![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
Uuuu a z jakiej okazji ta sesja? Potrzebny był model i dlatego?
![]()
#2912 |
Zakorzenienie
|
nie
![]() ![]() ![]() ![]() niby sesja narzeczeńska, no ale gdzie my narzeczeństwo ;P
#2913 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2914 |
Zakorzenienie
|
wcinam teraz bułeczki maślane z sosem czekoladowym Monin
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- o widzisz ![]() ![]()
#2915 | ||
Wtajemniczenie
|
o! a my mamy sesje narzeczeńską w niedziele
![]() a pamietacie śliczną torebke filcową z ludowym haftem którą wygrałam od tej białoruskiej projektantki? ![]() no to jutro jade sie z nią zobaczyc! są takie warsztaty na zamku niedaleko mojej miesciny, jakies etno pokazy, mnóstywo handmadu i w ogóle, wiec jade, przy okazji chce sie zorientowac jak to wygląda bo za rok sama chce tam zrobic stoisko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() a co do kiecki - całkowicie w Twoim stylu ![]() ![]() a jakas data jest juz? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
pewnie, że pokaże
![]() ![]() ![]() ![]()
#2917 |
Polka Ogarniaczka
|
![]() |
#2918 | |
Raróg
|
Ja chce za tydzien piekna pogode, w ogole, ma byc pieknie, cudownie i wszystko po mojej mysli
![]() A na dłuższą metę, tego chcę dożyć, w zdrowiu i spokoju:
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2012-07-20 o 22:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | ||
Wtajemniczenie
|
oo to tez bedziemy razem planować
![]() ![]() Cytat:
a co do drugiego... oj kurcze wszystkie byśmy tego chciały, wiec życze kazdej z nas takiego obrazka za kilkadziesiat lat! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Zuz- pogoda nie była zła, ale zawsze można doświetlić w ps-ie
![]() ![]() ![]() ![]()
#2921 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
no niestety... my i tak mieliśmy wieczorem to było troszkę ciemniej, a koło 21 gdy konczyliśmy jakie chmury burzowe się zebrały właśnie od strony Krakowa... ale w końcu nie padało
![]() ![]()
#2923 |
Zadomowienie
|
Czeeeeść
![]() Antosia super sukienka ![]() Miko widziałam zdj, fotogeniczni jesteście ![]() ![]() Zuz gratuluję ![]() ![]() Moje marzenie na teraz to skończyć te 100 dni z Chodakowską ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
hej, dzięki
![]() ale dziś miałam stracha.. od 18 obserwował mnie jakiś typ w galerii... potem jak skończyłam po 21 i szłam wynieść śmieci (przez łazienki) to szedł za mną ![]() a był u mnie w piątek jak byłam w pracy, ale totalnie go zlewałam mimo, że był nachalny, w końcu palnęłam że wole dziewczyny.. ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- moim marzeniem jest teraz mieć spokój i bezpiecznie wracać do domu....
#2925 |
Polka Ogarniaczka
|
dzięki, to moja kochana
![]() A Ciebie miko, tż nie może z roboty odbierać?
#2926 |
Zakorzenienie
|
nie wiem. mogą nawet rodzice. ale tż ma kawał drogi do Korony.. jeszcze dziś mi było tak słabo cały dzień, myślałam, że tam zejdę
#2927 |
Polka Ogarniaczka
|
![]()
#2928 |
Zakorzenienie
|
no jest jeden w porządku ochroniarz, który czasem ze mną pogada, jak będzie to mu powiem o tym
#2929 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...
własnie wrócilismy z trasy... bylismy swiadkami wypadku... dziewczyna na motorze ok 30 lat, żul; jej prawdopodobnie wlazł na droge, ona przeleciała przez barierki... wyszlismy na droge, bylismy pierwsi z zatrzymujacych sie, wziełam apteczke, Narzut ustawiał trójkąt, zatrzymywał auta... podchodze laska w kasku, wygieta, krew, bez ręki... cała ręka... ludzka cała ręka wyrwana ze stawem, z wystającą kością lezy metr dalej na trawie... ona we krwi lezy na tym kikucie, przytomna, patrzy na mnie tymi oczami, w szoku, nie wie co sie dzieje... ja wiem, ze okej opaska, ze krwotok, ze ona zaraz zejdzie, ale gdzie tą opaske, na co załozyc, ona całkiem bez reki... jak ją obrócimy to tętnica ucieknie, ona sie wykrwawi... ktos tam chciał ją obracac mówie ze nie, ze kregosłup, ok nie odwracamy... zatrzymały sie jakies auta, okazało sie że lekarz, ze pielegniarka, dzwonimy po karetke, czas sie dłuzy, ona mówi ze boli, ten żul z dziurą w głowie, motocykl dwa metry dalej z włączonym silnikiem cieknie olej, Narzut leci go wyłączyc, ale nie ma jak, wyrwało stacyjke, zatrzymuje sie jakis motocyklista, idzie z kluczami, wyrywa akumulator i kable, motocykl gaśnie, ktos przynosi lód ze stacji paliw zabezpieczają urwaną rękę, laska zaczyna odzyskiwac świadomosc, mówi ze ma astme, ze sie dusi... jest w szoku, nikt nie ma leków, nie wiadomo co z nią zrobic dalej, nic wiecej nie mozna, karetki dalej nie ma... w koncu przyjezdza, laska wrzeszczy na całego, modle sie zeby juz stad jechac, zeby ona nie umarła, zebysmy juz byli daleko... przyjechałam do domu walnęłam dwie sety... jestem dumna z Narzuta, ciesze sie ze pamietałam co sie robi w takiej sytuacji i mega głupio czuje, ze nie mogam nic wiecej, ze mało pomogłam... wysiadając z samochodu myslałam ze ktos został potrącony, ze moze jakies złamanie, ze trzeba pogadac, uspokoic wezwac karetke... a tam kobieta przytomna, te oczy, ta ręka obok, krew, swiadomosc ze ona zaraz umrze... nie chce słyszec ze ktokolwiek ze znajomych jeździ na motorze |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Polka Ogarniaczka
|
Jezuuu, straszne
![]() ![]()
#2931 |
Zadomowienie
|
Kurcze Miko to nieciekawie
![]() Jezus Zuz.... ![]() Edytowane przez karoline3ek Czas edycji: 2012-07-21 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
ja pierdziele co za stres Zuz! zrobiłaś ile mogłaś i zrobiłaś dużo! ważne, że pomagaliście, jesteście oboje dzielni!
![]()
#2933 |
Wtajemniczenie
|
no ale jak... że człowiek w jednej chwili jest cały... głowa, dwie rece, dwie nogi... a zaraz potem w dwóch kawałkach i nie wiadomo czy jeszcze w środku nie poprzestawiany... i czy tylko te 30 lat było mu pisane. kosmos, nie ogarniam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Jejku Zuuuuz, aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam. Masakra. Byliście dzielni !! Nie każdy na waszym miejscu by chciał pomagać. Wiele osób nie wie jakie są zasady przy wypadku czy w ogóle "brzydzą" się pomagać. Zrobiliście tyle ile trzeba. Ale stres na wieczór ogromny....
![]() |
#2935 | |
Raróg
|
Dokładnie, chociaż wyobrażam sobie, jak sie teraz czujesz, nie wspominajac juz o tej dziewczynie...
Rok temu trafiliśmy na podobny wypadek, motocyklista zderzył się z solówką, a jeszcze chwile wcześniej nas mijał. Nie można już było mu pomóc, niby wyglądał, jakby tylko stracił przytomność, ale jak podeszłam i zobaczyłam jego głowę... I ten kierowca, tak strasznie płakał, Boże, nigdy tego nie zapomnę : ( Trzymaj się!
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
teraz będziesz miała przemyślenia egzystencjonalne, to zrozumiałe... ale może też ona jechała za szybko.. przecież jakby jechała te przepisowe 50km/h to by się mogła najwyżej połamać a nie od razu urywałoby jej rękę.. wiesz, ludzie też są nieostrożni...
#2937 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co? jedziemy i Narzut mówi: nie wiem dlaczego tu jest ograniczenie do 50... (bo prosta, swietny asfalt, fajnie sie rozpedzic) patrzymy autobus obok miga światłami, Narzut: patrz cos sie stało ktoś leży; ja decyzja: wysiadamy... a potem juz znacie.... mega mną trzepie jestem mega dumna z Narzuta mega duzo zrobił, zabezpieczył całe miejsce i to ze nikt wiecej w nas nie walnął... pomódlcie sie (kto wierzy) za nią, żeby z tego wyszła, trzymajcie kciuki (kto nie wierzy)
dzieki za wsparcie wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Wtajemniczenie
|
Lady z okazji kolejnych 18-stych urodzin (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam jak w liceum jeszcze byłam jakiś typ mnie śledził przez prawie całą drogę od szkoły do domu. ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Lady wszystkiego najwspanialszego! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Lady stoooooooooooo laaat ! stooooo lat!!!
![]() ![]() dziewczyny.. klub.. proszę... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.