|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
![]() ![]() ile Ci w sumei spadło na III fazie? moim zdaniem lepiej dołożyć owoców lub produktów skrobiowych, bo uczty to jednak takie duuuuże odstępstwo ![]() ![]() ![]() jesz wieprzowinę? chlebek? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2912 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2913 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
Coś ponad 3 kg? Ja owoców i tak jem troszkę więcej niż piąstka. Chleba nie jadłam przed dietą to i teraz nie jem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Rozeznanie
|
no tak maja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale bym zjadła pieczone ziemniaki ![]()
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
HEj
![]() Od niedawna mam nogę w gipsie ,co wiąże się z zerowym ruchem...; / Tak będzie przez jakiś miesiąc,może nawet dłużej... wiem,że to znaczy,że waga będzie wolniej spadała,ale mam nadzieję,że nie będzie tak źle...Może jakiś spadek będzie ; | Co myślicie? Może w tej sytuacji powinnam mniej jeść? |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
Szara Eminencja
|
Cytat:
Ziemnaczki obsypane serem żółtym i ziołami ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Wtajemniczenie
|
najlepsze jest to, że kilka gram żóltego sera można na III fazie i ziemniaczki też w ramach produktu skrobiowego
![]() ![]() jeszcze 25 dni, dam radę wytrzymać ![]() lecę na egzamin, trzymajcie kciuki ![]()
#2919 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
#2921 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie! mi też na stabilizacji leci! zaczynam się martwić, bo mam już 54kg, brzuch jak deska, cycuszki w fazie zanikania i wystającą miednicę tak, że spać na boku nie mogę... dołożyłam właśnie ilość owoców, może to zahamuje spadki...
![]() |
#2923 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Metal-fish, widziałam Twoje zdjęcia - piękna i szczupła jesteś. I Ty zamierzasz zgubić jeszcze 20kg? Skoro nie spada Ci z biustu, to będziesz pewnie wyglądała tak, tylko młodsza wersja ![]() ![]() Zingiber, przez Twoje wywody na temat sylwetek, to zamiast podziwiać widoki, to gapiłam się na przechodzące kobiety i szukałam klepsydr, waz, cegieł i gruszek. Tylko nie przeczytałam dokładnie tego, co pisałaś, bo nie miałam czasu i tylko rzuciłam na wpisy okiem. Postaram nadrobić po powrocie. Wrzuciłabym swoje zdjęcie dla ocenienia typu sylwetki (a bardziej dla podpowiedzi ubrań), ale się wstydzę. Może za 10kg ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | ||
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ CHUDZINKI
dzisiaj mam tyle pracy że nie mam na nic innego czasu, ale zaglądam do Was na chwilkę muszę się pochwalić mimo wczorajszego dnia skrobiowego - waga wskazała to samo co wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Tobie dla wyrównania polecam zamienić dwa zwykłe dni na skrobie i ucztę - wtedy wszystko powinno się ustabilizować, i kontrolować wagę ![]() dobra chudziny biorę się dalej za pracę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |||
Raczkowanie
|
Mam kolejną dziewczynę do omówienia, której wmawiają, że jest klepsydrą albo wazą, a ona jest kręglem. Oczywiście, nie takim jak z opisu mylącego Trin i Sus, tylko autentycznie ma takie proporcje. Gdyby założyła wysokie obcasy i poszerzyła czymś biust, to wyglądałaby prawie jak klepsydra. A z opisu i jednego fatalnego zdjęcia kręgla po metamorfozie ubraniowej, wyglądałoby na to, że kręgiel musi zasłaniać nogi i w ogóle przeginać z zakazami. Wcale nie!
Opisy i zdjęcia w trykotach z książki Trin i Sus są strasznie mylące. Źle dobrały część reprezentantek. Strzałka na zgrabniutkie uda i łydki kręgla - napis "masywne łydki", "wydatne uda" czy jakoś tak. Najlepsze jest to, że babka tysiąc razy bardziej na klepsydrę wygląda - na pierwszy rzut oka i gdyby była w ciuchach oraz na wysokich obcasach - niż ta klepsydra, którą pokazują i która raczej przypomina wiolonczelę. ![]() Ja nie tylko na Trin i Sus patrzę, ale też na inne stylistki, na pomiary, na rady. Fakt, że Trin i Sus należy się palma pierwszeństwa, ale też sporo namieszały według mnie w warstwie ilustracyjnej i opisowej tzw. biblii sylwetek. Cytat:
Tego zdjęcia się w dzieciństwie bałam, gdy stawiałam pierwsze kroki w kostiumologii. Przerażała mnie ta osa! ![]() Tu macie więcej zdjęć Polaire. Miała bardzo wąską talię, a od ciągłego noszenia gorsetu jeszcze bardziej się jej zwęziła. Oczywiście, żadna inne kobieta ściśnięta gorsetem tak wąskiej talii mieć nie mogła... no, może poza anorektyczką i maniaczką Sissi, która - chyba bez gorsetu nawet - miała w talii ... 48 cm! Do takiego stanu się doprowadziła. Cytat:
Wiesz, że ja często zarywam noce. Jak mam szał zleceniowych uniesień ![]() Cytat:
Większość zdecydowana młodych kobiet i dziewcząt średniego wzrostu (pomijam te w udziwnionych albo szerokich strojach, bo wtedy trudno wiele z nich ocenić) to cegły. Jak bum cyk dana. Ich talia jest zupełnie inna niż klepsydr, kręgli, wazonów, wiolonczel, gruszek. Widziałam dwie klepsydry! Od razy się je rozpoznaje. Nie można ich pomylić z żadnym innym typem - wystarczy nawet rzut oka na tył. Mają jakby utoczone te swoje dwa zaokrąglone stożki (do talii i do wyższej linii bioder). Jak się oglądałam, tak dyskretnie, to obydwie miały kształtne, spore piersi. Każda miała też nogi, których szczupłymi nie można nazwać. Czyli ktoś mógłby celować, że to kręgiel. Kręgiel musiałby mieć jednak inne ramiona, mniejszy biust i dłuższy odcinek z talią (czyli tzw. długą talię). Jedna gruszka wpadła mi w oko. Niestety, źle ubrana, bo podkreślała ociężałe proporcje dołu, ale ta figura jest megakobieca. Dwie wazy mi mignęły, ale jednej nie byłam pewna, bo dziewczyna była niewiele wyższa ode mnie - proporcje miała jak waza jednak. No i rożki się bardzo wyróżniają. Jeden rożek szedł obok klepsydry (to była wysoka klepsydra, bo miała jakieś 172 cm) i wyglądał przy niej jak chłopak (za chudy chłopak). To są dwie skrajne figury kobiece. Dlatego bardzo się wyróżniają na tle reszty. No i poza cegłami widziałam młode jabłko. Tak celuję, bo była smukła, ale miała bardzo szeroką talię z oponą. To nie był najszerszy obwód jej ciała - jeszcze - ale kilka centymetrów i będzie klasyczne jabłko. Miała spory biust. Od tyłu wyglądała właśnie jak jabłko - bardzo źle ubrane jabłko. Młoda siksa ![]() Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-08 o 13:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ale jutro idę na 4 godziny do pracy, w piątek na praktykę i w sobotę znów do pracy, tym razem na 6 godzin ![]() Cytat:
![]() trochę zazdroszczę, że na III Wam spada, tez bym chciała:P
Utrwalam zrzucone 20 kg, bo chcieć to móc! ![]() Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-06-08 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |||
Szara Eminencja
|
Cytat:
Mnie wkurzają wystające kości biodrowe i cycki też coraz mniejsze ![]() Ostatnio TŻ do mnie z pretensją, że dalej się odchudzam i go oszukuje bo nogi mam już jak patyki i faktycznie przymierzyłąm ostatnio jeansy co kupiliśmy w 2 dniu 3 fazy i wiszą....co były kupowane ciasne Cytat:
Cytat:
To dzięki moim kciukom ![]() ![]() ![]() Jak gorrrąco - niech już będzie burza ![]() Edit: Grzmiii ![]() ![]() Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2011-06-08 o 14:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bym tak chciała, żeby mi spadło coś na III fazie... :P a egzaminy napewno dobrze pójdą ![]()
![]() |
#2930 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
O rety! "Dziewczyny na politechniki"? Będziesz panią inżynier? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle dziś mi tak na uczelni podnieśli ciśnienie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||
Szara Eminencja
|
Cytat:
Radość tak ![]() ![]() Cytat:
Panią informatyk ![]() Musze się pożegnać bo coraz ciemniej i donośniej sie robi na dworze i znając moje szczęście zaraz mi spali roter( już 2 razy mi się to zdarzyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() bedzie burza będzie, bo mnie zwięło na drzemkę w ciagu dnia a zwykle mnie ak bierze jak załamanie pogody będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Rozeznanie
|
to i moze ja dam zdjecie do ostatecznego rozstrzygniecia co ja jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Wtajemniczenie
|
dawaj
![]()
#2936 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Rozeznanie
|
tylko nie mam takiego na prosto
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
Ruszaj, Kalae, do ataku na aparat fotograficzny!
A ja się zastanawiam, czy nie jestem kręgloklepsydrą tak naprawdę. Bo zobaczyłam zdjęcie dziewczyny, która wygląda podobnie do mnie, gdy miałam jakieś 14-15 lat. Ona ma wymiary prawie klepsydry. Prawie, bo nie całkiem. Biust ma za mały zdecydowanie (chyba zresztą nieco kłamie albo ma szerszy tors niż to ze zdjęcia wynika). Wygląda jednak przez ten biust i długi, dość prosty tułów jak kręgiel. Ma bardzo wysoko te piersi, co też czyni inne proporcje. Pomijając szczegóły mogłam wyglądać podobnie, choć koło 17-18 r. ż. już robiłam wrażenie klepsydry. Brombusia np. to ciekawe połączenie teoretycznie niepodobnych typów - ma trochę z kielicha (kieliszka do białego wina, a nie pucharka do lodów), a dużo z wiolonczeli. Jako podlotek była nie wiolonczelą czy barokową violą d'amore. To była fidel! I nadal coś z tej fideli w Brombusi pozostało, dlatego wydaje się smukła i wyciągnięta w górę bardziej niż typowa wiolonczela. Tchnionko to drugi taki przypadek - to jest jeszcze dziewczyńska sylwetka, a nie całkiem dojrzała. ![]() ![]() Oj, na Brombusi i Tchnionku to można wygrywać!!! Piękne melodie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Raczkowanie
|
wykrasana, politechniki chyba zawsze najpóźniej zaczynają sesję... jutro mam zaliczenie z energetyki jądrowej, pierwszy egzamin i to z inżynierii wysokich napieć dopiero 20stego...
Kobietki, powiedzcie mi jak to jest z tą 'lajtową' colą. Od 4 dni codziennie piję pół litra, no taką mam chcicę. Powinnam to ograniczyć?
#2940 | ||
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też bym chciała wiedzieć co jestem ale się wstydze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.