![]() |
#2911 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Wtajemniczenie
|
Baja - instynkty ogrodnicze Ci się odezwały?
![]() Madzia - podobno lato ma przyjść od razu po zimie więc może nie będziesz potrzebowała ![]() Rosette - i wierz tu w to co widzisz!
#2913 |
Zakorzenienie
|
Iwka taka wersja mi sie najbardziej podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Iwka ja lubię pogrzebać w ziemi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
czesc
u nas piekne slonec ale mrooozno strasznie Jako ze maz z tata naprawiaja piecbylismy cale rano z Tomem u mamy, teraz ladnie oba chlopaki spia. Ja tu na chwile i zaraz zaczynam moj trening fitness ![]() ![]() Ja tez pracowalam w grupie 3-6latkow i bylo ciezko! a zajecia w takij grupie niestety kieruje sie glownie do tych starszych dzieci z malymi elekamtami dla tych mlodszych i jest hardcire jak w czasie zajec te mlodsze dchodza ida sie bawic i trzaskaja zabawkami a ty dalej prowadz zajecia ze starszmi.Ciezko oj ciezko. Martus - powiem kochana tak-jest ciezko ogolnie z takim maluchem w pracy. Zaraz pobudze moje szare komorki i napisze cos wiecej. Poruszam sie troche przy moim aerobiku pozbieram mysle i jakis elaborat postaram sie napisac z moimi przejsciami i jakimis radami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
co masz za termometr?
rewelacja!!!! Baja z dziećmi kwiatki posadź na zajęciach ![]() ![]()
![]() |
#2918 |
Wtajemniczenie
|
![]() Moje ogrodniczkowanie sprowadza się do włożenia zakupionych roślin do dużej osłonki na tarasie.
#2919 |
Zakorzenienie
|
Martucha no będzimy sadzić, już prosiłam żeby zaczęli nasionka i cebulki przynosić
![]() a zaspokoić mam się gdzie, za domem duży ogród do obrobienia ![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2012-03-03 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też chce taki termometr ![]() ![]() ![]() haha ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Wczorajsza randka z mężem przedłużyła się do północy ![]() ![]() India biedactwo! Ja też bez tabletek przeciwbólowych nie wyobrażam sobie życia w pierwszym dniu @. Dziękuję, mam nadzieje, że wyniki będą ok. Na razie muszę się przemóc i w poniedziałek pójść do ambulatorium... wrr! Iwka szkoda, że u Was pada. U nas wczoraj było beznadziejnie, ale za to dzisiaj jest pięknie! Tylko wiatr jest nieprzyjemny, ale miło było się słońcu przejść na spacer ![]() Rossi ja też chce taki termometr! Mam elektroniczny ale nikt się w nim nie rozbiera ![]() ![]() Martucha super, że spacer udany! I brawa dla Patryka, że tak pięknie maszerował! Teraz na pewno będzie spał jak kamień! Współczuję problemów w pracy, mocno tulę i wierzę, że szybko wszystko się wyjaśni. Baja na prawdę lubisz takie ogródkowe roboty? Ja zdecydowanie nie jestem chętna do takich zajęć ![]() Katunia a co to za ćwiczenia? Coś na necie znalazłaś? I super, że są efekty! Ja odkąd trzymam się "diety" czuję się o wiele lepiej. Mąż już schudł, a ja tym bardziej jestem zmotywowana. niestety u mnie na wadze na razie bez zmian. Magda ale jakiego przejściowego ubrania potrzebujesz? Wydaje mi się, że ponczo właśnie jest takie przejściowe. Ja jak zrzucam zimowy płaszcz to ubieram skórzaną kurtkę i nie wiem co bardziej przejściowego mogłabym ubrać ![]() Emilka, super, że dziewczyna rośnie! Fajnie, że zajrzałaś do nas! ![]() Klion co u Was? Odezwij się słonko! ![]() Czekam aż mi się łosoś rozmrozi bo wymyśliłam sobie obiad i teraz nic jak zrealizować. Mam nadzieje, że mi wyjdzie ![]()
#2923 |
Zakorzenienie
|
Marta - czas jest tu jednym ze sposobow ale nie jedynym. Ja z Tomciem juz tak z 3 miesiace jezdze i dalej nie jest idealnie i mysle ze nigdy nie bedzie jesli ja jestem na horyzoncie.
Wiadomo ze najlepiej jakby jednak sie z nim nie widziala i robila swoje ale z tego co mowisz nie da sie tego uniknac. Ja staram sie robic tak: daje Tomowi taka zabawke ktora nie wymaga pomocy mojej przy zabawie-ulubiona stara dobra zyrafa z FP no ale to tylko przyklad. Chodzi o to zeby wiedzial ze ma sie sam bawic a nie z mama. Daje zabawke, kredke, ksiazeczke, autko pokazuje jak sie bawic i wychodze. Roznie czasowo umie sie tym zajac ale jest coraz lepiej. Pokazuje ze inna pani ze zlobka tez sie umie swietnie bawic. Siadam z Tomkiem przy pani i pokazuje ze ona umie to i to i zeby sie z nia pobawil. Po jakims czasie nawet zamiast do mnie to szedl z dana zabawka do pani. Etap zazdrosci o inne dzieci jakos minal. Bylo ciezko bo na poczatku mialam Tomana rekach i jeszcze inne dziecko bo on sie domagal. Potem po prostu przestalam brac na rece dzieci tylko siadalam przy nich i sie razem bawilismy. Generalnie pokazywalam ze mozna sie razem bawic. Daj dziecku taka zabawke i dostaniesz inna. Teraz juz wie ze nie mozna zabrac, ze trzeba dac i ze cos dostanie. Byly momenty ze wychodzilam z sami i po minucie slysze ryk i placz-no wiadomo-mama zniknela z pola widzenia. Jednak jak pani go wziela na rece to tez go umiala uspokoic. I mysle ze to jest najlepsze-jak sis musi wyjsc i Alek zaczyna plakac to nich za kazdym razem go uspokaja pani-w koncu sie nauczczy ze nie tylko mama moze utulic. Sama dobrze wiesz ze jak dzieci przychodza pierwszy raz do przedszola i nie chca rozstac sie z mama to najlepiej zrobic to szybko i w miare bezbolesnie. wiadomo ze dziecko bedzie plakac dzien, dwa tydzien ale w koncu przestanie i sie przyzwyczai do nowej sytuacji. Skoro tam sa wszystkie nowe dzieci wiec pewnie jest ryk i placz ogolny. Generalnie powiem ci ze ciezki chleb ma siostra ale jak bedzie uparta i silna to da rade. Jesli jakos moge jeszcze pomoc to pisz,pytaj. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Guciu - tak na necie robie m.in. te co kiedys mona pokazywala http://www.youtube.com/watch?v=jBIqC...eature=related - 2-3serie http://www.youtube.com/watch?v=olwRr...eature=related -2 serie ten aerobic robilam i jest w miare spoko http://www.youtube.com/watch?feature...zscyvXiwY&NR=1 a dzis ten ale jakos nie jestem do konca przekonana http://www.youtube.com/watch?v=r_J8b...eature=related a od poniedzialku jeszcze to bede http://www.youtube.com/watch?v=4yslV...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Katunia dzięki wielkie! Zapisuję
![]() Rossi rewelka! Powodzenia przy leniwych ![]()
#2926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Lenka, Jagoda lub Marta ![]() ciężko wybrać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny,a co u Days ? u Kasiaher ? AgatyL ? jak mnie tu długo nie było , chyba za długo :/ Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-03-03 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Gucia ano lubię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
nie wątpię
![]() ![]() muszę się zabrać za umycie okien niech mnie ktoś kopnie, bo lenistwo wygrywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Jesteś niesamowita!
![]() ![]() ![]() ![]() A ja z grubsza swoje zadania na dzisiaj porobiłam, ale tylko z grubsza... teraz robię porządki na pulpicie, ale oczywiście to przeradza się w ściąganie kolejnych rzeczy... hmmm ![]() Notatki poukładane...strych odwiedzony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mama mi przywiozła Plastocoolki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o takie: http://www.meblenet.pl/plastocoolki-...08-p21347.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Gucia mrrr super wieczór miałaś. No właśnie nie wiem czy od grubaśniej kurtki od razu do poncza można przejeść?? Nigdy poncza nie nosiłam. Zobaczymy.
Ana fajne te kulki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przekonałam się na sobie samej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Filipek ![]() ![]() Wszystkie ładne, choć Lena ostatnio oklepana ![]() Cytat:
![]() Witam wieczorową porą ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() intensywny dzien dzis był ![]() ![]() pół dnia bylismy poza domem na zakupach oczywiscie ![]() maz na roczek przygotowany ma przeboski garnitur ![]() ![]() kiecki nei zdazyłam kupic ale nic straconego w poniedzialek jade ![]() ![]() ale jakie mi mąż szpilunie kupił mmmmmmmmmmmmm ![]() ![]()
![]() |
#2938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam żabę ale się nie rozbiera ![]()
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
madzia polecam ponczo
![]() Guciu zazdraszczam randki z męzem ![]() ale ale mnie maz wczoraj zaprosił na randke 30 marca ![]() ![]() a w sobote maz jedzie na gale meska rzecz ![]() ![]()
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Anika buty wyglądają super
![]() Śliweńko kiedy masz teraz wizytę?? Bo ty dalej co 2 tyg tak?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.