|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
szary świat gdy brak w nim barw
"Z góry marzeń zepchnięta jak kamień na ziemię... " za wczorajszą kawę Zwariować właśnie z Tobą... obiecaj, ze o mnie nie zapomnisz. każdy ma prawo do miłości. -kochasz go,a nie walczysz. - nie można walczyć o kogoś kto nigdy Cię nie pokocha. od czasu gdy nie jesteśmy już razem, ulubiona sałatka nie smakuje tak jak dawniej. z miłości do ciebie nauczyłam się piec sernik. |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Tak wiele przecież im dała,
Samotna dzisiaj, niechciana We własnych tonie już łzach, |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hey.! ja zawsze czekam na Twoje posty. a te wyżej zabieram bezczelnie. bo fajowskie. ![]() ![]() _________________ someday my prince will come. <3 just live me at the roadside. czasami sobie roję, że to my dwoje.
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
mówisz zawsze, że nic to też coś, że czarny kolor jest kolorem, nosi nazwę, wygląda, więc istnieje.
nie wiem z czym walczę, dlaczego zanikam, jak patrzę na zanikające własne palce u rąk, myśli w głowie. nie cierpię siebie czytać, nie potrafię. nie potrafię ze sobą wytrzymać dziś. choć nie chcemy czasami nazywać czegokolwiek, jeśli jest to dla nas przeszkodą, tym bardziej powinno nosić nazwę. ciągle mam ochotę płakać, nadal. gdzie są moje czyste włosy, gdzie kablówka i gdzie znajduje się moja energia, moc?
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
I nawet jeśli sen zamieni w koszmar się.
Przy Tobie stać, gdy spadniesz złapię Cię. Jak życie zada cios na siebie wezmę go. Za Ciebie modle się, to po to kocham Cię. Obiecuję Ci, że ja mimo wad, jestem tu dla Ciebie. Nawet gdy, sen utuli Cię... |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
'Soy rebelde.
![]() 'Parce que les amis sont conservés dans le coeur <3 . ![]() /Bo przyjaciół trzyma się w sercu/ 'Nice musaraigne. /Miła złośnica/ 'Les gens devraient être évalués non pas pour leur apparence, mais pour le caractère!. /Ludzi powinno się cenić nie za ich wygląd,ale za charakter !/
#2917 |
Raczkowanie
|
` już od wczoraj minął chyba rok.
` traktujesz mnie jak dziecko! a przecież dzieci też mają uczucia. ` Tylko na zwykłe 'przepraszam' Cię dziś stać?! ` żałuję dziś miłości do Ciebie. ` Twoje oczy błyszczą się od kłamstw. ` Obojętność zabija mnie. _________________________ ________ [xmoniax26] - cieszę się, że mogłam Ci pomóc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Wtajemniczenie
|
wiem co cię rozpala, najbardziej to cię kręci, gdy ktoś cię zniewala,
Roztoczyłeś przede mną perspektywę szerszą, co mnie bardzo urzekło Chyba wyjdę na zewnątrz jest ciepło, ciepło, ciepło ile jeszcze skarg, doniesie na nas czas ? Możesz sobie mówić, że to jest bez sensu - miłość jest nie do opisania za pomocą wersów. Dajesz mi energię jakiej człowiekowi mało. Wyzwolona dusza plus do tego ciało. Wszystko razy 2 łączone z jedną osobą. Miłość jest rzeka porywa Ciebie w wirze. I na nieprzyjemne sytuacje przymknąć senne oko. Szeroko udowodnię wrogom, że się nic nie stało. Chciałabym, by uczucia były czasem zrozumiane. Chu.jowe uczucie ? to na pewno. Jestem twarda w ch.uj zażarta. Nigdy nie opuszczam gardy By mi było lepiej, bo dlaczego ma być gorzej
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 Edytowane przez tygrysekrudy Czas edycji: 2009-10-31 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
beMine oraz suve - okradzione
![]() Klękasz, z oka odrywa się łza, dłonie na kolanach, nie wygładzą kantów dnia. don't worry be happy i do przodu Zapanować nie potrafię nad swoimi emocjami, szybko się wkur...wiam i wybucham jak dynamit. To najważniejszy track, z moich historii miłosnych Jak po wypaleniu skręta, pełen relaks ja wymiękam Jestem przy tobie, bliskość, pomieszanie zmysłów
#2920 |
Zakorzenienie
|
ZjemCie, CookieCrisp, Guziki xD, shaneyla, Issuee, uwielbiaj okradam.!
![]() ![]() ![]() -Cała jestem bałaganem ... -Są takie chwile, ze powoli brakuje mi sił i własnie teraz mi ich brakuje.... -Wysyłam w kosmos pocałunki me... -Twoje usta pachną miłością ... Strasznie spodobała mi sie nowa piosenka Gosi Andrzejewicz i teraz fragmenty z tej piosenki.. : -`Modlę się kroplami wspomnień... -`Więcej nie ogrzeje mnie pełne ciepła twe spojrzenie... -`Zerwano życia nić... -`Trudno mi bez Ciebie żyć... -`Zabierz mnie stąd, zabierz mnie do siebie... -`Będziesz gwiazdą na mym niebie... -`Każda myśl i każdy szept, wszystko przypomina Ciebie... -`Ze łzami w oczach czekam na sen... -`Zabierz mnie do Twoich rąk... Tam gdzie jest mój dom... -`Popłynę kiedyś z Tobą na drugi brzeg... -`Pokażę Ci świat bez łez... -`Więc śnij swym snem... Artistic soul Dziękuję za wyróżnienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() xxxLOLKAxxx <3.! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
`i zaczynam sobie zdawać sprawę,że to co do Ciebie czuję, można nazwać obsesją..
![]() _______ 1day. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały ;*
marcepka, rOzunia, KaMa2704, nydee, kamisha ![]() ________________ Płakałam do wewnątrz, dyskretna po kość.
A Ty po ilu odcinkach Housa się uśmiechniesz? Lubię... miłość mieć w głowie lubię, wtedy w uszy ciepło.
#2923 |
Rozeznanie
|
Boisz się zmian. Wolisz sobie wyobrazić ucieczkę, niż naprawdę spróbować, bo jeśli przegrasz - nie będziesz miał nic. Więc porzucasz szansę na coś prawdziwego, aby trzymać się nadziei. Problem w tym, że nadzieja jest dla sierotek. Dr House
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zadomowienie
|
A kradnij skarbuś
![]() W powietrzu zapach gorzkich migdałów. Orzeł czy reszka, czuć chłód metalu. I tylko ja znam trzecią stronę medalu...
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
Jego można mieć całego dla siebie tylko okresowo. I powinnam to zaakceptować.
Jeżeli nie można mieć całego ciasta, to i tak można mieć radość przy wydłubywaniu i jedzeniu rodzynków. Poza tym warto żyć chwilą, choć często chce się własne serce odłożyć do lodówki. -Co czytasz? -Tysiące słów zostawianych przez Niego przypadkowo na kartkach. - Po co? - Szukam słowa "kocham" To zabawne, ze ktos moze zlamac Ci serce, a ty wciaz Go kochasz mimo, ze tylko tymi polamanymi czesciami. - Powiedz, Puchatku - rzekł Prosiaczek - co ty mówisz, jak się budzisz z samego rana? - Mówię "Co też dziś będzie na śniadanie?". A ty co mówisz, Prosiaczku? - Ja mówię "Ciekawe co się dziś wydarzy ciekawego". Puchatek skinął łebkiem w zamyśleniu. - To na jedno wychodzi - powiedział. xdd Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć. Pewnie tak samo jak marzeń. Ona musiała się zauroczyć ale zawsze odwracała wzrok kiedy patrzył jej w oczy chciała dać mu znak i wyrazić wszystko ale zawsze rezygnowała kiedy on stał blisko. Wiem.. Lubisz patrzeć, kiedy myślisz, że nie widzę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
Uśmiecham się. Chcę stwarzać pozory idealnej dziewczyny. Be zmartwień, problemów i, co w dzisiejszych czasach zdarza się rzadko, bez złamanego serca.
![]() |
#2927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() budzę się rano. na stole paczka po niebieskich elemach, opakowanie po truskawkowej milce. więc to jednak prawda, zostałam sama. i nagle potrafię powiedzieć tylko, że jeszcze trochę mi zależy. nic więcej. uśmiecha się ironicznie, gdy mówię mu ile dla mnie znaczy.. układałam moją osobistą modlitwę o miłość, gdy nagle usłyszałam, że Boga nie ma. a ja sama nie wiem już komu mam dziękować za tą miłość w Twoich oczach.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-10-31 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Wtajemniczenie
|
objął mnie i przez chwilę, która wydawała mi się wiecznością ..
odniosłam wrażenie, że mam wszystko. Na nic nie czekam. Niczego się nie spodziewam - wydeklamowałam już wyuczoną formułkę. Ale on nadal stał, i patrzył prosto w moje oczy. jeśli ktoś bliski zapragnąłby, żebym się zmieniła, z miejsca mogłabym go znienawidzić. Poczułeś sie lepiej gdy mnie sprowokowałeś zebym powiedziała Ci co czuje? .. Kolekcjonujesz wyznania miłosne?. |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Raczkowanie
|
Nie chce dostać mężczyzny zapakowanego w pudełeczko i obwiązanego wstążeczką!
…rozczarowanie to bardzo paskudne uczucie… Czasem lepsze jest puste mieszkanie… -Chcesz znać prawdę? -No mów… -Kompletnie nie rozumiem dlaczego przejmujesz się tym facetem. Skoro Cię zostawił to znaczy, że nie był Ciebie wart i nie warto o nim pamiętać, a tym bardziej karać się siedzeniem w domu…
![]() |
#2930 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie Wspaniałe ![]() Ostatnio b. rzadko udzielam się na forum ![]() ![]() Mam do Was dziewczynki wielką proźbę ![]() ![]() z góry bardzo dziękuję za każdą pomoc ![]() i oczywiście buziaki przesyłam dla Was wszystkich ![]() ![]() Ja chcę być jedynie tą, o której myślisz... Cel w życiu? Zbudować piękną drewnianą ławkę i doczekać starości, usiąść na niej i powiedzieć 'wszystko co zrobiłam w życiu zrobiłam najlepiej jak potrafiłam'..
![]() |
#2931 |
Zadomowienie
|
Nie mogę, nie mogę.. nie mogę Cię pokochać! bo potem będzie mi trudniej żyć.. a dni bez Ciebie będą nie do zniesienia! a na dni bez Ciebie jestem skazana..
![]() |
#2932 |
BAN stały
|
ajć ... pędzicie dziewczyny pędzicie. Nie bylo mnie tu troszki ale nadrobilam wszystko i powiem wam ze normalnie wszystkie bez wyjątku zachwycacie
![]() ale szczególnie zachwyciły mnie opisy tej TOP10 KOLEJNOŚC PRZYPADKOWAkeeendy guzikixd beMine issuee wreednia chcialabym byc CookieCrisp BananowaBrazylijka lula_ i Tusilla <ty to mi chyba w myślach czytasz> <3 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dlaczego tylu z nas ignoruje tą szanse i ją traci?
Jakby moje rozrywane na części sny zmieniały się w łzy Miłość jest tym, o czym marzysz, paląc trzeciego papierosa. Uciekam stąd, staram się znaleźć bezpieczne miejsce, Po prostu odwróć się zanim się rozpadnę Jeszcze raz możesz mi powiedzieć te wszystkie kłamstwa Czemu nie możesz być pewniejszy dzięki uczciwości? łaziła kanałami. nie szukała szczęścia odtwarzam świat zapomniany. i obiecała sobie, że juz nigdy nie bedzie tracić łez dla skończonego frajera .! |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
BAN stały
|
Cytat:
_________________________ __________________ _________________________ _______ Nie mogę wierzyć w to, co obiecałeś mi, każde słowo zamienia się w pył. A teraz Ty widzisz moje łzy, zapominasz, że kiedyś z dna wyciągnęłam Cię. Jak to zrobić żebyś zmienił się, ze wszystkich sił tak powstrzymać ten bieg. Kiedy proszę nie ma Cię, przy mnie. Siły gasną już nie myślę jasno, zatracam się, uwięziłeś mnie. Już nie pojmuję, po co prowokujesz. Zatrzymaj się, przeżyj taki stres. Niszczyliśmy to sprawnie, ale wszystko ma być na mnie.? A gdzie ja w tym wszystkim jestem, gdzie dla mnie uczucia miejsce? Ja też mam przecież serce, którego często nie chcesz. Ja wcale nie uciekam, po prostu dusze się. Chciałabym móc Cię tulić, wysłuchać i przeprosić, lecz słowa, które padły - to mi szkodzi. Szukam czegoś o tym, że on raz robi mi nadzieje, a raz olewa. Dobrze byłoby gdyby się wreszcie zdecydował. Pomożecie. ? ; * |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Wtajemniczenie
|
Delikatna jak puch, jak poranna rosa, jak biała mgła wieczorną porą. Przysiągłbyś że to księżniczka.
Dawniej dawałam radę, mówiłam że jakoś to będzie. Dziś już nic nie jest takie jak kiedyś. Nawet ty stałeś się zbyt skomplikowany. Znów zgubiłam gdzieś swoje serce. Tak na wszelki wypadek gdybyś je znalazł pamiętaj że kiedyś było twoje. Na pewno je poznasz. Te cztery ściany przyprawiają mnie o mdłości. Znam na pamięć ich wymiary. Wszystkie pęknięcia i ślady po plakatach idoli z dzieciństwa. Kiedyś marzyłam o idealnym facecie i miłości jak z bajki. Dziś marzę o świętym spokoju i odrobinie samotności.
#2935 | ||
Zadomowienie
|
>>> unusualyou <<< - jestem pod wrażeniem ; * Cytat:
bardzoo mi się spodobały ! ; * Cytat:
fajny, fajny ; ) _______________________ So come on and shine with me. Like the beautiful star You are.
So come on and shine with me. Więc przybądź i błyszcz ze mną. Jesteś jak piękna gwiazda. Więc przybądź i błyszcz ze mną.
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No że ja? Kochana wariatka i dla mnie jesteś -iloveU- :P ![]() coś na dzisiejsze święto: ![]() Skeleton Jack might catch you in the back And scream like a banshee make you jump out of your skin! (Kościotrup Jack złapie cię za kark, wrzaśnie jak upiór aż ze skóry wyskoczysz!) ![]() Pumpkins scream in the dead of night. (Dynie krzyczą pośród nocy.) .
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
IhateU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boskie i okradzione ! Wybaczcie ![]() *** W myślach powtarzałam,że nie mam racji,że nie zdradził ale całował zupełnie inaczej. Zgasną wszystkie nadzieje i powieje do nas prawda. Kocham-bo tak. I nie mówcie,że tak nie można! Zmysłowe ruchy włosami, gdy ruszasz uszami. Debilizm.Odwiedził Cię, jak miło!Do twarzy Ci z nim. Zaproszę Cię na kawę. Ale to nie będzie taka zwykła kawa. Pozornie czarna i pocukrowana tak jak lubisz. Wymieszam ją myślami o Tobie,których tyle się nazbierało. Dodam wyrzuty sumienia, bo zrobiłam błąd i tak bardzo tęskniłam. Na dnie znajdziesz kolejną szansę, ale Ty nigdy nie dopijasz do końca . . .
#2938 |
Przyczajenie
|
![]()
Ty umiałeś chwycić mnie za rękę gdy spadałam w dół...
On jest każdym moim dniem, każdą chwilą inspiracji... Kłamstwo zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty... Prostych słów boi się nawet największy twardziel... ![]() Porwała księcia i juz nigdy go nie oddała... chroniła go i kochała... Prawdziwe bogactwo to bogactwo serca, a nie sakiewki... "Sport" to tylko 5 liter, a potrafią określic sens mojego życia... ![]() ![]()
#2939 |
Rozeznanie
|
bogatemu to i byk się ocieli.
wydusisz to w końcu z siebie, czy masz zatwardzenie mózgu? a co to jest ajkjuju? a co to jest „pisofszit”? baj, baj, maszkaro! będzie,wielce buba! błogosławieni ci, co lubią muchy... bolą ich brzuchy, bo zjedli cukieruchy. i straszny Marcel, co śmierdzi ziemiom, wpat do klasy krzyczonc „uuuaaa”! nad Gówienkiem lata mucha, che tam usiąść lecz wiatr dmucha, więc kupiła se parawan, lecz gówienko zabrał gory... pawian. oko za oko, coś na ząb
#2940 |
Przyczajenie
|
zrozum, ja nie pasuję do Twojego szarego życia. !
Tylko dlaczego przez twoje pocałunki warga znowu pęka mi na środku? ` kto daje plamę musi pożegnać szacunek !;]
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.