|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
a wiesz, że profilaktycznie
powaga jak słucham wieści o 30letnich kobietach które dedły w sekundzie na krwiaka czy co tam we głowie przewracając się i kończąc ten żywot, odsyłane z gabinetów lekarzy, że to tylko ból głowy i migreny i żeby nie histeryzowały bo badania są drogie i zbędne to serio mam ochotę histeryzować i zbadać sie profilaktycznie ![]() no ale tak sie orientuję - wiesz badania w sumie są po to żeby wykryć za wczasu czyż nie? otóż u nas najwyraźniej nie - u nas na rezonansach są głównie pourazowi albo chorzy an raka żeby oszacować rozmiar choroby i jej postęp - słiiiit po prostu ![]() więc chętnie zrobiąłbym se przegląd
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
jest na sali jakiś fan Abused Majesty?
![]() Albo ktoś, kto wie, czy końcówka Omnivorous Sonatina http://www.youtube.com/watch?v=nKyWSoNWRmI to z jakiegos filmu? ![]() to "Save your prayers, boy... your god doesn't (dalej nie zrozumiałam )"edit: gugle twierdzi, że to Save your prayers, boy. Your god doesn't live here. z King Artur
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-27 o 21:02 |
|
|
|
#2913 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
mam gluty do klopa Duck - da-rem-ne - tzn nie robią nic ino marzą się - rozmazujo - moim zdaniem pieniadze wyrzucone do klopa żadna tam świeżosć czystość ![]() brzmi świetnie - widzę szanse powodzenia - bo chyba jednak chodzi o to aby zyskać zaufanie - nie że rodzic to beeee, tylko ktoś godny dziecięcego zaufania a jednocześnie autorytet - osiągnięcie tej magicznej proporcji to dla mnie wyczyn godny głównej nagrody w totka Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-27 o 21:06 |
|
|
|
#2915 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ad 2 Ohoho, co za komplementy, dzięki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dlatemu budzę się zawsze niewyspana? Często mnie lekarze pytali czy z tarczycą ok , ale zawsze wyniki TSH były w normie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad 2 Bo jest, taki rezonans parę lat temu to chyba 600 zł mi powiedzieli prywatnie, to teraz z 1500zł? Ad 3 No tak, ale też np osoby, u których inne badania nic nie wykazały, tak jak w przypadku łba, to przy silnych bólach głowy by Ci zrobili
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-27 o 21:08 |
|||
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, stłoczone ok. tak myślałam
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ad 2 Jest na odwrót Im więcej aparatów, tym cena mniejsza- u nas jakoś niecałe 500 zł bad głowy z kontrastem ad 3 To zależy od lekarza, ale generalnie zasada jest taka,że zaczyna się od prostszych i bardziej dostępnych metod.
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio badali dodatkowo TBII - anty receptor TSH, bo TSH wyszło astronomicznie niskie i jakiś mundy doktór stwierdził, że mam nadczynność. A to się laboratorium pomyliło. ![]() No i doszli do wniosku, że skoro usg nie pokazuje niczego nieprawidłowego a niedoczynność jest typu pierwotnego, to jest to efekt picia płynu lugola i/lub napromieniowania po Czarnobylu.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
to choć tyle
będę pamiętać aby sprawdzić jak zobaczę jakiś chemiczny kurcze normalnie odkryłam taki defekt swój iż nie wiem gdzie są małe sklepy chemiczne w pobliżu bo nie korzystam mam centrum handlowe na przeciwko, rossman tam jest carrefour no więc jak coś potrzebuję to tam ideu i tyle Cytat:
chyba ze ma dużo piniondzów i se prywatnie pójdzie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ano bo łep mi napier...ł tak po krótce.długo nie czekalam-ok 1,5 miesionca dłuzej czekalam na neurologa ktory mi dał to skierowanie-chyba z pół roku-dokładnie nie pamietam. Cytat:
wpier...a czekolade? ![]() ![]() Cytat:
co lepsze-to zależy od tego co chcemy zbadac, do kregosłupa i łba rezonas lepszy, ale np nie robi sie rezonansu cyckuf tylko usg , wiec nie do wszystkiego sie nadaje chyba .co do cen-KT mozna se szczelic prywatnie- za KT dooopy dałam 300 zł-i zrobione na drugi dzien rezonans generalnie jest droższy. no i na kazde trza miec skierowanie. Cytat:
a to u nas dokladnie odwrotnie- najnowszy rezonans ma najkrotsze terminy -przypuszczam ze dlatego ze mało kto o nim wie ![]() ![]() no i powiem wam ze obecny kontrast to bajka w porównianiu z tym co mialam 18 lat temu to bajka- pani uswiadomiła mi ze to zupełnie inny srodek niz wtedy-i ze jak wtedy nie dedłam po nim to teraz tym bardziej .nic nie poczulam tego kontrastu w sobie, a lata temu to była masakra..jakby mi ktoas w zyłe dawał wrzący roztwór proszku do prania-czułam go wszedzie -w nosie w ustach i myslałam ze haftne
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o coś miałam 3 i 4 - to może nie jest źle a i rozbroił mnie "osiedlowy szpital" z historii z koleżanką z liceum jak Delikatesy centrum to zabrzmaiło albo Żabka
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Szczotke i najtańszy wybielacz.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2925 | |||||
|
Nindżopesz
|
Maja, super
![]() Kameno, Twój opierzony sen wymiata Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2926 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ad 2 E tam, ceny sa podobne w całym kraju- za 1500 zł byś zbadała 3 części ciała conajmniej
|
|
|
|
#2927 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylk oze to bez sensu-taki krwiak moze ci sie zrobic z dnia na dzień i badanie nic ci nie da , albo badanie wykryje, ale małych sie nie operuje-bo niby dednonc mozna, ale ryzyko dedniecia podczas operacji wieksze po 3 znam osobe ktora wie ze ma i ze moze dednąc w kazdej chwili, ale jej przypadek sie nie kwalifikuje do operacji. i po co ci taka wiedza w sumie? grzebac w musku sie nie da na zapas-to nie ząb z próchnicą ze małą dziure sie łatwiej leczy ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- ach! i nie wyrwało mi zemba! czego sie obawiałam ,a kolezance odmowili rezonansu ze wzgledu na 2 zemby na wkladach korzeniowych
|
|
|
#2928 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Redziaaaaaa to reklama podprogowa ? ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
nie na laskach, tylko facet jeden go złapał i zaprowadził do drugiego, bo myślał, że to z jego hodowli
![]() i to wszystko jakieś 500-700 metrów od domu i nie przyszedł ![]() Chyba spać pójdę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-27 o 21:30 |
|
|
|
#2931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, a już nie boli? I kiedy masz wyniki? Cytat:
Ja kontrastu nie czułam znaczy nic mi się nie działo po nim
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2932 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie no, chwila, kupującej to ja na oczy na żywo nie widziałam tylko całe jej towarzystwo obcałowałam po pijaku
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej jednak po coś sie diagnozuje żeby coś wykryc czemu można zaradzić
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Nindżopesz
|
Did śpi, czas poruszyć dwie z d**y wzięte kwestie.
1. gdzie na żywo/u kogo na allegro kupić tanie lakiery do paznokci? Czyli do 5 zeta. Wymyśliłam se bzdurne kolory tj. ciemną zieleń niewpadającą w morski i ciemny stalowy brąz. Mający te odcienie mają też pierdyliard negatywów, szukam kogoś zaufanego. 2. czy tylko ja mam awersję do radiowych kitów? Poszłam dziś do telepizzy i uciekałam po pięciu minutach bo zapodali głośno Eskowy łomot - nie umiem funkcjonować przy takiej muzyce, nie potrafię się na niczym skupić i łapię agresora. A podobno to łatwa i przyjemna muzyka
|
|
|
|
#2936 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To może do mojej też będzie pasował? Cytat:
![]()
||||
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejj ale ja nie powiem ze kce na profilaktyczny - no heloł że nie na razie jestem uspokojona ale jakby mi zależało sie zbadać - ojciec mi mówił że mam o siebie zadbać i zbadać za wczasu, i kiedyś postarać sie o badanie na rezonansie - nie wszsytko na usg wyłazzi ( rak nerki np) zatem jak pójdę kiedyś to z gotowym scenariuszem i wachlarzem objawów - spoko spoko Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2939 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Maja - super
Uwielbiam Bar - ilu ja się tu rzeczy dowiaduję! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z tym zmęczeniem to może też się wybiorę na jakieś badania? Zmęczona jestem prawie zawsze Cytat:
Brze, psze pani. Wstrzymam się z zakupem, mimo że nie mam koszyczków. Ale mam szczotę i domestos ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2940 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
nosoty?
![]() i po wiela cycki? ![]() czy jest w barze gin? jestem prawie pewna ze nie a szkoda ![]() kokufa problema mam cycki mnie bolo, na usg nic nie wyszło, a gin mnie spuscił po brzytwie w temacie i nie wiem co mam robic? ![]() Cytat:
oj tam ![]() jak powie ze profilaktycznie to sie przewroci ze smiechu. ale jak powie ze ja łep boli, mdleje, i dretwieje jej poł ciała to da ![]() Cytat:
bo jak ja mialam powazne objawy to rezo mam po to głównie zeby wykluczyc ze nie ma czegos w musku, jak nie ma to lekarz moze stwierdzic ze to np nerwica i dac mi jakies leki. czyli bada po to by metodą wykluczania dojsc do czegos a jesli cos znajdzie w musku to niekoniecznie to bedzie znaczyc ze sie łatwo objawów pozbęde moze bede musiala z nimi zyc, albo i dednąc kto wie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

tata na pewno mówi wiadomo co ale dziecko ma wniosek uproszczony no i dzieciak juz nigdy nei zapomni pisowni 13

Ale nie to bym pamiętała dlaczemu Polly ma rezonans 
Redziaaaaaa