|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
nacieram sie nim. Po rekach karku nogach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że to nie będzie łatwe bo to jest eks....niedawno to Ty byłaś w sytuacji tej dziewczyny no ale.... jak nie chcesz się od nich odsunąć to jakoś musisz normalnie do tego podejść
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
EJ- też sie ciesze, ze cie widze
![]() ![]() co do olejku waniliowego- moja mama tez sie nim smaruje i ponoć pomaga. Dziewczyny. Czy odpowie mi ktoras jak to jest z tym klubem? na czym stanęło? Ej-widziałąm, ze sie sprzeciwiałas. Czy ktos podjał jakas decyzje? |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magda - radzę Ci tak samo jak EJ, po prostu zachowuj się tak, jak w stosunku do inny miziających się par. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Myslicie?
Hmmm... no moze ![]() ![]() ![]() no nic uciekam kochane ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-07-10 o 15:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Tż się odezwał
![]() Był grać w piłkę i poszedł gdzieś na imprezę do znajomych.. jestem spokojna ![]() Czekam teraz na koleżankę i caały wieczór plotek ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() Już wszystko wiem ![]() Sweet ja też się cieszę ! ![]()
![]() |
#2924 |
Wtajemniczenie
|
EJ, Udało mi się ogarnąć kwaterę nad morzem
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki mam pytanie do allegrowiczek. Kupiłam kostium kąpielowy, ale dopiero później doczytałam, że nie ma już mojego koloru (oczywiście fakt wspomniany na samym końcu, małymi literkami ![]() ![]() ![]() Sweet, fajnie, że już jesteś ![]() ![]()
#2925 |
Zakorzenienie
|
ok laseczki, ja pewnie zagladne tu dopiero po weekendzie, gdzies w poniedzialek lub wtorek...
trzymajcie sie, milego weekendu ![]()
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() wróciłam .. nie nadrobiłam bo za dużo.. Gratuluję Gwiazdce i Pur ![]() A jutro na cały dzień na plażę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Mam pytanie do dziewczyn, które już były we Wiśle - co polecacie do zwiedzania? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
jej, od wtorku w necie nie byłam
![]() witajcie ![]() co u mnie? powiem tylko tyle, że on nie zgadza się na przyjaźń bo mnie za bardzo kocha, ciężko by mu było się spotykać itp... a ja niechcę go tracić ale nie jestem przekonana co do tego związku ![]() ![]() ![]() fajnie, że sweet jest z powrotem ![]() tylko czemu znowu Mandy tym razem ma bana??
#2929 |
Zakorzenienie
|
Przez te kilka dni mojej "nieobecności" na watku zadawałyscie duuuuuzo pytań apropo mojego bana, bana szatanicy czy teraz, Mandy. Wszystko to jest niestety ze sobą powiązane. Osoba, która wzbudza tu duze kontrowersje przyznała mi sie, ze zgłosiła mnie i szatana, bo po prostu chce, bysmy dały jej juz swiety spokoj. I dam(y?). Ciekawe tylko dlaczego w momencie, w ktorym wyciagam reke na zgodę zostaje wyśmiana(wyciagnęłam ręke na zgodę w prywatnej rozmowie)? Ta osoba wcale rozejmu nie chce. Jak widać wojna ma smaczek, gdy prowadzona jest za kulisami.
Co do bana Mandy- Madame zarzuca jej, że ta podała mi jej numer gg. Nie jest to oczywiscie prawda. Z tego, co pisała mi Mandy nie rozmawiaja ze sobą.Dziwnym trafem na drugi dzien po tej całej aferze Mandy juz miałą bana ![]() NIe ukrywam, zasmuciła mnie pewna sytuacja, ale wiele też wyjaśniła.No ale do rzeczy... Swego czasu zwierzałam sie Mandy ze swoich prywatnych spraw. Niestety te tajemnice tylko w moim mniemaniu były tajemnicami. Szły dalej, do jak sie okazało,mojego najwiekszego wroga z tego forum(niestety potwierdzone przez Mandy), a czy posyłane były dalej? Hmm, niestety pewnie tak. Przykre, prawda? Wiele razy padały tu argumenty, że nie mozna zyc wizażem i tym, co dzieje sie w naszym watku. Z całym szacunkiem-oczywiscie, ze nie mozna, ale chyba zrozumiale jest, że w każdej sferze, nie tylko tej realnej nalezy szanowac prywatnosc drugiej osoby... Myśle, ze wiekszosc z nas sie tym tu kieruje. Dlatego moim zdaniem niedopuszczalne jest tolerowanie tego typu zachowań... Wszelkie przejawy normalnosci zostaja wysmiane (nawet pozdrawianie EJ na forum w czasie, gdy miała bana jest ponoć żenujące). Osoby nielubiane zostaja nazwane ........... i wcale nie chodzi tu o "samicę ssaków drapieżnych spokrewnioną z psem"-nie nie.... Tu chodzi o świadome obrazanie drugiego człowieka, podwazanie jego moralnosci itd...(ale w tym temacie pewnie wypowie sie szatanica, bo to jej sprawa dotyczy). Kochane, mozna by tak długo dzielic sie swoimi argumentami. Chciałam tylko, by było to jasne raz na zawsze. Czarno na białym. Bez zbednej uszczypliwosci- dla mnie ten temat jest juz zamkniety. I w polemike z jakąkolwiek obrończynią wchodzic nie bede. Mam dowody w postaci rozmów gg, wiem na czym stoję, błędu juz nie popełnie. Mam przynajmniej czyste sumienie, bo ja dwulicowa nie jestem i jesli darzę kogoś sympatią na forum, to poza nim nie obrabiam mu tyłka-a tak niestety kilka osob z tego watku robi. Na szczescie lojalne dziewuszki też tu przychodzą i chwała im za to ![]() Przy okazji dziekuje tym wszystkim osobom, ktore mimo przewinień pozdrawiały mnie i nie mogły sie doczekać mojego powrotu. ![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-07-10 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
Zakorzenienie
|
Sweet jestem w szoku, nie spodziewałam się ze tak było.... dziękuję, że się z nami podzieliłaś, dobrze mieć o takich sprawach świadomość.
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Jestem teraz w domu rodzinnym i umieram z nudów... Wszystkich znajomych po prostu stąd wywiało, więc nie mam się nawet z kim spotkać. Marzy mi się porządna impreza, ale do Krakowa wracam dopiero za tydzień (?) Tęsknię za eskem. To pewnie dlatego, że mam tutaj zbyt wiele czasu na rozmyślanie o wszystkim. Zastanawiam się, co robi, czy też o mnie myśli choć trochę...(nie powinnam - wiem). Popłakałam się wchodząc do swojego pokoju, bo też tutaj sporo rzeczy od niego, wiele wspomnień. Często nachodzi mnie taka fala smutku, niezrozumienia, rozczarowania, żalu. Minęło już trochę czasu, a ja wciąż w to wszystko nie mogę uwierzyć, nie mogę pojąć, dlaczego tak strasznie mnie potraktował, dlaczego to ja zbieram konsekwencje jego decyzji, podczas gdy on w ogóle nie cierpi i dobrze się bawi. Tak myśląc przyszłościowo - chyba teraz będę bardzo bała się zaufać komukolwiek. Ech poza tym, póki co nie chcę nikogo. Muszę pobyć sama ze sobą, oswoić się z tym wszystkim, nabrać dystansu, spróbować zrozumieć...? Jak na złość zaczął do mnie pisać Rafcio (dość regularnie, pomimo tego, że odpiszę mu raz na jakiś czas), Francuz nie daje mi spokoju (dzwonił do mnie dziś w nocy ![]() ![]() Tak się musiałam wygadać... Sweet - dobrze, że o tym wszystkim napisałaś. Jestem w szoku.
![]() |
#2932 |
BAN stały
|
Po pierwsze Sweet, do niczego się nie przyznałam i nie będę przyznawać mimo tego, że nie wiem od kogo dorwałaś mój numer gg i szantażujesz mnie. Nie pochwaliłaś się dziewczynom, że nękasz mnie na gg, że napisałaś, że upublicznisz wszystkie moje rozmowy ( nie wiem z kim i nie wiem jak no ale niech Ci będzie) i sprawisz, że będę „przegrana tym wątku, bo nikt mnie nie będzie chciał, a większość jest za Tobą...”
Rozejm? ![]() A przez kogo Mandy ma bana? Ja jej nie kazałam swoich wypocin na wątku wypisywać podpisanych na czerwono „Wiadomość od Sweet”. Dziwisz się, że dziewczyny uważają, że zachowujesz się niedojrzale? Raczej dorosła osoba o zdrowych zmysłach nie nęka i nie wypisuje na gg komuś, że go zniszczy na forum internetowym.... Dziewczyny Ci napisały, że nie chcą czytać Twoich „sensacji” wywęszonych po katach, więc daj już spokój, bo się ośmieszasz. Tyle w tym temacie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
|
Napisał do mnie...
![]()
![]() |
#2934 |
Zadomowienie
|
![]() i co pisze? Madame i Sweet - jedna z Was ewidentnie przejaskrawia ale my naprawdę (no dobra, ja nie chcę) dowiadywać się która. Pokłóciłyście się, możecie się nie lubić. Ja (i większość dziewczyn też) lubi Was obie, chce Was obie tutaj, Szatana i Mandy też. Tylko skończmy już ten temat!
#2935 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
Nie odpisałam nic... To taki suchy, informacyjny sms: "Dostałem przypomnienie, że w poniedziałek trzeba oddać książkę do biblioteki (ja ją kiedyś pożyczyłam na jego kartę). Co tam dobrego u Ciebie?". Tyle. Nie wiem, czy cokolwiek mu napisać?
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zadomowienie
|
Janis - doczytałam że Marek jest młodszy o 3 lata
![]() Mój-nie-mój-P jest ode mnie o 5 ![]() ![]()
#2939 |
Zadomowienie
|
Na razie nie odpisuję... Niech się trochę pozastanawia 'co u mnie dobrego' -.-
No tak, Marek jest młodszy, ale kompletnie tego po nim nie widać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.