Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-22, 20:50   #2911
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

co do power pointa- nieaktualne
kliwia mi wytłumaczyła dzięki
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:59   #2912
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba nie pamietam gdzie Ty teraz pracujesz, ale wez jakies segregator - wypnij wszytskie dokumenty i wpinaj na nowo
najgorsza rzecz nudzisz sie w pracy,
a czemu nie macie nic do roboty?
w biurze pracuje... tylko ze wczesniej zajmowalam sie wysylkami, musialam przygotowac faktury i wyslac kierowcow w swiat... zajmowalam sie tez kurierami itd... w ogole to to bylo male biuro i oprocz tych wszystkich rzeczy zajmowalam sie tez rozniastymi ✂✂✂✂✂✂✂ami...a teraz te rzeczy (oprocz ✂✂✂✂✂✂✂ bo te sie porozdzielaly) przejeli chlopacy, a ja przeszlam do dzialu sprzedazy i wklepuje zamowienia klientow do systemu... robota glupiego... najpierw sprawdzam czy mamy dany produkt i jesli mamy to wklepuje tyle ze jest nas 6 osob do tego, a dawniej byly 4 i wtedy mialy full roboty na prawde... moze to sie jakos rozkreci i jeszcze bede narzekac ze tyle roboty ale na razie mam powera bo to co robilam wczesniej to mialam roboty na 10 godzin dziennie a teraz mam dziwnie malutko ale moze to przez sezon urlopowy.... segregatorow tez niestety zadnych nie mam wszystkie "moje" oddalam...

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Samba my mamy abonamenty long play II 69, ale przez cały okres trwania umowy płacimy 59 zł, do tego 6 miesiecy po 100 min darmowych do wszystkich,
http://www.play.pl/pl/promocja/dla-p...owy/index.html ( tu jest opisane co i jak pod haslem replay stan darmowy 59
i cos tam jeszcze, nie wiem bo sie pogubilam, w każdym razie minut i esów starcza bo nie przekraczamy abonamentów

może się kiedyś spikniemy na Dąbrowie my też tam jeździmy, fajne miejsce

Zabcia Ty gigancie tort za✂✂✂isty
trzymam kciuki za pracę
ooo to bede Cie wypatrywac my w tym roku z racji budowy nie bywamy jakos czesto ale bywamy a wy to chyba musicie sporo km pokonac nad pogorie nio nie?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 21:14   #2913
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Zdrówka dla maluszka
dzieki w imieniu maluszka

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
wspolczuje sytuacji .... wiesz chyba bym zrobiła tak jak ty masz ochote:/

a czemu przeca mu nie broniłam isc.... w koncu to wieczor kawalerski jego kolegi... jego własnego mu nie broniłam to czemu teraz miałabym...

wiesz mamy takie kolko ala chodzik i natke jak wsadzilismy to bosko kopała nozkami a jak sie cieszyła a co wiecej jak siedzie w tym kolku to sie nie obala na boki to bedzie mogła sobie w wodzie siedziec

wiesz ze my czesto chodziny do ogrodka na pwko i nie zaauwazyłam zeby natce to przeszkadzalo a ludzkim gadaniem sie nei przejmuje pogadaja i tyle...

ja tez sie bardzi coesze i mam nadzieje ze wy tez bedziecie podrozowac...

klionku jak to zleciało jeszcze tylko 6 tyg i malenstwo bedzie tulic bosko

o jaaaaaaaa to ja pojade i se nic nie dowiem madzia to twojej fasolce niech mi kotras wysle choc smska plissssssssssssssssssssss ssssssssss

jak ja bez was wytrzymam dwa tygodnie..... a jak ja to potem nadrobie
Aniczko ja Ci napisze jak sie jakies sensacje tu wydarza

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Hej kochane

Ale u mnie upał, zaraz sie roztopimy

Dawno sie nie odzywałam...TZ pracuje do poźna, ja cąły dzień z małym i czas leciiiiiiiiiiiii Tomuś ma pierwszy ząbek i ogólnie wszystko dobrze
Rozglądam sie za spaceróką do małego, może spotkała sie któraś z was z taką? http://allegro.pl/quatro-wozek-space...758445075.html

bo bardzo mi sie spodobała

ooooooo Widze ze Madzia ma szanse na fasolke w takim razie trzymam kciuki, a jeśli chodzi o ten temat to ja tez zostane.....ciocią

Buziaki dla was
brawo za pierwszy zabek
widzialam mamuski spacerujace z takim wozkiem i to dosc sporo to chyba jest dobry-mi sie osobiscie podoba i cena fajna

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Katuniu
Wózek: http://www.espiro.pl/pr,wozki-glebokie,vector,14# (kolor szary)
łóżeczko: http://more4kids.pl/produkt,klups-lo...ale,69754.html
Pościel: http://www.berber.pl/index.php?optio...id=310&lang=pl (kolor: fioletowy)
Wszystko kupowalam w TG

Buziaki dla naszego małego pacjenta
dzieki za buziaki
bardzo fajne zakupy! maluszek bedzie mial piekne mieszkanko i bryke

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Katunia biedny Tomuś, dużo zdrówka dla niego
dziekuje

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziekuje za kciuki dziewczyny
ja juz po rozmowe wszystko poszlo super babcia wyglada na swietna osobe ma 96lat i olbrzymie poczucie humoru maja zadzwonic pod koniec tygodnia .. jesli wszystko pojdzie dobrze to od poniedzialku zaczynam praca od 9-14 super kasa

My w ta sobote robimy u nas impreze pozegnalna szwagierki plus jej urodziny ( ktora beda dla niej niespodzianka ) no i teraz nie wiem co zrobic bo @ mam dostac 30 sierpnia ... i pewnie lepiej gdyby zrezygnowala z alokoholu calkiem .. ale nie chce pytan od znajomych czemu nie pijesz , jestes w ciazy itp ( nikt nie wie ze sie staramy )... wiec chyba nie bedzie w tym nic zlego jak bede sobie winko popijac?
Zabciu jak bedziesz "popijac" winko to nic sie nie stanie,przeciez nie wypijesz calej butelki, pij przez calaimpreze jeden kieliszek

Cytat:
bedzie miala taki tort ... jak w zalaczniku i .. swieczki w ksztalcie penisow
bajerancki
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 21:49   #2914
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia super tort. A co do alkoholu to tak jak pisałam w swoim przypadku - nie odstawiam nic. Teraz akurat nie mam ochoty, ale nad morzem piłam kilka piwek dziennie Nie wiadomo ile się człowiek będzie starał, więc nie ma co od razu ze wszystkich przyjemności rezygnować.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 21:57   #2915
Gucia0987
Zakorzenienie

Żabcia, ale Ci szwagierka da popalić! haha!
Tort fajny! A co do alkoholu, to albo udawaj, że masz drinka, albo coś tam sobie sącz cały wieczór. Ewentualnie masz @ wzięłaś silne tabsy i nie wolno alko

Cieszę się, że rozmowa ok. Mam nadzieje, że dostaniesz tę pracę i że Pani staruszka będzie super babką!

Sambuś, nudzisz się w pracy? Bidoku! To jest najgorsze co może być. Ja tak miałam w poprzedniej pracy... bo ile można układać w segregatorach. Po jakims czasie przestałam się chować, nawet prosiłam o dodawanie mi obowiązków. I mam ten sam problem, pracuję bardzo szybko...

Klion, super rzeczy kupiliście dla małego!

India, Twój szwagier mnie rozwalił. Ile on ma lat? Beztroski aż chyba troszkę zazdroszczę

Mona, bo zapomnialam Ci wcześniej odpisać. nie dziwię się, że się wczoraj zezłościłaś. mam nadzieje, że TŻ otworzy szybko oczy... a tymczasem przytulam!

Jutro mam wolne Wzięłam sobie urlop.A co! I albo będę poza miastem, albo będę z Wami od rana Do jutra bądź środy!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 22:07   #2916
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

wrociłam z panienskiego corcia spi maz wszytsko porobil jak mi dobrze
teraz tylko glowe gdo poduszki przytulic

bylam u fryzjera i zła jestem włosy mam.... białe chyba to najjasniejszy blond:/ wcale mi sie nei podoba fryzura miała byc calkiem inna a mam taka jak miałam tylko krotszą zła jestem jak diabli.... eh

moja obrotowa rowenta sie spaliła nie mam co zabrac do krecenia wlosów na wyjazd wszystki nie tak:/

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 22:42   #2917
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ha ha dobre

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze szwagierki reakcja bedzie taka sama

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
żabcia wooow ja też chce taki i świeczki też boski!
zalatwione

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Cytat:
Zabcia Ty gigancie tort za✂✂✂isty
trzymam kciuki za pracę
dzieki
super ze sie podoba sama bym takim tortem nie wzgardzila

Cytat:
dobreee

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Zabciu jak bedziesz "popijac" winko to nic sie nie stanie,przeciez nie wypijesz calej butelki, pij przez calaimpreze jeden kieliszek

bajerancki
no wlasnie taki mam plan

dzieki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia super tort. A co do alkoholu to tak jak pisałam w swoim przypadku - nie odstawiam nic. Teraz akurat nie mam ochoty, ale nad morzem piłam kilka piwek dziennie Nie wiadomo ile się człowiek będzie starał, więc nie ma co od razu ze wszystkich przyjemności rezygnować.
dzieki

Ale wiesz ja zazwyczaj na imprezach to pare dorych drinkow wypilam plus kielonki .. wiec musze troszke odstawic w razie W Jak by sie okazalo ze jednak zaciazylam .. to mialabym wyrzuty sumienia .. Ale oczywiscie podzielam zdanie nie ma co wariowac i wszystko odstawiac ... ale mozna zmniejszyc ilosc

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Żabcia, ale Ci szwagierka da popalić! haha!
Tort fajny! A co do alkoholu, to albo udawaj, że masz drinka, albo coś tam sobie sącz cały wieczór. Ewentualnie masz @ wzięłaś silne tabsy i nie wolno alko

Cieszę się, że rozmowa ok. Mam nadzieje, że dostaniesz tę pracę i że Pani staruszka będzie super babką!

Jutro mam wolne Wzięłam sobie urlop.A co! I albo będę poza miastem, albo będę z Wami od rana Do jutra bądź środy!
Mam nadzieje ze jednak sie jej spodoba albo bede saczyc winko caly wieczor albo udawac zedriny pije

dzieki zrobila na mnie super wrazenie oby wszystko dobrze sie ulozylo

No pewnie! Dobrze ze wzielas urlop Ja w tym tyg pracuje tylko jutro i w piatek .. wiec tez sie obijam ile wlezie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 06:59   #2918
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA oj szalały, opiekunka młody od początku zaznaczliśmy że tylko młode panie nas interesują nudy w pracy szczerze współczuje, może tak jak pisze Gucia zapytaj o dodatkowe obowiązki, albo popytaj te laski co tam pracują co zwykle robiły jak się nudziły etc..

india kliwia pomogła więc już nie pisze, a co do szwagra... ehss... szkoda słów...

aniaaa SAMBA mi coś mąż kuzynki mówi że da mi super hiper oferte (nie uwierzę do póki nie zobacze ) bo on pracuje w play i może dać 6 umów pracowniczych, zobaczymy co mi zaoferuje

Gucia baw się dobrze odpoczywaj

anika
ale panieński udany ??
Stary 2011-08-23, 07:08   #2919
kliwia
Zakorzenienie

gucia tak bezczelnie urlop w srodku tygodnia? rozpusta!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 07:16   #2920
Ana***
Zakorzenienie

Cześć
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 07:30   #2921
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
zabcia tort rewelacyjny ja miałam na panieńskim podobne świeczki a tort był upieczony w kształcie penisa i w dodatku na końcu miał bitą śmietanę, którą musiałam zjeść przy wszystkich

gucia ale ci dobrze z tym urlopem

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 07:37   #2922
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SAMBA oj szalały, opiekunka młody od początku zaznaczliśmy że tylko młode panie nas interesują nudy w pracy szczerze współczuje, może tak jak pisze Gucia zapytaj o dodatkowe obowiązki, albo popytaj te laski co tam pracują co zwykle robiły jak się nudziły etc..

india kliwia pomogła więc już nie pisze, a co do szwagra... ehss... szkoda słów...

aniaaa SAMBA mi coś mąż kuzynki mówi że da mi super hiper oferte (nie uwierzę do póki nie zobacze ) bo on pracuje w play i może dać 6 umów pracowniczych, zobaczymy co mi zaoferuje

Gucia baw się dobrze odpoczywaj

anika
ale panieński udany ??

oj taaak) babskie ploty kawusie cisteczka

ale na sama noc znow sobie spiep..... humor nastawiłam ostatnie pranie jasne rzeczy i wrzuciłam tam ta moja sukienke z chrzcin bo chce ja zabrac do bułgarii
otwieram o 23 pralke i WSZYSTKO SZARE - sukienka w jakies szare plamymeza koszula jakas dziwna natki ciuchy szare .. matko nie wiem jak to teraz wywabic
musze isc po wanish do białego i moze ten do firanek no wsciekłam sie cholernie

Stary 2011-08-23, 08:07   #2923
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
cześć

Cytat:

ale na sama noc znow sobie spiep..... humor nastawiłam ostatnie pranie jasne rzeczy i wrzuciłam tam ta moja sukienke z chrzcin bo chce ja zabrac do bułgarii
otwieram o 23 pralke i WSZYSTKO SZARE - sukienka w jakies szare plamymeza koszula jakas dziwna natki ciuchy szare .. matko nie wiem jak to teraz wywabic
a to było białe wszystko czy biało-kolorowe? tzn czy na ciuchach były jakieś kolory które mogły zfarbować? bo boje się że wanishem do bieli tudzież firanek możesz ten kolor wyprać albo wybielić,
jeśli wszystko jest białe to tak, u mnie podziało ale z kolorem nie próbowałam
Stary 2011-08-23, 08:08   #2924
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Zapomnialam wam napisac jakie boskie buty mierzylam w lumpeksie
Dorothy perkins, obcas chyba 7,5 kremowe lakierkowane z fioletowa obwodka, zapinane wkolo kostki takie troche na styl przedwojenny
I nawet nie chcialam sie przekonywac jak sie chodzic w nich bedzie i nie wzielam.
ale byly cudne, jakby byly o polowe nizsze.....
cos takiego http://modculture.typepad.com/.a/6a0...31b9970b-800wi
w polaczeniu ztym
http://2.bp.blogspot.com/-Ra2aJAmK0m...%2BPerkins.jpg
eee trzeba było wziąć 7,5 to nie takie wysokie

Cytat:

Tylko od 3 tyg strasznie mnie sutki bolą (nie całe piersi) + mam je nabrzmiałe aaa non stop jestem rozpalona ale jak mierze gorączke to mam 36,7 .
mnie po odstawieniu też bolały a z temp już nie pamiętam - musiałabym sprawdzić

Cytat:
Dziekuje za kciuki dziewczyny
ja juz po rozmowe wszystko poszlo super babcia wyglada na swietna osobe ma 96lat i olbrzymie poczucie humoru maja zadzwonic pod koniec tygodnia .. jesli wszystko pojdzie dobrze to od poniedzialku zaczynam praca od 9-14 super kasa
gratuluję nowej pracy
a tort super hehe

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:09   #2925
aniaaa84
Zadomowienie

czeeeść

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
(...)
ooo to bede Cie wypatrywac my w tym roku z racji budowy nie bywamy jakos czesto ale bywamy a wy to chyba musicie sporo km pokonac nad pogorie nio nie?
My w tym roku z racji remontu i fatalnej jak dotąd pogody też nigdzie nie byliśmy
a na Pogorię rzeczywiście mamy ok 50 km, ale w D.G. mieszka mój kuzyn także jak już jedziemy to na wypad z noclegiem
za to w zeszłym roku wyczailiśmy super miejsce na Pogorii, mało ludzi, samochodem praktycznie pod samą plaże się podjedzie tyle, że woda w porównaniu z poprzednim miejscem była lodowata, zawsze jeździliśmy na POgorię I, a wtedy nie wiem na którą nam się trafiło

Cytat:
(..)
bylam u fryzjera i zła jestem włosy mam.... białe chyba to najjasniejszy blond:/ wcale mi sie nei podoba fryzura miała byc calkiem inna a mam taka jak miałam tylko krotszą zła jestem jak diabli.... eh

moja obrotowa rowenta sie spaliła nie mam co zabrac do krecenia wlosów na wyjazd wszystki nie tak:/
POka foty mnie się tam podoba jak masz zawsze baleyage/pasemka zrobione
cięcie też miałaś ostatnio fajne

Cytat:
(...)
(...)
Eeeeee to jak Ty masz takie chody to o czym my tu mówimy ja jestem zadowolona zawsze można zmienić gdyby coś nie pasowało

Cytat:

Skoro Marcie pieluchy i białe rzeczy wybieliło na maksa to Ty też spróbuj, powiem Ci że Wanish daje rade, ale rzeczy muszą trochu w nim poleżeć namoczone

trzeba sobie było wczoraj dać na luz z praniem
Stary 2011-08-23, 08:13   #2926
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Eeeeee to jak Ty masz takie chody to o czym my tu mówimy ja jestem zadowolona zawsze można zmienić gdyby coś nie pasowało

Skoro Marcie pieluchy i białe rzeczy wybieliło na maksa to Ty też spróbuj, powiem Ci że Wanish daje rade, ale rzeczy muszą trochu w nim poleżeć namoczone

trzeba sobie było wczoraj dać na luz z praniem
no niby chody mam ale on zawsze dużo mówi.. nie widziałam oferty więc nie wyrokuje zobaczymy choć z tego co opowiadał to nic tylk o24.h gadać buhahahaha

no właśnie mi wybieliło ale ja miałam same białe rzeczy tylko wcześniej zaplamione, a boję się że np. sukienka aniki jest dwukolorowa i ten jeden kolor puścił i teraz jak zrobi mu awarię wanishem to z białego plama zejdzie i albo będzie ok albo kolor będzie w plamy ale białe albo spłowieje

a co koleżanka tak rano robi to nie w pracy?
Stary 2011-08-23, 08:14   #2927
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
cześć

a to było białe wszystko czy biało-kolorowe? tzn czy na ciuchach były jakieś kolory które mogły zfarbować? bo boje się że wanishem do bieli tudzież firanek możesz ten kolor wyprać albo wybielić,
no własnie ta sukienka była czarno białai bluzeczki kolorowe z białymi rekawkami i bodziakiw misie wszytko bialo kolorowe

aniu pokaze wam zdjecia juz wakacyjne a kolor mam jeden blond na całej głowie dzis juz mi z nim lepiej ale wczoraj masakra teraz mam ulozone po zwojemu a nie taki kask

maz mowi ze slicznie no to mu wierze

dla poprawy humoru kupiłam wczoraj sliczna torebke maz zachwycony a juz sie bałam ze mnei wyeksmituje za kolejną

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-08-23 o 08:18
Stary 2011-08-23, 08:17   #2928
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie ta sukienka była czarno białai bluzeczki kolorowe z białymi rekawkami i bodziakiw misie wszytko bialo kolorowe
szczerze mówiąc myślę że to czarny z tej sukienki puścił - weź osobno zamocz Natki rzeczy w wanishu do kolorów a po jakimś czasie daj do prania z proszkiem i wanishem powinno puścić, koszulę męża też, a sukienkę hmmm osobno wypierz w rękach albo z ciemnymi bo boję się ze ten kolor ciągle będzie puszczał, no chyba że zrobisz wanishem i zejdzie a potem były takie spcyfiki do niepuszczania koloru kiedyś occtem robiłam ale nie wiem czy nie zniszczy...
Stary 2011-08-23, 08:19   #2929
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
szczerze mówiąc myślę że to czarny z tej sukienki puścił - weź osobno zamocz Natki rzeczy w wanishu do kolorów a po jakimś czasie daj do prania z proszkiem i wanishem powinno puścić, koszulę męża też, a sukienkę hmmm osobno wypierz w rękach albo z ciemnymi bo boję się ze ten kolor ciągle będzie puszczał, no chyba że zrobisz wanishem i zejdzie a potem były takie spcyfiki do niepuszczania koloru kiedyś occtem robiłam ale nie wiem czy nie zniszczy...

marta ja tez mysle ze t ona zafarbowała juz ja wyciagnełam i lezy osobno masakra taka fajna kiecka i do tego wcale nei tania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 08:27   #2930
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
no niby chody mam ale on zawsze dużo mówi.. nie widziałam oferty więc nie wyrokuje zobaczymy choć z tego co opowiadał to nic tylk o24.h gadać buhahahaha

no właśnie mi wybieliło ale ja miałam same białe rzeczy tylko wcześniej zaplamione, a boję się że np. sukienka aniki jest dwukolorowa i ten jeden kolor puścił i teraz jak zrobi mu awarię wanishem to z białego plama zejdzie i albo będzie ok albo kolor będzie w plamy ale białe albo spłowieje

a co koleżanka tak rano robi to nie w pracy?
No powiem CI, że jak my przedłużaliśmy umowy ostatnio w zeszłym roku w marcu to tak nas babka pożegnała życząc rozmów 24 h na dobę
fajny ten play na początku mialam zastrzeżenia bo sieć mi gubiło, ale jak się okazało to wina telefonu była, a no i jak mają dla Ciebie jakieś fajne promocje to też dzwonią, ale nie jak natręci z Plusa tylko mówią, że jest taka i taka oferta i to i to daje i pytaja czy zainteresowani jestesmy jak nie to ok do widzenia a nie nekają dzwoniąc codziennie

...idę dziś na 11:30 i chyba rowerem pojadę

Cytat:
aniu pokaze wam zdjecia juz wakacyjne a kolor mam jeden blond na całej głowie dzis juz mi z nim lepiej ale wczoraj masakra teraz mam ulozone po zwojemu a nie taki kask

maz mowi ze slicznie no to mu wierze

dla poprawy humoru kupiłam wczoraj sliczna torebke maz zachwycony a juz sie bałam ze mnei wyeksmituje za kolejną
Jak się mężowi podoba to jest git

Cytat:
marta ja tez mysle ze t ona zafarbowała juz ja wyciagnełam i lezy osobno masakra taka fajna kiecka i do tego wcale nei tania
A może sukienkę się jeszcze da uratować, teraz można prfesjonalnie przefarbować każdą rzecz, na weselu teraz jak byliśmy to żona kuzyna miała przerobioną suknię ślubną na wieczorową i przefarbowaną na złoty kolor cudo i własnie oddała gdzies sukienkę gdzie pofarbowali i jak nówka wygląda
Stary 2011-08-23, 08:45   #2931
kliwia
Zakorzenienie

celi dla mnie 5,5 to juz wyoskie. serio. nieumiem zbytnio chodzic na obcasach
tyle co do samochodu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:55   #2932
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zaraz się wybieram do lek. med. pracy po pieczątkę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:56   #2933
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 08:58   #2934
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Anika u mnie było podobnie... mąż miał białą koszulę z czarnymi motywami... i koszula zafarbowała od tych motywów... później prał ją ręcznie, wykręcał, na suszarkę... i tak farbowało... trzeba było zamoczyć i nie wykręcać, to była jedyna rada
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:05   #2935
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

brawo za pierwszy zabek
widzialam mamuski spacerujace z takim wozkiem i to dosc sporo to chyba jest dobry-mi sie osobiscie podoba i cena fajna
dziękuje

ja sie bardzo napaliłam na ten wózek, chcę coś malego po złożeniu, ale parasolka wydaje mi sie niezbyt wygodna a ten sprawia wrażenie wygodniejszego....cena w sklepach jest chyba troche wyzsza, dopiero jade poogladac, ale chyba zamowie na allegro jak róznica w cenie bedzie duża tylko troche mam stracha zamawiac na all

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:25   #2936
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
dziękuje

ja sie bardzo napaliłam na ten wózek, chcę coś malego po złożeniu, ale parasolka wydaje mi sie niezbyt wygodna a ten sprawia wrażenie wygodniejszego....cena w sklepach jest chyba troche wyzsza, dopiero jade poogladac, ale chyba zamowie na allegro jak róznica w cenie bedzie duża tylko troche mam stracha zamawiac na all
jak ci sie serio podoba i zobaczysz go na zywo, a na all bedzie taniej to smialo zamawiaj z all, tylko poczytaj komentarze o sprzedawcy

U mnie noc tragedia-goraczka, placz a wieczorem to juz nawet nie mowie-min placzu przed zasnieciem. W pewnej chwili Tom plakal, ja plakalam....nie mam sily,lapie doła i mam dosc
jeszcze dzis jade na zajecia-jak znow bedzie 16 dzieci to musze powaznie pogadac z moja kolezanka ze ja moge tam przebywac z tymi dziecmi, zajmowac sie nimi ale niech zapomni o jakich kolwiek stricte zajeciach bo TO SE NE DA!

Moja nastolatka(kuzynka ktora u mnie jest) wymyslila sobie ze chce zegarek jelly-zamowilam jej i przy okazji sobie jakis taki zamowilam.
Dla siebie:http://allegro.pl/zegarek-slap-jelly...777123383.html
a dla niej:http://allegro.pl/zegarek-jelly-watc...762062212.html
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:28   #2937
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laseczki chyba uratowałam reszte prani apoza sukienką no i nowiutka koszule meza
pojechalam do sklepu z niemiecka chemia kupiłam persil do białego takiz wybielaczami do tego cos niemieckiego do firan mydło do odplamiania beee cos tam wanish nasz do firan zamoczyłam w gorace3j widzie i woda stała sie szara a ubrania popuszczały teraz zieniłam na swieza miksture i sie oczy i do pralki pojdzie z trzecia dawką moze cos z tego bedzie

a sukienka no coz chyba na nia nie podziała :/ ale sprobuje tego samego:/

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
dziękuje

myzka juz ostatnio miałam ci pisac ze jak byłamz reklamacja mojego wozka to ogladałam ten wozek infinity i powiem ci ze napaliłam sie jak diabli i w przyszłym roku jak bedziemy jechac na horwacje to na bank go kupujemy
ja ogladałam ten dokładnie tylko trojkołowiec i powiem ci ze tak super sie prowadzi ze szok jest mieciutki ma amortyzatory, składa sie w tak malutka kosteczke ze to az niemozliwe
http://allegro.pl/idealny-wozek-spacerowy-lira-3-wysylka-gratis-i1761246333.html

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-08-23 o 09:37
Stary 2011-08-23, 09:37   #2938
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Co do trybu życia, to w sumie ja nic nie zmieniałam, jedyne co to wcinam folik. A tak to papierosów nigdy nie paliłam, narkotyków nie biorę alkoholu generalnie mało piję, ale teraz nie mam na niego ochoty w ogóle, za to nad morzem to non stop piwko piłam. Fast foodów nie jadam chyba że raz na ruski rok i to wsio. Macie rację, gdyby kobieta od razu miała wszystkiego sie wyzbywać a by się starała 2 lata to ja nie wiem Mężowi też nic nie zabraniam. .
nie wiedziałam że beta jest taka tania. Podobno niechęć do alkoholu to też czesto pierwszy objaw i sutki Cię bolą (a moja szwagierka jest w I trymestrze i tak ją bolą brodawki, że ledwo je dotyka, myje to moze jesteś w ciąży Ale skoro nie palisz, nie pijesz to myślę, ze spokojnie mozesz poczekać jeszcze parę dni

wczoraj kupiłam foliowy i wreszcie po roku narzekania, wczoraj zmieniłam gina i mam nadzieję, że będzie lepszy

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
U mnie noc tragedia-goraczka, placz a wieczorem to juz nawet nie mowie-min placzu przed zasnieciem. W pewnej chwili Tom plakal, ja plakalam....nie mam sily,lapie doła i mam dosc
dasz radę kochana. Siły życzę
zegarki fajne, a te kolorowe to teraz hit wśród nastolatków

Anika, ten Persil do białego (ale koniecznie niemiecki) jest genialny. Jak mam bieliznę lekko poszarzałaą, to namaczam w nim przez kilka godzin i jest bialutka

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:38   #2939
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

myzka juz ostatnio miałam ci pisac ze jak byłamz reklamacja mojego wozka to ogladałam ten wozek infinity i powiem ci ze napaliłam sie jak diabli i w przyszłym roku jak bedziemy jechac na horwacje to na bank go kupujemy
ja ogladałam ten dokładnie tylko trojkołowiec i powiem ci ze tak super sie prowadzi ze szok jest mieciutki ma amortyzatory, składa sie w tak malutka kosteczke ze to az niemozliwe
http://allegro.pl/idealny-wozek-spacerowy-lira-3-wysylka-gratis-i1761246333.html
czyli kolejna opinia na +..... fajnie, ale najpierw tez obejrze w sklepie bo go na żywo nie widziałam

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:43   #2940
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
dziękuje

Cytat:
czyli kolejna opinia na +..... fajnie, ale najpierw tez obejrze w sklepie bo go na żywo nie widziałam
no własnie ja na zywo nim jezdziłam i składałam jest super bardzo mi sie ten fuksjowo szary podobał

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

a wogole zapomniałam wam powiedziec

zmienilismy hotel w ostatniej chwili wczoraj
juz mielismy rezerowozc tego fenixa bo cena spadła do 1588 za 2 posiłki a pani karolina mi dzwoni ze ten nasz wymarzony 4,5 gwiazdki all inclusive spadl z 3900 na 1988 i maz bez wahania powiedział prosze go rezerwowac i tym sposobem jedziemy tutaj
http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/...p?SEARCH_HOTEL[wyloty]=KTW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DSV&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&SEARCH_HOTEL[month]=8&SEARCH_HOTEL[date]=2011-08-24&SEARCH_HOTEL[duration]=14&
zamiast tutaj http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/...fenix_2553.php

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości