![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Mujer myje sie woda- albo facelle :p
I tez sie budze glodna ![]() Mujer czytalam o tym osuszaniu wydzieliny kasza jaglana tzn ze mozna. Ale co ze cos jesc? Bo jednak ta wydzielina pijawila sie odckoedy mam refluks I smieszy mnie ze kazdy gada ze to zatoki A one czyste i piekne :p Plus do tego mam paskudny jezyk ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Oenedue ja to samanie iwen. Bo jakbym sie dobrze czula to przylezliby i won do domu. A w domu zechca kawke herbatke, zwlaszcza ze mieszkany z rodzicami- wprawdzie wiekszosc czasu ich nie ma w pl- ale tera beda. I besa ☠☠☠☠☠☠☠one wycoeczki. Bo ja nie jestem taka goscinna jak mama, wiec do mnie nikt nie przyjezdza :p |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Czesc. A ja się nawet wyspalam bo tylko dwa razy na siku wstawalam. Spaliśmy w salonie bo sypialnia w malowaniu i nie mogłam na poczatku znalezc pozycji dopiero jak się zamienilam z tz to jakos sie udalo ułożyć. Musiałam dziwnie spać bo cala pognieciona się obudziłam.
Aniqa powodzenia na sesji. U nas pogoda piękna Sweet ja mam kurtkę xxxl i rękawy sa za długie ale jak je wywinę to calkiem nieźle wyglądają. Gorzej ze nie mam nic na teraz. Kurtka która miała mi służyć nie dopina sie na brzuchu, a ponczo mam ażurowe wiec malo daje Czubasek co za sen ![]()
#2913 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czubasek ale Ty masz sny.... Mi się śniło, że zamiast jednego chłopca urodziłam dwóch. I ogólnie miała poród odbierać moja ciocia, która kiedyś pracowała jako położna i jak z nią rozmawiałam to mówiła że nie mam co liczyć na ochronę krocza bo ona mnie i tak natnie. To zrobiłam awanturę, że jej nie chcę przy porodzie ![]() ![]() ![]() ![]() Co do odwiedzin w szpitalu to do mnie i tak tylko rodzice i rodzeństwo pewnie przyjadą, o ile w ogóle przyjadą. Chociaż ja bym wolała urodzić i się od razu z porodówki zabrać do domu, bo sam fakt leżenia w szpitalu napawa mnie obrzydzeniem... ![]()
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to w ogóle bym chciała nikogo nie widzieć przez min tydzień ![]() Juz sama nie wiem
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
0enedue u mnie raczej problemu nie będzie bo w tym szpitalu nie może wchodzić nikt poza ojcem dziecka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zadomowienie
|
Wizyty w domu mi odpowiadają bo wiadomo ze nie będę nad nikim skakać z kawą i herbata będą chcieli sami sobie zrobią
![]() ![]() ![]() A ktoś ma mi przychodzić i siedzieć a ja mam się jeszcze uśmiechać i udawać ze ciesze się ze ich widzę :/ średnio mi się to widzi :/ ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Ogólnie ale fajnie w tym Twoim szpitalu hahah ![]() Znaczy się ją cały czas mowie o sytuacji ze po 2 dobach wychodzę bo wiadomo jakbym miała tam być dłużej to z samych nudów bym chciała żeby ktoś mnie odwiedził ![]()
#2917 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda IKEA w niedzielę to BARDZO zły pomysl. Połowa okolicznej populacji tam w weekendy siedzi
![]() Co do kurtki to ja kupilam płaszczyk rozszerzany - taki o kroju A i jest spoko ![]()
#2918 |
Zadomowienie
|
Ale ciepło u nas
![]() Ja żadnej kurtki nie dopne.. pomysł na chłodniejsze dni to gruby sweter i ogromny szalik .. ![]()
#2919 |
Zakorzenienie
|
Halwaya u was jednak cieplejsze zimy czy nie? :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Konto usunięte
|
Halwaya no wiem, też mu mówiłam wcześniej, że jak bedziemy jechać to na pewno w tygodniu, bo nie ma tyle ludzi. Ale tu już nie chodzi tak do końca o to, żeby koniecznie jechać dzisiaj, tylko o zasadę - po prostu tak się nie robi i już. A już na pewno nie z ciężarną
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w moim przypadku bedzie to pierwszy pobyt w szpitalu tym samym kolejny stres :P ale szpital mam wybrany fajny wiec obrzydzenia nie czuje.. chociaz jesli mialabym rodzic w tym szpitalu gdzie miałam SR ... czułabym to co Ty:P
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2922 |
Zadomowienie
|
Haha, coś na pociążowe pozostałości: https://www.facebook.com/fitpl/video...3022937406586/
![]()
#2923 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie pobyt w szpitalu to najgorsza kara, chyba ze bym miała z kim pogadać na sali bo wszystkie moje pobyty w szpitalu byłam sama na sali i może dlatego tak kiepsko to przechodziłam bo nawet tv nie było. a ostatni szpital w którym byłam w ciąży przyprawia mnie o mdłości,nie chce sobie przypominać jak wyglądało w łazience.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
U mnie w szpitalu tz moze być od 10 do 20 wiec mam nadzieje ze jakos przeżyję te dni
U nas to się też o kwestie finansowe rozchodzi bo mamy działalność i jak tz będzie ze mną to nie będzie zarabial a grudzień krotki i taki mamy dylemat bo po wyjściu chciałby pobyć z nami kilka dni i tak oto robi sie tydzień + dwa tygodnie przerwy w swieta to juz 3, a wątpię żeby w tydzień zarobil na styczeń
#2925 |
Zadomowienie
|
Widze ze temat odwiedzin na tapecie
![]() Ja to zdecydowanie w szpitalu nie zycze sobie nikogo poza TZ Natomiast jesli chodzi o wizyty w domu to mam nadzieje ze przynajmniej przez pierwszy tydzien, dwa dadza mi spokoj chociaz w przypadku i jednych i drugich dziadkow to raczej niemozliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
SYLWOHA gratulacje
![]() ADKA udanych łupów ![]() SWEET zawsze to jest plus, ze nic Ci nie dokuczalo i było przyjemnie, zawsze można powtórzyć bez skurczu ![]() A z tymi kartkami to też mam problem, jak w brzuchu ok, to w rękawie i w plecach luzno ;/ GRYZELDA a co on baba, ze tak szybko zmienia zdanie?? Powiedz, że Ty się już wyszykowalas ![]() OENEDUE mój tak samo zareagował, ja bym nie chciała żeby ktoś widział mnie w takim stanie, ale co ja mogę... więc teście i szwagierka przyjadą na pewno, a jak będę już w domu to i pewnie pierwszego dnia tez już u mnie będą ;/;/ Nawet nie chce o tym myśleć, blehh ;/👿 OGOLNIE ja o tym samym marzę, żeby chociaż tydzień dali na ogarniecie sie, żebyśmy sami mogli poznać się z dzieckiem, a nie od razu cholota do takiego Maleństwa ;/ OENEDUE u mnie kawkę, herbatkę Tz będzie robił, gorzej jak zechce nakarmić a mi będą się pakować do pokoju, zatluke ich wtedy, albo nie, Tz od razu dostanie przykaz, ze nie życzę sobie, żeby ktokolwiek patrzył jak karmię i koniec, skończę to przyjdę, albo jak Mała będzie spała, to zawołał, zeby zobaczyli ![]() Dziś mój Tz na polowaniu, a ja jadę do teściów, bo potem będę musiała go zabrać do domu. Pięknie dzisiaj i jak cieplutko!! ![]() ANI_ QA jeśli u Was też tak jest, to masz zaj.bista pogodę na sesję ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przyjaciółki pewnie nieinwazyjne. Do mnie pewnie też wpadnie parę osób, a chciałabym z 2 tygodnie nawet miec spokój. Mam tylko nadzieję, że do szpitala mi nikt nie przylezie :/ Cytat:
A jak masz refluks to badałaś czy masz za niski czy za wysoki poziom kwasu w żołądku? Jeśli na za niski, to suplementujesz, jeśli za wysoki to alkalizujesz, wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Ale pewnie mi się nie uda, bo się wszyscy wokoło poobrażają :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Fakt u nas cieplej jest.. ale dla mnie minus 5 to juz Syberia
![]()
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Co do szpitala to też mam stres, bo teraz przyjdzie mi w innym rodzic. Nie wiem jak tam jest.
Stresuje się też rozlaka z córką (starsza). Tylko raz ja zostawiłam na 24h (z dziadkami) jak miala 6 miesięcy.. tak to zawsze z nami.
#2931 |
Zadomowienie
|
Ciekawe, czy faktycznie urodzę tuż po 38...
![]() I to samo co z porodem - im więcej czytam o kp, tym mniej wiem i bardziej mnie przeraża. Wydawało mi się, że jakoś to instynktownie ogarnę, bo nie może być aż tak skomplikowane, a tymczasem aktualnie naprawdę już nie wiem, jak dziecko powinnam przystawiać. I wszystko wydaje mi się kosmiczne. Na dodatek wychodzi na to, że pierwsze 2 tygodnie to się tylko leży i karmi. Jak dobrze pójdzie to można skoczyć do wuceta i coś zjeść ![]() ![]() Zdecydowanie nie dojrzałam do tego ![]() ![]() Z tej nerwicy wypiłam kawę i pożarłam placka ze śliwkami. Syf niezdrowy, mam wyrzuty sumienia, bo fatalnie się odżywiam. I niczego nie ogarniam, a TŻ planuje szalone wyjazdy. Ech. |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
|
sama sie teraz nakręciam tym tematem odwiedzin .. agresja mi sie włączyła na samą myśl .. przeciez mamy i babcie tez rodziły więc niech sobie przypomną jaki miały nastrój ..
zbieram sie i jedziemy do mamy na obiad a potem na działkę ![]() miłego dzionka ! włączył mi sie ssacz na słodkie ;/ strasznieeeee ![]()
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Mujer.. wyluzuj troche
![]()
#2935 |
Zakorzenienie
|
Lepiej za dużo nie czytać. Ja postanawiam być konsekwentna i chce karmić jeśli się uda jak najdłużej. Też mnie NIECO przeraża to wiszenie przy cycku ale z drugiej strony nie może być tak źle, dziecko co pięć minut głodne nie jest to można zostawić na chwilę z kimś choćby się darlo i iść się za przeproszeniem wysrac.
Skoro matka natura to nam powierzyła ciążę i poród,trud karmienia itd to nie ma opcji żeby nam dalej w tym trwaniu nie pomogła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Stres i ambicja cię zjedzą. Mam wrażenie, że wysoko sobie stawiasz poprzeczkę i podchodzisz do tego na zasadzie "musze, bo się udusze"
![]() ![]()
#2938 |
Zakorzenienie
|
Mam dzis inwazje niechcianych hormonów ciążowych
![]() Nawet tv mnie wkurza. Chyba zaraz kaze tztowi go wylaczyc ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Ja tam nic nie czytam o kp bo po co? Mam nadzieje ze znajdziemy z moim ssakiem technikę. Jak nie będzie wychodzilo to wtedy będę sie martwic. Bardziej sie obawiam ze dziecię będzie chciało tak po prostu wisiec na cycu
#2939 |
Zakorzenienie
|
Legenda AF - mleko modyfikowane, BF - karmienie piersią
Wet - morka pieluszka, dirty - kupka i vomit - ulanie Druga fotka to jak nasza jadła modyfikowane.. weekend byl naprawdę wyjątkowy, bo "drobila" jak pisklaczek i co chwilę.. myślałam, że się potne
#2940 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę zdjęć. Halwaya co tam notowałaś? Godziny karmienia?
Będziecie karmić na żądanie? Ale mi wylazl siniak po wczorajszym pobraniu krwi ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Jeszcze się nie ogarnelam do wyjścia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.