Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 19:05   #2911
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no to dobrze robisz

dobrze ze z dzieckiem wszystko ok A ty lecz te siuśki

ja czekam na te kawowe baleriny, na zdjęciu od insane są fajna, ale ciekawa jestem czy nie będą za szerokie dla mojej stopy
tez czekam na te balerinki
Stary 2010-02-26, 19:18   #2912
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

a co wy za butki zamawiacie? co to za "sigma" ??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 19:22   #2913
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a co wy za butki zamawiacie? co to za "sigma" ??
tu sie wszystkiego dowiesz: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015
Stary 2010-02-26, 19:32   #2914
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dzięki, idę oblukać

Stary 2010-02-26, 19:59   #2915
kliwia
Zakorzenienie

ale dziewczyny pije dobre wino, slodziutkie.
Nazywam je maryjne :d w miebieskiej butelce z matka boska na etykiecie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 20:11   #2916
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ale dziewczyny pije dobre wino, slodziutkie.
Nazywam je maryjne :d w miebieskiej butelce z matka boska na etykiecie
ojej gdzie ty takie kupiłas?

my kupilismy sobie jakies francuskie rózowe (bo tylko rózowe lubimy). najbardziej mi smakuje takie nie za gorzkie, nie za słodkie. do tego jakies przekąski i film koniecznie

Stary 2010-02-26, 20:15   #2917
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

My ostatnio kupilśmy Cervantesa biała półwytrawne - najlepsze jakie piłam i w dodatku nie drogie 12 zł za butelkę

A póki co właśnie popijam ziołka na to aby jajeczka mi pracowały

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 20:16   #2918
monarika
Wtajemniczenie

Cześć

Azzis trzymam kciuki za Adasia

india83 pokaż butki

My dzisiaj z mężusiem kupiliśmy (mojej) teściowej orchideę na urodziny bo ma w niedzielę mam nadzieję, że jej się spodoba
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 20:18   #2919
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

własnie patrzę na tę stronkę z butkami "sigma" nieźle. a jakie wzięcie mają te butki.

Stary 2010-02-26, 20:24   #2920
kliwia
Zakorzenienie

madzia sa w sklepach z alkoholami te wina. a to akurat dostalam

monarika zima to najgorszy okres kupowania orchideii, bo one nie lubia zmiany drastycznej temperatur. Mi kilka padlo po przetnasportowaniu ze sklepou do domu. po jakims zcasie kwitna znowu, ale kwiaty juz mniejsze.
Ale martucha ma i jej nie opadl
wiec mam nadzieje ze tesciowej nie opadnie za szybko
Stary 2010-02-26, 20:27   #2921
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
ojej gdzie ty takie kupiłas?

my kupilismy sobie jakies francuskie rózowe (bo tylko rózowe lubimy). najbardziej mi smakuje takie nie za gorzkie, nie za słodkie. do tego jakies przekąski i film koniecznie
My różowe tez lubimy, Dornfelder z lidla jest debre ale koniecznie półwytrawne,łagodne i dobrej jakości, żadne wina stołowe bo to mieszanki.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 20:30   #2922
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madzia sa w sklepach z alkoholami te wina. a to akurat dostalam
oo to nawet nie wiedziałąm

kurde ja to orchideii mam juz po dziurki w nosie, na tej giełdzie kwiatowej, gdzie pracowałam 3 dni non stop cos przy nich robiłam.

ale fakt, bardzo ładne z nich kwiatki
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
My różowe tez lubimy, Dornfelder z lidla jest debre ale koniecznie półwytrawne,łagodne i dobrej jakości, żadne wina stołowe bo to mieszanki.
oblukam, oblukam

Stary 2010-02-26, 20:42   #2923
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
piekneeeeee takie chce superrrrrrrr

piekna fasolka : cudo

dziekuje ci kochana bardzoooo

Trzymam kciuki za Adasia bedzie dobrze,.....

