudzasz nie wiem
Ja dziś znów idę na aqua. Jutro na rowerek z bratem, bo mi obiecał a w weekend może wyciągnę tżcika na basen przed kinemA wczoraj kupiłam sobie nowy czepek niby specjalny do długich włosów, zobaczymy jak zadziała. A w Rossmanie kupiłam szampon Biosilk taki malutki i zamiast odżywki jedwab do włosów ten malusi, żeby torba nie była ciężka, bo wczoraj jak szłam z nią to szampon, odżywka i żel pod prysznic mi strasznie ciążyły. Jeszcze jak znajdę jakiś mikro żel pod prysznic to też kupię - znacie jakis w małym opakowaniu? Zastnawiałam sie nad takimi pojemniczkami z plastku co są w Sephorze i można tam przelewać kosmetyki.
Spałam 13 godzin i nareszcie czuję się wyspana
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 09:43   #2918
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
wstaw fotki
a jaki masz rozmiar?Nie wiedziałam sie, że tez należysz do odchudzających się panien młodychChyba, że się nie odchudzasz nie wiem
Wstyd się przyznać ale 44-46 zależy od ubraniaA co do odchudzania to różnie z tym bywa:P Teraz mam motywację i działam.Dieta 1200 kalorii. Myśle, ze poskutkuje. Tylko leniuch jestem i ćwiczyć mi się nie chce.
Stary 2009-05-13, 09:59   #2919
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Wstyd się przyznać ale 44-46 zależy od ubraniaA co do odchudzania to różnie z tym bywa:P Teraz mam motywację i działam.Dieta 1200 kalorii. Myśle, ze poskutkuje. Tylko leniuch jestem i ćwiczyć mi się nie chce.
no to wygląda na sporo. Faktycznie, że nie ma za duzo fajnych ciuchów w tym rozmiarze, ale w h&m są bluzki na pewno i w Kappahl są sukienki to może tam sie wybierz.
Juz kiedyś pisałam, ale im ma się większą nadwagę tym łatwiej ją zrzucićZapisz sie na fitness, bo samodzielnie w domu, żeby sie zabrać to potrzeba na prawdę silnej motywacji.
A co jesz, żeby było 1200 kalorii?JA tez bym chciała taka dietę. Nie ma co jeść, żeby było dietetycznie poza twarożkiem, warzywami i owocami. Teraz jem sałatkę owocową i do tego zjadłam plasterek serka białego. To już pewnie z 400 kalorii ma. Później nie wiem co zjem, bo wracam do domu późnym wieczorem to albo zjem cos na mieście albo u tz coś sobie zrobię, ale nie wiem co.
Stary 2009-05-13, 10:19   #2920
obca7
Wtajemniczenie

Bluzki i spódnice to nie jest kłopot, gorzej właśnie z sukienkami i spodniami. Ale jakoś daję radę
A co do diety to jem ciemne pieczywo(jakieś 2 kromki na dzień),owoce, warzywa, jogurty, zupy bez makaronu i niezabielane, mięsko z kurczaka tylko-smażone na oliwie z oliwek(ale ja uwielbiam i mogłabym jeść coodziennie), , serki topione(zamiast masła smaruje tym chleb), surówki bez majonezu, szynke z indyka, serki wiejskie, do potraw dodaje dużo ziół, sałatkę z pomidora(jem codzieniie na kolacje bo ja kocham pomidorki0 itp.PAtrze na tabele kalorii i mniej więcej wiem, co mogę zjeść a co nie. Na razie efektów nie ma, bo zaczęłam od poniedziałku, ale kiedyś już stosowałam tą dietę. I chudłam wtedy 1 kg na tydzień. Ale to było przed siostry weselem i jakoś ta dieta długo sie nie utrzymała. Bo później juz nie było motywacji
Zawsze takiego rozmiaru nie miałam, ale zapuściłam się gdy siedziałam w domu i jeszcze nei pracowałam. Choć teraz tez lepiej nie jest bop siedze przy biurku. Ale za to nie jem
Stary 2009-05-13, 10:21   #2921
szana
Zadomowienie

Cytat:
mi też suknia właśnie ostatnio spokoju nie daje tym bardziej że Samoa zburzyła moją pewność siebie co do bezy i mi mówi że ona mnie w rybce widzi dlatego napalona jestem na mierzenie kiecek i zweryfikowanie moich oczekiwań z rzeczywistością... ale ja tak marzę o bezie... te małe suknie jakies takie mało ślubne mi się wydają... no ale czuję że już niedługo czegoś się dowiem

a co do koloru sukni- weź sobie zgromadź jakieś ubranka, tkaniny czy coś i przyłóż je do buzi i popatrz w czym ci ładnie- np białe przescieradło przyłóż do buzi, potem jakąś kremową bluzkę czy coś.. ja np mam taką ciemniejszą firankę i jak koło niej stoję to wiem że nie pasuje w ogóle do mnie taka złamana kolorystyka bieli.. śnieżnobiałe musi być i już
tak bo masz łądną,zgrabną figurę więc w dopasowanej by Ci było chyba może lepiej,ale jak przymierzysz to sama będziesz wiedziała a jak będziesz miała fotki to my Ci powiemy
jak przyłożyłam prześcieradło to było ładnie podoba mi się tylko kremowej bluzki nie mam,muszę potem od mamy albo siostry przyłożyć cosik żeby wiedzieć dzięki za radę

Cytat:
wydaje mi się, że Tobie dobrze będzie w bieli, bo jesteś złotowłosa i ecru by się zlało, ale ja sie nie znamEcru kojarzy mi sie raczej w brunetką o ciemnej karnacji.
pewnie masz rację

Cytat:
Cześć lasesitki
czekamy na fotki oczywiście,że wstawiaj,nawet nie pytaj wstawiaj co masz

Lain witaj fajnie,że już jesteś ale super,że Wam się podobało i macie nowe hobby hehe może odkryjecie jakieś nowe rafy koralowe kiedyś czekamy na fotencje i oczywiście dogłębszy opis zdarzeń
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 10:41   #2922
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Bluzki i spódnice to nie jest kłopot, gorzej właśnie z sukienkami i spodniami. Ale jakoś daję radę
A co do diety to jem ciemne pieczywo(jakieś 2 kromki na dzień),owoce, warzywa, jogurty, zupy bez makaronu i niezabielane, mięsko z kurczaka tylko-smażone na oliwie z oliwek(ale ja uwielbiam i mogłabym jeść coodziennie), , serki topione(zamiast masła smaruje tym chleb), surówki bez majonezu, szynke z indyka, serki wiejskie, do potraw dodaje dużo ziół, sałatkę z pomidora(jem codzieniie na kolacje bo ja kocham pomidorki0 itp.PAtrze na tabele kalorii i mniej więcej wiem, co mogę zjeść a co nie. Na razie efektów nie ma, bo zaczęłam od poniedziałku, ale kiedyś już stosowałam tą dietę. I chudłam wtedy 1 kg na tydzień. Ale to było przed siostry weselem i jakoś ta dieta długo sie nie utrzymała. Bo później juz nie było motywacji
Zawsze takiego rozmiaru nie miałam, ale zapuściłam się gdy siedziałam w domu i jeszcze nei pracowałam. Choć teraz tez lepiej nie jest bop siedze przy biurku. Ale za to nie jem
no to ja tak jem i nie chudnę, bo jem też batoniki ostatnio, nie wiem dlaczego, chyba dlatego, że sa w domu, poza tym jak mnie weźmie to potrafię zjeść strasznie dużo chleba jak jest z czymś pysznym. Ale od dziś zero słodyczy, ziemniaków i pieczywa. Powinno wystarczyć. Nie mogę sie doczekac truskawek i agrestu. I kalarepkę bym zjadła. I porzeczki.
Ja też teraz przytyłam, bo nie ćwiczyłam, mało co sie ruszałam, nawet nie chodziłam za dużo tylko wszędzie autem. A dziś to może nawet pójdę na aqua na nogach. Chociaż nie, bo założę balerinki a długie wyprawy wolę w adidaskachJuz wiem co zrobię - wysiądę z tramwaju tak, żeby sie przejść taką ulicą gdzie są salony sukien ślubnych
Stary 2009-05-13, 10:48   #2923
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no to ja tak jem i nie chudnę, bo jem też batoniki ostatnio, nie wiem dlaczego, chyba dlatego, że sa w domu, poza tym jak mnie weźmie to potrafię zjeść strasznie dużo chleba jak jest z czymś pysznym. Ale od dziś zero słodyczy, ziemniaków i pieczywa. Powinno wystarczyć. Nie mogę sie doczekac truskawek i agrestu. I kalarepkę bym zjadła. I porzeczki.
Ja też teraz przytyłam, bo nie ćwiczyłam, mało co sie ruszałam, nawet nie chodziłam za dużo tylko wszędzie autem. A dziś to może nawet pójdę na aqua na nogach. Chociaż nie, bo założę balerinki a długie wyprawy wolę w adidaskachJuz wiem co zrobię - wysiądę z tramwaju tak, żeby sie przejść taką ulicą gdzie są salony sukien ślubnych
Jak nie ma z czego schudnać to się nie chudnie Może dlatego, że ja duzo ważę to dlatego te efekty widać Truskawki też bym sobie zjadła mniam mniam I agrest taki zielony, kwaśny. Pycha I zeby pomidorki smakowały jak te pomidorki latem. Bo teraz jeszcze nie mają takiego smaku. Co nie zmienia faktu że i tak je kocham
Stary 2009-05-13, 11:09   #2924
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie ma z czego schudnać to się nie chudnie Może dlatego, że ja duzo ważę to dlatego te efekty widać Truskawki też bym sobie zjadła mniam mniam I agrest taki zielony, kwaśny. Pycha I zeby pomidorki smakowały jak te pomidorki latem. Bo teraz jeszcze nie mają takiego smaku. Co nie zmienia faktu że i tak je kocham
ma się z czego schudnąć, nie przesadzam
Tez uwielbiam kwaśny agrestA co do letnich pomidorków - mama kupiła ostatnio właśnie takie pachnące jak w lecieW ogóle pomidorki malinówki są pyszneZastanawiam się co mogę zjeść dietetycznego na obiadek. Chyba zjem rzodkiewkęTylko muszę mieć gotówkę w portfelu, bo kartą na placu nie zapłacę

Rozmawiałam z tż i ponoć w tej jego nowej firmie są problemy z urlopami Oby to były ploty, bo chcemy się wyrwać na jakąś plażę w okolicach października. Tż juz nawet wczoraj patrzył na oferty.
Stary 2009-05-13, 11:10   #2925
tancerka212
Zakorzenienie

Lain wróciła!!!! na pewno będę wieczorem

Cytat:
Chyba, że nie chcecie oglądac to nie wstawię.;P
no jak mogłaś tak pomyśleć że MY nie chcemy oglądać fotek my jesteśmy napalone na zdjęcia wszelkiego rodzaju

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
tak bo masz łądną,zgrabną figurę więc w dopasowanej by Ci było chyba może lepiej,ale jak przymierzysz to sama będziesz wiedziała a jak będziesz miała fotki to my Ci powiemy
dziewczyny nie załamujcie mnie... jak nie będzie mi ładnie w bezie to się nie żenię
zburzyłyście wczoraj mój cały światopogląd na temat sukni ślubnej!!! ale i tak uważam że wy macie cenne rady więc nie będę uparta i pomierzę wszystkie fasony jakie tylko zdołam wypatrzec myślę że jak będą zdjęcia jakieś to łatwiej będzie nam oceniać coś bo tak "na sucho" to sobie można...

wywaliłam sobie pościel za okno żeby była świeżutka i odkurzyłam a teraz mam 50 minut dla siebie a potem na uczelnię a potem będę wyczekiwać na fotki na gmailu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 11:29   #2926
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Chciałam się przyłączyć do Waszego grona. Mój wielki dzień przypada 28. 08. 2010
Stary 2009-05-13, 11:32   #2927
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Chciałam się przyłączyć do Waszego grona. Mój wielki dzień przypada 28. 08. 2010
witamy serdecznie kolejna sierpnióweczka- super!!!

dziewczyny mi ostatnio się jakaś taka miłość do tżta włączyła że normalnie rozpływam się jak o nim myślę jak mi się ten odlot pogłębi to ja nie wiem- chyba już tylko ołtarzyk zrobić na biurku i sie gapić całe dnie w ukochanego kiedy to wesele ludzie!!!!!!!!!!!! ileż można czekac?????????
Stary 2009-05-13, 11:39   #2928
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
witamy serdecznie kolejna sierpnióweczka- super!!!

dziewczyny mi ostatnio się jakaś taka miłość do tżta włączyła że normalnie rozpływam się jak o nim myślę jak mi się ten odlot pogłębi to ja nie wiem- chyba już tylko ołtarzyk zrobić na biurku i sie gapić całe dnie w ukochanego kiedy to wesele ludzie!!!!!!!!!!!! ileż można czekac?????????
ja muszę jeszcze czekać 402 dniJuż w sobotę 3 z przoduDo momentu, żeby został mi tylko rok czas szybko zleci, bo za dwa tygodnie zaczynają mi się zaliczenia i egzaminy, w sesji chyba tylko jeden będzie i do połowy czerwca będe juz po sesji

Cytat:
witamy

nie będzie euro w Krk. Dziwne, że we Wrocku będzie skoro ani hoteli nie ma ani stadionu, jeszcze z budową ziemii nie wyszli. Ale nic, korków nie będzie. A jeszcze się może okazać, że się nie wyrobią i przyjdą na kolanach do Krk
Stary 2009-05-13, 12:06   #2929
szana
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny nie załamujcie mnie... jak nie będzie mi ładnie w bezie to się nie żenię
zburzyłyście wczoraj mój cały światopogląd na temat sukni ślubnej!!! ale i tak uważam że wy macie cenne rady więc nie będę uparta i pomierzę wszystkie fasony jakie tylko zdołam wypatrzec myślę że jak będą zdjęcia jakieś to łatwiej będzie nam oceniać coś bo tak "na sucho" to sobie można...
dokłądnie,dlatego czekamy na Twoje fotki z przymiarek ja bym Cie widziała w takiej rybce albo A ,bez ramiączek tylko z jednym w koło szyji(jak to się tam nazywa:P ale może się okazać,że właśnie w Twojej bezie będzie Ci najlepiej
ja jestem ciekawa w czym mi będzie ładnie
Cytat:
jasne,że możesz,witamy
napisz coś więcej o sobie i Twoim TŻ

Samciu a Chorzów też odpadł??? nie słuchałam bo byłam na zakupach

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-05-13 o 12:07
Stary 2009-05-13, 12:09   #2930
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam bardzo serdeczmie Fajny avatarek masz taki wiosenny, optymistyczny
Stary 2009-05-13, 12:14   #2931
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
aaa! zapomniałam Wam napisać TZ-a mama mu powiedziała, że ma mojej mamie kwiaty kupić, że niby oficjalne zaręczyny
no to fajnie :d mój oczywiście zapomniał i mojej mamie było przykro
Cytat:
Hmm nie przesadzaj, w Twoim rozmiarze i tak jest wiele ciuchów, za to w moim.... worek jutowy i tyle...

Cytat:
no to wygląda na sporo. Faktycznie, że nie ma za duzo fajnych ciuchów w tym rozmiarze, ale w h&m są bluzki na pewno i w Kappahl są sukienki to może tam sie wybierz.
Juz kiedyś pisałam, ale im ma się większą nadwagę tym łatwiej ją zrzucićZapisz sie na fitness, bo samodzielnie w domu, żeby sie zabrać to potrzeba na prawdę silnej motywacji.
A co jesz, żeby było 1200 kalorii?JA tez bym chciała taka dietę. Nie ma co jeść, żeby było dietetycznie poza twarożkiem, warzywami i owocami. Teraz jem sałatkę owocową i do tego zjadłam plasterek serka białego. To już pewnie z 400 kalorii ma. Później nie wiem co zjem, bo wracam do domu późnym wieczorem to albo zjem cos na mieście albo u tz coś sobie zrobię, ale nie wiem co.
Teoria teorią, a w praktyce i tak guzik z tego wychodzi
Stary 2009-05-13, 12:28   #2932
onaella
Zakorzenienie

Cześć

a ja dziś jade po brata i bratową na lotnisko i w przyszłym tygodniu wyruszam po salonach w poszukiwaniu sukni ślubnej, no tyle,że nie dla mnie póki co

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 12:29   #2933
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Witamy nową PM
Ciekawe ile nas jeszcze będzie
Kasia powiedz no mi ile nas już jest oczywiście odliczając te które albo zrezygnały, albo zmieniły termin ??
Stary 2009-05-13, 12:30   #2934
tancerka212
Zakorzenienie

któraś pytała czy Chorzów też odpadł- otóż odpadł. a na mojej wsi lubelskiej nic nie będzie hihihihihi chociaż podobno Puławy-Nałęczów-Kazimierz mają gościć jakąś reprezentację- bo w Kazimierzu jest wypasiony hotel-SPA, w Nałęczowie odnowa biologiczna a puławy coś tam też.. ale czy to tylko plotka to nie wiem.. i nie obchodzi mnie to bo nie interesuje mnie piłka nic a nic.

ja się martwię bo będę mieć sesję cały czerwiec- chyba aż do 26 czerwca egzaminy lipa jak nie wiem...

właśnie poczułam potrzebę zakupienia małego czarnego sweterka... muszę coś z tym zrobić... ale dziś chyba mi się nie chce...
Stary 2009-05-13, 12:32   #2935
obca7
Wtajemniczenie

[quote=chilanes;12281562
Hmm nie przesadzaj, w Twoim rozmiarze i tak jest wiele ciuchów, za to w moim.... worek jutowy i tyle...
[/quote]
Masz rację ostatnio coraz więcej si ę takich ciuchów pojawiło, ale i tak większość na mój wielki tyłek nie wejdzie A zreszta czy to ważne jaki mamy rozmiar i tak jesteśmy najpiekniejsze. Ja nigdy żadnych kompleksów z powodu mojej wagi nei maiałam. Teraz odchudzam się wyłącznie dla zdrowia. Widzę bowiem jak mi już ciężko po schodach się wchodzi. I w ciągu kilku lat najbliższych chcę mieć dziecko i chcę się do tego przygotować.
Moja waga może by i uszła w tłumie bo jestem wysoka(176) Tylko te moje biodra i tyłek.Ale nie płaczę po nocach z tego powodu. Mam przyjaciół, ukochanego tżta i im moja nadwaga nie przeszkadza
Trzeba akceptować siebie takim jakim się jest.
Stary 2009-05-13, 12:42   #2936
LilStar
Wtajemniczenie

Hej

Kaśka87potknęłabyś się o mnie na mieście;p, a udajesz że nie widzisz i nie znasznie gryzę

Dziewczyny udanych przygotowań i rozmów przedślubnych. zazdroszczę że macie to wszystko przed sobą
pozdrawiam
Stary 2009-05-13, 12:50   #2937
szana
Zadomowienie

Cytat:
któraś pytała czy Chorzów też odpadł- otóż odpadł. a na mojej wsi lubelskiej nic nie będzie hihihihihi chociaż podobno Puławy-Nałęczów-Kazimierz mają gościć jakąś reprezentację- bo w Kazimierzu jest wypasiony hotel-SPA, w Nałęczowie odnowa biologiczna a puławy coś tam też.. ale czy to tylko plotka to nie wiem.. i nie obchodzi mnie to bo nie interesuje mnie piłka nic a nic.

ja się martwię bo będę mieć sesję cały czerwiec- chyba aż do 26 czerwca egzaminy lipa jak nie wiem...

właśnie poczułam potrzebę zakupienia małego czarnego sweterka... muszę coś z tym zrobić... ale dziś chyba mi się nie chce...
jak mogłaś zapomnieć ,że to ja pytałam
dzięki za info szkoda,tam jest park rozrywki i zoo i fajnie no ale trudno . Mnie interesuje piłka od kiedy jestem z TŻ hehe nie tak bardzo znowu ale bardziej niż kiedyś i fajnie oglądać mecze z TŻ-on ogląda a ja leżę mu na kolankach i mnie głaszcze po główce a potem zasypiam tak

co do odmawiania sobie smacznych ale tuczących rzeczy-zawsze jak se czegoś odmówie albo postanowię nie jeść to mam potworną ochotę na to macie też tak?
Stary 2009-05-13, 12:52   #2938
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

co do odmawiania sobie smacznych ale tuczących rzeczy-zawsze jak se czegoś odmówie albo postanowię nie jeść to mam potworną ochotę na to macie też tak?
ojjj tak.Jak wiem, że mam tego nie jeść tym bardziej mam na to ochotę I ciągle o tym myślę
Stary 2009-05-13, 13:08   #2939
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
no jak mogłaś tak pomyśleć że MY nie chcemy oglądać fotek my jesteśmy napalone na zdjęcia wszelkiego rodzaju
To w sumie Wam mogłam powklejać trochę z mojego i TŻtowskiego weekendu w Krynicy

Cytat:
Spoko piękna zawsze możesz wyjść za mąż w pięknej rybce jak się żenić chcesz tylko w bezie

Cytat:
Witamy Asiulek

Cytat:

Yhy.. ostatnio Tancerka mi tego kitu nie wciśniesz Jakieś pół roku Cię znam i To od tego czasu ciągle powtarzasz od tej miłości do TZta Więc gdzie tam ostatnio

Cytat:
Moja waga może by i uszła w tłumie bo jestem wysoka(176) Tylko te moje biodra i tyłek.Ale nie płaczę po nocach z tego powodu. Mam przyjaciół, ukochanego tżta i im moja nadwaga nie przeszkadza
Trzeba akceptować siebie takim jakim się jest.
Pięknie napisane obca i święta racja Poza tym jak sie TZtowi podoba to tylko i wyłącznie dla zdowia można parę kilo zrzucic
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 13:14   #2940
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Kaśka87potknęłabyś się o mnie na mieście;p, a udajesz że nie widzisz i nie znasznie gryzę
nie mów kiedy gdzie jejku szkoda, że nie widziałam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości