|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Mala czarna - super wygląda, dlatego pytałam o tę halkę, bo właśnie nie wygląda na taką z kołem... mam nadzieję, że nie będziesz miała koła bo tak prezentuje się świetnie!
|
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cytat:
nie wiem na ile to jest pocieszające, ale nie jesteś sama ![]() Dziewczyny, ale mi się nic nie chce! właśnie wstałam z łóżka, a zasnęłam wczoraj chyba koło 21 jestem tym tygodniem tak zmęczona, że zasypiałam w połowie filmu.
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mała czarna strasznie Ci zazdroszczę, że masz już wszystko dobrane! Chyba nie muszę pisać jak bardzo mi się to wszystko podoba ![]() Dziewczyny, które są w ciąży, albo są po (czyli większość ) może doradzicie mi z czego ucieszyłaby się taka przyszła mamusia? Zastanawiam się nad prezentem. Ubranek nie będę kupować bo ma ich multum (pracuje w branży).edit: Przypomniała mi się koszulka Gosi - takiej na pewno u siebie nie kupi. Podobają mi się też taki z odciskami stópek Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-12-15 o 15:07 |
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
[/COLOR]Kate : ja kupiłam rok temu siostrze pod choinke (była w ciąży wtedy ) książke ,,W oczekiwaniu na dziecko" link do niej http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-n...2565,ksiazka-p
a pózniej dokupiłam jej jeszcze 2 część do niej, była zachwycona nimi z tej drugiej nadal korzysta ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Dziewczyny może macie jakieś pomysły na wypieki świąteczne? bo ja narazie nie mam pojęcia co upiec |
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Kate - napisalam posta w pracy i nie chcialo mi wyslac ale zaproponowalam dokladnie te sama ksiazke co Wioli
ja mam i polecam bo napisana fajnym jezykiem, a druga czesc dostane jako prezent swiateczny ![]() ewentualnie poduszke rogal do karmienia i do spania tez sie nadaje z tego co wiem to motherhood ma takie lepiej wypchane |
|
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
Witam podkarpackie Pm-ki .Być może niektóre mnie kojarzą chociaż nie bywałem na forum od dłuższego czasu ( absorbująca budowa domu
) .gdybym mógł jakoś pomóc zapraszam do kontaktu .Banerek pod postem zdradza czym się specjalizuję
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
kate poduszka do karmienia szczególnie na samym początku jest mega przydatna więc także polecam, ja dostałam od koleżanki tort z pampersów (to zawsze sie przydaje;p), od kuzynki chustę, noszenie dzidziusia w chuście odciąża kręgosłup a poza tym ma sie wolne ręce więc można coś zrobić, fajne są też leżaczki bujaczki
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam np ramkę na zdjecie i odcisk rączki/ nóżki, mam też album do uzupełania do trzech latek dziecka. Może jakiś prezent hand made/personalziowany. U nas Wyszły dwa zęby i dziecko się uspokoiło. Nie wiem jak przebrniemy przez to ząbkowanie. I ogromne ![]() ![]() klask i:dla Wioli. Nie dość że przysłała mi naklejkę do lidla to jeszcze piękne życzenia na Święta
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
ależ jesteście kochane
![]() i do tego jakie pomocne dla Kate, Wiolix z kartą i zyczeniami fajnie jak banda obcych bab czasem okazuje się lepsza od "realnych" znajomych
|
|
#2920 |
|
Zadomowienie
|
Gosia: moja siostra też była i jest zadowolona z tych książek, teraz korzysta z tej 2 części
a pierwszą część mówi że już by mi chętnie pozyczyła hihi![]() Ifwcia: dziękuje ciesze się że mogłam jakoś pomóc, mam nadzieje że się przydała naklejka![]() Mała: my to przez to forum to już prawie nie takie obce hehe
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na serio to ja uważam, że w tym czasie po prostu nie ma co się za bardzo nastawiać, że taka płeć zostanie. Mojej kuzynce powiedzieli, że chłopiec a na połówkowym wyszła dziewczynka - urodziła się w listopadzie i takie zjawisko obserwowałam na wątku mamuśkowym, wielu się potwierdziło, ale wielu też się zmieniło... Dobrze, że już pierwsze zęby są, mam nadzieję, że teraz będziecie przechodzić to lepiej ... |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak... Musze trochę skrócić bo nie mam czasu, ale postaram się wszystko napisać
![]() Czarna - suknie mnie zabiła. Jest cudna. Baaaardzo mi się podoba i prześlicznie leży.... Dzidziusie dzidziusie... Hehehe no Paula ja niedużo młodsza i też jeszcze chwilę mi trzeba , więc się nie rzucaj Chociać tutaj coraz bardziej zaczybamy czuć grunt pod nogami, więc kto wie... Może niedługo już i nad tym zaczniemy mysleć... (tfu tfu!)Z moim okiem lepiej! wymęczyłam się przez 3 dni strasznie! Poszłam w niedzielę do kontroli i nie było poprawy.... Powiedzieli, żebym przyszła jeszcze raz we wtorek bo ma być wtedy okulista. Niespodziewanie w poniedziałek (Czyli wczoraj) nastąpiła ogroooomna poprawa i dzisiaj jak poszłam to okulistak stwierdziła, że jeszcze ze dwa dni i powinno być całkiem ok Poza tym to nie mam na nic czasu. Wczoraj siedzieliśy ponad 11 godzin w pracy i dzisiaj już dzownili czy możemy przyjść wcześniej bo jest taki zapierdziel... I dowiedzieliśmy się, ze od stycznia, jak minie ta fala pracy, mamy mieć kolejne szkolenia ) No i tak to tyle... A i jutro jedziemy oglądać mieszkanie kolejne. Ma być niestety dostępne od 7 stycznia, a my się mamy wyprowadzić do 30go, ale jak coś to ten tydzień przekimamy u znajomych, albo może tutaj tydzień dłużej zostaniemy. Mieszkanie wydaje się bardzo fajne, więc chyba warto Było inne świetne - w miejsowośći, w której pracujemy, ale ktoś nam je zwinął sprzed nosa dzień wcześniej ...
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - tak to jest w okresie przedświątecznym, że jest strasznie dużo roboty...cieszę się, że z okiem już lepiej, a jak sprawuje się autko?
|
|
|
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
Talk Dobrze, że już z okiem lepiej. Widzę, że nowy rok zmiany na lepsze przyniesie
![]() Ale nam się wątek dzidziusiowy zrobił ![]() Dziewczyny jak tam przygotowania przed świętami ?? My w wigilię jedziemy do moich rodziców, chociaż teściowa wymyśliła sobie żeby moi rodzice przyjechali do niej. Ogólnie małe zamieszanie bo ja w pierwszy i drugi dzień świąt idę do pracy a rodzice chcieliby mnie odwiedzić a nie ma kiedy, bo po świętach znajomi już na sylwestra przyjeżdżają. Ciężko się dogadać i dogodzić wszystkim ;/ W niedzielę zaczęłam sezon na desce Fajnie bo teraz mieszkam w górach i mam kilometr do stoku więc pewnie w każdej wolnej chwili będę śmigać.
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Siempre - my tradycyjnie ze znajomymi spędzamy święta, oni to jak nasza rodzina tutaj
![]() przygotowań jako takich w sumie nie mam wiele, troszkę posprzątam - coś przygotuję na wigilię, choinkę już mam, więc prawie jestem gotowa hahah mam troszkę prania bo chciałabym już poprać wszystkie dziecięce ciuszki... zazdroszczę bliskości stoku, chętnie pośmigałabym na nartach
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam posprzątane, w tym tygodniu będziemy piec ciasteczka, a dopiero w poniedziałek zacznie się gotowanie po trochę. No i w sobotę ubieramy choinkę
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie wypaść z dzidziusiowego tematu to pokaże wam co przyszło w paczce od moich rodziców
https://picasaweb.google.com/1098247...48313446576242 od tego zdjęcia do końca
|
|
|
|
#2928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie tyle co skończyłam uszka lepić
już mi plecy wysiadają... a wypieki też pewnie zaczniemy z mamą w tym tygodniu, za choinke też się wezmę w sobote, w poniedziałek i wtorek to już gotowanie na maksa![]() zakończyłam dziś zakupy prezentowe ufff cóż za ulga |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu to paczka musiała być olbrzymia!
rzeczy słodkie i takie kochane! talk cieszę się, że z okiem lepiej. Super że się Wam układa wsyztko! Bardzo się cieszę ![]() sempire u mnie ostatnie panieńskie święta spędzam wigilię z rodzicami, rodzeństwem i dziadkami w święta jeździmy z zaproszeniami najprawdopodobniej
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś - śliczności! Uwielbiam oglądać takie rzeczy dla maluszków
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Malaczarna - mimo tego, że wszystko było złożone i wózek wtedy jest na serio mały to rzeczywiście paczka była ogromna, ja nie wiem jak to tż przytaszczył z autka do domu, a spokojnie weszła bym do teo pudła
![]() ja muszę posprzątać troszkę, ale nie będę się jakoś szczególnie nadwyrężać, gotowania też nie mam za dużo, bo jedziemy do znajomych i każdy ma przydział mimo wszystko nie mogę doczekać się świąt - bardzo lubię ten czas
|
|
|
|
#2933 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ma już 2 odchowanych dzieciaków, ale dzięki za pomysł ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
Nad tym też pomyślę. Oczywiście już jest za późno by coś zamówić, ale znajdę multum innych okazji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Noir - aaa to twoja siostra już doświadczona mamusia, to rzeczywiście książka nie dla niej, ale poduszka jak najbardziej się przydaje i do spania i do karmienia potem i świetnie odciąża ręce
- są mniejsze lub większe ![]() http://motherhood.pl/sklep |
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno mi się przyda.Co słychać? Nawet nie wiecie jak już nie mogę się doczekać wolnego |
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Noir - mi zostało jeszcze 9 dni pracujących
niestety na święta mam tylko 2 dni wolnego: w wigilię i pierwszy dzień
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Kate - 3 stycznia ide na macierzynski
niestety swieta i nowy rok w pracy, ale jakos dam rade
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj 4h w pracy a i to mamy imprezę pożegnalna bo jedna Pani na emeryture odchodzi a potem wolne do 6 stycznia
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hej
Widzę, że u Was już całkiem przedświątecznie - pieczenia, sprzątania itd... Ja niestety nie mam na nic takiego czasu, ani warunków póki co , jak mieszkam z tymi dziwakami :P Małgosiu - autko póki co bardzo ok. Chociaz TZ się jeszcze przyzywczaja, bo autko ma bardzo dużą moc (dużo koni mechanicznych), więc wystarczy czasami ciut mocniej gazu dać i daje głos hehee ale jesteśmy bardzo zadowoleni ![]() Nie mogę uwierzyć, że już pierzesz rzeczy dla Maluszka! ALe cudnie My wczorja byliśmy oglądać mieszkanie. Bardzo ładne. 3 pokoje tzn dwie sypialnie i living room wpłaciliśmy agencji kaskę i mają nas sprawdzać. PRawdopodobnie w tym tygodniu będzie odpowiedź Mieszkanie w nowym, śłicznym bloku, ze wspólnym terenem dla mieszkańców na dachu, z numerowanymi miejscami parkingowymi (zadaszonymi). Naprawdę bardzo fajne , więc mam nadzieję, że się uda. Niestety dostępne od 9-10 stycznia, ale albo tutaj jeszcze przemiszkamy, jeśli tamci nikogo nie znajdą do tego czasu, albo przekimamy tydzień u znajomych ten czas , bo my mamy w teorii 30go się wyprowadzać
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

nie wiem na ile to jest pocieszające, ale nie jesteś sama 
jestem tym tygodniem tak zmęczona, że zasypiałam w połowie filmu.

klask i:dla Wioli. Nie dość że przysłała mi naklejkę do lidla to jeszcze piękne życzenia na Święta
22.05.2008
14.08.2011