|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
. pewnie jest zazdrosny :P A na fotografa uważaj, to zboki :P miałam kiedyś paskudną historię z fotografem, brrr! Cieszę,że z tych zdjęć do kalendarza,ale bądź czujna Cytat:
Dzięki Bogu wszyscy są w domu i się powstrzymam,pewnie by pomyśleli, że jestem w ciąży ![]() Cytat:
Brawka To jak tam,kiedy WASZ ślub? ![]() Co do diety do chrzcin - jaaasne,jasne :P Cytat:
ach. Kurcze,a te kalorie to na prawdę różnie......... i strasznie mnie to wkurza.... przeważnie kręcę się w okolicach 1200/1500, nie sprawia mi to kłopotu, lubię zdrowe, niskokaloryczne jedzenie. Tyle że czemu jest to nieadekwatne do wagi? Mam tego dosyć, co z tego, że dbam o siebie, pilnuję się, jak moim organizmem żądzą hormony, to okropne ![]() Cytat:
|
|
#2912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami warto sobie pozwolić. Kupiłam tylko jedną, więc pokusy już nie ma![]() Dobrej nocy laski
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja tez bylam gwiazda haha, musialam gadac cos do mikrofonu, a nie lubie tego bardzo . dobrze że trzeźwa bylam
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba wcześnie było, że byłaś trzeźwa! Hihihi :P Okazuje się, że można zrobić sobie krzywdę takim złapanym bukietem ![]() A co do diety - to oczywiście w Ciebie wierzę! Ja osobiście nie dałabym rady
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz musialam sie przedstawic, powiedziec co tu robie, jaka relacja z mloda para i zyczenia dla nich. Koles z orkiestry byl wciety, glupio zartowal i czulam sie osmieszona. Ale TZ mowi ze spoko to wyszlo Musialam pocalowac wszytskich facetow na sali. Zartownis poza tym, mam "mocny leb" takie imprezy mi nie straszne. Malo tego, uwazam ze upic sie na wesele to wyczyn! chyba ze ktos jest kolkiem i sie nie bawi i nie je![]() stary nawyk jedzenia w nocy mi sie wlacza...
|
|
#2916 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelka - trochę mnie uspokoiłaś z tym lataniem
uffff muszę być dobrej myśli. No, ale dobra już Was nie zanudzam tym moim gadaniem o ciąży Ja się tak wstydzę jakiś przemówień do mikrofonu i w ogóle na maxa się wstydzę być w centrum zainteresowania i podziwiam Ci,bo byłaś gwiazdą wesela i dałaś radę a bukiet piekny! może niedlugo Ty będziesz rzucała na swoim? dzisiaj grałam z TŻem w Eurobiznes oczywiście uśmiałam się i jak zwykle z Nim przegralam
|
#2917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę takiej imprezy Mi też własnie włącza się żarłooOOOOOook. ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
heheheeh! Ale pomysł ))A gadaniem o ciąży nas nie zanudzasz i jesteśmy głodne Twoich wrażeń, relacji i w ogóle! Chcemy wiedzieć wszystko!
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-02-28 o 22:58 |
||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
to co Agnes, odchudzanko przerywasz, ale posilki masz zamiar jakos dobierac zeby pustych kalorii nie jesc czy jak, myslalas o tym?
