Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - w±tek zbiorczy - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-07-25, 10:22   #2911
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 159
Dot.: Bardzo proszê o radê

Cytat:
Napisane przez klaudiaaaaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Wogóle to chcia³abym miec takie w³oski ...niewiem czy mój fryzjer bd w stanie zrobiæ na g³owie co¶ takiego

jak zrobic feyz z pierwszej fory ?

takie loki?

ups zdjêcia sie nie za³adowa³y chodiz mi o post nr 2267 pierwsze zdjêcie

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów

Edytowane przez karmazynka99
Czas edycji: 2010-07-25 o 10:24
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-25, 21:46   #2912
Jedyna_Taka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 924
Dot.: Bardzo proszê o radê

Hej, dziewczyny od pewnego czasu zastanawiam sie nad zmiana fryzurki.
Mam wlosy podatne na pogode wiec szybko sie "pusza" i faluja... Lecz czasem tez na pogode sa proste i oklapniete.
Chcialabym je jakies wycieniowac ale boje sie ze bez prostowania bedzie strasznie a teraz lato wiec pewnie czesto plaza... Wczesniej myslalam o tym by zapuscic ale denerwuja mnie juz te wloski. Kiedys myslalam tez o tym by doczepic ale juz sama nie wiem;(

A i teraz mam kolorek wchodzacy pod czerwien ale chce wrocic do jakiegos brazu, moze jasniejszy jakis kolorek?
Co mi polecicie? podaje strone mojego profilu na nk Pozdrawiam*
http://nk.pl/profile/15882004/gallery

Edytowane przez Jedyna_Taka
Czas edycji: 2010-07-25 o 21:54
Jedyna_Taka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-26, 11:49   #2913
szczi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5
Dot.: Jak ZROBIÆ tak± fryzurê któr± ma Maite Perroni

Jak ZROBIÆ tak± fryzurê któr± ma Maite Perroni? pomozecie?
szczi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-26, 12:04   #2914
zyskowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 344
GG do zyskowa
Dot.: Jak ZROBIÆ tak± fryzurê któr± ma Maite Perroni

Cytat:
Napisane przez szczi Poka¿ wiadomo¶æ
Jak ZROBIÆ tak± fryzurê któr± ma Maite Perroni? pomozecie?
wyprostuj w³osy, potem na ca³ej d³ugo¶ci potraktuj karbownic±, nastêpnie wydziel pasmo nad czo³em, podtapiruj i przypnij do ty³u
fryzura bardzo prosta
Stary 2010-07-26, 23:59   #2915
Martin14
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11
Uzyskanie takiej fryzury. [meska]

Witam, od 8 miesiêcy zapuszczam w³osy. Chcia³bym uzyskaæ taki efekt:

Mam i¶æ do fryzjera, jako¶ je cieniowaæ, czy po prostu maj± rosn±æ?
Martin14 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-27, 10:10   #2916
Vaniiliowaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
pomocy!

Witam!.
A wiêc tak idê dzisiaj do fryzjera i nie wiem co zrobiæ z w³osami mam krêcone w³osy i tu jest problem
Chcia³abym zrobiæ sobie jak±¶ fryzurê.. bardzo podoba mi siê jak dziewczyna ma ogolony bok i chcia³abym sobie cos takiego zrobic..
co o tym my¶licie?
Vaniiliowaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-28, 13:38   #2917
apestka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16
D³ugie w³osy...POMÓ¯CIE!!!

witam
proszê was o pomoc. mam wielki dylemat. mam 13 lat i teraz idê do gimnazjum moje w³osy s± d³ugo¶ci do kolan ca³a rodzina je podziwia, tym bardziej, ¿e nigdy ich nie ¶cina³am ( chyba mama kilka razy mi je podciê³a ok. 4 cm) jestem brunetk± <¶redni±> chcia³abym w gimnazjum pokazac siê z jak najlepszej strony (wygl±du oczywiscie)
na razie nie mam grzywki, moje w³osy nie s± równej d³ugo¶ci, tylko jak ros³y tak ros³y chcia³abym w tych wakacjach je ¶ci±c, tylko ju¿ coraz mniej.;( ze wzglêdu na rodzinê....a¿ siê porycza³am, bo nie wiem co zrobic.... jak bym je chcia³a ¶ci±c to max ³opatki;(( teraz sama sobie siê nie podobam;((((( czo³o puste, ci±gle w warkoczu, bo rozpuszczonych nie rozczesa³abym;((( a oto link jak chcia³abym je ¶ci±c.... http://1.bp.blogspot.com/_8VTn2E_zV_...DGk/s320/4.jpg
Je¶li macie lepsze pomys³y to piszcie
apestka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-07-28, 13:47   #2918
asiulek19
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 666
Dot.: D³ugie w³osy...POMÓ¯CIE!!!

Do kolan? oj to wygl±da chyba nie ciekawie ;/ ja bym je ¶cie³am do ramion je¿eli masz gêste to pocieniuj i git

asiulek19 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-28, 13:51   #2919
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 126

Kochana, zrobisz jak zechcesz, ale ja bym je podciê³a raczej do pasa-bioder To piêkna d³ugo¶æ, a nie wygl±da tak "staro¶wiecko" jak w³osy do kolan (a, domy¶lam siê, ¿e zale¿y Ci ¿eby siê nieco bardziej upodobniæ do rówie¶niczek). My¶lê, ¿e by³by to dobry kompromis. Nie wiem, w jakiej kondycji s± Twoje w³osy, ale piszesz, ¿e masz problemy z rozczesaniem w³osów. Mo¿e warto wypróbowaæ olej kokosowy albo oliwê z oliwek i jak±¶ fajn± maskê i od¿ywkê bez sp³ukiwania? No i wa¿ne, by zadbaæ o odpowiedni kszta³t fryzury. Ja bym siê na pocz±tku nie decydowa³a na cieniowane, ale jakie¶ równe ciêcie, czy na prosto, czy w trójk±t.

Co do d³ugo¶ci- warto zachowaæ d³ugie w³osy, bo zawsze bêdziesz jeszcze mog³a je obci±æ do ³opatek, a zapu¶ciæ znowu do pasa nie by³oby ju¿ tak lekko. Ja bym siê ba³a pój¶æ z tak d³ugimi w³osami do fryzjera, bo oni zazwyczaj podcinaj± o wiele za du¿o
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-28, 13:53   #2920
VioletDevil
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 55

Ja bym ¶cie³a tak do pasa i mocno pocieniowa³a, i grzywka pocieniowana na bok albo na prosto jesli ci pasuje... Ja ¿a³ujê ¿e ¶ciê³am i du¿o dziewczyn tak ma wiêc lepiej obetnij tak jak mówi³am a jak nie bêdziesz zadowolona to obetniesz jeszcze raz

VioletDevil jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:07   #2921
apestka
Przyczajenie

,,Ja bym siê ba³a pój¶æ z tak d³ugimi w³osami do fryzjera, bo oni zazwyczaj podcinaj± o wiele za du¿o ''

No to gdzie mam je obci±c???
Mama nie obetnie za nic;((

A je¶li chodzi o pielêgnacjê d³ugich w³osów, to jakie szampony u¿ywacie??
Ja u¿ywam Pantene szmpon i od¿ywkê

Edytowane przez apestka
Czas edycji: 2010-07-28 o 14:11

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-28, 14:15   #2922
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apestka Poka¿ wiadomo¶æ
,,Ja bym siê ba³a pój¶æ z tak d³ugimi w³osami do fryzjera, bo oni zazwyczaj podcinaj± o wiele za du¿o ''

No to gdzie mam je obci±c???
Mama nie obetnie za nic;((
Spokojnie, po prostu wa¿ne, ¿eby¶ zaznaczy³a wyra¼nie, jak± d³ugo¶æ chcesz uzyskaæ i pilnuj tego, co robi fryzjerka. Ja swojej powiedzia³am przed ciêciem, ¿e jak mnie obetnie choæ odrobinê za krótko, to nie zamierzam p³aciæ za tak± us³ugê, a ona przysta³a na ten warunek. Powiedzia³a, ¿e podetnie tylko tyle, ile chcê Inna rzecz, ¿e przy tej d³ugo¶ci sama mo¿esz podci±æ w³osy.

Tutaj s± linki z instrukcjami, jak samemu podci±æ w³osy:
http://isaetno.free.fr/indexeng.html (ciêcie w trójk±t)

http://isaetno.free.fr/straight.html (ciêcie na prosto)
Stary 2010-07-28, 14:16   #2923
apestka
Przyczajenie

Prosi³abym was aby¶cie przys³ali jakie¶ linki z fryzurkami m³odzie¿owymi
Tylko ¿eby nie by³y zbyt proste i nudne, tylko pozytywnie ,,inne''
Stary 2010-07-28, 14:22   #2924
caskada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 124

do kolan uahh scinaj dziewczyno bo to ani ladnie nie jest ani estetyczne a ile jeszcze z nimi roboty napewno
mysle ze dlugosc do pasa w zupelnosci wystarczy
Stary 2010-07-28, 14:24   #2925
apestka
Przyczajenie

a czy takie w³osy do pasa mo¿na pocieniowac??? mnie osobi¶cie nie podobaj± siê ani ¶ciête w trójk±t, ani prosto;(((
a grzyweczka pasuje??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-28, 14:34   #2926
VioletDevil
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 55

Kilka moich propozycji http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura714603.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura715757.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura700323.htm takie dosyæ zwyk³e
Czy grzywka pasuje to ju¿ zale¿y od twojej twarzy

Edytowane przez VioletDevil
Czas edycji: 2010-07-28 o 14:36
VioletDevil jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-28, 14:57   #2927
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
A je¶li chodzi o pielêgnacjê d³ugich w³osów, to jakie szampony u¿ywacie??
Ja u¿ywam Pantene szmpon i od¿ywkê
Pantene to raczej s³abe produkty. Na pewno za s³abe do d³ugich w³osów No i podejrzewam, ¿e przyda³aby siê maska. Na podforum "Pielêgnacja w³osów" znajdziesz sporo propozycji dobrych i tanich produktów Niewa¿ne, jak± bêdziesz mia³a d³ugo¶æ w³osów- najwa¿niejsze, by by³y zdrowe i zadbane.

Cytat:
Prosi³abym was aby¶cie przys³ali jakie¶ linki z fryzurkami m³odzie¿owymi
Tylko ¿eby nie by³y zbyt proste i nudne, tylko pozytywnie ,,inne''
Najpierw dobrze by by³o jakby¶ napisa³a, jaki masz typ w³osów, czy s± proste, czy te¿ falowane albo krêcone. Mo¿na sobie wybraæ fryzurê, która nie pasuje do naturalnej struktury w³osów, tylko, ¿e pó¼niej trzeba siê mêczyæ z czasoch³onn± stylizacj± (no i niszczy siê w³osy przy okazji). Przy w³osach do pasa ciêcie nie jest zazwyczaj najwa¿niejsz± spraw±, bo uwagê przyci±ga przede wszystkim to, czy w³osy s± zdrowe i l¶ni±ce

Cytat:
Napisane przez caskada Poka¿ wiadomo¶æ
do kolan uahh scinaj dziewczyno bo to ani ladnie nie jest ani estetyczne a ile jeszcze z nimi roboty napewno
mysle ze dlugosc do pasa w zupelnosci wystarczy
De gustibus...
Stary 2010-07-28, 16:12   #2928
Kimie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 355
GG do Kimie

S³uchaj, w³osy do kolan s± zdecydowanie niewygodne, podatne na zniszczenia i nie wygl±daj± zwykle najlepiej.
Polecam ¶ciêcie do bioder. Wiem, ¿e takie uczesanie bêdzie bardzo ³adne, a dziewczyny w gimnazjum zwykle chc± mieæ w³osy takiej d³ugo¶ci i je zapuszczaj±. A ty bêdziesz mia³a takie od pocz±tku! Do tego radzê i¶æ do dobrego fryzjera, który ci je pocieniuje, odpowiednio wystrzêpi. Jestem prawie pewna, ¿e poleci ci te¿ jak±¶ grzywkê (chyba, ¿e masz krêcone i nie bêdziesz chcia³a jej prostowaæ). Napisz co¶ wiêcej: jakie masz w³osy - struktura, kondycja itd.
Radzê ci te¿ odstawiæ drogeryjne maseczki i zaopatrzyæ siê w WAX - tu masz o nim sporo informacji: klik! Sprawdza siê.
Do tego olej kokosowy/jedwab i domowe sposoby - tutaj info: klik! i klik!
Masz mo¿liwo¶æ wrzucenia zdjêcia jak wygl±daj± teraz twoje w³osy? Jestem ciekawa.

Kuracja w³osów:
* prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11
* d³ugo¶æ: 50 cm

Voila!

Forget Saturday morning cartoons!
- I watch ShaneDawsonTV

"U¶miech to pó³ poca³unku. U¶miechnij siê do mnie dwa razy. "

Kimie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:34   #2929
apestka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kimie Poka¿ wiadomo¶æ
Napisz co¶ wiêcej: jakie masz w³osy - struktura, kondycja itd. Masz mo¿liwo¶æ wrzucenia zdjêcia jak wygl±daj± teraz twoje w³osy? Jestem ciekawa.
moje w³osy nie s± w najlepszej kondycji szczególnie koñcówki <rozdwajaj± siê;(> w³osy proste a koñcóweczki lekko zakrêcone
aby unikn±c po ¶ciêciu krêconej grzywki, to kupi³am sobie prostownicê ROWENTY mniej niszczy w³osy ni¿ te tanie prostownice
a oto moja fotka z photobloga grzywka pasuje, czy nie?
prosta, czy na bok??? http://www.photoblog.pl/#optymistka1...omaranczy.html

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-28, 21:41   #2930
nasty18
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51
jaka to fryzura???

hej wam wszystkim kochanie dziewczêta . Postanowi³am zmieniæ fryzure na jak±¶ inn±. Proste w³osy mi sie znudzi³y;/Chcia³a bym zrobiæ sobie fryzure jak na tym zdjêciu tylko jest problem nie orientuje sie czy to ¶ciêcie jest na prosto czy pod ³ukiem . czyli czy z ty³u w³osy s± krótsze a z przodu d³u¿sze??? wydaje mi sie ze nie ma takiego ¶ciêcia a¿ na krótko z ty³u;/ co my¶licie o tym pomu¿cie;(
nasty18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-28, 23:31   #2931
Aneczka91
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 905
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)

jaka fryzura bêdzie do mnie pasowaæ ? zapuszczaæ w³osy czy zostawiæ na takiej d³ugo¶ci na jakiej s± ? I jaka wtedy fryzura I czy mi taki kolor pasuje czy go zmieniæ na inny
Dziêkujê za wszystkie rady.
Realizuje swoje plany i d±¿ê do realizacji marzeñ!

Aneczka91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-29, 00:45   #2932
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 060

Cytat:
moje w³osy nie s± w najlepszej kondycji szczególnie koñcówki <rozdwajaj± siê;(> w³osy proste a koñcóweczki lekko zakrêcone
aby unikn±c po ¶ciêciu krêconej grzywki, to kupi³am sobie prostownicê ROWENTY mniej niszczy w³osy ni¿ te tanie prostownice
a oto moja fotka z photobloga grzywka pasuje, czy nie?
prosta, czy na bok??? http://www.photoblog.pl/#optymistka1...omaranczy.html
zamiast grzywki powinna¶ uci±æ w³osy do bioder i czê¶æ z tych w³osów zaczesywaæ na jedn± stronê bo ró¿nica grzywka-biodra bêdzie moim zdaniem idiotyczna a przy z³ej kondycji w³osa grzywka bêdzie Ci siê puszyæ i nie bêdziesz zadowolona. A zawsze mo¿na uci±æ wiêcej.

No i faktycznie pantene na takie d³ugie w³osy Ci chyba nie wystarcza, podczytaj parê w±tków o sk³adnikach kosmetyków do w³osów ja kocham od¿ywkê Yung z Rossmana, któr± myjê w³osy.

Ilsa Lund jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-29, 06:44   #2933
Nicole the Blonde
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 336

pokazalabys nam swoje wlosy rozpszczone z ty³u?
wg mnie tez powinnas sciac je do pasa, mniej roboty z tym wszystkim, nie zaburza proporcji ciala i nadal jest czym sie chwalic mi sie takie dlugie od dawna marza ale jak juz sa takie w miare to zaczynaja mnie wkurzac :P
Nicole the Blonde jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:51   #2934
Lovely Bebe
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Dot.: jaka to fryzura???

Ja te¿ za bardzo siê nie orientujê ale my¶lê ¿e jest podciêta z ty³u. Istnieje co¶ takiego. Czyli wychodzi na to ¿e jest cieta po ³uku czy jako¶ tak. Nie znam siê na tych nazwach. No a koñcówki s± pocieniowane. Wiem bo sama mam podobnie w³osy ¶ciête tylko ¿e nie krótsze z ty³u a pocieniowane te¿ po ca³o¶ci. Tak na EMO
Lovely Bebe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:32   #2935
finezja19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 245

Proponujê Ci by¶ na razie nie cieniowa³a w³osów, a jedynie podciê³a- by nie by³o to dla Ciebie szokiem. Najpierw przywyknij do nowej d³ugo¶ci a potem mo¿e pokombinuj je¿eli fryzura Ci siê znudzi.

Jak sama mówisz masz problem z rozczesywaniem, a sama z praktyki wiem, ¿e najlepszym i najszybszym sposobem na to jest jedwab to w³osów, albo od¿ywki w sprayu np gliskura.

No¿e pomy¶l o d³ugo¶ci za ³opatki? a skoro mówisz o pustym czole to mo¿e grzywka? Z d³ugimi w³osami ³adnie reprezentuje siê grzywka na bok. Do³±czam zdjêcia, które przyku³y moj± uwagê.
Udanego eksperymentowania
finezja19 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-29, 11:19   #2936
nasty18
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51
Dot.: jaka to fryzura???

dziêki za pomoc tylko mnie dziwi jak te fryzjerki to zrobi³y ¿e tylna d³ugo¶æ jest nie wiele krótsza od d³ugo¶ci z przodu w³osów ¿eby tak zrobiæ dziewczyna mia³a d³ugie w³osy chyba;/ a ja mam do ramion wiec raczej ³uk mi tak nie wyjdzie
nasty18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-29, 11:21   #2937
terrorysta87
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)

Zastanawiam sie nad nowym fryzem. Od razu mowie, ze zatrudniony jestem w miedzynarodowej firmie gdzie fryz nie moze byc "zbyt" odwazny wiec wszelkiego rodzaju fryzy na 3mm lub powiedzmy sobie zapuszczanie dluuuugich wlosow odpada gdyz mam bardzo czesty kontakt z klientem. Odpadaja tez bardzo duze irokezy
Mam tez maly problem z dosc czesto opuchnietymi oczami po meczacym dniu wiec chyba odkrywanie calkowite czola odpada. Ale nie znam sie na tym wiec prosze o pomoc. Aha i fryz powinien pasowac do mojego stylu ubietania sie wiec koszula+ jeansy a na codzien jeansy + t-shirt lub koszula casual
Ale najwazniejsze by pasowala do mnie.
Moje wymagania? Hmmm zeby nie trzeba bylo rano spedzac 30 min przed lustrem by ja ulozyc. Nie wiem czy to istotne ale mam tendencje do krecacych sie wlosow podczas pochmurnej pogody z tej racji mam do dyspozycji prostownice. Co tam jeszcze? Wlosy myje codziennie i raczej nie mam problemow z dbaniem o nie. Moge sie pokusic o zel/ gume do wlosow byle nie za duzo- jakos nie przepadam za nazelowanymi fryzurkami...

Edytowane przez terrorysta87
Czas edycji: 2010-08-01 o 08:19
terrorysta87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-29, 16:42   #2938
apestka
Przyczajenie

Fryzurki dla nastolatek;)

Hej Mam 13 latek i teraz idê do gimnazjum Mam do¶c d³ugie w³osy do pasa nie mam zupe³nie pomys³ów, jakie fryzury mo¿na z nich wyczarowac;( nienawidzê fryzur typu Emo.... ¿a³osne.....
po prostu jakie¶ ³adne, skromne fryzurki, nierzucaj±ce siê w oczy
Proszê was o pomoc
PS tylko ¿eby by³y ³atwe i szybkie do zrobienia (max 8 min )i nie niszczy³y w³osów
POZDRAWIAM;*
Stary 2010-07-29, 17:13   #2939
Pani Barokowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 658
Dot.: Fryzurki dla nastolatek;)

No! Nareszcie jaka¶ m±dra nastolatka! Dobrze, ¿e nie chcesz niszczyæ sobie w³osów i lubisz skromne fryzury. W wieku 13 lat nie warto u¿ywaæ prostownic, ani tapirowaæ w³osów (czêsto u¿ywane przez emo).

Hmm... Skromny jest np. warkocz albo kucyk. Masz d³ugie w³osy wiêc bardziej praktyczne bêdzie dla Ciebie zwi±zywanie (w³osy przy nauce nie bêd± lecieæ na twarz)
Pani Barokowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-07-29, 17:22   #2940
scooby0
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 317
GG do scooby0
Dot.: Fryzurki dla nastolatek;)

pocieniuj w³osy i zrób nie³ad na g³owie
zdjecia znajdziesz w google

pozdrawiam. Scooby0

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.