|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
tak ![]() ta z zalacznika, to moja wymarzona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale z jednej strony to wiem, bo mi kiedyś mówił, że chce, żeby ten ślub był taki jak sobie wymarzyłam. I zrobi wszystko żeby tak się stało. No to ja chyba mogę jego jakieś marzenie spełnić ![]()
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to racja, musi być ten dzien wymarzony ![]() ![]() My chcemy zeby do ślubu wiózł nas nasz przyjaciel, bo ma łade audi a6, chociaż jeszcze go nie pytaliśmy ![]() Moj brat wypozyczał samochód, jakies bmw. Płacił 700 zł, przyjechał jakiś młody cwaniaczek, do samochodu pozwolił wsiąść tylko 4 osobom, chociaz samochod wielki, wiec jeden świadek musiał jechać osobno. Ogólnie ja byłabym niezadowolona :/ Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-09-12 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za to jestem bardzo zadowolona z kamerzysty - zrobił nam super skrót filmu - takie fajne pół godziny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Konto usunięte
|
ufff nadrobiłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o sny w nowym miejscu to śniła mi się moja praca ![]() ![]() ![]() Jelonku ja o Tobie cały czas pamiętałam! właśnie liczyłam po cichu że jakieś zdjęcie ze ślubu w albumie pokażesz ![]() chciałam oznajmić, że wypakowałam się w całości ![]() ![]() Ijaa masz bardzo ładny salon ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra idę dodawać zdjęcia do albumu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
ale nuda
![]() i tutaj dziś jakoś cicho ![]() ![]() Tz spi bo na nocke dzis idzie, a zreszta jestem troche na niego zła za to zachowanie przy obiedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wydatków. Dekoracja sali jest w cenie u nas. I np. sama będę przystrajała kościół- bez żadnych florystek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sny to przeciwienstwa, wiec napewno wszystko dobrze wrozy ![]() mi tez się rzuciły w oczy 2 laptopy u ijaa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my bedziemy robić u złotnika, a własciwie w firmie która robi pierscionki dlaa apartu. Tz ma tam znajomości, bo normalnie nie dałoby się załatwić . Tym sposobem za komplet zamiast 5000 tyś zapłacimy ok 2 000 zł własnie stamtąd mam zaręczynowy :0 Nasz koscioł jest piekny i grzechem byłoby go stroić ![]() A wy dobra duszo macie już duzo załatwione widze ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
uhohoo, ślubne tematy!
![]() Do naszego jeszcze dłuuuuuugo. Cywil tylko, albo ew. coś w lesie, zamku, ale kościelny niet. A ja bym się nie potrafiła zdecydować co do sukienki jak i całej reszty, za dużo mi się podoba ![]() uffff.... jestem na ukończeniu 1 mitenki... całe hmm... ![]() 3,5h ![]()
#2922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
kobieta za ladą
|
hej na chwile wpadlam bo nie mam nastroju ,awantura na 102 była dziś(pół rodziny skłucona no i małżon odkryl nagle ze swojej rodzicielce nie można nic powiedzieć bo wszystko wywleka
![]() teraz on śpi bo po nocce i nie spał do 14 młoda u teściów po 19 podprowadzi mi ja teściowa do połowy drogi mial być taki fajny dzień pogoda cudna mieliśmy po południu wyjść bo u nas jest wyścig kolarski a na jeziozre regaty ,wskoczyć gdzieś na obiadek do knajpy a potem po Julke ale wyszło jak zawsze czyli on spi a ja próbuje sprzątać i sie nie denerwować wstawilam 2 pranie i chyba napije sie kawy.. sssnow pytałaś sie o prezent dla roczniaka hmmm wiesz co byle duże i kolorowe ![]()
#2924 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
widzę że temat ślubów się nawinął
![]() my jeszcze ślubu nie planujemy chociaż wiem ze Tż wczoraj zamówił pierścionek zaręczynowy ![]() ![]() myślę że my się pobierzemy gdzieś za 2 lata jakoś tak, nie spieszy nam się na razie ![]() ![]() na pewno ślub będzie tylko cywilny bo ani ja ani Tż nie chodzimy do kościoła i takiego ślubu nie chcemy mieć ![]() Tż chce duże wesele a dla mnie to strata pieniędzy, więc wolałabym jakieś małe przyjecie, no ale jeszcze czas więc się pomyśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
![]() Aj, idzie jesien... napaliłam się na perfumy! Kocham otulać się ciepłymi zapachami w takie zimne dni ![]()
#2927 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a dla wszystkich bride-to-be polecam amerykanski serwis theknot TU jakie oni tam śluby pokazuja,tokopara opada ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-09-12 o 16:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I bardzo ciekawy bukiet ![]()
![]() |
#2929 |
kobieta za ladą
|
ssnow moja ma już 2 lata i 2 miesiące i bawi sie czym popadnie heh na tapecie mamy klocki buduje z nich wieze mówi juś i bije sobie brawo
![]() zjadłam z nerwów bulke...
#2930 | |
Zadomowienie
|
postanowiłam ze wesele bedzie black&white- klasycznie i skromnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wlasnie cos takiego mialam na mysli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
![]() Również Was podczytuje i chętnie podzielę się swoim doświadczeniem, krótkim bo krótkim, ale myślę, że mimo to bogatym. Mieszkałam już 1) z TŻ i moją siostrą i jej mężem 2) z TŻ i 4 chlopakami ![]() 3) z TŻ i jego rodzicami 4) z TŻ i inną parą Dwa ostatnie okresy są aktualne - wakacje spędzam w domu rodzinnym TŻta, ale już za 2 tygodnie wyjeżdżamy do wynajmowanego mieszkanka z inną parką. Na początek grzecznie zapytam czy jestem mile widziana ![]() ![]() PS. Od początku czytałam Was ale pod innym nickiem - stwierdziłam jednak, że założę nowe konto, gdyż nie chcę się tu z niczym kryć i być anonimową, a pod tamtym nickiem udzielałam się w pewnym bardzo intymnym wątku. Tu chciałabym się otworzyć a nie być kojarzoną z tamtymi zwierzeniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dzis od rana wybylismy z domu, pogoda fantastyczna ![]() ![]() tak tych ludzi lubilam,ciagle mowilam jakich to mam fajnych 'tesciow' i zalowalam, ze moi rodzice tacy nie sa, a teraz odkad zamieszkalam z Tztem wszystko zmienilo sie o 180 stopni, ehh a w ogole to wrocilam do domu, weszlam na wizaz zaczelam Was czytac i doszlam do tematu ciast, tak narobilyscie mi ochoty, ze wstalam predko i pobieglam robic ciasto, wlasnie sie piecze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
powiedz co dobrego pieczesz???? ![]() suknia śliczna ![]() ![]() ![]() a teściowie zmienili się po Waszym wspólnym zamieszkaniu? mam nadzieje ze szybko minia ta sytuacja i ze okaza sie tak fajnymi ludzmi jak na poczatku ![]() informuje ze do moich jedzeniowych nałogów doszedł własnie arbuz! zjadlam dzisiaj 3 kg ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-09-12 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Raczkowanie
|
Mamy po 23 lata, jesteśmy z lubuskiego, ale studia właśnie powoli kończymy w Szczecinie. Razem jesteśmy dopiero 2 lata, ale wydaje mi się, że to już dość dojrzały związek i planujemy wspólną przyszłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() -szklanka mąki -szklanka cukru -7-8 łyżek oleju -3 jajka - 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia - aromat lub cukier waniliowy - owoce (ja dalam sliwki i maliny) wszystkie skladniki trzeba dokladnie wymeiszac (nie trzeba miksowac ![]() ![]() a co do tesciow to juz kiedys o tym pisalam, oni to by chcieli zeby Tz mimo, ze z nimi juz nie mieszka, wspomagal ich finansowo i ogolnie klepal biede taka jak oni przez cale zycie, zreszta dlugo by pisac strasznie to dziwne jest, bo mi zawsze rodzice powtarzali, ze oni sa poki co od tego aby mi pomagac a ja jak juz sie dorobie itd to bede ewentualnie mogla im pomoc, a rodzice Tzta to malo tego , ze mu nie pomagaja jak sie usamodzielnia to chcieliby zeby jeszcze im dawal kase (tzn oni tego nie mowia wprost, ale takie mozna odniesc wrazenie) no i nie rozumieja, ze mieszkanie w ktorym mieszka jest moje ( i jakbysmy sie ewentualnie rozstali to on zostaje na lodzie) a nie jego i w kolko mowia, ze on to juz ma mieszkanie, wszystko ma bla bla bla no ale poza tym to sa bardzo spoko, wyluzowani, i ogolnie z mama Tzta moge o wszystkim pogadac( poza kasa oczywiscie :/) ja tez uwielbiam arbuza ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-09-12 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() poza tym pomyślałabym o jakiejś makaronowej zapiekance myślę, że to dobry pomysł bo koszt niewielki, a danie można przygotować wcześniej i jak zjawią się goście to tylko w trakcie wstawić do piekarnika, poza tym nic tak nie zapycha jak porządna zapiekanka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Ooo, widzę że się temat ślubu wywiązał.
![]() U mnie jeszcze nie czas na takie tematy, ale oboje z TŻ wiemy że wielkiej imprezy nie chcemy. Mnie najbardziej by pasowała krótka sukienka koktaliowa - jedną już nawet mam upatrzoną ![]() Długie też mi się podobają niektóre - kiedyś Wam jakąś pokażę, ale to w razie jakbyśmy się jednak na koscielny zdecydowali. Impreza maks na 40 osób, a jak dobrze pójdzie - w sensie zupełnie według mojego zamysłu, to obiad dla rodziców, a impreza klubowa dla znajomych ![]() Wybyło nas dzisiaj do Ikei po parę potrzebych rzeczy. Kupiłam podzialki takie materiałowe do szuflady z bielizną i nie pasują ![]() ![]() ![]() Ogólnie w szał porządkowy w padłam, bo wszystkie ciuchy wyrąbałam, a teraz ukłądam, przekładam, wyrzucam i dochodzę do wniosku że mam za mało miejsca. ![]() Idę dalej ogarniać, bo jestem w pieluchach, a zaraz mnie noc z tym bałaganem zastanie. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.