Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-08, 20:29   #2911
taka sobie
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)

Kasiula komplet jak zwykle uroczy, skąd Ty takie cuda bierzesz, mega mi sie podoba, Ola musi wyglądac bosko

tak na szybciutko bo o wpół do 10 musze leciec do pracy

spimy sobie dzis po nocce a tu puka moja mama bo Wiki jej sie zamknęła od srodka w sypialni wyobrazacie sobie stalismy pod drzwiami i prosilismy zeby otwarła a ona bidulka nie umiała matko jakie przezcie, na szczescie TZ jakos srubokrętem otwarł .A tam ani szpary pod drzwiami, zeby mogła nam klucz przepchnąć, ani uchylone okno, ani jak szyby zbic bo Wiki sie przykleiła do szyby i prawie płakała jeszcze sie zakrztusiła i myslalam ze padnę trupem, juz chciałam szybe wywalać. Dobrze ze wdzystko sie dobrze skonczyło. Mówię Wam , klucze od razu pochowane.
Ja tak w wieku mniej więcej tym samym zamknełam mamę na balkonie i mama przez lufcik otwierała okno wyobrazam sobie tych gapiów z naprzeciwka

lece

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 20:40   #2912
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Anka - ja też siebie nie bardzo widzę w takich obcasach w zimie bo w pozostałych porach roku luzik - daję radę chociaż jak siedziałam w domu to wygodniej mi było łazić na spacery z dzidziuchem na plaskaczach wiadomo - wózek, zakupy itp. teraz głównie but na obcasie, przez te kilka tygodni w pracy, tylko raz włożyłam płaskie obuwie
niższy obcas niestety nie wchodzi w grę, bo już fasony są beznadziejne wtedy nic na mini platformie, takie jakieś babciowate te buty

Takuśna ale traumę przeżyłaś...wyobrażam sobie ten stres, chyba bym w gacie narobiła. jutro wyciągam klucz od drzwi pokoju młodej tylko u niej jest, my nie mamy drzwi w naszym pokoju, w kuchni też nie w łazience wiadomo, siła wyższa. tu nie raz się Maja zamknęła od środka, ale łatwo można śrubokrętem otworzyć
Stary 2010-10-08, 20:42   #2913
anka1900
Zakorzenienie

wiem , wiem
mam wlasnie takie open toe, to tylko wrazenie wysokościowe robią,ale ogólnie bardzo wygodne
ale ja też się boję chodzenia po śliskich nawierzchniach
i gdzie tu złoty środek
Stary 2010-10-08, 21:01   #2914
jowisz
Zakorzenienie

u nas klucz (był w łazience) schowany od nastu tygodni
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 21:07   #2915
anka1900
Zakorzenienie

ja jak wychodzę na balkon to muszę pamiętać, żeby uchylić okno w razie co
licho nie śpi, nie wiem kiedy w końcu Miki zacznie obsługiwać klamkę do zamknięcia
a nas to jeszcze dziwaczne rozwiązanie bo jest wewnętrzny zamek w drzwiach wejściowych, więc nawet tż z odsieczą nie będzie mógł przybiec, bo drzwi nie otworzy
Stary 2010-10-08, 21:43   #2916
jowisz
Zakorzenienie

aaa, odkryłam dziś drugą dolną klującą się 5tkę (mama ziąb mnie boli!!!!!)
ciekawe kiedy górne pójdą

edit. Anisia, wczoraj w końcu po przerwie o 2giej w nocy skończyłam czytać Millenium. pożyczaj/kup, co bądź. wciąga, mnie się podobało. teraz zawiozę mamie, przeczyta tam pewnie i ciotka,wujek, brat..

Edytowane przez jowisz
Czas edycji: 2010-10-08 o 21:49
Stary 2010-10-09, 09:10   #2917
Cestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
kochana, gadaj szybko jak przyrządzić indyka a'la KFC
napewno na weekend zrobię
Słonko, ja robię z tego przepisu http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1082.html Polecam bo pyszne na prawdę

Iga ma pomarańczowe dodatki jak i Matylda Choć u nas trochę mniej. Strasznie polubiłam pomarańczowy jak w ciąży byłam i tak mi zostało. 3 pomarańczowe bluzki mam Więc ja ubieram się czasem w tym kolorze , ale uważam, że mi pasuje

Kasiunia, komplet cudowny
Cestia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 10:06   #2918
wersta
Zakorzenienie

hej
doszły do mnie firanki wreszcie, ale ponapawałam się widokiem 15 min. i musiałam jechać do mych córek w czw. byłam z tż w teatrze (z łorka) i miałam caluśki dzień dla siebie kupiłam 2 pary kozaków na płaskim, jedne czarne lakierowane oficerki pod kolano, 2gie granatowe, z zaokrąglonym balerinkowo czubkiem. dla Zofii zimowe w ecco
tej 2giej torby, na którą się napaliłam ostatnio nie było

o Jowisz półeczki wiszą taki porządek w pokoju ma Zofia tylko rano
łikendujemy u rodziców
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 10:38   #2919
jowisz
Zakorzenienie

buty czarno-szaro-granatowe

dzień dobry rodzina spaceruje, ja zaraz kurze przetrę, zupę doglądnę i tyle.
Stary 2010-10-09, 12:18   #2920
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

heja

nie słyszę własnych myśli bo od rana sąsiad wymienia drzwi wejściowe do mieszkania najpierw kuli ościżnice aż wszystko się trzęsło, wracam ze spaceru i na klatce zaczęłam się dusić tyle pyłu!!! masakra teraz znów wiercą, w dodatku obok też spania nie ma, Majka mi wyje bo się tak boi świetny weekend się zapowiada...jeszcze jutro musimy iść do taboreta bo przecież ma mi pilnować młodej od poniedziałku a ona ciemna jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem pewnie na kartce będę musiała jej wszystko spisać

Kasiulka - jeśli chodzi o czapy, to sama chętnie zrobiłabym cosik dla siebie, ale nie mam czasu tą z nausznikami dla Majki robiłam z przerwami chyba przez 2 tygodnie dziś ją miała pierwszy raz na spacerze foty pokażę, może jutro na spacerze popstrykam

Cestusia - dzięki za przepisik , jutro napewno zrobię bo dziś już przygotowałam co innego do obiadu (za późno tu weszłam) z opisu bardzo smakowite, tż napewno będzie wniebowzięty bo on fastfoodowe żarcie niestety uwielbia...

Jowisz - boskie buciki kolorki super i fason taki klasyczny moje obecne z lasockiego są podobne, obcas mam identyczny tylko są całe brązowe. a szczerze to bardziej kolorystycznie pasowałyby mi twoje

Wersta - ale się obłowiłaś chętnie bym obejrzała kozaki

no nic, spadam stąd. chyba wogóle wyjdę z domu bo w takich warunkach nawet tv nie włączę - nic nie słychać co za koszmar

Edytowane przez Mała75
Czas edycji: 2010-10-09 o 12:20
Mała75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 12:27   #2921
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cześć kochane

Takuśna, Cestunia bardzo się cieszę że komplecik Wam przypadł do gustu naprawdę super pasuje (choć może na pierwszy rzut oka nie wygląda ) do Olgierdzianej kurtki a mierzyłam wczoraj różne Kupuję u nas w jednym z centrów handlowych zawsze u tej samej babeczki na stoisku ma różności, można przebierać wybierać. Za ten komplecik płaciłam 55 zł, więc luks bo w tamtym roku za jedną czapkę (a wzięłam dwie) z firmy Pupil płaciłam 40 zł.

Jowiszkowa butki super i tak sobie myślę, że gdzie mnie do takiej elegancji, ja jestem plaskaczowa adidasowato trampkowa

Werstunia ale super zakupy, mega zazdraszczam. Jak Ci się będzie chciało wklej focie

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
heja

nie słyszę własnych myśli bo od rana sąsiad wymienia drzwi wejściowe do mieszkania najpierw kuli ościżnice aż wszystko się trzęsło, wracam ze spaceru i na klatce zaczęłam się dusić tyle pyłu!!! masakra teraz znów wiercą, w dodatku obok też spania nie ma, Majka mi wyje bo się tak boi świetny weekend się zapowiada...jeszcze jutro musimy iść do taboreta bo przecież ma mi pilnować młodej od poniedziałku a ona ciemna jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem pewnie na kartce będę musiała jej wszystko spisać

Kasiulka - jeśli chodzi o czapy, to sama chętnie zrobiłabym cosik dla siebie, ale nie mam czasu tą z nausznikami dla Majki robiłam z przerwami chyba przez 2 tygodnie dziś ją miała pierwszy raz na spacerze foty pokażę, może jutro na spacerze popstrykam

Cestusia - dzięki za przepisik , jutro napewno zrobię bo dziś już przygotowałam co innego do obiadu (za późno tu weszłam) z opisu bardzo smakowite, tż napewno będzie wniebowzięty bo on fastfoodowe żarcie niestety uwielbia...

Jowisz - boskie buciki kolorki super i fason taki klasyczny moje obecne z lasockiego są podobne, obcas mam identyczny tylko są całe brązowe. a szczerze to bardziej kolorystycznie pasowałyby mi twoje

Wersta - ale się obłowiłaś chętnie bym obejrzała kozaki

no nic, spadam stąd. chyba wogóle wyjdę z domu bo w takich warunkach nawet tv nie włączę - nic nie słychać co za koszmar
Maluśna sister kochana nawet nie śmiałabym molestować ja Cię podziwiam, że dla Majuchny zrobiłaś, naprawdę. Praca dom, dziecko i bez problemu nas ogarniasz więc naprawdę jesteś wielka a fociami koniecznie się pochwal bo jestem straszliwie ciekawa. Na All te czapy są fajne ale ja szukam czegoś grubszego a to już gorzej znaleźć

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 12:37   #2922
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kasiu - jak to mawiasz - spuchłam cieszę się strasznie, że jednak daję radę jakoś ze wszystkim. chociaż napewno mam mniej czasu na pewne rzeczy ale i tak nie jest źle, ja myślałam że będę miała czas zajrzeć na wizaż tylko w weekend a tu czasem nawet z pracy dam radę skrobnąć
czapy Majuchny też nie są grube, na zimę napewno się nie nadają tak jak teraz jest ok, ale jak temp zrobi się bliżej zera to już będę musiała włożyć jej zimową. oczywiście jeszcze się nie rozglądałam za odpowiednim komplecikiem
muszę też przymierzyć jej kurtkę od zeszłorocznego kombinezonu, może jest dobra.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

edit: w szoku jestem, moje dziecko poszło spać mimo tego upiornego hałasu a ja już szykowałam się do wyjścia wlazłam do niej, a moja bidula śpi z kołdrą na głowie
Stary 2010-10-09, 12:42   #2923
Kasiulka22
Zakorzenienie

O kurcze Maja jest najlepsza z tym spaniem Ten komplecik z wczoraj to ja też mam już zimowy i pewnie tej szarej czapy z kwiatuchem suma sumarum nie kupię bo już pewnie zrobi się zbyt zimno na jej noszenie. Tak zapowiadają a jak będzie to się okaże w praniu Póki co dziś jest piękna pogoda i bardzo ciepło do słoneczka, zdjęłam moją chustę spod szyi bo myślałam, że się ugotuję

Poza tym jestem załamana bo babcia molestowała o włączenie gazu, więc jest włączony od dziś... Myślałam, że może chociaż do połowy miesiąca dojedziemy bez grzania, a tu : nie chcę nawet myśleć o rachunkach po podwyżkach gazu a tu pewnie dłuuuuuuuuuuuuuuuugie grzanie przed nami

Stary 2010-10-09, 13:14   #2924
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
O kurcze Maja jest najlepsza z tym spaniem Ten komplecik z wczoraj to ja też mam już zimowy i pewnie tej szarej czapy z kwiatuchem suma sumarum nie kupię bo już pewnie zrobi się zbyt zimno na jej noszenie. Tak zapowiadają a jak będzie to się okaże w praniu Póki co dziś jest piękna pogoda i bardzo ciepło do słoneczka, zdjęłam moją chustę spod szyi bo myślałam, że się ugotuję

Poza tym jestem załamana bo babcia molestowała o włączenie gazu, więc jest włączony od dziś... Myślałam, że może chociaż do połowy miesiąca dojedziemy bez grzania, a tu : nie chcę nawet myśleć o rachunkach po podwyżkach gazu a tu pewnie dłuuuuuuuuuuuuuuuugie grzanie przed nami
Kasiula, teraz już chyba nie ma wyjścia i trzeba grzać w dzień, jak słońce daje to jeszcze w miarę ciepło jest (chociaż w mieszkaniu od tego się nie nagrzeje ale noce mega zimne, u was to już chyba na minusie dziś rano u nas było +2
p.s. a moi rodzice są teraz w Egipcie i mają +30 nie ma sprawiedliwości na tym świecie

p.s.2 zażeram się paluszkami o smaku zielonej cebulki jadłyście?
Stary 2010-10-09, 13:30   #2925
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
p.s. a moi rodzice są teraz w Egipcie i mają +30 nie ma sprawiedliwości na tym świecie

p.s.2 zażeram się paluszkami o smaku zielonej cebulki jadłyście?
dokąd pojechali ?

Iga szykuje się do drzemki ale nie wiem czy dziś coś z tego wyjdzie bo wstała o 9.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 13:35   #2926
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
dokąd pojechali ?

Iga szykuje się do drzemki ale nie wiem czy dziś coś z tego wyjdzie bo wstała o 9.
dokładnie nie wiem, ale to jakaś wycieczka objazdowa na pewno w planie są piramidy, Dolina Królów...więcej nie pamiętam plan jak to na takich wycieczkach dość napięty, ciągle w innym hotelu itp. plażowania może 1-2 dni (jeśli jest wogóle przewidziane ). moi rodzice jechali z grupą przyjaciów, w sumie 10 osób - ojjj, będzie wesoło
Stary 2010-10-09, 13:40   #2927
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie nie wiem, ale to jakaś wycieczka objazdowa na pewno w planie są piramidy, Dolina Królów...więcej nie pamiętam plan jak to na takich wycieczkach dość napięty, ciągle w innym hotelu itp. plażowania może 1-2 dni (jeśli jest wogóle przewidziane ). moi rodzice jechali z grupą przyjaciów, w sumie 10 osób - ojjj, będzie wesoło
aaa,to pewnie objazdówka autokarem najfajniejsza jest objazdówka z rejsem Nilem, wtedy kwateruje się człowiek raz na statek i powoli suuuuuuuuuunie wzdłuż brzegu. do tego drink, basen na górze,żyć nie umierać i, wbrew pozorom, wygodna podróż pociągiem do Kairu, bo tam bardzo szerokie przedziały
Stary 2010-10-09, 13:44   #2928
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
aaa,to pewnie objazdówka autokarem najfajniejsza jest objazdówka z rejsem Nilem, wtedy kwateruje się człowiek raz na statek i powoli suuuuuuuuuunie wzdłuż brzegu. do tego drink, basen na górze,żyć nie umierać i, wbrew pozorom, wygodna podróż pociągiem do Kairu, bo tam bardzo szerokie przedziały
no dokładnie moi właśnie o takiej wycieczce mi opowiadali, ktoś z ich znajomych niedawno był. wrażenia niesamowite, no i jak mówisz - drink i basen na statku, przyjemnie bo od wody chłodniej.
niestety moi będą się trochę tłuc autokarem
Stary 2010-10-09, 17:59   #2929
jowisz
Zakorzenienie

co robicie ?
ja wyskoczyłam do lidla po homo i zaraz wyciągam sernik dla siebie. poza tym się zmobilizowałam,kupiłam odkamieniacz wczoraj i odkamieniam ekspres. zajmie mi to z 2godziny.
dziecko oczywiście w dzień nie spało więc po 20. kąpiel

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 18:24   #2930
anka1900
Zakorzenienie

hello
ja leżę juz i pachnę
Miki dziś wstał z kurami o 5 , przedrzemał w dzień w samochodzie z pół godzinki, ale nadal jest mega energetyczny
byliśmy w meblowym, pomogłam im sprzątać poremontowy rozgardiasz , wypieprzyłam przy okazji znaczną ilość bibelotów,zgarniaczy kurzu, co oczy teściowej nie widzą temu sercu nie żal
jestem padnięta ,
Stary 2010-10-09, 18:42   #2931
jowisz
Zakorzenienie

Iga je kolację i mi się przypomniało o niebrudzeniu palców Iga czyściocha jak Miki i dlatego właśnie bardzo często w ten sposób je kanapki.
Aniu z miodem też można tak podawać
przez was specjalnie dla niej kupiłam ketchup
Stary 2010-10-09, 18:51   #2932
anka1900
Zakorzenienie

ależ Igusiowa dorosło tu wygląda
dzięki za podpowiedź, muszę przetestować na nim miodek w okresie jesiennych infekcji

Miki własnie ogląda Zmienników i szamie na sucho kulki nesquika czy jak tam sie to pisze coś go ostatnio napadlo na takie przekąski, od letniej wizyty tż siostrzenicy, leżało pudełki nie ruszone, dopiero jakis tydzień temu złapał smaka na te cudne cukrowe czekoladowe kuleczki
mleka krowiego nadal nie toleruje, w zgięciach mu sie znowu porobiły czerowne plamy i się drapie
Stary 2010-10-09, 19:06   #2933
Kasiulka22
Zakorzenienie

Zasiadłam, dziecię w łożu wykąpane. Dzień nam zleciał na koniec zamówiliśmy pizzę i jestem tak przeżarta ale mój pms jest w pełni usatysfakcjonowany Wklejam Wam kilka fotek Olgierdy i mojej 3 miesięcznej już córki, która właśnie próbuje władować mi się na lapsa

Zamówiłam mamie balsam z Vichy na urodziny powinien szybko dojść ciekawe kiedy dojdzie śpiwór bo gościu milczy no nic będę czkeać, dobrze że za pobraniem :ehem;

Stary 2010-10-09, 19:10   #2934
Kasiulka22
Zakorzenienie

O jak się wkurzyłam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skasowało mi się wszystko co Wam napisałam, więc pozwolę sobie wkleić tylko foty bo mnie zaraz rozniesie!