(jedna babka w 8 miesiacu ciazy leciala do Indi)
|
#2919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieszę się,że mogę się dzielić z Wami wszystkim, mimo że na razie się nie odchudzam, a wręcz tyję Powiem Wam,że uwielbiam dotykać mój brzuch! jest taki cieplutki zastanawiałam się nad wzięciem Luteiny. Nie wiem czy moja ciąża jest zagrożona czy nie, więc nie zaszkodzi brać luteinki, tym bardziej,że bede lecieć tym cholernym samolotem. Mi nie zaszkodzi, a dziecku może pomoc, wiec dzisiaj wezmę pierwszą tabletkę tak w razie czego... ogolnie czuję się baaaaardzo szczęśliwa i pozytywnie nastawiona do życia! ewelka - odchudzanko przerywam jak na razie, pozniej bede z Wami chudnąć jem tak jak przed ciąża - zdrowo i z głową nie piję PEPSI! Do Indii mówisz? eeeee to luz, ja bede leciała 1,5 godziny, ale ta rożnica ciśnieć męczy... moje uszy ciężko znosza lot
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-02-28 o 23:12 |
|
|
|
|
#2920 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam dupowaty, nie chce mi się nawet nic pisać, chyba dopadło mnie jakieś przesilenie. Dietować staram się poprawnie, choć wczoraj zgrzeszyłam tymi pierogami i kawałkiem takiej babki pizzowej
![]() Waga 55,8 stałą od 3 dni Dzisiaj na śniadanie zjadłam kromkę razowca z jajecznicą i filiżankę kakao. W pracy zjem wieśniaka. Na obiad nie wiem co
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie mam pomysłu na obiad. Chyba ugotuję sobie kaszę gryczaną i do tego zjem brokuł :P lubię taki obiad ![]() Choć dzisiaj mam caaaaaaaały dzień wolny,ach i och Świeci cudowne słonko, jest dość ciepło ![]() ![]() Pewnie TŻ zabierze mnie na lody ![]() Dziś mam drugi dzień @, wszystko ze mnie spływa Czuję się już trochę lepiej i jakby lżej. choć na wadze 57,5
|
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie na snniadanie była jajecznica z 2 jaj i do tego kanapka z sałata i pomidorem
Na obiadek robię na życzenie TŻ pieczone skrzydelka, ziemniaczki i jakaś sałatka może z pory.A po obiadku jedziemy z TŻ kupić wódkę na wesele. Znaleźliśmy w promocji to kupujemy i niech stoi czeka.
Edytowane przez adusia1554 Czas edycji: 2011-03-01 o 12:02 |
|
|
|
#2923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja lubię z tż jeszcze grać w państwa i miasta, polecam :PCytat:
W biedrze niby tania,ale jak na wesele to lepiej w Makro i to jak jest kierownik działu bo wtedy dają duzy upust albo dorzucają butelki gratis Coś mnie łamie, od rana gardło boli,zaczynam kaszleć. Ale już rozpoczęłam terapię,nie dam się. Tylko co z tego skoro na wykładzie pół sali kaszlało,mało co słychać było jakiś wirus obrzydliwy musi krążyć w otoczeniu.Nie dałam rady nic rano przełknąć, więc zjadłam tylko pół grahamki z masłem. Na zajęciach kanapka z szynką i papryką. A reszta bedzie już dietetycznie
|
|||
|
|
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
Ja dzisiaj 2 kanapki z serkiem chrzanowym + 2 kubełki monte na obiad też nie mam pomysłu. dzisiaj kończę ost. pakowanie i jutro fruuuuuuuuuuuu do Polski. Rodzice już na mnie czekają z niecierpliwością haha nawet mama... która napisała mi ost. żebym bardzo na siebie uważała. Byłam w szoku, bo podobno się mną nie interesuje Aniu - ale zazdroszczę Ci tego słońca! ja taaaaak strasznie potrzebuje słońca! Adusia - wszystko już macie załatwione? tylko tej wódki nie ruszać hehe
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem dać to dziecku np.:na 18 urodziny ![]() Mama zrobiła naleśniki i pachna na cały dom |
|
|
|
|
#2926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2927 |
|
Raczkowanie
|
Hey. Mam mało czasu, bo biorę się zaraz za porządki. Odezwę się wieczorem.
Menu: I. Owsianka z jabłkiem i cynamonem, kawa; II. 2x razowiec, serek, sałata, ogórek, herbata; III. zupa pieczarkowa; kaszka i kawa; IV. kapusta biała duszona z marchewką, 1 ziemniak i marchewka gotowana; ogórek konserwowy; O kolacji jeszcze nie myślałam. 2 GODZ. FITNESS
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwazaj bo grypa panuje, ja mialam tydzien temu. Szybko ale gwaltownie. Sloneczko swieci, trzeba sie dzisiaj ruszyc. tez chce na fitnessssss! ![]()
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ania, pomyśl sobie, że na tego naleśnika wrzuciłam jeszcze cieniutką warstewkę dżemu truskawkowego niskosłodzonego *_* przeeepycha ^^ kurcze, wiecie, że jak się dzisiaj zważyłam, to okazało się, że moja waga jest prawie identyczna, jak przed rozpoczęciem SB? masakra, naprawdę. przybyły mi 3 kg do ustabilizowanej wagi. teraz wiem, że ten spadek wynikał ze specyfiki pierwszej fazy, ale nie żałuję, trudno, wolę teraz się trochę dłużej pomęczyć i w końcu to zrzucić, niż całą dietę pilnować porcji węgli. Najwidocznej SB nie jest dla mnie w ogóle jak czytam wasze jadłospisy, to zastanawiam się, czy nie jesteście głodne.. mój organizm bardzo się już przyzwyczaił do regularnego jedzenia i po 3 godzinach od posiłku automatem robię się głodna napiszę wam, co dzisiaj zjadłam,bo możecie mi nie uwierzyć :Pok. 7.45 - owsianka (4 łyżki płatków, otręby granulowane, całe jabłko, cynamon, pół łyżeczki miodu, dwie łyżki muesli tropikalnego) ok.10. - pomarańcza, kawa ok.12.- kanapka z pastą jajeczną ok.14.30 - pieczony filet z kurczaka w przyprawach, warzywa na patelnię ( w sumie nie wiem ile, bo nałożyłam sobie ok.2/5 opakowania, a z tego zjadłam tak z połowę) i dwie kostki gorzkiej czekolady ok.16 - reszta warzyw z obiadu, garść słonecznika i teraz czuję, że źle dziś rozłożyłam posiłki, bo niedługo zrobię się głodna i nie mam pomysłu, co zjeść:P to ja tak dużo jem, czy Wy tak niewiele?
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam też lubię jeść i krzywdy sobie nie dam zrobić- głodem mnie nie potrzymacie
Ostatnio na chłopaka nakrzyczałam, bo sam zjadł sobie bułę i kiełbasę, stwierdził, że obiad zjemy później, to Aga narobiła rabanu pt. "Ja jestem głodna!! Ty się najadłeś kiełbasą, a ja tylko pomarańczę zjadłam i mam czekać jeszcze 2 godziny do obiadu??" i wielkiego focha strzeliłam U mnie dzisiaj źle z dietą A niedługo tłusty czwartek- Jezu, co za masakra, wszędzie będą pączki. Kupię sobie Lu Go. |
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre!
|
|
#2933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a takie pierdoły na pewno będę zbierać Ja się strasznie przywiązuję do takich drobnych rzeczy na pewno takie pudełko powstanie pierwsze usg jutro! już się nie mogę doczekać! Ewelka - 60km od Wrocka? gdzie dokładnie mieszkasz? tez mam 60km Agniesik - tłusty czwartek taaa.... Sunday - dorzuć może po 16 jakiś owoc, warzywo? Ja często jadłam marchewki a po 18 tylko woda i herbata. Adusia - jeszcze macie trochę czasu, więc na pewno sobie ze wszystkim poradzicie! Lilly - ależ Ci zazdroszczę tego fitnessu mamm w domę siostrę instruktorkę, ale jest takim leniem a mimo to chudsza ode mnie teraz słyszę teksty typu : "eeeej Ty teraz będziesz grubą ciężarówką, to będą mogła nosić Twoje ciuchy" kocham ją za to Ja dzisiaj na obiad zrobił makaron z sosem i pieczarkami, później zjadłam miseczkę frytek ,a na kolacje kanapeczki z serkiem chrzanowym ![]() dzisiaj muszę się wczesniej polożyć spać, bo wstaje o 4:30 także spędzam ost. wieczór z TŻem i zostawiam Go aż na 1,5 miesiąca ale będę tęsknić... No nic dziewczynki, ja znikam, odezwę się do Was jutro jak już będę po badaniach i dorwę się do kompa. buziaki i dobranoc
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-03-01 o 20:55 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooooch, zaraz zbiję mojego TŻ
![]() Agnes, udanej podróży Wytrzymasz rozłąkę z TŻ- szybko zleci Zobacz na mnie i na mojego faceta, że dajemy radę ![]() Jutro planuję wszamać: Śniadanie: owsianka z mlekiem II Śniadanie: jogurt z otrębami+jabłko Obiad: 3/4 torebki brązowego ryżu+sos do dań meksykańskich Kolacja: kromka wasy z sałatą, jajkiem, pomidorem i ogórkiem Pewnie w międzyczasie wpadnie jakiś pomarańcz i kawa czy cuś Ale ogólnie staram się nie pić kawy. Chcę schudnąć do 54,5 kg do końca marca Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-03-01 o 22:06 |
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie rozpusta. Ajjjj. Nie mam motywacji w ogole!!!
aaaa, zblizajacy sie czwartek mnie przeraza
|
#2936 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach ![]() Cytat:
Dostałyscie może podobne pamiątki? Achh, naleśniki! Cytat:
Też nie mogę doczekać się swojego ślubu i wesela ![]() a nie mam jeszcze oświadczyn,pierścionka,pe wności i innych tego typu :P I jak z tą wódeczką, wszystko korzystanie wyszło? Mam nadzieję, że jest OK ![]() Cytat:
Cytat:
Zartuję:P A mi należą się baty. Rano owsianka,później 2 jabłka, no a jakprzyjechał TŻ,to... 2 lody, ciastka maślane (yyyaaaaaa, ![]() brawka
|
|
#2937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje menu na dziś: I. Owsianka z jabłkiem i cynamonem; kawa; II. 2x razowiec, serek twarogowy, warzywa; herbata zielona; III. 3 kotlety sojowe smażone, ryż brązowy 50g, cały pomidor z jogurtem naturalnym; kawa; IV. Jogurt owocowy z musli + banan; 2 GODZ FITNESS
|
|
#2938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha no to musisz przydusić TŻ o pierścionek A z wódką wszystko wyszło bardzo dobrze. Zadowolona jestem że następna sprawa jest załatwiona. Rzeczywiście baty Ci się należą ![]()
|
|
#2939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko kaszle,żeby to się znowu w zapalenie płuc nie przemieniło Cytat:
dzisiaj będę robiła bo jutro cały dzien zajęć. I ani mi w głowie sobie odmówić cieplutkiego pysznego pączka z marmoladą i lukrem Cytat:
![]() Phi, chłopy się nie znają :P |
|||
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

A z TŻ już pogodzeni. Mam nadzieję że jest tak jak teraz mówi i zrozumiał że często nie szanuje tago że ma mnie przy sobie...
. pewnie jest zazdrosny :P A na fotografa uważaj, to zboki :P miałam kiedyś paskudną historię z fotografem, brrr! Cieszę,że z tych zdjęć do kalendarza,ale bądź czujna
macie jakiś zestaw ćwiczeń siłowych z hantlami na całe ciało? bo chciałabym powoli wprowadzać siłowy właśnie
ahh wesele było cudwne. Wybawiłam się, i jak zawsze komplementy jak to ja z TZ cudownie sie dogaduje. Swoja drogą, zawsze mnie to zastanawia, czy ludzie tak poważnie, ale miło slyszec cos takiego 

Chciałabym porównać ze swoim jadłospisem. Mi wychodzi 1200 kcal, czasami więcej.

Na obiadek robię na życzenie TŻ pieczone skrzydelka, ziemniaczki i jakaś sałatka może z pory.
W biedrze niby tania,ale jak na wesele to lepiej w Makro i to jak jest kierownik działu bo wtedy dają duzy upust albo dorzucają butelki gratis