![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Madzia- i jak tam, zakupy udane?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2912 |
Zakorzenienie
|
Dobra teraz po nadrobieniu mogę napisać co u mnie
![]() Widziałam się z Agnieszką i jak to dwie ciężarówki tylko szły i gadały jak to ciągnie brzuch czy boli kręgosłup ![]() Ale pochodziłyśmy trochę.. żeby zaczerpnąć świeżego powietrza ![]() W sumie pogoda piękna bo wcale aż tak zimno nie było, i przede wszystkim nie wiało.. aż byłyśmy zgrzane ![]() Weszłyśmy na chwilę do lumpa ale Ilonka nic nie kupiłyśmy bo było nam za gorąco i stwierdziłyśmy że chyba mamy dosyć ciuszków ![]() Miałyśmy w planie iść na gorącą czekolade <3 Ale nasze plany legły w gruzach bo tam gdzie poszłyśmy jej nie mieli ![]() Aga zamówiła koktajl malinowy, więc poszłam w jej ślady i zamówiłam koktajl jagodowy ![]() ![]() No i w sumie 2 godzinki szybko zleciały :P Nadusia dostała prezenty ![]() ![]() ![]() Aaa i Aga miała tel że jej koleżanka w szpitalu bo jej wody w nocy odeszły :P więc Aga cała w ciarkach ![]() No i ja po 15 chwilę byłam w domu, ale mnie mama strasznie zagadała :P I później musiałam coś zjeść bo brzusio wołał. Później sprawdziłam swoje wyniki, i raczej jest dobrze ![]() W moczu nic nie było ![]() ![]() Za to leukocyty podwyższone ![]() Tsh 1,32 więc ok, ft4 11,45 niby na III trymestr to norma ale zobaczymy co jeszcze endo powie. Glukoza na czczo 78 więc ok. Tym bardziej że o 23 jeszcze jadłam ![]() Aaa i żelazo 67. Norma od 37-145 więc niby ok, ale mama mi mówiła , że mogłabym mieć więcej. No i teraz się położyłam, nadrobiłam Was, odpisałam co nie co ![]() I Dusia się obudziła na całego bo mi brzuch faluje <3
#2913 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie madzia chwal sie chwal co kupilas
![]() Ilonka no cos wariowalo,Ciagle tylko logowac mi sie kazalo |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja zamówiłam dziś lóżeczko ![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-21 o 17:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zadomowienie
|
Ilona super wózek
![]() ja zrobiłam zakupy na Allegro, tym razem ubraniowe dla siebie już nie mogę się doczekać aż dotrą do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
ooooo nie chwalilas sie,ze uzywka, ale jakbys nie mowila- nikt by nie powiedzial
w super stanie, ladnie sie prezentuje ![]() fajny kolorek, taki unisex, ale elegancki ![]() No jak ladnie opisalas ![]() Super,ze wyniki dobre ![]() ![]() ![]() Oj tak, koktajl był cudowny, aż zapomnialam na chwilę o gorącej czekoladzie ![]() kregi to mi w pupe wchodza ![]() nooo i tyle prezentow ![]() siedze i od pol godziny ogladam, macam ,skladam ![]() Tak jak Madzia napisala, moja kolezanka z terminem na 16.12 rodzic zaczela tzn sączą jej się wody i generalnie powiedzieli jej ze max 3 dni bedzie po krzyku ![]() takze chodze cala podniecona , wlasnie z nia 2 godziny przez telefon nawijalam,az sie bateria rozladowala hahaha ale ona az w Wejherowie lezy , to kawaaaaaaaal drogi, a nie mam auta,bo maz do remontowa zabral, a tam pociag+autobus naprawde koniec swiata wiec wspieralam ja telefonicznie ![]() ![]() hehehe a moj dzien ktory byl super ze spotkaniem z Madzią naszą ![]() ![]() a potem po cos musielismy na Chylonie podjechac i musial wyskoczyc z auta na chwile, wiec skorzystalam i weszlam do mojego ulubionego lumpa ![]() jakby mi łachów było mało hahahahahahahahaha i oczywiscie kupilam 3 rzeczy ale przydadza sie i sa sliczne ![]() ![]() ![]() takze piekny dzien, zostalam odwieziona do domu, maz do remontowa, powisialam na telefonie, zaraz was nadrobie, poczytam co sie dzialo ![]() i dalej bede skladac, ukladac, dotykac łaszki i w ogole ![]() ![]()
#2917 |
Zakorzenienie
|
O to niedługo będzie znowu trochę zdjęć
![]() ![]()
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Olcia- noo koniecznie pokaz
![]() Madzia- swietne wyniki, brawo ![]() Ale średnio Wam wierze, ze macie wystarczająco dużo ciuszków :p raczej nic Wam w oko nie wpadło hihi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no moze z jeden pajac ![]()
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
Lubcia - dużo zdrowia dla Wojtusia
![]() Ja już po szpitalu ginekologicznie wszystko ok, a krew z nosa była , bo później jeszcze raz dostałam krwotoku z nosa, pękają mi naczynka i mam za bardzo wysuszony nos Mlebi- spytałam się przy okazji o te badania dzieci mam cukrzycowych, bo mogło coś się zmienić przez te 14 lat ![]() Alunia psinki nie bo to moja towarzyszka dnia codziennego ![]() ![]() ![]() iva_b- cudowna jest ta twoja córa ![]() Duszona super że wszytko ok ![]() Paulina - ![]() ![]() maciejka, ja używałam zwykłych, ale korzystałam też z waty przeklęte - ja mam taki sam od siostry nawet chyba ten sam kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Ewek - kocham Twojego psa
![]() Słodziak <3 Moj tez interesuje sie zabawkami dla Mlodego jeden gryzako-pluszak już pożarty przez niego ![]() boje sie co bedzie dalej Mlody bedzie gryzl jego gumowe kosci, a Kortez bedzie pożerał jego zabawki ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-21 o 18:12 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Haha no jak widać Aga zrobiła zakupy w lumpku później
![]() Nie no ja serio chce przejrzeć najpierw wszystko co mam. Bo ja mam te całe 2 kartony co z allegro meka paki praktycznie za grosze kupiłam ![]() Ale już nie pamiętam wszystkieo co tam jest, więc czas to przejrzeć i chyba już zacznę prać i prasować. Myślę, że bodziaków już będzie dosyć. Śpiochów raczej też. Bardziej myślałam coś z dłuższym rękawkiem, ale jutro możliwe że kupie od takiej Pani Kombinezon i dwa kaftaniki ![]() ![]() Teraz ja chcę wózek ![]()
#2923 |
Konto usunięte
|
Ewa dziękuje
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Dziewczyny fajne spotkanie miałyście Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Aga, Madzia, cieszę się, ze spotkanie Wam się udało. Ale mi narobiłyście smaka na te koktajle
![]() ![]() Aga, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Jeah siedzimy z psem i córka na łóżku jak rozbitkowie na środku morza. Podłogi umyte.zostalo mi tylko umyć lustro w przedpokoju i wylać wodę od podłóg.potem w końcu wieszak pransko i muszę zszyć dziecku kurtkę bo oczywiście ppdpinke w jednym miejscu wyrwała ta moja delikatna istota.chyba jednak zdejmę krzesła ze stołu i coś zjem bo jadłam rano śniadanie 2 o 10,o 13banan a o 16 jogurt i chyba czas na coś normalnego.
zdziwiłam się ze tak szybko to ogarnelam.tylko podłogi i mycie wanny mnie trochę zmeczyly
![]() |
#2926 |
Wtajemniczenie
|
Pragnienie śliczny Wasz wózek
![]() Tż dotarł, powiedziałam tylko że się martwiłam że nie chce słuchać tłumaczeń bo ja na głowie bym stanęła żeby go poinformować że będę 2h później. Przy najbliższej okazji akurat rozładuje mi się tel i ja wrócę nie po 3h tylko 5. No ale tż to nie ja i na głowie nie stanął. A patelni było mi szkoda :P
#2927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wszystkim wam dziękuję za miłe słowa, aż mi się chce robić te rzeczy jak wiem że się komuś podoba. bo wiecie w domu mąż patrzy i pyta tylko kiedy posprzątam włoczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja codziennie przegladam co mam ![]() kurcze moglam ci jeszcze wziac kaftanik,bo mam taki bialy,albo nawet dwa z koronka taka jakby wiec mega dziewczecy wiazany i w ogole wiec bym Ci dala zapomnialam glupia ja ![]() ![]() ![]() ![]() Noo ja tez chce juz wozek ale nie wiem,czekamy na ruch tesciowki,bo sie zapowiedziala,ale w koncu nie wiem na czym stanelo ![]() Cytat:
Nooo ja tez za nia trzymam kciuki,by szybko poszlo bo jest z nia dziewczyna na sali od ktorejs tam w nocy ma skurcze co 2-3min ale zero rozwarcia i tak chodzi biedna caly czas poprosila o pilke, to jej odburkneli,ze na porodowce sa pilki, i jak tam trafi to i pilke dostanie ![]() wiec trzymam kciuki,by mojej kolezance poszlo raz dwa ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Ewek czyli to suniaaaaaaaaaaaaa <3 chodz spikniemy nasze psy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Dzis fajny film na TVP 1 "Oszukana" z Angeliną Jolie o 20 ![]()
![]() |
#2929 |
Wtajemniczenie
|
Ewa nawet jak zapisuje to mi różne wychodzą :P 3 pary są
![]() ![]() ![]() Tż też chce kapciuchy ![]() Muszę wełny duuużooo zamówić ![]() ![]() ![]() Cudowna dzidzia ![]() https://www.facebook.com/video.php?v...290106&fref=nf
![]() |
#2930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tymi rozbitkami to dobre ![]() ![]() Już nic nie rób do końca dnia. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aga jak ja bym miala wyjąć to wszystko z kartonów i robić zdjęcia ![]() ![]() ![]() Nie no żartuje ![]() ![]() Ale jak mąż zdejmie te kartony to kilka fotek sukienek porobię bo tam niektóre piękne były ![]() A mojemu mężowi wysłałam zdjęcie bodziaka w ptaszki... ![]() a on "co to kanarki?" ![]()
![]() |
#2932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a kota mu pokazywalas ?:P Zlapal sie za glowe ? ![]() nie no wszystkiego nie cykaj,ale jakies specjale ![]() ![]() ![]() ![]() bo zes wczoraj napstrykala fotek jak dzika :P ja wam moge moje lumpowe z dzis pokazac i zalegle polspiochy z pepco tez bo chyba nie pokazywalam ![]() Madzia a ja mamie wyslalam bluzke w czachy i napisalam jej pod mmsem,ze ta bluzeczke bedzie specjalnie to babci w odwiedziny zakladal ![]() mama mi odpisala,ze chyba pomylilam ją z drugą babcią ![]() ![]()
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
MamaZuzi hehe na początku jak to dziecko się tak wierciło to pomyślałam, że Nasze dzieci nam tez tak robią tylko jeszcze w brzuszkach
![]() Aga niee... powiedziałam że reszte zobaczy jak wróci z pracy ![]() ![]() Rób rób zdjęcia.. chętnie popatrze co upolowałaś ![]() Hahaha Twoja mama dobra.. ![]()
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ide pocykac fotki :P tylko karte pamieci znajde :P No mama dobra,ale przerazily ją te czachy ![]()
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, cykajcie wszytko i ile się da ! Ja też chcę zobaczyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- emdziku.... ![]()
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wozek ma super amortyzację, której nawet sie nie spodziewałam. Mogę bujac gondolka bez problemu naciskając na rączkę. Mam bebetto silvia. Jak cos to pytaj, wiele jeszcze nie napisze bo kursuje tylko w warunkach domowych. Gondolka nawet nie wiem ile ma, ale wydaje mi sie być długa. W wózku jaki miałam dla córy na pewno była mniejsza. Buu kochana obiecuje, ze prześle ![]() Ja dzis tez zrobiłam pierwsza rundę prasowania i trochę rozjechalam zelazkiem jedna myszkę Miki na bodziaku- ups ![]() Jeszcze trochę przede mną, wiec tym bardziej sie cieszę ze juz zaczęłam. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Aaaaa skleroza Przeklęte piekny wozek. Jaki to model? Śliczny kolor ![]() ![]()
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
O rany.... Duszona.... aż mam łzy w oczach........ ja chcę taki wałek!!!!!
#2939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Duszona wałek dla Madzi rewelacja
![]() Wklejam dzisiejsze lumpowe, w gwiazdki zaległe z Pepco , i koszula w czachy od Madzi i bluza brązowa ...i chciałam resztę pocykać ładnie,ale rozładowała mi się bateria w aparacie ![]() to pierwsze zapinane jest dwustronne i mnie to urzeklo ![]() ![]() Pajac w diabla tasmanskiego jest iscie dresowy rozmiar 3-6 juz widze Tymcia w tym w wozeczku jak lezy na wiosenno-letnim spacerku ![]() polspiochy w paski za jakies grosze gwiazdki- Pepco za 7zł z groszami i te czachy ![]() ![]() ![]() kurde zaluje,ze ta bateria padla ,bo takie ladne rzeczy Tymcio od cioteczki dostal,ze ah
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.