Stary 2010-10-09, 19:41   #2935
taka sobie
Zakorzenienie

Cytat:
O jak się wkurzyłam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skasowało mi się wszystko co Wam napisałam, więc pozwolę sobie wkleić tylko foty bo mnie zaraz rozniesie!
alez ona piękna ślicznie wyszła

Wiki gorączkowała dzis 3 dzien , w koncu przyjechała lekarka i okazało sie ze dziecię ma anginę ropną antybiotyk niestety znowu były cyrki przy badaniu ale lekarka ma podejscie do dzieci odpowiednie i zbadała. Nie to co babka na bilanskie która rozłozyła ręce i stwoerdziła ze nie zbada z lekami tez jazda bo nic nie da sobie wcisnąć do dzioba, ryk, łzy itd a jeszcze muszę jej psikac do gardła sprayem 4 razy dziennie

skakanka od 01.03....
Stary 2010-10-09, 20:07   #2936
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
aaa, odkryłam dziś drugą dolną klującą się 5tkę (mama ziąb mnie boli!!!!!)
ciekawe kiedy górne pójdą

edit. Anisia, wczoraj w końcu po przerwie o 2giej w nocy skończyłam czytać Millenium. pożyczaj/kup, co bądź. wciąga, mnie się podobało. teraz zawiozę mamie, przeczyta tam pewnie i ciotka,wujek, brat..
łoooo dobrze wiedzieć, bo kliknelam niedawno cały komplet

dobry wieczór

Takuśna, ale mialaś przezycie z Wiki

Iga świetnie wyszła, duza juz jest i jakas taka dorosla na buziulce
Kasiulka i kicia i Olcia przecudne

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
alez ona piękna ślicznie wyszła

Wiki gorączkowała dzis 3 dzien , w koncu przyjechała lekarka i okazało sie ze dziecię ma anginę ropną antybiotyk niestety znowu były cyrki przy badaniu ale lekarka ma podejscie do dzieci odpowiednie i zbadała. Nie to co babka na bilanskie która rozłozyła ręce i stwoerdziła ze nie zbada z lekami tez jazda bo nic nie da sobie wcisnąć do dzioba, ryk, łzy itd a jeszcze muszę jej psikac do gardła sprayem 4 razy dziennie
zdrówka dla Wiki, angin teraz pełno w powietrzu
Dlatego nie chce łykać lekarstw bo boli ja gardlo, moj tez tak miał, pozniej przelyka bez protestow
Co za antybiotyk dostała? czyzby Ceclor?

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 20:15   #2937
Kasiulka22
Zakorzenienie

Takuśna, Aniuś spuchłam o 3 rozmiary dzięki baby

Zdróweczka dla Wikuli kochanej, niech się kuruje biedaczka

Ja właśnie oglądam mam talent i zmykam z kompa bo rozpraszam dziecko w spaniu to do jutra babeczki. Kolorowych snów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-09, 20:30   #2938
taka sobie
Zakorzenienie

Cytat:
Takuśna, Aniuś spuchłam o 3 rozmiary dzięki baby

Zdróweczka dla Wikuli kochanej, niech się kuruje biedaczka

Ja właśnie oglądam mam talent i zmykam z kompa bo rozpraszam dziecko w spaniu to do jutra babeczki. Kolorowych snów
Anis augmentin czy jakos tak, zawiesine

skakanka od 01.03....
Stary 2010-10-09, 21:33   #2939
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
Anis augmentin czy jakos tak, zawiesine
aa to tego jeszcze nie mielismy

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 21:49   #2940
Judi21_84
Zakorzenienie

Hello
Igula jaka uśmiechnięta i przyznam że Tymek od zawsze je tak kanapki on też z czyściochów, nie ma sznas by ręce były czymkolwiek ufajdane od razu muszę myć

Ola śliczna jak lala i te rzęsy....... jak Tymek tylko facetowi nie przystoi takich rzęsisk mieć hehe

Zdrówka dla Wiki Tymek na zapalenie płuc dostawał augmentin 9ale dożylnie) w domu też augmentin, ale taki co musiałam dolać do neigo wody, bo w butelce był sam proszek. (swoją drogą nie lubię syropów które mam sama robić, zawsze sie boje że nieodpowiednio wody doleję).

Byłam z psiółą w "piramidzie". zjadłyśmy shaormę i poplotkowałyśmy
Planujemy szalonego sylwka w domku w górach już się nie mogę doczekać
off corse dzieci z babciami zostają

No u mnie tyle
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości