![]() |
#2911 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na zgubienie tłuszczyku to każda forma ruchu jest dobra, w zależności od tego ile czasu chcesz poświęcić na trening- możesz robić areoby pływanie, bieganie, rowerek) , dziewczyy tutaj ćwiczą z Ewą Chodakowśką- świetny trening ja zawsze będę dla zaganianych polecać trening siłowy- jak nie masz hantli, pakuj w plecak książki lub maleństwo na ręce i rób przysiady wykroki itp. ćwiczenia siłowe wykonujemy w seriach np 3 serie po 10-12 powtorzeń, po każdej serii ok jedna minuta odpoczynku trening siłowy najlepiej robić 3 razy w tygodniu bo mięśnie muszą mieć czas aby się zregenerować, fajnie te dni wolne od ćwiczeń siłowych wykorzystań na ćwiczenia areobowe albo chociaż bardzo szybki marsz ( ja ostatnio tak z wózkiem łażę) do tego trzeba pamiętać o diecie, przy spalaiu tłuszczyku ważne jest aby jeść dużo białka, powinien być w każdym posilku najlepszym źródłem białka jest biale mięso,ryby jajka, potem nabiał, tylko,że w jogurcie,mleku czy kefirze jest tego ty,le,co kot napłakał bardziej polecam twarogi,serki wiejskie-tam bialka jest więcej i pamiętaj,że tłuszczyku nie da się zgubić miesjcowo- a szkoda , bo w pierwszej kolejności zawsze nam schodzi,gdzie niekoniecznie sobie teżgo życzymy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | ||||||
Zadomowienie
|
Witajcie znów mnie kilka dni nie było ale staram się być na bieżąco. Teraz Wojtuś śpi więc mam chwilkę
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do cwiczen, musze buty kupic przede wszystkim aaaaaaaa ale tak max do 200zl.. jeszcze 6-7 kg ale to cialo nie jest takie jędrne ech...
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Deli, ile wazysz?
![]() Bijkora nie widac w ogole tych kg!!! Marsi ehh zalamalas mnie ![]() ![]() ![]()
#2917 | |||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Cytat:
gratulacje o Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny kp,czy u którejś z was jest podejrzenie nietolerancji laktozy? Któreś maleństwo ma objawy?
#2919 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolejny chory dzieciaczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do karmienia piersią to u mnie nieciekawie się robi. Mała jak tylko ją próbuję dostawić od razu płacze. Nie chce jeść z piersi. Więc albo odciągam albo podaje jej mm ![]() Bijkora ładny płaski brzuch masz ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzewczyny,tak mi zal Waszych chorych maluszków Fewcia,dla Was tez przytulaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
O kurdę dziewczyny... Ale ja nie świeża dzisiaj jestem
![]() ![]() ![]() Tak w ogóle zdrzemłam się godzinę podczas kiedy synal słodko spał-ale jest ze mną gorzej jak było. Chyba idziemy na spacer bo usne w chacie.
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-04-20 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsi Tobie również życzę wszystkiego najlepszego. 12 lat to już kawał czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Laurko-Aż się cofnęłam żeby doczytać-faktycznie pisałaś (jakoś mi to umkneło).
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA-DUŻO DUŻO MIŁOŚCI I WYTRWAŁOŚCI DLA ZWIĄZKU ![]()
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Kurdę, czytałam na telefonie i znowu nie mam cytatów. Zaraz się cofnę jeszcze brzuszki zobaczyć bo nie ma zdjęć w forumowej aplikacji;/
Fewcia: a może na czas karmienia zdejmuj małej aparaty? Te parę minut jej krzywdy nie zrobi, a niech chociaż karmienie i bliskość z mamą będą dla niej przyjemną chwilą wytchnienia... Ja bym tak chyba zrobiła. Black: Dobrze, że jesteś jednak! I gratuluje 4rki, ja mam tak mało czasu żeby się uczyć ( a sił i chęci jeszcze mniej), że kurdę za tydzień nie wiem co będzie ( a mam między innymi koło z psychometrii) Marsi: Gratulacje z okazji rocznicy! Ja też nie będę stara jak nam stuknie 12 lat - już jesteśmy 7 razem, z czego 5 lat po ślubie, a 25 lat skończę w maju. Co do fryzjera: zaraz idę zaległości klubowe obejrzeć, ale na razie powiem Wam, że dzisiaj się spontanicznie zapisaliśmy z Tż na poniedziałek 18:30. Oboje na strzyżenie, ja oczywiście nie wiem czego chcę, ale to szczegół. Bokeh: coś postanowiłaś co z włosami? Co ja jeszcze miałam??.... Aha: trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia chorych maluszków. Bardzo Wam współczuję! Aha: fewciu, ja miałam/mam kłopoty z biodrem (ale ja przypadek ekstremalny u mnie się źle skończyło bo lekarz coś mi pokićkał), serce mi się kraja jak patrzę na Twoją Blankę.. ![]() Kurczę, jak czytam, że wasze dzieci nie chcą piersi to kurdę zachodzę w głowę jak to możliwe i o co kaman w ogóle?.. A przed ciążą sądziłam, że jedyny problem przy kp jaki może zaistnieć to po prostu "brak pokarmu" ale jak już się ten pokarm ma to już z górki.. a tu zupełnie inaczej. Moja na szczęście je pięknie i lubi bardzo się przytulać i ciumkać, nawet bez jedzenia. Co do spania dzieciów w nocy: Moja przez pierwszy miesiąc boczek , teraz tylko plecki w zasadzie. Na boku rzadko, w dzień. Byliśmy na spacerku chustowym i kupiłam przy okazji Małej ten krem z filtrem nivea - oby się sprawdził bo drogi kurczę, 30 zł mała tubka. Ale buźkę i główkę chronić trzeba więc trudno. Co myślicie o chusteczkach BD?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam sadełko nie wiem jak sie go pozbyć... ja nie jestem dobra w systematyczności ![]() ![]() Hania mi dziś w ogóle nie chce spać ! nie wiem o co kaman ![]() z wlosami dalej nie wiem co mam czas tak do 9 maja ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-04-20 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Debrah- no właśnie też mnie to zastanawia z karmieniem, przecież jak jest mleczko to najważniejsze miałam sąsiadkę,która z powodu wady piersi nie mogła karmić dzieci - wiecie,że przez rok dziewczyna karmiła swoim mlekiem przez butelke szok,że jej się chciało i była zdeterminowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
Maluszek właśnie mi usnal ale cos to chyba dlugo nie potrwa bo juz się kręci więc tylko tak na szybko że trzymam mocno kciuki za wszytskie chore dzieciaczki i gratuje kolejnych rocznic mamusią.
Byłam dzisiaj na uczelni a później na zakupach po pare ciuchów dla mnie i na sam koniec poszlam do smyka i przy kasie okazalo sie ze tak zaszalałam że na koncie mi kasy zabrakło ![]() Ciągle mówicie o zmianie fryzury i ja też postanowiłam że zmienię, chyba w poniedziałek skoczę do fryzjera. Teraz ciągle je spinam bo do niczego innego się nie nadają mam długie, gęste i puszące się :/
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-04-20 o 17:31 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marsi z mojej strony również gratulacje długiego, szczęśliwego związku, oby tak do końca ![]() Bijkora Świetne efekty! Deli Jakie 6 kg lasko? Black Czas leczy rany i na pewno trochę ochłoniesz z czasem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |||
Zakorzenienie
|
I jeszcze chcesz chudnac???
Ja mam 163cm wzrostu i jak wazylam 53kg to wygladalam jak chodzaca anoreksja ![]() Cytat:
My za tydzien pierwsza rocznica slubu koscielnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja za 2tyg sciecie, a potem przed samymi chrzcinami machne se blonda ![]() Maly dzisiaj histeria za histeria, masakra, nie umialam go ogarnac ![]() ![]()
![]() |
#2932 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A moge jeszcze jakieś brzuszki robić? Bo została jakaś oponka ;/ Chyba tak będę robić.. Wysłałam Ci aplikację ![]() Cytat:
![]() Moja Niuńka też się denerwuje przy piersi, ale u Niej to może kwestia tego aparatu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja nie może teraz spać na boczku ze względu na bioderka, mamy zakaz absolutny, ale wcześniej spała troszkę. Cytat:
Ja bym chciała przy swoim wzroście - 172cm ważyć 55kg. Brakuje 7 kg ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
fewcia czyli wazymy tyle samo przy takim samym wzroscie
#2934 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Lady: to ja chyba jestem tą anoreksja: aktualnie 160/43kg. Nie potrafię więcej ważyć. A jednocześnie mam brzuch który wymaga ćwiczeń i troski ogólnej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozpiszę Ci coś i podeslę ale później bo teraz moje maleństwo mnie potrzebuje podeślę na pw bo tutaj może gdzieś umknąć ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]()
![]() |
#2937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Lady, tobie też za wczasu życzę wszystkiego najlepszego! Może Pietraszka coś boli? Bidusio malutkie. Ciekawe co u maleństwa Sylwietty. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bokeh ja bym chciała mniej ważyć. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj aniolek maly, zasnela mi na raczkach po calym dniu niespania.... ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
ja zawsze chudne na twarzy i wygladam marnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.