![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
aaaa! Dzięki za oświecenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
blender fajna rzecz.. ja uwielbiam wszelkiego rodzaju zupy kremy czy koktajle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
no dokladnie, zjesc sobie na sniadanko pyszny koktail z owocow!! mniom mniom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Gaja śliczna z ciebie kobitka
![]() kurde a u mnie to się nie praktykuje w ogole panienskiego/kawalerskiego tylko tydzien przed ślubem czy dzien przed ślubem przychodzą znajomi/sąsiedzi itd na "butelki" ![]() Fari do urzędu już idziecie? szybko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() gaja szkoda,ze przyjacioly nie wykazaly sie zanadto na twym pnienskim,a gitarke ja bym wziela jakbym byla ![]() santom zazdroszcze pleneru ,no i nie moge sie fotek doczekac ![]() Poka aparat ,bo blender fajny ![]() sylvi co tak wpadasz ni z gruchy ni z pietruchy?,sie nawet nie przywitasz:p,co tam u was slychac? Ja wrocilam wczoraj wieczorem z komuni sobotniej i niedzielnych paprawin obiadkowych komunijnych.Luda bylo okolo 60 ,normalnie jak wesele,z tego 30 to moja rodzinka,wiec mielismy okazje sie spotkac w wiekszym gronie. Clood wlasnie tez byla soplica ,mnie troszke glowa po niej bolala,ale moj brat i tata na drugi dzien wstali zdrowi,wiec mysle ,ze jest ok,nie mysle,jest napewno ok,bo oni generalnie po wiekszosci wodkach konaja nastepnego dnia;p
#2917 |
Zakorzenienie
|
:P
u nas wszystko dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kornelko
![]() oj sesji nad morzem to chyba my wszystkie Santom będziemy zazdrościć.ja na pewno w każdym razie ![]() ![]() NIe piszcie nic o musach. Dostałam mus do ciała melonowo-arbuzowy i do kompletu żel pod prysznic. Sama siebie mam ochotę zjeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
santom jak wam tak zazdroszczę tej sesji nad morzem !!!
![]() my jutro jedziemy po farby i tapety - w 'sypialni' pomalować , część tzn kawałek mały położyć tapetę, jedna rolka straczy,a na większy pokój jeszcze nie mamy pomysłu jakie kolory itd jutro w sklepie pewnie decyzje podejmiemy ![]()
#2920 | |
Zadomowienie
|
gratsy!
![]() Cytat:
![]() jlys fajnie mieć garażowe mieszkanko, ja bym zrobiła sypialnię przy wrotach i otwierała je przy pięknym wschodzie/zachodzie słońca i napawała się z łóżka tym widokiem ![]() ![]() sylvi PIONA za mus malinowy ![]() ![]() ja dziś widziałam się 2h ze swoim TŻ, chodziliśmy po parku, fajna pogoda na takie spacery ![]() poza tym: co to za przebrzydła reklama na poprzedniej stronie? ![]()
![]() |
#2921 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Monia dzięki ![]() ![]() Gaja, wyraziłam na ten temat swoje zdanie które niekoniecznie musi się Ci podobać ani nie musisz się z nim zgadzać ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Melonowo-arbuzowy? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez bede miala nad morzem zdjecia ![]() ![]() Santom, a poka aparat jeszcze ![]() I jeszcze co do organizacji wieczorow panienskich powiem tak, ze jakbym ja miala organizowac Gai takowy to PODSTAWA bylaby gitara wlasnie! Skoro my to wiemy to podejrzewam, ze kolezanki z realu tez to wiedza tylko chyba im sie nie chcialo. A znalezienie w necie pomyslu na spedzenie takiego wieczoru trwac moze max 5-10 minut wiec nie sadze, zeby czasu nie znalazly ![]() Jlys - poka tapete jak kupicie ![]() Kinia no i jak tam na Komunii? Co dzieciak dostal? Mowie dzieciak bo nie pamietam czy chlopiec czy dziewczynka ![]()
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Jest garnitur dla TŻa - wczoraj 5h na tym zeszło na szukaniu, przymierzaniu, świetnie wyglądał w matowej, ciemnej czekoladzie, ale nigdzie nie mogliśmy dobrać odpowiedniego rozmiaru więc znaleźliśmy piękny granatowy - w wersji slim - od razu nabrało mi chłopisko kształtu, koszula ecru, krawat też ![]() ![]() A dzisiaj idę na jakieś próbne czesanie ![]() ![]() jlys - wykorzystajcie te dwa pomieszczenia - czego Wam więcej potrzeba? Wiesz co, żeby domek po dziadkach TŻa nie był zrobiony z byle jakich surowców to też pewnie byśmy go przerobili do naszych potrzeb. Dziewczyny jeśli chodzi o opał - to teściowie mają eko groszek i ładują węgiel 2 razy w tygodniu tylko, więc luz ![]() Santom - dzięki ![]() Dziś znów szykuje się zabiegany dzień, a popołudnie z TŻem ![]()
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Clood po pierwsze - mam nadzieje, ze pokazesz probna fryzurke?
![]() ![]() Ciemna czekolada ![]() ![]() I piona za krawat! Ale masz krawat krawat czy musznik? ![]() ![]()
#2925 |
Zakorzenienie
|
ala nie wiem jeszcze jaką bo nie widziałam jakie sa w sklepie ale na pewno w jakiś wzorek
![]() clood piona , mój tż te ma krawat ![]() a w sobote kupiliśmy mu koszule i spinki więc też już ubrany od stóp do glów
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-05-22 o 10:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
no dobra, to juz hurtowo wszystko powrzucam
![]() aparat: http://www.google.no/imgres?imgurl=h...d=0CJYBEPUBMAA garnki: http://allegro.pl/garnki-king-hoff-z...341267430.html serwis obiadowy: http://allegro.pl/niemiecki-serwis-o...328954496.html noze: http://allegro.pl/berghoff-noze-holl...291374663.html przybory kuchenne: http://allegro.pl/berghoff-przybory-...346327390.html mikser: http://www.google.no/imgres?q=mikser...9,r:1,s:0,i:72 zestaw sztuccow, ktory dostalismy w prezencie: http://allegro.pl/fiskars-sztucce-24...301958647.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
serwis obiadowy super !!!
![]() ale sie wkurzyłam!!! tż zepsuł jedną rejestracje do auta, wiec jedna zamówiłam..dzis odbieram i..jest napisana pisanymi literami a ta stara co mamy drukowanymi ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-05-22 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Oj ja tez nie lubie musznikow, kamizelek itp. - tylko krawat
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Santom, wszystko super! Aparat i mikser najlepsze ![]() ![]() ![]()
#2929 |
Zadomowienie
|
nie mam zdjęć próbnej fryzurki, bo już ją zdjęłam, ale pokazałam się mamie i babeczkom w salonie sukien (odniosłam im mój welon do wyprasowania)
Ala nie wiem - babka ciągle powtarzała, że to garnitur taliowany, slim ![]() Dziewczyny - tak zwykły długi krawat ecru z delikatnym wzorkiem ![]() Jlys - ładnie Cię urządzili, a nie masz w Wawie takich sklepów z takimi pierdołami ? Czasem nawet w kwiaciarniach są takie tablice ![]() Santom - zaraz obejrzę prezenciochy ![]() Aaa i w ogóle ale miałam rano wk****rw, wychodzę z domu do auta, a patrzę jakiś imbecyl stanął mi na aucie wręcz oparł się o mój samochód od tyłu, akurat przejeżdżała straż miejska to ich zatrzymałam i zapytałam jak mogą na kierowcę wpłynąć, oczywiście wielkie nic, zero mandatu, zasłaniali się, że oni w takim wypadku nic nie zrobią i zwalili na przepisy (więc po kij oni w ogóle do tej pory szwendają się po miastach jak są bezużyteczni), na szczęście nie odrapał mi auta, no ale sorry - to nie Paryż, że samochód stoi na samochodzie ;/ jakbym miała naklejkę to bym im nakleiła karnego kut*****sa dosłownie na środku szyby. Kretyn jakiś nie kierowca ![]() ![]()
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
mnie wczoraj straż miejska zwróciła uwage, ze nie można pod blokiem parkować tylko mam na parking jechać
![]() ![]() ![]() my zamawialiśmy tablice z slubnezakupy.pl - fioletowe więc cięzko bedzie znaleźć takie same..trudno już tak zosstanie on cie zastawił? bo ja nie zrozumiałam za bardzo ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-05-22 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zadomowienie
|
tak, siedział na mojej dupie, normalnie oparty o moje auto, na początku mówię, pewnie minimalna szczelina pewnie jest, podeszłam bliżej i oczom nie dowierzałam...
![]()
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
E no to taliowany to wiem co to znaczy
![]() ![]()
#2933 | |
Zadomowienie
|
slim to slim, wąskie dopasowane rzeczy, dotyczy to mnóstwa ciuchów, teraz robią spodnie slim, koszule slim itp.
![]() Cytat:
w ogóle napisz maila do tego sklepu w którym zamawiałaś, żeby przysłali Ci taką samą tablicę, bo nie ma w tym żadnej Twojej winy, oni mają nieujednolicone szablony i jak coś człowiek 'domawia' to okazuje się być inne ![]() Clood baty za brak zdjęcia fryza! ![]() Twoje sprzęty obejrzę później, bo teraz wpadłam tylko na chwilę ![]() spadam na rower, umówiłam się z kumpelą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha, zapisałam się do internisty na piętek rano, bo w końcu chcę wydębić skierowanie do kardiologa... na wizytę poczekam pewnie z pół roku, ale ważne że coś ruszyłam w tym temacie (notabene: odkąd lepiej się odżywiam serce mniej mi dokucza ![]() będę wieczorkiem, paaa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Rozeznanie
|
Hej, złożyliśmy podanie, niedługo powinniśmy dostać odpowiedź.
Później pojechaliśmy na małe zakupy i pochodziliśmy po sklepach jubilerskich, wybraliśmy ostatecznie obrączki ![]() ![]() http://allegro.pl/obraczki-zlote-dwu...347311691.html Ale jeszcze nie zamawialiśmy, gdzieś w sierpniu dopiero zamówimy ![]() Głowa mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Fari ladne obraczki
![]() ![]() ![]() Monia - dla mnie slim to znaczy szczuple, a nie dopasowane. wiec nie jest to do konca takie oczywiste. Slim bym mogla nawet podpiac pod pojecie "małe". A taliowane to taliowane - dla mnie to dwie rozne rzeczy ![]() ![]()
#2936 |
Zakorzenienie
|
Siema!
Wpadłam do Was, bo nie mam siły czytać. Kaszel mnie męczy, chrypa straszna - jak nic będzie znów zapalenie krtani ![]() Aluś, Twe słowa miód na me serce. Te o gitarze ![]() ![]() Ja wiem, że nie muszę się z nim zgadzać, ale nie trzeba od razu zarzucać, żeśmy się z Clood za dużo komedii romantycznych naoglądały, bo to nie jest przyjemne. To już pojazd osobisty, a ja na to jestem mocno wyczulona ![]() Jlys, co za buraki. Ale co tam. w dniu ślubu zapewne będzie jeszcze 150 tego typu potknięć, więc trzeba się uodparniać ![]() Ruda, widzialaś się dłużej z TŻtem niż ja przez ostatni tydzień z moim, jeah ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Gaja, mowie jak jest
![]() ![]() ![]()
#2938 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Tylko Ciebie nie rażą torciki z peniskami, a mnie mocno. W życiu bym tego do ust nie wzięła, a już nie daj boziu, żeby na samej górze była bita śmietana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() santom fajne te sprzeciochy kupiliscie,masz poźniej dać znac jak sie te noże sprawują,ok?Szukam jakis porządnych noży na po ślubie hehe brzmi groźnie ![]() ![]() jlys musisz se koniecznie potem pochwalic pokojami ![]() clood masz minusa za brak zdjecia fryza,ale powiedz nam chociaz jak on wygladal i czy ci sie podoba fari obraczki ladne Mnie u jednego pana mlodego podobaja sie kamizelki,muszniki,ect.u innych nie,nie wiem jak moj tz bedzie w tym wygladac, jak bedzie mu pasowac i podobac to niech zaklada ![]() ![]() Ala moja siostra komunijna Amelia.A co dostala? Z tego co widzialam to wszyscy dawali kase i bomboniery,ja dalam kase ,pamiatke,bomboniere i kolczyki,moja bratowa jest jej chrzestna i dala razem z moim bratem i dzieciakami koszyk z kwiatami bialo-fioletowymi,tunike,spodni ce,zlote kolczyki albo jakis komplet bizu,szklana pamiatke z grawerem,zegarek,kase i chyba tyle ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-05-22 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam ceramiczne noze. Moja mama ostatnio wyczaila gdzies promocje (na gruponie) i za caly komplet nozy ceramicznych nie cala stówke zaplacila i teraz czekamy az przyjda, a że jeden mamy juz wczesniej kupiony to wiem, że są extra!
Kinia no to dobrze, ze te prezenty normalne, a nie wlasnie jakies wydziwiane! I fajne te prezenty, pamiatke bedzie dziecko mialo, ja po mojej komunii to mam tylko obrazek ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2012-05-22 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.