DZIEWCZYNY ZDALAMMMMMMMMMMMMMMMMMM dostalysmy wreszcie po 21 wczoraj wyniki.... tzn glupia baba jak but nic nienapisala nam (nawet osoba ktore niezaliczyly - a miala na prywatne maile) i nasza staroscina grupy napisala do niej oco chodzi bo juz czwartek wieczor... a ona napisala ze wpisy sa wstedy i wtedy kto oddal indeks a niemusi dopowiadac to niemusi przyjechac...
no i zonk... co teraz nie wiadomo kto to ma dopowiadac...
no i ktos jej napsiac na bezczela - czyli zdalysmy wkoncu czy nie? i sie niepodpisal na to bezczelna baba napisala! grupa 3 miala wiecej czasu na nake wiec odpowiedzi sa lepsze i tyle ! pogieta zamiast tak ok to musiala dopiec ze mislysmy wiecej czasu... ale to nie jest najbardziej zenujace.. po pol godzini jak juz sie wszyscy ucieszyli - godzina 22 a ona wysyla kolejnego maila z nazwiskami 6 osob ktore musza cos dopowiedziec (jedno pytanie ale jednak stres ogromny)
ja naszczescie zdalam ale wyobrazam sobie mine tych bidulek ktore sie cieszyly a tu jednak kolejne starcie...

ciekawe tylko co dostalam bo nikomu niepowiedziala a moj indeks ma i jak niepowie dziewczyna przy wpisach to sie dowiem jak odbiore indeks lol
Gratulacje! Wiedziałam, ze zdasz!

Cytat:
Dziekuje wam

Dziekuje :

Ja juz po wizycie i zdaje dokladna relacje.... znowu mam klopoty z siuskami co sie rowna zero seksu... pan doktor mnie zbadal wszytko dobrze serduszka sluchalismy super no i tyle... to ja do niego czy mozemy usg (bez usg wizyta 50 z usg 100)a on do mnie ze wszystko jest ok ze nietrzeba ze za miesiac bedzie 4d i moze poczekamy a ja a moze jednak tak sie stesknilam a on dobrze ale prosze mi powiedziec co ma pazni za fryzjera bo tak pieknie pani wyglada fryzurka tak dopasowana do buzi i kolor.. to mu podaje nazwisko a on super to idziemy na usg wzielismy mojego wojtka i patrzyamy a dzidzia wielkaaaaa juz sie niemiesci w jeden obraz usg, i ogladalismy glowke i raczkami machala pomierzylismy ja waha sie miedzy 16 a 17 tyg.. wszytko jest super... i uwaga chyba bedzie FACET moj wojtek caly w skowronkach ja sie ciesze ale chyba nutka nadzieje ze bedzie zuzia zostala, pan doktor powiedzial ze nic nieprzesadza bo to moiga byc wargi sromowe a ze sie ksztaltuja to moze tak wygladac jak streczacu siusiak i ze zobaczymy w 20 tyg ale bardziej sklania sie ku chlopakowi...
wiec wszyscy sie cieszymy ze dzidzia zdrowa
musze dalej leczyc siuski dostalam lek i mam nadzieje ze przejdzie...

ale mi kamien spadl z serca jak zobaczylam ze wsyztko jest ok.. serduszko pecherz watroba raczki... super

aaa nie mam fotki... niestety ale wyglada pieknie i jest wielkiiiii
To nie będzie randek? Jak to?
Ale wiesz, nawet jak Zuzia będzie druga, to też może się Miłoszkowi spodobać, w sumie nic straconego
Stary 2010-02-26, 20:48   #2924
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
halo halo, dobry wieczór
klik dla Ciebie

LASECZKI DZIEKUJE ZA KLIKI, JESTEM NA 5 MIEJSCU

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 20:54   #2925
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
monarika zima to najgorszy okres kupowania orchideii, bo one nie lubia zmiany drastycznej temperatur. Mi kilka padlo po przetnasportowaniu ze sklepou do domu. po jakims zcasie kwitna znowu, ale kwiaty juz mniejsze.
Ale martucha ma i jej nie opadl
wiec mam nadzieje ze tesciowej nie opadnie za szybko
O buuu nie wiedziałam ale mam nadzieję, że nic jej się nie stanie bo w sumie dziś u nas na dworze w słońcu było ponad 10 stopni więc może jakoś przeżyje

A i zapomniałam napisać Madzialenka super kolor włosów
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:03   #2926
kliwia
Zakorzenienie

domiks na 6
Stary 2010-02-26, 21:05   #2927
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domiks na 6

no teraz tak

Stary 2010-02-26, 21:12   #2928
aniaaa84
Zadomowienie

dobry wieczór Gaduły

ale natrzskałyście - szok

Maggie super, że z maleństwem oki, teraz niech rośnie

Marta kłaniam się w oas w kwestii egzamu, to jest nielada starcie psychiczne z tym babonem, ale ważne że zaliczone

czyli Patryk będzie... hmmm w takim razie czekamy na drugą turę

India w jednym z zamówień bierzemy obie udział na kawowe balerinki się spóźniłam...a i w tym zamówieniu jestem jako rezerwa

Baja, Kliwia, Marta dziewczyny moje storczyki wszystkie trzy, które mam stoją zanurzone w wodzie cały czas, bo jak je kąpałam raz na jakiś czas po pół godziny to nie było efektów
i jak tylko wody w szklanej donicy brak to dolewam i kwitną
widać co storczyk to inne potrzeby

Rybulko super płaszczyk, ja sie przymierzam co roku i mam wrażenie że w każdym mierzonym wyglądam tak

SSRco okien nie ma problemu, akurat mam jakąs fazę na ich mycie, podaj adres

Madzia jaka odważna zmiana kolorku ja poki co mam kilometrowe odrosty bo nie wiem czy zmieniać czy zostac przy tym co zawsze

dziewczyny od Vichy - poklikane
Stary 2010-02-26, 21:17   #2929
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

dziewczyny od Vichy - poklikane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 21:28   #2930
anuulaa
Wtajemniczenie

Hej,
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Hellol

Kliwus - Dziekuje za PW

A wiec tak moje kochane

W poniedzialek bylam u lekarza i z dzidzia wszystko ok ma juz 12 mm, a caly pecherzyk 20 mm i bylo bijace serduszko takze kamien spadl mi z serca!
Jak Wam juz chyba wstepnie pisalam-szefowa wie i zareagowala pozytywnie, jednak ze wzgledu na fakt, ze chce zawiesic jedna ze spolek to musi mnie zwolnic, ale zatrudni mnie w drugiej od 1.03 mam miec juz nowy etat i poczekam na wszelki wypadek miesiac, zeby zus sie nie czepial i uciekam na L4
nie odzywam sie, bo musze nadrobic zaleglosci w pracy i podszykowac wszystko pod bilanse, zebym mogla spokojnie odejsc poza tym w pracy jestem teraz odcieta od neta a w domu malo co bywam, bo mamy teraz 2 domy na glowie poza tym czeka nas przeprawa przez sady z postepowaniem spadkowym, urzedem skarbowym itp

Caluje Was mocno i jakby co to przywolujcie mnie do porzadku za pomoca PW tesknie
Fajnie, że do nas zajrzałaś, stęskniłam się

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

skopiowane z odchowalni

Przekazuję tylko wiadomość od azzis

Niestety jest z Adasiem w szpitalu, bo stracił na wadze i pediatra podejrzewa jakąś infekcję, być może nerek. Wyniki badań będą jutro więc prosi żebyśmy trzymały kciuki.
Trzymam kciuki za Adasia

Cytat:
DZIEWCZYNY ZDALAMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Moje gratulacjony

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
a tak ze smutniejszych rzeczy... wczoraj sie dowiedziałam ze zginął w wypadku moj kolega z klasy z podstawówki w ciągu roku to juz drogi znajomy zabił sie samochodem
Przykro mi, wiem jakie to uczucie. Ro temu zginął na motorze mój kolega z licealnej klasy, super chłopak, do tej pory nie mogę się z tym pogodzić

Cytat:
Ja juz po wizycie i zdaje dokladna relacje.... znowu mam klopoty z siuskami co sie rowna zero seksu... pan doktor mnie zbadal wszytko dobrze serduszka sluchalismy super no i tyle... to ja do niego czy mozemy usg (bez usg wizyta 50 z usg 100)a on do mnie ze wszystko jest ok ze nietrzeba ze za miesiac bedzie 4d i moze poczekamy a ja a moze jednak tak sie stesknilam a on dobrze ale prosze mi powiedziec co ma pazni za fryzjera bo tak pieknie pani wyglada fryzurka tak dopasowana do buzi i kolor.. to mu podaje nazwisko a on super to idziemy na usg wzielismy mojego wojtka i patrzyamy a dzidzia wielkaaaaa juz sie niemiesci w jeden obraz usg, i ogladalismy glowke i raczkami machala pomierzylismy ja waha sie miedzy 16 a 17 tyg.. wszytko jest super... i uwaga chyba bedzie FACET moj wojtek caly w skowronkach ja sie ciesze ale chyba nutka nadzieje ze bedzie zuzia zostala, pan doktor powiedzial ze nic nieprzesadza bo to moiga byc wargi sromowe a ze sie ksztaltuja to moze tak wygladac jak streczacu siusiak i ze zobaczymy w 20 tyg ale bardziej sklania sie ku chlopakowi...
wiec wszyscy sie cieszymy ze dzidzia zdrowa
musze dalej leczyc siuski dostalam lek i mam nadzieje ze przejdzie...

ale mi kamien spadl z serca jak zobaczylam ze wsyztko jest ok.. serduszko pecherz watroba raczki... super
Ale superowo, a jaki fajny lekarz
Cytat:
oglądałyscie moze "galerianki" bo mam ten film i chyba dziś obejrzmy.
Oglądaliśmy i mi się bardzo podobał
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
klik dla Ciebie

LASECZKI DZIEKUJE ZA KLIKI, JESTEM NA 5 MIEJSCU
Podciągniemy w góre
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:31   #2931
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha gratulacje zdania egzaminu i super ze z dzidzią wszystko w porzątku
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a ja widzialam, ze juz czujesz swoja dzidzie
skad? :

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Martucha gratulacje z powodu egzamu
[B]
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś, gratuluję egzaminu, Ty skromnisiu SYNEK? Patryk Super! Cieszę się, że zdrowiutki Szykuje się mega przyjaźń Może za drugim razem uda się ustrzelić w parkę
no ba tzn nic niejest przesadzone... bo powiedziel ze to moga byc ksztaltujace sie wlasnie wargi sromowe no ale moj maz uslyszala ze siusiak i nie da sie przekonac... za miesiac sie wyjasni

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
martucha piękna ta relacja!!!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
super ze dzidzia zdrowa
dziekuje

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
dobrze ze z dzieckiem wszystko ok A ty lecz te siuśki
lecze lecze

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Gratulacje! Wiedziałam, ze zdasz!

To nie będzie randek? Jak to?
Ale wiesz, nawet jak Zuzia będzie druga, to też może się Miłoszkowi spodobać, w sumie nic straconego
dziekuje
wiesz no zawsze moga byc randki podwojne a ty jako przyzwoitka

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Marta kłaniam się w oas w kwestii egzamu, to jest nielada starcie psychiczne z tym babonem, ale ważne że zaliczone

czyli Patryk będzie... hmmm w takim razie czekamy na drugą turę
tez sie ciesze.... ciekawe tylk ona co
aaaa jak bedzie patryk to bedzie przyjazn.. a zuza moze byc przeca mlodsza
Stary 2010-02-26, 21:32   #2932
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Moje gratulacjony

Ale superowo, a jaki fajny lekarz
dziekuje a lekarz rewelacyjny az szkoda ze sie bee z n im niedlugo zegnac i zmieniac na innego... bo jest genialny
Stary 2010-02-26, 21:40   #2933
domi7ks
Zakorzenienie

Martucha gratuluje synka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 21:44   #2934
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Martucha super, ze z Maleństwem ok.

I tak sobie pomyślałam

W następnej turze Ty majstrujesz Zuzie, a Rybulka też dziewczynkę i będzie podwójne małżeństwo

Ale wymyśliłam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:53   #2935
aniaaa84
Zadomowienie

za Azzis i Adasia
bo umknęło mi w poprzednim poście
Stary 2010-02-26, 22:32   #2936
Sysunia_d
Zakorzenienie

Martucha Moje Gratulacje - teraz dbaj o siebie i uważaj

Dziewczyny jak wy o kwiatach to ja mam pytanie Dostałam storczyka jakies 4 miechy temu . był piekny ale po tych 4 miesiacach odpadły mi wszystkie kwiaty i zostały mi po nim liście piekne i łodyga ... teraz pytanie czy jest szansa zeby jeszcze mi zakwitł ??? A jesli tak to co ja mam zrobić , obciac ta łodyge ?? czy zostawić i czekać - bo nie mam zielonego pojecia czy to trzymac czy wywalić

------A co do wina to ja lubie czrwone słodkie lub półsłodkie ale nigdy nie umiem kupić i zawsze mi sie udaje kupic wytrawne bleeee

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 23:04   #2937
anuulaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny to teraz podzielę się moim projektem sypialni. Tak będzie wyglądać Mój ulubiony fiolet wreszcie będę mogła zrealizować w sypialni. Łóżko i szafki będą białe, po bokach łóżka fioletowe puchate dywaniki. Drzwi w kolorze parkietu. Nie zrobiłam firanki i zasłon, bo za dużo bawienia. Na wprost łóżka będzie (jest) szafa na całą ścianę. Ogólnie chce ją zrobić w kolorystyce fiolet-biel- czerń. I co myślicie?

p.s. zakochałam się w tej tapecie
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 23:37   #2938
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny to teraz podzielę się moim projektem sypialni. Tak będzie wyglądać Mój ulubiony fiolet wreszcie będę mogła zrealizować w sypialni. Łóżko i szafki będą białe, po bokach łóżka fioletowe puchate dywaniki. Drzwi w kolorze parkietu. Nie zrobiłam firanki i zasłon, bo za dużo bawienia. Na wprost łóżka będzie (jest) szafa na całą ścianę. Ogólnie chce ją zrobić w kolorystyce fiolet-biel- czerń. I co myślicie?

Mnie sie bardzo podoba - moge smiało powiedzieć pięknie A ta wstawka kwiatowa Anula zakochałam sie w twojej wizji .....

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 00:07   #2939
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
A z weselszych rzeczy to ciągle chodzi mi po głowie "rzuć wapno na druty" - no po prostu HIT !!!
tez mi sie dzisiaj to przypomnialo

Cytat:

DZIEWCZYNY ZDALAMMMMMMMMMMMMMMMMMM dostalysmy wreszcie po 21 wczoraj wyniki.... tzn glupia baba jak but nic nienapisala nam (nawet osoba ktore niezaliczyly - a miala na prywatne maile) i nasza staroscina grupy napisala do niej oco chodzi bo juz czwartek wieczor... a ona napisala ze wpisy sa wstedy i wtedy kto oddal indeks a niemusi dopowiadac to niemusi przyjechac...
no i zonk... co teraz nie wiadomo kto to ma dopowiadac...
no i ktos jej napsiac na bezczela - czyli zdalysmy wkoncu czy nie? i sie niepodpisal na to bezczelna baba napisala! grupa 3 miala wiecej czasu na nake wiec odpowiedzi sa lepsze i tyle ! pogieta zamiast tak ok to musiala dopiec ze mislysmy wiecej czasu... ale to nie jest najbardziej zenujace.. po pol godzini jak juz sie wszyscy ucieszyli - godzina 22 a ona wysyla kolejnego maila z nazwiskami 6 osob ktore musza cos dopowiedziec (jedno pytanie ale jednak stres ogromny)
ja naszczescie zdalam ale wyobrazam sobie mine tych bidulek ktore sie cieszyly a tu jednak kolejne starcie...

ciekawe tylko co dostalam bo nikomu niepowiedziala a moj indeks ma i jak niepowie dziewczyna przy wpisach to sie dowiem jak odbiore indeks lol
gratuluje

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to teraz pora na piątkowy rozweselacz
http://nasz-melanz.pl/
haha niezle

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

ja za tydzien koncze 30stke
o to bedzie imprezka

Cytat:
oglądałyscie moze "galerianki" bo mam ten film i chyba dziś obejrzmy.
tak ja widzialam
i po obejzeniu .. bylam w lekkim szoku

Cytat:

super projekt

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 06:21   #2940
klion78
Zadomowienie

Cytat:

anuula piękna ta sypialnia. Ja bym wprawdzie zrobiła tylko ten ozdobnik przy łóżku z tego drugiego bym zrezygnowała bo pewnie coś bym w tym miejscu postawiła i mogłoby się gryźc. Ale i tak ślicznie!!!

martucha zapomniałam zapytac czym teraz leczysz te siuśki? bo ja też walczę i ciekawa jestem co Tobie lekarz przepisał?
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości