Rozstanie z facetem XXXI - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 16:47   #2911
euphora721
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Chyba na to potrzeba czasu. Gratuluje, że Wam się udało zejść

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
euphora721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 16:47   #2912
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez szukajac Pokaż wiadomość
Niby żadna, ale nie widzę już sensu w ślubach. Nie jestem jakoś mega wierząca, ale jednak ma dla mnie ogromną wartość, że przysięga się przed Bogiem. To po co ślub skoro prędzej czy później i tak się ludzie rozchodzą? Po co ludzie się okłamują i łudzą, po co skoro dokładnie to samo robią po 6 miesiącach i po 20 latach związku?
Naprawdę nie znasz żadnego trwałego małżeństwa?
Cytat:
Czy ja jestem masochistką czy ludzie są zbyt leniwi by walczyć o związek? Bo ja bym zrobiła wszystko (w granicach działania konstrukcyjnego), żeby z kimś być, ale nikt dla mnie tego nie zrobi. Za dużo wymagam zaślepiona jakimś dziecinnym romantyzmem czy jak?
To zależy, każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie.
Cytat:
No tak, ale ja całe życie chodziłam w przekonaniu, że ślub jest "po coś". Wiecie, szukamy, wiążemy się i rozstajemy, a potem znajdujemy tą właściwą osobę (niezależnie od poglądu, czy to dwie połówki jabłka, czy "postanawiam cię kochać", czy dwojgu po drodze), ale spośród wszystkich wybraliśmy akurat tę osobę co najbardziej nam odpowiada. Czy kościelnie, czy cywilnie, czy łączone, ale to jest pewne "uwieńczenie" poszukiwań, nie wiem jak to określić.
Tymczasem jest to zabawa która nic nie znaczy. Znaczy tyle samo co "zostańmy parą". Pochodzimy razem, znudzi mi się, to biorę rozwód. Kościelny ślub bierze się tylko z racji religii/wierzących w rodzinie, a cywilny by się rozliczać wspólnie. Nie ma w tym nic głębszego. To po co ślub?
Podzielam Twoje poglądy na temat idei małżeństwa, ale kompletnie nie podzielam Twojego pesymizmu. Ślub nigdy nie będzie równoznaczny z chodzeniem ze sobą, za dużo z tym kłopotu Piszesz, że każdy Twój eks chciał ślubu - ale go nie wzięli, więc to było tylko głupie gadanie. Widocznie znaczy to dla nich więcej niż podejrzewasz.
Cytat:
I to mnie wkurza. Kiedy ja widzę rozwiązanie, albo chociaż jedną z dróg (może pomoże, może i tak się rozejdziemy), po co ma się próbować, jak łatwiej jest olać sprawę i znaleźć sobie następną. Po co kompromisy, albo będzie tak jak ja chcę bo to mi się podoba i będę szczęśliwy, albo cię zostawię.
Albo to ja na takich trafiam.
Chyba na samych takich trafiasz, mam odmienne doświadczenia Tylko że u mnie odbywało się to naturalnie, bez potrzeby odbywania długich, poważnych rozmów i żmudnego poszukiwania rozwiązań.
Cytat:
Może jestem dziecinna, niedojrzała, ale mnie się takie podejście kojarzy z egoizmem. Wiadomo, nie ma co być matką teresą, ale pewna doza poświęcenia jest w związku jednak potrzebna. Przecież to już nie jest ja i ty, ale my. Co złego jest w kompromisach jeśli pomagają żyć w społeczeństwie - nie tylko w związku, ale w rodzinie, wśród przyjaciół? Przecież nie ma dwóch idealnie podobnych do siebie ludzi, prędzej czy później trzeba z czymś walczyć.
Kompromisy wcale nie są takie dobre, stawiają obie strony na przegranej pozycji, bo każdy z czegoś rezygnuje. Kluczowe jest odpowiednie dobranie się i wcale nie opiera się to na podobieństwie, tylko na potrzebach.
Cytat:
Ale skoro miłości nie ma, obietnice to puste słowa, to po co być grzeczna, jak można się bawić na lewo i prawo.
Seks to tylko seks, raz ten facet raz inny, co za różnica czy związek czy nie jak wszystko to nic niewarte.
Jesteś strasznie zgorzkniała...
Cytat:
Do dziś nie wiem do końca o co mu chodziło, za to widzę jak dramatycznie wymyślał kolejne pierdoły byle się wreszcie ode mnie uwolnić. Bo inaczej tego określić się nie da.
Jak się jest z dobrą, fajną osobą, której się nie kocha, to się wymyśla wymówki, bo diabeł na ramieniu podpowiada "nie znajdziesz lepszego". Skądś to znam.
Cytat:
Napisane przez euphora721 Pokaż wiadomość
Ten wątek o tym chłopaku to jest jak poradnik dla mnie "Czego nie robić po rozstaniu"
Dokładnie.
Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość
Zrób sobie taki podpis jak ja, z Puchatkową Damą kombinujemy taką akcję
Cytat:
Jak wy to i ja
Fajna inicjatywa
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie dałabym rady, chyba że w formie wywiadu, dialogu Tak siąść i napisać epopeję...bleee zanudziłabym się już na pierwszej stronie
Kiedy przyjechać z dyktafonem?
Stary 2014-07-06, 16:55   #2913
euphora721
Rozeznanie

Facet musi okazać wyrozumiałość i dać Ci do zrozumienia, że jednak można mu zaufać, tak myślę.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Minął u mnie tylko tydzień od rozstania. Albo aż tydzień bo raz czuję jakby to było wczoraj, a raz jakby to było z rok temu. I z dnia na dzień coraz bardziej czuję, że nie wiem jakbym z powrotem weszła z nim w związek. Musielibyśmy bardzo pracować nad zaufaniem, które on bardzo zawiódł. Tak to zaczynam widzieć po czasie.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Jutrzenka, są rzeczy, których nie przeskoczysz, jedynym lekarstwem będzie czas, wyrozumiałość i chęci... Musicie obydwoje nad tym pracować

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Trzeba chyba podejść do tego trochę chłodniej, żeby znów za chwilę nie było nieprzyjemnie

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 17:03   #2914
Jutrzenka_
Raczkowanie

Pewnie masz racje - tylko czas. I u mnie od zerwania do zejścia się minęły tylko dwa tygodnie, a jakoś trudno mi wrócić do stanu poprzedniego. Chyba jest tak, że tego starego związku już nie ma i musimy od nowa budować zaufanie i bliskość, bo jednak oboje jesteśmy zranieni i niepewni.

Dużo pracy przed nami, mam nadzieje, że nam się ułoży.
Jutrzenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 17:04   #2915
euphora721
Rozeznanie

Życzę Wam powodzenia, bo jak najbardziej się przyda. Jeśli się rozstaliście to fakt, trzeba teraz wszystko zacząć od nowa.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 17:49   #2916
szukajac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Naprawdę nie znasz żadnego trwałego małżeństwa?
Trwałe znam, ale jakim kosztem (życia osobno bo jakoś tak wyszło że mamy takiego lokatora bo z braku laku ktoś się napatoczył, albo zdrady, albo wpadka i bycie ze względu na dziecko; albo problemy alkoholowe). Są też małżeństwa, które kiedyś tam się przewinęły i nie znam ich historii ale byli bardzo wierzący więc podejrzewam, że to ich scala.

No i co to znaczy trwałe, bo albo są to rodzice "mojego rocznika", albo młode małżeństwa max 5-6 letnie.

Cytat:
Chyba na samych takich trafiasz, mam odmienne doświadczenia Tylko że u mnie odbywało się to naturalnie, bez potrzeby odbywania długich, poważnych rozmów i żmudnego poszukiwania rozwiązań.
O tym marzę. W ogóle zastanawia mnie naturalność związków. Pierwszy facet był tak idealnie zgrany ze mną, że jakoś wszystko naturalnie się toczyło, nie było walki o kompromisy takie codzienne (tutaj wyszły ważniejsze rzeczy jednak, wzajemna niedojrzałość i takie tam), nie było poganiania w erotyce, nie było tych wszystkich szopek. Dlaczego nie mogę znaleźć nikogo takiego? Dlaczego życie toczy się jak ankieta a nie ma takiego płynięcia z prądem... Tak jakbym się już obudziła z bajki, że w życiu trzeba bardzo kalkulować, bo inni tak robią.

Cytat:
Kompromisy wcale nie są takie dobre, stawiają obie strony na przegranej pozycji, bo każdy z czegoś rezygnuje. Kluczowe jest odpowiednie dobranie się i wcale nie opiera się to na podobieństwie, tylko na potrzebach.
A jakie mogą być potrzeby?
Bo mnie tam się wydaje, że podobieństwo potrzeb było więc to nie tu leżała sprawa. Ale może się mylę.

Cytat:
Jesteś strasznie zgorzkniała...

Jak się jest z dobrą, fajną osobą, której się nie kocha, to się wymyśla wymówki, bo diabeł na ramieniu podpowiada "nie znajdziesz lepszego". Skądś to znam.
Wiem, bo za każdym razem jak wierzę w szczęście to świat mi udowadnia, że nie jest dla mnie, że to tylko złudzenia. Ja się po prostu poddaję.

Dlatego ja już nie uwierzę w żadne słowa. Jak nie przyciśniesz (czyt. nie poddasz się tylko walczysz dalej o związek) to nadal będą ci wciskać, że coś czują. Aż się przyznają byś wreszcie odpuściła. Kocham to słowa bez znaczenia, jak te obiecanki cacanki.
szukajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 19:03   #2917
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Piękne http://demotywatory.pl/4361376/Wzrus...-ojca-do-corki

A co sądzicie o tym ? http://www.temysli.pl/47541/Jesli_ko...najdziesz.html

Tak mnie z nudów wzięło na przeglądanie takich stronek
dziubecek16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 19:17   #2918
euphora721
Rozeznanie

Ja też często przeglądam Pierwsze ok. Drugie już średnio bo ja mam tendencję do popadania w skrajności, jak Cię facet zdradza na okrągło,a Ty nadal kochasz tego dupka to masz mu wybaczyć mimo iż wiesz, że za chwilę znów Cię zdradzi...

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 19:30   #2919
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Cytat:
Ja też często przeglądam Pierwsze ok. Drugie już średnio bo ja mam tendencję do popadania w skrajności, jak Cię facet zdradza na okrągło,a Ty nadal kochasz tego dupka to masz mu wybaczyć mimo iż wiesz, że za chwilę znów Cię zdradzi...
No tak, bo wtedy taka dziewczyna myśli, że on już więcej tego nie zrobi, a za chwilę znowu to samo się dzieje. Takiego czegoś to jak bym chociaż nie wiem jak kochała go nie byłabym w stanie wybaczyć jednak i wolałabym jednak być sama.
Stary 2014-07-06, 19:34   #2920
euphora721
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=SYnE7Y7daYQ jedna z ulubionych piosenek ostatnio
"You know I'd rather walk alone, than play a supporting role" piekne

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 19:40   #2921
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=SYnE7Y7daYQ jedna z ulubionych piosenek ostatnio
"You know I'd rather walk alone, than play a supporting role" piekne
Świetne !
Stary 2014-07-06, 19:43   #2922
euphora721
Rozeznanie

Ja ją w ogóle bardzo lubię, ta piosenka jest też w innej wersji

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 19:44   #2923
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziubecek16 Pokaż wiadomość
No tak, bo wtedy taka dziewczyna myśli, że on już więcej tego nie zrobi, a za chwilę znowu to samo się dzieje. Takiego czegoś to jak bym chociaż nie wiem jak kochała go nie byłabym w stanie wybaczyć jednak i wolałabym jednak być sama.
A ja, o dziwo, byłabym w stanie wybaczyć zdradę.

No nie no... Ja pie.dole Myślałam, że po takiej wymianie zdań jak ostatnio, ex już do mnie nie napisze, a teraz wiadomość: ,,zgadnij co bym Ci teraz zrobił?"
Tatty Teddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 19:50   #2924
euphora721
Rozeznanie

nie odpisuj

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Ja wybaczyłam, nie żałuję. Żaluję, że nie zrobiłam wielkiej, wielkiej burzy.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 19:50   #2925
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Podaj link ale przesłucham jutro bo mi net tak dziś muli, że szok !
Stary 2014-07-06, 19:54   #2926
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
nie odpisuj
Tak, wiem, ale w momencie kiedy ja zrealizuję swoje cele to dopiero będzie jazda! Nie da mi żyć... Wtedy sobie pomyśli: ,,ooooo Anetka jest teraz świetnym materiałem na żonę" i nie odpuści choćby nie wiem co. Tak mi się przynajmniej wydaje
Stary 2014-07-06, 19:57   #2927
euphora721
Rozeznanie

Mi zostały niecałe 2gb na 13 dni -.- dobrze, że siostry nie ma to może starczy

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=9BEuQDt9mtU

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Nie ważne. Nie odpisuj. Jak tak będzie to będziesz wtedy o tym myśleć. Na razie mamy teraz, nie odpisuj.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 19:57   #2928
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Cytat:

No nie no... Ja pie.dole Myślałam, że po takiej wymianie zdań jak ostatnio, ex już do mnie nie napisze, a teraz wiadomość: ,,zgadnij co bym Ci teraz zrobił?"
Wiesz, raz wybaczyć to ja też bym potrafiła, ale nigdy więcej. Jeśli by się to powtórzyło kolejny raz to już bym nie wybaczyła.

Nie odpisuj mu. Pokaż, że masz go gdzieś
Stary 2014-07-06, 20:01   #2929
euphora721
Rozeznanie

Cytat:
Podaj link ale przesłucham jutro bo mi net tak dziś muli, że szok !
http://www.youtube.com/watch?v=9BEuQDt9mtU
w ogóle cała płyta Mariny 'Electra Heart" jest świetna. Taka zraniona dziewczyna...

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Wiesz, raz wybaczyć to ja też bym potrafiła, ale nigdy więcej. Jeśli by się to powtórzyło kolejny raz to już bym nie wybaczyła.

Nie odpisuj mu. Pokaż, że masz go gdzieś

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 20:03   #2930
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Tak, wiem, ale w momencie kiedy ja zrealizuję swoje cele to dopiero będzie jazda! Nie da mi żyć... Wtedy sobie pomyśli: ,,ooooo Anetka jest teraz świetnym materiałem na żonę" i nie odpuści choćby nie wiem co. Tak mi się przynajmniej wydaje
A Ty to olejesz aż w końcu zrozumie. Po jakimś czasie to naprawdę staje się dziecinnie proste
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 20:06   #2931
Jutrzenka_
Raczkowanie

Cytat:

Ciekawe która część zdania "nie pisz do mnie" była dla pana za trudna. Pewnie "nie" go przerosło.

Cytat:
nie odpisuj

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Ja wybaczyłam, nie żałuję. Żaluję, że nie zrobiłam wielkiej, wielkiej burzy.
Wybaczyłaś obecnemu exowi?

Ja bym nie wybaczyła zdrady. Głównie dlatego, że powiedziałam od początku, że zdrad będzie się równała rozstaniu. Więc jeśli przelecenie jakiejś panienki byłoby ważniejsze od naszego związku, to o czym tu mówić?
Jutrzenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 20:13   #2932
euphora721
Rozeznanie

Niby zdrada to zdrada, ale mój się tylko pocałował,tzn tamta p.i.nda go pocałowała... Tyle mogłam przeżyć... chociaż kiedyś obiecałam sobie, że nawet takiego czegoś nie będę tolerować. Raz mogłam darować. Teraz nigdy takiego czegos nie podaruję

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Jutrzenka_ Pokaż wiadomość
Ciekawe która część zdania "nie pisz do mnie" była dla pana za trudna. Pewnie "nie" go przerosło.
najpewniej

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 20:14   #2933
Tatty Teddy
Rozeznanie

Wszystkich uspokoję, że nie mam zamiaru odpisywać. Tylko myślałam, że już naprawdę da mi spokój
Stary 2014-07-06, 20:15   #2934
euphora721
Rozeznanie

W końcu da, spokojnie.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-06, 20:41   #2935
ivy_chance
Raczkowanie

Tęsknie bardzo. Bardzo.
Brakuje mi tego człowieka, z którym się spotykałam. Nie tego jakim jest teraz

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 20:45   #2936
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2
Konto usunięte

Babeczki, trzymajcie kciuki jutro pierwszy dzień w nowej pracy, obym nic nie zepsuła, nie stłukła, nie zniszczyła, nie dała plamy. chyba dostanę zawału, brawo brawo ja. chyba pierwszy raz tak mi na robocie zależy... stres 1547965485856987.
818b6f2de5dfa79adb4775de183f054ac63b96e9_6594a3faefca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 21:09   #2937
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Tęsknie bardzo. Bardzo.
Znam to uczucie, tylko pytanie czy oni tacy byli czy tylko udawali? Chyba nigdy się tego nie dowiemy

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;47188169]Babeczki, trzymajcie kciuki jutro pierwszy dzień w nowej pracy, obym nic nie zepsuła, nie stłukła, nie zniszczyła, nie dała plamy. chyba dostanę zawału, brawo brawo ja. chyba pierwszy raz tak mi na robocie zależy... stres 1547965485856987.[/QUOTE]
Pewnie, że będziemy trzymać i to mocio! nie stresuj się tak a będzie ok

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 21:17   #2938
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Tęsknie bardzo. Bardzo.
Postaraj się wypełnić tą pustkę w sercu zajętym czasem.Wykorzystuj dni na maxa, żeby nie mieć za bardzo czasu na rozpamiętywanie ... Skoro tak postąpił ,nie ma co w miejscu stać. A niepielęgnowany kontakt , który stopniowo zanika,sprawia ,że tęsknota też blaknie.I przede wszystkim czas.
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 21:18   #2939
ivy_chance
Raczkowanie

Cytat:
Znam to uczucie, tylko pytanie czy oni tacy byli czy tylko udawali? Chyba nigdy się tego nie dowiemy
Najgorsze jest to, że ja się w ogóle nie spodziewałam.. Nie kłóciliśmy się, nie było żadnych sporów, zgrzytów. Dla mnie było naprawdę idealnie i dawno nie miałam tak świetnej relacji.
Facet był spełnieniem moich marzeń, miał wszystko czego chciałam. Wydaje mi się, że nie spotkam kogoś takiego.
Przy nim pierwszy raz w życiu poczułam się inaczej, chyba pierwszy raz w życiu się poważnie zakochałam. (Mimo że wcześniej byłam w 2 letnim związku)

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
Postaraj się wypełnić tą pustkę w sercu zajętym czasem.Wykorzystuj dni na maxa, żeby nie mieć za bardzo czasu na rozpamiętywanie ... Skoro tak postąpił ,nie ma co w miejscu stać. A niepielęgnowany kontakt , który stopniowo zanika,sprawia ,że tęsknota też blaknie.I przede wszystkim czas.
Wiem, staram się tak robić, ale chociażby teraz przyszedł wieczór i tak myślę co robi
Myślę o tym, że pewnie spotyka się z jakąś dziewczyną (jestem tego pewna prawie że w 100%)
Już przez to przechodziłam, wiem jak będzie, wiem że dam radę, wiem że kiedyś kogoś poznam i będę szczęśliwa ale tak chciałabym żeby to było już.

Ale niestety, dopóki nie nauczę się być szczęśliwa sama to nie mogę wejść w żaden związek.

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!

Edytowane przez ivy_chance
Czas edycji: 2014-07-06 o 21:26
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 21:18   #2940
CheriCheriLady2
Raczkowanie

[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;47188169]Babeczki, trzymajcie kciuki jutro pierwszy dzień w nowej pracy, obym nic nie zepsuła, nie stłukła, nie zniszczyła, nie dała plamy. chyba dostanę zawału, brawo brawo ja. chyba pierwszy raz tak mi na robocie zależy... stres 1547965485856987.[/QUOTE]

Ja również będę trzymała nie myśl tak o tym,nie ma sensu.Na pewno dobrze Ci pójdzie,więcej wiary w siebie,możesz wszystko Pamiętam jak ja poszłam do nowej pracy,stresu dużo bo kontakt z klientami non stop ( kelnerka ) ,ale jakoś poszło.Oczywiście parę wpadek było
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości