![]() |
#2911 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Cytat:
Mój Tż, ciągle schorowany...Ale co się dziwić. Ojciec zmarł na cukrzycę, a mama miała raka mózgu ![]() Do tego jeszcze stresująca praca, ciężka eh:/:/:/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2912 | ||
Zakorzenienie
|
Nie ma pracy i może dlatego ma dużo niespożytkowanej energii dla mnie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
No może nie pocieszyłam ale za to jestem szczera
![]() Cytat:
Mnie było bardzo trudno ponieważ byliśmy ze sobą aż 11 lat., budowaliśmy wspólnie dom, mieliśmy wspólnych znajomych itp. itd. Niestety po tylu latach on coraz bardziej zachowywał się jak mąż w starym małżeństwie. Oczywiście próbowałam z nim rozmawiać, tłumaczyć ale podobnie jak u Arieny on twierdził że s to moje wymysły, fochy itp. itd. Zresztą prawdą jest fakt że nie ma co liczyć na to że facet się zmieni ( w każdej kwestii). Rozstaliśmy się w miarę pokojowe i gdy się po czasie spotkaliśmy on sam był zdziwiony że następna dziewczyna miała do niego o to samo pretensje i w końcu go zostawiła. Nie wiem czy mu to dało do myślenia i czy coś w końcu zrozumiał....
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2011-01-23 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uważam, że z moim jest troszkę inaczej. Mam nadzieję... Małe wpadki ma niestety ![]() ![]() ![]() Zobaczymy jak będzie w Walentynki no i co z tym naszym nieszczęsnym sexem eh:/ Ciągnie się to i ciągnie...Lekarze w Polsce są beznadziejni ![]() ![]() Mimo, że lekarz spaprał zabieg, normalnie ciągnie od niego kase- chore. Bo co?????Jezdzi takim samochodem a nie innym???To nie jest powód. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Denerwuje mnie że w ogóle przestał się na mnie napalać, prędzej ja. Dziś nie było żadnej kłótni tylko się do niego przytulałam i dałam do zrozumienia a on nic, jak kołek. W końcu się odsunęłam a on dalej nic więc poszłam się wykąpać, wróciłam do łóżka, włączyłam tv i czekam czy coś zrobi i nic. No to nic, wstałam ubrałam się i cały dzień mam zdupiony. Nie chcę z nim gadać bo to nic nie da, nie chcę żadnej kłótni znowu. On myśli że wszystko jest ok. Teraz to ja czekam na jego ruch, a jak będzie miał ochotę to go oleję, tak jak on mnie i niech sobie czeka, mam to gdzieś. Nie będzie miał seksu tylko jak jemu się zachce, ja nie jestem zabawką. Poczeka sobie miesiąc, dwa, do wiosny lub lata. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Ojjj ja też czekam na to. Miałam w planach zrobić jakąś pyszną kolację, coś czego jeszcze nie jedliśmy, ale to olewam. Jak on się nie stara to ja też nie. Niech on coś w końcu zrobi. Z mojej strony nie będzie żadnej reakcji w tym dniu dla niego. Zresztą przypuszczam że i tak nic nie zrobi, kiedyś to mi dawał róże ale np. nie pamiętam co było rok temu, chyba nic.
![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Może trzeba tż -om zmienić dietę i dodać jakieś afrodyzjaki smakowe
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chce żeby w tym roku było inaczej. Nie chce żeby znów był smutek z tego powodu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm to zastanawiające, ma taką pracę i coś nie chce???? Musi być jakiś powód...Tylko jaki??? ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jaki jest powód, po prostu mu się nie chce. Kochanki też nie ma, bo nie ma ku temu powodów, jakiś wyjść z domu, albo przychodzenia z pracy późno. Po prostu nie ma ochoty na seks, no to niech tak zostanie, a jak mu najdzie to nie będzie go miał.
Zaraz pójdę sobie na spacer i nie powiem gdzie idę.
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
No to kurcze nie za ciekawie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę z nim pogadać bo już nieraz rozmawialiśmy na ten temat. Co tydzień kończy się tak samo. Czyli kłótnią. Co tydzień jest zgrzyt na tym polu. Więc naprawdę nie ma co poruszać tego tematu i zagadywać tylko muszę działać-czyli nic nie robić.
![]() Jestem głupia bo jak mam dni płodne i jestem napalona to go zaspokajam więc ma co chce i sama od siebie chcę to robić. Ale ja nic z tego później nie mam, on nie inicjuje takich akcji, jakiś pieszczot, żeby mnie zaspokoić. Często czuję się niepożądana, jakaś brzydka. Wkurza mnie gdy on się napije to w końcu mnie głaszcze po plecach, po ramieniu itd, tak było w piątek, jak mieliśmy tą imprezę w domu. Głupia byłam że mu na to pozwoliłam, ale też byłam trochę wstawiona. Teraz siedzę sobie w dużym pokoju i łzy mi lecą, a on gra w sypialni. Ale zaraz sobie gdzieś pojadę tylko muszę skończyć ryczeć. Nie wiem, aż strach pomyśleć co będzie za kilka lat. ![]() Śmiać mi się chce jak mi teściowa gadała (!) przed ślubem że facet potrzebuje seksu, żebym mu nie odmawiała po ślubie i tym podobne rzeczy!! ![]() ![]() Dobra jadę gdzieś bo zwariuję zaraz.
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
o matko, niezłe teksty tej teściowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
No właśnie heheh
![]() Wyszłam niepostrzeżenie z domu i pojechałam sobie gdzieś autem. Zadzwonił mówiąc gdzie jestem bo nie wie kiedy poszłam i mam mu mówić gdzie idę. To dobrze że nie usłyszał że wychodze, może coś mu to dało do myślenia, a mówić gdzie idę to nadal nie mam zamiaru. Kłótnia wisi w powietrzu i mam nadzieję że do niej nie dojdzie więc robię dobrą minę do złej gry.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-01-23 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie ze sklepu, zrobiłam zakupy do pracy. Teraz szykuję sobie bluzki i okazało się że troszkę przytyłam na tym bezrobociu i niektóre zbyt obcisłe są na mnie
![]() ![]() Ale ma stresa, trzymajcie jutro za mnie kciuki ![]()
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2011-01-23 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
No więc skończyło się na tym że śpimy dziś osobno. I że ja mam fochy. Nawaliłam się winem i idę spać.
![]() ![]()
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Titina, dieta dobra rzecz - tylko nie przesadzaj. W ogóle podziwiam, że rozstałaś sie z facetem po 11 latach - zuch dziewczyna!
![]() Co do seksu - ja też mam większy temperament, i więcej doświadczenia niż mój TŻ ![]() ![]() ![]() Ariena, a przed ślubem nie mieliście takich akcji? Bo nie kojarzę... Nie ma nic gorszego, niż facet, który nam odmawia. Może spróbuj się zrobić na bóstwo i częściej wychodź bez niego, z kumpelami? Może będzie zazdrosny i ciśnienie mu się podniesie?? Ja bym tak zrobiła ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
titina, powodzenia, koniecznie zdaj relacje jak minal pierwszy dzien
![]() Ariena, ja bym sie wsciekla na Twoim miejscu i nie liczyla, ze klotni nie bedzie, tylko sama ją sprowokowała dla oczyszczenia atmosfery i rozwiazania problemu. Nie mozna zyc w takim klimacie, przeciez to destrukcyjne dla zwiazku i za pare lat naprawde obydwoje znajdziecie sobie kogos innego wciaz udajac wspaniale malzenstwo. Stokrotka, widze, ze wciaz masz nadzieje... ![]() Mój tż ma ogromny temperament hehe, nie moge na to narzekac, dosyc jestesmy zgrani ![]() I tak nawiasem mowiac, nie wiem, gdzie facet musialby pracowac, zeby nie miec ochoty na sex i wymawiac sie zmeczeniem. (choćby raz w tygodniu!) Przynajmniej ja na takiego nie trafiłam ;-) Jestem poddenerwowana, dużo decyzji w ostatnim czasie i zmian. Pakowałam dzisiaj troche gratów i czułam się jak podczas przeprowadzki. Nie wyobrazam sobie, zebym musiala sie stad wyniesc - tyle rzeczy nagromadzilam przez lata, ze chyba tira by braklo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mogę spać tylko ryczę i nie wiem co zrobić, słyszę że ogląda tv. Nie wiem czy iść i mu wygarnąć czy się po prostu położyć do łóżka koło niego. Nienawidzę czegoś takiego.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-01-24 o 12:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
gwiazdeczka podstawą jest dieta, jak jej nie wyczyścisz to się tylko namęczysz bez efektów, lub efekty jakieś tam będą ale potem wszystko wróci. Ja sama obecnie jestem na etapie czyszczenia diety, bo już ćwiczenia przestały wystarczać
![]() Edit no i z tego co pamiętam to masz figurę typowej gruszki, więc niestety nie ruszysz ostro dołu, dopóki nie wychudzisz góry. Tak to wygląda, i jest to spooooro pracy. Titina koszule w sumie nie są drogie ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2011-01-23 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
widze.ze sie tu troszke dzieje ![]() ![]() ![]() Arien kochana współczuje Ci. Mam koleżanke ktora ma podobny problem jak Ty. Tak jak u ciebie kłutnie nic nie dawaly. Az jednego razu nie wytrymala i zapyatal sie jego czy jest gejem??!! ![]() ![]() Ja na twoim miejscu zrobila bym tak, ze podkrecala go specjalnie. Tz. wiesz chodzilabym w samych stringach albo nago kolo niego. wiesz ubierala sie sexi. A jak on by cos chcil to SORKI ale jestem zmeczona ![]() troszeczke go przytrzymala moze da mu troszeczke do myslenia. Ale sadze ze to jest tak z twoim mezem, ze teraz jak juz jestescie po slubie i ma ciebie na wylacznosc ;to wiesz nie musi sie starac o ciebie bo wie ze jestes przy nim caly czas. U mnie znow jest inaczej to moj chce naciska a mi sie znow nie chce przez to sa ciagle klutnie ![]() nie ebde sie zmuszac do czegos co mi sie nie chce ![]() ![]() Moj weekend minoł na uczelni ![]() ![]() jak zawsze zamieszanie i balagan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Pogodziliśmy się i porozmawialismy jeszcze wczoraj.
![]() ![]()
![]() |
#2934 |
Przyczajenie
|
No to super kochana.
![]() Ciesze sie ze pogadaliscie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | |
Zadomowienie
|
No Pumasku mam jeszczę nadzieję...A to zle???
Dziś ma ściągane szwy<jupi>!!! Liczę że będą to super Walentynki-muszą,bo jak nie to...NIE CHCE NAWET INACZEJ MYŚLEĆ!!!! ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Stokrotka oby było dobrze między Wami.
![]() SIedzę dziś i grzebię w firmach, dzwonię i wysyłam podania, blech.
![]() |
#2939 |
Przyczajenie
|
szkółka prywatna, ale co z tego jak jest w niej jeden wielki bałagan.
nikt nic nie wie i w ogóle. jedyne co umieją to wyciągać kasę. przepraszam za literówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, moja figura to typowa gruszka, niestety. Ja nie chcę chudnąć nie wiadomo jak, ale chociaż troszkę i żeby taki stan się utrzymał na dłużej ![]() Będę twarda bo co mi pozostaje i tak wytrzymałam już dłużej niż to zazwyczaj bywało więc chociaż jestem z siebie dumna ![]() Arienka, cieszę się, że sobie wszystko wyjaśniliście ![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie i TŻta to chyba on ma większy temperament, jemu chce się częściej niż mnie. Zresztą, on może zawsze i wszędzie hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.