![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
co do power pointa- nieaktualne
![]() kliwia mi wytłumaczyła dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |||||
Zakorzenienie
|
dzieki w imieniu maluszka
Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzialam mamuski spacerujace z takim wozkiem i to dosc sporo to chyba jest dobry-mi sie osobiscie podoba i cena fajna Cytat:
![]() bardzo fajne zakupy! maluszek bedzie mial piekne mieszkanko i bryke ![]() dziekuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Zabcia super tort. A co do alkoholu to tak jak pisałam w swoim przypadku - nie odstawiam nic. Teraz akurat nie mam ochoty, ale nad morzem piłam kilka piwek dziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Żabcia, ale Ci szwagierka da popalić! haha!
![]() Tort fajny! ![]() ![]() Cieszę się, że rozmowa ok. Mam nadzieje, że dostaniesz tę pracę i że Pani staruszka będzie super babką! ![]() Sambuś, nudzisz się w pracy? Bidoku! To jest najgorsze co może być. Ja tak miałam w poprzedniej pracy... bo ile można układać w segregatorach. Po jakims czasie przestałam się chować, nawet prosiłam o dodawanie mi obowiązków. ![]() Klion, super rzeczy kupiliście dla małego! India, Twój szwagier mnie rozwalił. Ile on ma lat? Beztroski aż chyba troszkę zazdroszczę ![]() Mona, bo zapomnialam Ci wcześniej odpisać. nie dziwię się, że się wczoraj zezłościłaś. mam nadzieje, że TŻ otworzy szybko oczy... a tymczasem przytulam! Jutro mam wolne ![]() ![]()
#2916 |
Zakorzenienie
|
wrociłam z panienskiego corcia spi maz wszytsko porobil jak mi dobrze
teraz tylko glowe gdo poduszki przytulic ![]() bylam u fryzjera i zła jestem włosy mam.... białe chyba to najjasniejszy blond:/ wcale mi sie nei podoba fryzura miała byc calkiem inna a mam taka jak miałam tylko krotszą ![]() moja obrotowa rowenta sie spaliła nie mam co zabrac do krecenia wlosów na wyjazd wszystki nie tak:/ ![]()
![]() |
#2917 | |||
Zakorzenienie
|
![]() mam nadzieje ze szwagierki reakcja bedzie taka sama ![]() zalatwione ![]() ![]() dzieki ![]() super ze sie podoba ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() Ale wiesz ja zazwyczaj na imprezach to pare dorych drinkow wypilam plus kielonki .. wiec musze troszke odstawic w razie W ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]() ![]() ![]() No pewnie! Dobrze ze wzielas urlop ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
SAMBA oj szalały, opiekunka młody od początku zaznaczliśmy że tylko młode panie nas interesują
![]() india kliwia pomogła więc już nie pisze, a co do szwagra... ehss... szkoda słów... aniaaa SAMBA mi coś mąż kuzynki mówi że da mi super hiper oferte (nie uwierzę do póki nie zobacze ![]() Gucia baw się dobrze ![]() ![]() anika ale panieński udany ![]() ![]()
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
gucia tak bezczelnie urlop w srodku tygodnia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
zabcia tort rewelacyjny ![]() ![]() gucia ale ci dobrze z tym urlopem ![]()
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj taaak) babskie ploty kawusie cisteczka ![]() ale na sama noc znow sobie spiep..... humor nastawiłam ostatnie pranie jasne rzeczy i wrzuciłam tam ta moja sukienke z chrzcin bo chce ja zabrac do bułgarii otwieram o 23 pralke i WSZYSTKO SZARE - sukienka w jakies szare plamymeza koszula jakas dziwna natki ciuchy szare .. matko nie wiem jak to teraz wywabic musze isc po wanish do białego i moze ten do firanek no wsciekłam sie cholernie
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
jeśli wszystko jest białe to tak, u mnie podziało ale z kolorem nie próbowałam
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tort super hehe ![]()
![]() |
#2925 | ||||
Zadomowienie
|
czeeeść
![]() Cytat:
![]() a na Pogorię rzeczywiście mamy ok 50 km, ale w D.G. mieszka mój kuzyn także jak już jedziemy to na wypad z noclegiem ![]() za to w zeszłym roku wyczailiśmy super miejsce na Pogorii, mało ludzi, samochodem praktycznie pod samą plaże się podjedzie tyle, że woda w porównaniu z poprzednim miejscem była lodowata, zawsze jeździliśmy na POgorię I, a wtedy nie wiem na którą nam się trafiło Cytat:
![]() ![]() cięcie też miałaś ostatnio fajne Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() trzeba sobie było wczoraj dać na luz z praniem ![]()
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no właśnie mi wybieliło ale ja miałam same białe rzeczy tylko wcześniej zaplamione, a boję się że np. sukienka aniki jest dwukolorowa i ten jeden kolor puścił i teraz jak zrobi mu awarię wanishem to z białego plama zejdzie i albo będzie ok albo kolor będzie w plamy ale białe albo spłowieje ![]() a co koleżanka tak rano robi to nie w pracy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aniu pokaze wam zdjecia juz wakacyjne a kolor mam jeden blond na całej głowie dzis juz mi z nim lepiej ale wczoraj masakra teraz mam ulozone po zwojemu a nie taki kask maz mowi ze slicznie no to mu wierze ![]() dla poprawy humoru kupiłam wczoraj sliczna torebke ![]() ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-08-23 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
marta ja tez mysle ze t ona zafarbowała juz ja wyciagnełam i lezy osobno masakra taka fajna kiecka i do tego wcale nei tania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajny ten play na początku mialam zastrzeżenia bo sieć mi gubiło, ale jak się okazało to wina telefonu była, a no i jak mają dla Ciebie jakieś fajne promocje to też dzwonią, ale nie jak natręci z Plusa tylko mówią, że jest taka i taka oferta i to i to daje i pytaja czy zainteresowani jestesmy jak nie to ok do widzenia ![]() ...idę dziś na 11:30 i chyba rowerem pojadę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
celi dla mnie 5,5 to juz wyoskie. serio. nieumiem zbytnio chodzic na obcasach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zaraz się wybieram do lek. med. pracy po pieczątkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anika u mnie było podobnie... mąż miał białą koszulę z czarnymi motywami... i koszula zafarbowała od tych motywów... później prał ją ręcznie, wykręcał, na suszarkę... i tak farbowało... trzeba było zamoczyć i nie wykręcać, to była jedyna rada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie bardzo napaliłam na ten wózek, chcę coś malego po złożeniu, ale parasolka wydaje mi sie niezbyt wygodna a ten sprawia wrażenie wygodniejszego....cena w sklepach jest chyba troche wyzsza, dopiero jade poogladac, ale chyba zamowie na allegro jak róznica w cenie bedzie duża tylko troche mam stracha zamawiac na all ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie noc tragedia-goraczka, placz a wieczorem to juz nawet nie mowie-min placzu przed zasnieciem. W pewnej chwili Tom plakal, ja plakalam....nie mam sily,lapie doła i mam dosc ![]() ![]() jeszcze dzis jade na zajecia-jak znow bedzie 16 dzieci to musze powaznie pogadac z moja kolezanka ze ja moge tam przebywac z tymi dziecmi, zajmowac sie nimi ale niech zapomni o jakich kolwiek stricte zajeciach bo TO SE NE DA! Moja nastolatka(kuzynka ktora u mnie jest) wymyslila sobie ze chce zegarek jelly-zamowilam jej i przy okazji sobie jakis taki zamowilam. Dla siebie:http://allegro.pl/zegarek-slap-jelly...777123383.html a dla niej:http://allegro.pl/zegarek-jelly-watc...762062212.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
laseczki chyba uratowałam reszte prani apoza sukienką no i nowiutka koszule meza
![]() pojechalam do sklepu z niemiecka chemia kupiłam persil do białego takiz wybielaczami do tego cos niemieckiego do firan mydło do odplamiania beee cos tam wanish nasz do firan zamoczyłam w gorace3j widzie i woda stała sie szara a ubrania popuszczały teraz zieniłam na swieza miksture i sie oczy i do pralki pojdzie z trzecia dawką ![]() a sukienka no coz chyba na nia nie podziała :/ ale sprobuje tego samego:/ ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() ja ogladałam ten dokładnie tylko trojkołowiec i powiem ci ze tak super sie prowadzi ze szok jest mieciutki ma amortyzatory, składa sie w tak malutka kosteczke ze to az niemozliwe ![]() http://allegro.pl/idealny-wozek-spacerowy-lira-3-wysylka-gratis-i1761246333.html
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-08-23 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj kupiłam foliowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() zegarki fajne, a te kolorowe to teraz hit wśród nastolatków ![]() Anika, ten Persil do białego (ale koniecznie niemiecki) jest genialny. Jak mam bieliznę lekko poszarzałaą, to namaczam w nim przez kilka godzin i jest bialutka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- a wogole zapomniałam wam powiedziec ![]() zmienilismy hotel w ostatniej chwili wczoraj ![]() juz mielismy rezerowozc tego fenixa bo cena spadła do 1588 za 2 posiłki a pani karolina mi dzwoni ze ten nasz wymarzony 4,5 gwiazdki all inclusive spadl z 3900 na 1988 ![]() ![]() http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/...p?SEARCH_HOTEL[wyloty]=KTW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DSV&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&SEARCH_HOTEL[month]=8&SEARCH_HOTEL[date]=2011-08-24&SEARCH_HOTEL[duration]=14& zamiast tutaj http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/...fenix_2553.php
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.