![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Kasiula komplet jak zwykle uroczy, skąd Ty takie cuda bierzesz, mega mi sie podoba, Ola musi wyglądac bosko
![]() tak na szybciutko bo o wpół do 10 musze leciec do pracy spimy sobie dzis po nocce a tu puka moja mama bo Wiki jej sie zamknęła od srodka w sypialni ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tak w wieku mniej więcej tym samym zamknełam mamę na balkonie ![]() ![]() ![]() lece ![]()
#2912 |
Zakorzenienie
|
Anka - ja też siebie nie bardzo widzę w takich obcasach w zimie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niższy obcas niestety nie wchodzi w grę, bo już fasony są beznadziejne wtedy ![]() ![]() Takuśna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
wiem , wiem
mam wlasnie takie open toe, to tylko wrazenie wysokościowe robią,ale ogólnie bardzo wygodne ale ja też się boję chodzenia po śliskich nawierzchniach ![]() i gdzie tu złoty środek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
u nas klucz (był w łazience) schowany od nastu tygodni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
ja jak wychodzę na balkon to muszę pamiętać, żeby uchylić okno w razie co
![]() licho nie śpi, nie wiem kiedy w końcu Miki zacznie obsługiwać klamkę do zamknięcia ![]() a nas to jeszcze dziwaczne rozwiązanie bo jest wewnętrzny zamek w drzwiach wejściowych, więc nawet tż z odsieczą nie będzie mógł przybiec, bo drzwi nie otworzy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
aaa, odkryłam dziś drugą dolną klującą się 5tkę (mama ziąb mnie boli!!!!!)
ciekawe kiedy górne pójdą ![]() edit. Anisia, wczoraj w końcu po przerwie o 2giej w nocy skończyłam czytać Millenium. pożyczaj/kup, co bądź. wciąga, mnie się podobało. teraz zawiozę mamie, przeczyta tam pewnie i ciotka,wujek, brat.. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-10-08 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iga ma pomarańczowe dodatki jak i Matylda ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiunia, komplet cudowny ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() doszły do mnie firanki wreszcie, ale ponapawałam się widokiem 15 min. i musiałam jechać do mych córek ![]() ![]() ![]() tej 2giej torby, na którą się napaliłam ostatnio nie było ![]() o Jowisz półeczki wiszą ![]() ![]() łikendujemy u rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
buty czarno-szaro-granatowe
![]() dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
heja
![]() nie słyszę własnych myśli bo od rana sąsiad wymienia drzwi wejściowe do mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka - jeśli chodzi o czapy, to sama chętnie zrobiłabym cosik dla siebie, ale nie mam czasu ![]() ![]() ![]() ![]() Cestusia - dzięki za przepisik ![]() ![]() Jowisz - boskie buciki ![]() ![]() ![]() Wersta - ale się obłowiłaś ![]() ![]() no nic, spadam stąd. chyba wogóle wyjdę z domu bo w takich warunkach nawet tv nie włączę - nic nie słychać ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-10-09 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Takuśna, Cestunia bardzo się cieszę że komplecik Wam przypadł do gustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jowiszkowa butki super i tak sobie myślę, że gdzie mnie do takiej elegancji, ja jestem plaskaczowa adidasowato trampkowa ![]() Werstunia ale super zakupy, mega zazdraszczam. Jak Ci się będzie chciało wklej focie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Kasiu - jak to mawiasz - spuchłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czapy Majuchny też nie są grube, na zimę napewno się nie nadają ![]() ![]() muszę też przymierzyć jej kurtkę od zeszłorocznego kombinezonu, może jest dobra. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- edit: w szoku jestem, moje dziecko poszło spać mimo tego upiornego hałasu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
O kurcze Maja jest najlepsza z tym spaniem
![]() ![]() ![]() Poza tym jestem załamana bo babcia molestowała o włączenie gazu, więc jest włączony od dziś... Myślałam, że może chociaż do połowy miesiąca dojedziemy bez grzania, a tu : ![]() ![]() ![]()
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. a moi rodzice są teraz w Egipcie i mają +30 ![]() ![]() p.s.2 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety moi będą się trochę tłuc autokarem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
co robicie ?
![]() ja wyskoczyłam do lidla po homo i zaraz wyciągam sernik dla siebie. poza tym się zmobilizowałam,kupiłam odkamieniacz wczoraj i odkamieniam ekspres. zajmie mi to z 2godziny. dziecko oczywiście w dzień nie spało więc po 20. kąpiel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
hello
ja leżę juz i pachnę Miki dziś wstał z kurami o 5 ![]() byliśmy w meblowym, pomogłam im sprzątać poremontowy rozgardiasz , wypieprzyłam przy okazji znaczną ilość bibelotów,zgarniaczy kurzu, co oczy teściowej nie widzą temu sercu nie żal ![]() jestem padnięta , ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Iga je kolację i mi się przypomniało o niebrudzeniu palców
![]() Aniu z miodem też można tak podawać ![]() przez was specjalnie dla niej kupiłam ketchup ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
ależ Igusiowa dorosło tu wygląda
![]() dzięki za podpowiedź, muszę przetestować na nim miodek w okresie jesiennych infekcji ![]() Miki własnie ogląda Zmienników i szamie na sucho kulki nesquika czy jak tam sie to pisze ![]() ![]() mleka krowiego nadal nie toleruje, w zgięciach mu sie znowu porobiły czerowne plamy i się drapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Zasiadłam, dziecię w łożu wykąpane. Dzień nam zleciał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamówiłam mamie balsam z Vichy na urodziny powinien szybko dojść ![]()
#2934 |
Zakorzenienie
|
O jak się wkurzyłam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Skasowało mi się wszystko co Wam napisałam, więc pozwolę sobie wkleić tylko foty bo mnie zaraz rozniesie! ![]() ![]()
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiki gorączkowała dzis 3 dzien , w koncu przyjechała lekarka i okazało sie ze dziecię ma anginę ropną ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry wieczór ![]() Takuśna, ale mialaś przezycie z Wiki ![]() Iga świetnie wyszła, duza juz jest i jakas taka dorosla na buziulce ![]() Kasiulka i kicia i Olcia przecudne ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() Dlatego nie chce łykać lekarstw bo boli ja gardlo, moj tez tak miał, pozniej przelyka bez protestow ![]() Co za antybiotyk dostała? ![]()
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Takuśna, Aniuś spuchłam o 3 rozmiary
![]() ![]() ![]() Zdróweczka dla Wikuli kochanej, niech się kuruje biedaczka ![]() Ja właśnie oglądam mam talent i zmykam z kompa bo rozpraszam dziecko w spaniu ![]() ![]()
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Anis augmentin czy jakos tak, zawiesine
#2939 |
Zakorzenienie
|
aa to tego jeszcze nie mielismy
![]()
#2940 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Igula jaka uśmiechnięta ![]() ![]() ![]() ![]() Ola śliczna jak lala i te rzęsy....... jak Tymek ![]() ![]() Zdrówka dla Wiki ![]() ![]() Byłam z psiółą w "piramidzie". zjadłyśmy shaormę i poplotkowałyśmy ![]() Planujemy szalonego sylwka w domku w górach ![]() ![]() off corse dzieci z babciami zostają ![]() No u mnie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.