|
|
#2911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Seksodietowiczki...część 3!!!
no najlepiej wyjasniać wszystko od razu, mam nadzieje ze sie wszystko tobie poukłada.
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
KALKULATOREK BRZUCH ZAWSZE ROBI SIE CIUTKE WIEKSZY PRZEZ DZIEN NIZ JEST RANO--PRZECIEZ JEMY I PIJEMY--JUZ LEPIEJ BYLO ZJESC TROCHE OBIADU A NIE PLACEK I PALUSZKI!!!
WOGOLE TO TROSZKE PRZESADZASZ Z TYM CIAGLYM GLOWKOWANIEM O SWOJEJ WADZE ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Hej piszecie cos
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy brąz w siatę.
Jakoś cisza na wątku
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie cisza a ja siedze i czekam--tez ogladalam mecz jednym okiem
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- ide kobiety jak nic nie piszecie papa
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
|
|
|
#2916 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki wykupkałam się ale nadal czuję się wzdęta
![]() Do dupy z takim odchudzaniem jak nie mam czasu jeść...a później się rzucam ![]() Kalkulatorek mam tak samo jak Ty ale nie ważę się tyle razy dziennie, bo nie mam czasu i po drugie nie chcę się załamać jak znów zobaczę więcej na wadze ![]() Ale robisz wielki bląd ominiesz obiad a pod wieczór się napchasz czymś innym, nie normalnym jedzeniem a fast foodem lub słodkim tak jak mówisz... A tak jak będziesz robić to nie tylko rozwalisz sobie metabolizm a dodatkowo jeszcze popsujesz zdrowie i utyjesz. Też mam taką obsesję już ale grunt to zachować trzeźwe myślenie, rano zawsze brzuszek jest płaski, później już wzdęty, jednak gdzieś to jedzonko się mieści prawda? Staraj się ważyć tylko rano, bo wieczorem można ważyć o wiele więcej niż rankiem więc nie ma to sensu, też tak kiedyś robiłam i wiem,że to tylko dołuje a nie przynosi skutku pozytywnego. Dasz radę tylko nie głoduj, bo inaczej nigdy nie osiągniesz zamierzonego celu. A jaką wagę chciałabyś mieć? Bo 56 to chyba nie jest tak źle, choć Ty wiesz najlepiej jak się dobrze czujesz, tylko nie strać głowy bo to cienka linia... |
|
|
|
#2918 |
|
Przyczajenie
|
waże 56 ale wydaje mi sie ze przy wzroscie 160 to zbyt duzo chciałabym chociaż zejsc do 50 kg postanowiłam od jutra jeść tylko jakbłka i pić wode może to przyniesie jakiś efekt co o tym sadzicie??
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
kalkulatorek Ty chyba sobie żartujesz???
Niepoważna jesteś, ale widzę, że nie da się wytłumaczyć tego abyś się nie głodziła... Tylko swoje w koło Macieju...
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Proponuję Ci przeczytać siebie 30 razy to co napisałaś....może wtedy zrozumiesz gdzie jest błąd. A jak już to jabłka zawierają cukier, to raz, a dwa jak Twój organizm zacznie pokarm magazynować to dopiero Cię wypcha, widziałaś dzieci 3 świata? mają duże wydęte brzuszki a są głodne, nie wiem czy koniecznie chcesz tak wyglądać.
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi nie dodałaś, że będzie mieć od jabłek wzdęcia z bąkami
|
#2922 |
|
Podróżniczka
|
Witajcie wieczorową pora
Wróciłam właśnie od przyjaciolki....wpadla jeszcze jedna kumpela, umiliłyśmy jej czas....napilysmy sie winka i na facetów ponarzekałyśmy. O zguba Blondas ![]() i Dziubolek nasz |
|
|
|
#2923 |
|
Przyczajenie
|
to co mam robic ?? jak zjem na sniadanei jakas kanapke czy cos albo na obiad zupe to odrazu mam wrazenie ze znwou prztyłam nie wiem to moze cos jest z moja psychika nie tak
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie mam ochoty w ogóle do życia... ![]() Nie mów mi o bąkach, ostatnio jadłam kapustę z grochem co to było ![]() No na pewno nie jest ok, ale po prostu zjedz coś sobie lekkiego, albo nie wiem, białkowego na śniadanie , i przestań się na ten brzuch tak patrzyć, nie zajmujesz się niczym innym? Praca szkoła? |
|
|
|
|
#2925 |
|
Podróżniczka
|
Blondas ja tez czasem nie mam ochoty...ale zmuszam sie
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Moniczorku
Hehe Blondi bąki to niefajna sprawa
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie bardzo mi się uśmiechało zaciskać dupsko w pracy A jak inni do mnie mówili to sobie pewnie myśleli chyba nosi za małe stringi ,że ma taki wytrzeszcz oczu
|
|
|
|
|
#2928 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Podróżniczka
|
Blondas ja tez sie nie objadalam...ale siedzacy tryb zycia robil swoje. Coz mam Ci kochaniutka poradzic....to minie , zobaczysz . Chociaz ja Ci powiem, ze dzis czuje sie podobnie. Ja juz chce jutro, chce isc do pracki, do ludzi itd
|
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tia...jak pomyślę sobie o jutrzejszej pracy to I to nie chodzi o pracę jaką samą w sobie ale tą walniętą dziołchę...właściciela... i jego kumpla który mnie adoruje i już nie mam na niego sił! Po prostu...grrr...niech lepiej jutro nikt nie wchodzi mi w paradę bo usłyszą ode mnie! Nawet jak by mnie mieli zwolnić to powiem!
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Podróżniczka
|
Blondas...nie mozna tak mowic bo bedzie bi bi
![]() Cale szczescie ja mam w pracy super ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- No piszcie cos
|
|
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkie mają doła, ja nie jestem gorsza niestety.
jestem po kolacji, najadłam sie ryby. pychota.
|
#2934 |
|
Podróżniczka
|
Ano taka beznadziejna pogoda Moniu i pewnie dlatego
|
|
|
|
#2935 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też nie narzekam na prace, mam fajnie sama ustala, sobie godziny,czas pracy, no i przede wszystkim nikt nade mną nie stoi, mam fajnie. no ale ciężko jest sie utrzymac w tym co ja akurat robie
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam najlepiej, jestem bezrobotna
|
#2937 |
|
Wtajemniczenie
|
napewno w dużym stopniu do tego sie przyczynia ta zła pogoda. ![]() no ale nie ma co narzekać kobietki, zawsze można znaleść jakieś plusy w tym, teraz poprostu musimy sobie kogoś znaleść kto nas pocieszy i ogrzeje swoim ciałem
|
#2938 |
|
Podróżniczka
|
Dziubek gdzie?
|
|
|
|
#2939 |
|
Wtajemniczenie
|
dziuba az taka kiepska ta robota???
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, jednak nie chcę iść do RESERVED. W Mc Donald's już więcej zarabiają. Za godzinę 2 razy więcej.
No i poszukam, gdzieś... ale nie wiem, gdzie No i nie uśmiecha mi się od 10 do 22. Kiedy ja się będę uczyć?Dziewczyny a jak zachowywać się na rozmowie kwalifikacyjnej? Bo nie mam zielonego pojęcia... ![]() mona a Tobie, jak waga spada? Dalej dobrze? Mam nadzieję, że tak
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-10-04 o 21:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

Niepoważna jesteś, ale widzę, że nie da się wytłumaczyć tego abyś się nie głodziła... Tylko swoje w koło Macieju... 

I to nie chodzi o pracę jaką samą w sobie ale tą walniętą dziołchę...właściciela... i jego kumpla który mnie adoruje i już nie mam na niego sił! Po prostu...grrr...niech lepiej jutro nikt nie wchodzi mi w paradę bo usłyszą ode mnie! Nawet jak by mnie mieli zwolnić to powiem!