![]() |
#2911 |
Zadomowienie
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
ja z tą książką z operonu pracuję na matmie, w ogóle mamy fajną babkę, ma czasem odchyły, ale dobrze przygotowuje nas do podstawy
![]() np w tym półroczu miałysmy 4 zaliczenia z 4 zadań, które na 100pro są na maturze z matmy, jak za 1 razem nie zaliczałyśmy miałyśmy minusa, za drugim jedynka i tak do skutku, w tym tygodniu zaliczenie ze wszystkich zadań, nie mogłyśmy zrobić ani jednego błędu. jeżeli byśmy nie zaliczyły to przypuśćmy ja - mając same czwórki praktycznie - miałabym jedynkę na półrocze ![]()
#2912 |
Raczkowanie
|
dziewczyny! mam do zrobienie dwie kserówki z angielskiego, sama gramatyka. zadania z czasami i wstawieniem odpowiednich przyimkow itd, to sobie poradze, jednak transformacje zdan, to już nie
![]() ![]() ![]()
#2913 |
Zadomowienie
|
Zostało 115 dni do matury
![]() Nie mam na nic siły, ale muszę brać się do nauki, mam masę tej "szkolnej" i do olimpiady, a na maturę pozostaje niewiele czasu, już nie mówiąc o chęciach, bo po paru godzinach jestem w stanie tylko tępo wpatrywac się w książkę nie mówiąc nawet o liczeniu jakichkolwiek zadań ![]()
#2914 |
Zakorzenienie
|
115?! ojej...trzeba się brać do pracy
![]()
![]() |
#2915 |
Zadomowienie
|
eh, chciałabym zaśpiewać, że 'mamy czas, mamy czas, mamy czas, czas nie goni nas', ale niestety goni
![]() Dzisiaj może przekartkuję zeszyty z pl z myślą o próbnej i geo ciąg dalszy. Nawet nie wiecie jak bym chciała, żeby nam teraz Potop albo Nad Niemnem dali.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam sobie zrobić reklasujące popołudnie, ale zrelaksuję się chyba nad opracowaniami z polskiego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pociesza mnie to, że 115 dni do matury z polskiego, więcej do innych egzaminów ![]()
![]() |
#2918 |
Zadomowienie
|
oby ich nam nie dali w maju... Te dwie lektury nie dają mi spać.. Przeczytałam streszczenie szczegółowe (książka mnie pokonała), a i tak nic z tego nie rozumiem, zwłaszcza z Potopu... Szkoda, że ZiK była na próbnej Operonu, bo akurat ona była dla mnie łatwa i przyjemna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
AjcCc- dzięki za skany. Dobrze widzę słowo "behamot"?
![]() Nawet nie mówcie, że tak mało...
#2920 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie mogliby rzucić ZiK, Lalkę albo Chłopów
![]() taak, matura z polskiego, później matma - cieszę się, ze nie zdaję angielskiego i nie czeka mnie 3-dniowy maraton ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam dziś studniówkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Zadomowienie
|
Mnie prawie wszystkie lektury pokonały
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
Ja przeczytałam wszystkie oprócz Potopu i Granicy
![]() Też mam dzisiaj studniówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Bawcie się dobrze!
AjcCc- A ja pierwsze słyszę Uciekam do zmienności i ewolucji ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Wstyd się przyznać, ale też mało lektur przeczytałam w całości ![]()
#2925 |
Zakorzenienie
|
współczuje @ w takiej syt też wolałabym zostać w domu
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
Ja mało lektur przeczytałam w całości ale na maturze boję się tylko "Potopu" i "Quo vadis", reszta ujdzie
![]() Po maturze mam zamiar nadrobić lekturowe zaległości ;p Bawcie się dobrze na studniówkach ;* Ja mam za 2tyg, nie mam jeszcze nawet sukienki ![]()
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Dla mnie @ to są trzy dni wyjęte z życia, które najchętniej przespałabym pod ciepłym kocem z termoforem na brzuchu i słoiczkiem ketonalu -.- ale mało kto znosi to tak źle jak ja (;
Udanej zabawy wszystkim studniówkowiczkom ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() spoko, moja koleżanka dopiero w środę jedzie na zakupy, a studniówkę mają w następną sobotę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
Ja nie chcę Potopu i Pana Tadeusza
![]() Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że będzie fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedy Ketonal przestawał już działać ( szybko uodparniam się na leki) zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne. Pomaga, teraz tylko biorę zwykły ibuprom jak tylko zaczynam czuć ból i jest dobrze, normalnie funkcjonuje ![]() Czasem mi się zdarza nie móc zwlec się z łóżka, ale naprawdę rzadko, tak co 3-4 miesiące i to tylko pierwszego dnia.
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
ja mam studniowke za tydzien, musze jeszcze kupic rajstopy, podwiazke i bizuterie
![]() a dzis mielismy 15min proby, bo przyszla 1/3 osob ![]()
#2931 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie właśnie one mogą być
![]() Nie chce lalki, chłopów, wesela...
#2932 |
Zadomowienie
|
Ehh też bym chciała móc dalej brać tabletki anty, moja cera była wtedy idealna, ale stany depresyjne niszczyły życie moje i TŻ
![]() Dobra, ja lece do fryzjera, buziaki ![]() Edit: Szotta- co Ty gadasz ![]() ![]() Edytowane przez Katalonkaaa Czas edycji: 2011-01-08 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie mogę brać ketanolu, ostatnio jak wzięłam myślałam że mi żołądek wybuchnie. Jeszcze gorzej się czułam, zemdlałam (na szczęście w domu), więc nigdy więcej. A brzuch jak bolał tak bolał. Najczęściej wtedy obniża mi się ciśnienie, które i tak mam niskie. Przewalone maja kobiety i już. Termofor to dobra rzecz, ja jeszcze używam takiej poduszki, którą można nagrzewać i nie rozstaję się z nią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zadomowienie
|
Ja na małe i duże bóle wszystkiego biorę ketonal 100mg i jest ok, a kolega po ketonalu 50mg nie prowadzi już samochodu bo mówi, że ma zawroty głowy i czuje się senny, więc to chyba zależy od osoby. Ja chyba nie chciałabym wiedzieć, jak wygląda mój żołądek...
![]()
#2936 |
Zakorzenienie
|
hej Wam
![]() pamiętacie jeszcze tą panikę jak "zostało 200 dni" ;/ nawet nie wiem kiedy to zleciało, już jest praktycznie połowa stycznia a ja się chyba zatrzymałam we wrześniu
#2937 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o antykoncepcyjnych, ale brałam tylko luteinę przez krótki czas na wyregulowanie, nie ufam nawet lekarce i boję się, ze po anty dodatkowo przytyję jak wszystkie moje znajome -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Mi też strasznie przelatuje ten rok....
Cytat:
Lalce nie dałam rady (mimo pomijania pamiętników subiekta), A wesele to już w ogóle nie dla mnie. Tzn początek by uszedł, zjawy już nie. ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Co do okresu- póki trenowałam nie było problemu. Przełamywałam się, szłam na trening z myślą że najwyżej pójdę do szatni i w końcu w ogóle tego okresu nie odczuwałam. Teraz bywa fatalnie. Chociaż inna rzecz, że nigdy w okresie picia pokrzywy
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
my Quo Vadis nie czytaliśmy.
Co do @- na około 2 lata przed pierwszą co 2 miesiące strasznie bolał mnie brzuch, aż się do domu zwalniałam, a potem: cud, miód, orzeszki- nic nie boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
idę sobie zrobić kawusię i biorę się za coś, koniec z tym lenistwem
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.