![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Sylwuska jak samopoczucie? Lepiej już? Mam nadzieję ze jutro obudzisz sie pelna energii.
Ja juz się położyłam tak się zmęczyłam ogranianiem tej zamrażalki ze aż niemożliwe. Później na dzialce troche odżyłam wiec w domu znowu zaczęłam ogarniać i teraz to juz padlam na amen. Tz robi mi kolacje a ja się zastanawiam czy będzie mi sie chciało wstać żeby się wymyć ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Gryzelda mąż przeciwko tobie ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Adka gadaliście o wolnych poniedzialkach?
#2882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż dziś odpocząć trochę o 12 do domu poszedł bo padał. Przespał pół dnia ![]() A jaki miał błysk w oczach jak przyszedł po mnie i zakupy do auta ![]() ![]()
![]() |
#2883 | |||||||||
Zadomowienie
|
Aniqua super szczeniaczek
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52977864]Czeeść Karmazynova szkoda, że sukienka brzydka ![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za polecenie happymum ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do obiadów, to planuje porobić trochę mrożonek. U mnie na szczęście TŻ też gotuje, także na pewno sobie poradzimy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2884 | |||
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52988259]Pojechałam o 13 na budowę. Po pracy przyjechał mąż i stwierdził, że jemu te okna w ogóle nie przeszkadzają, że to normalne, że się otwierają do środka, bo wszędzie tak jest i że mam nie wymyślać
![]() ![]() O kurczę to trochę słabo, ze nie trzyma Twojej strony ;/ musiało być Ci przykro ;( czyli zostawicie jednak tak jak jest? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Rozeznanie
|
Pewnie ktoś mnie zlinczuje ale powiem wam ze wózek maxi cosi tonprzerost formy nad treścią. Piekielnie drogi ale nie wart swojej ceny. Fotelik ok ale wózek porażka. Żeby uprac spacerówke musiałam pół wózka rozmontowac. Według mnie powinien być łatwo wyjmowany jakiś element dajesz do pralki i zakładasz Zwłaszcza ze tego wózka nie da się wyłożyć kocykiem który ewentualnie zabezpieczy tapicerkę. Gdyby nie fakt ze dostaliśmy go za naprawdę mała kasę razem z fotelikiem śpiworem itd nie kupiłbym go.
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Ja dziś kawał roboty zrobiłam. Dwa pokoje mam posprzątać tak z sercem. Tzn nawet do szafek pozagladalam powyrzucalam szpatgaly. Małej ubranka poprasowalam. Obiadki na tydzień ugotowalam. Zupka dyniowa rewelacyjna wyszła. Mama mi okna umyla jeszcze nie wszystkie ale miło z jej strony. Nawet mąż dziś sprzątal a to nie zdarza się często. Została mi jeszcze puszcza lwa pokój Piotrka ale to chyba jak mały wróci do przedszkola bo plan mam powyrzucac trochę jego klamotow. W przyszłym tygodniu szafa pod zabudowę dopiero przyjedzie do niego i osłonki na kaloryfery to zajmę się sprzątaniem generalnym. Coś mi się zdaje że gniazdo zaczynam wić hehe bo sprzątam skrupulatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52983851]Sylwoha to znaczy, że byłam na budowie od 7 do 8.30, żeby robotnicy wiedzieli, że ktoś jest i kontroluje to, co robią. Musiałam wyłączyć alarm i kamerę, sprawdzić okna, które montowali wczoraj itp. Teoretycznie mogłabym tam spędzić całe przedpołudnie, ale porządki w domu nie zrobią się same, a już nie mogę na ten burdel patrzeć ![]() ![]() Ale jestem wku.r.wi.ona... Zamówili nie takie okno jak chciałam ![]() ![]() ![]() ![]() Co do rozstępów to niestety to, że w czasie ciąży ich nie ma to jeszcze nie jest gwarancja, że nie wyjdą. Koleżanka z kwietniówek nie miała całą ciążę. Wyszły jej zaraz po porodzie ![]() Ogolnie a nie słyszałaś, że sny się interpretuje na odwrót? Kalusia nie mam pojęcia. Ale ona akurat się właśnie często z tym spotykała jak kobieta przyjechała za wcześnie i narzekała na bolesność skurczy a np. nie było jeszcze rozwarcia, że podali kroplówkę, żeby rozluźnić skurcze, w międzyczasie zrobiło się rozwarcie i mogłaby urodzić, ale nie było akcji skurczowej, więc walili oksy... I poród zamiast 3-4 godziny to trwał 13-14 godzin... ![]() Adka moje sutki są okropne, nie mogę na nie patrzeć. Nie dość, że pół cycka zajmują to jeszcze są ciemne i jeszcze dodatkowo mają ciemniejszą obwódkę. Ale jak to położna mówiła - ta ciemna linia i ciemne sutki to jest trasa dla dziecka do cyca ![]() Ostatnio byliśmy w barze mlecznym na obiedzie z mężem i jak wychodziliśmy to akurat babka centralnie przy stole wywaliła cyca i zaczęła karmić swoje dziecko. Nie żeby mnie to obrzydzało, zniesmaczało itp., ale tak centralnie przy stole na środku knajpy to raczej niezbyt dobre miejsce... Fionka Ty masz 18 kg w 32 tc, to ja będę chyba tą, która przytyje najwięcej, bo mam 17 kg w 29 tc... ![]() ![]() kłóć się o okna, skoro takie miały być to niech nie ściemnają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam ciemniejsze włosy na brzuchu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2887 |
Konto usunięte
|
Sylwuska nie było mi przykro, on po prostu nie czai o co mi chodzi z tymi oknami, bo przecież wszystko jest ok
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Gryzelda - współczuję z tymi oknami :/ szkoda, że nie jest rak jak chcesz ![]()
![]() |
#2889 |
Konto usunięte
|
Halwaya przyzwyczaję się. Założę się też, że niedługo nie będę widziała w ogóle żadnego problemu
![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda - w sumie dobre podejście.. wiele osób to nawet tarasu nie ma
![]()
#2891 |
Konto usunięte
|
No a ja mam aż 2
![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
burżuj
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- ale tu cisza.. sobotnia noc.. rozumiem, że imprezujecie ![]() mykam spac.. co tu tak będę sama siedzieć ![]()
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję kupna sukienki! No i ceny, bo duży upust dostałaś ![]() Sylwuska cieszę się, że już się lepiej czujesz ![]() Dzień dobry ![]() Dziś znów kiepska noc. Właśnie wstałam po raz czwarty ![]() I raczej się już nie położę :/ Na 10 jednak jedziemy na sesję, więc po prostu zacznę się wcześniej ogarniać. Na dodatek boli mnie brzuch i mam nadzieję, że to minie... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też nie mogę spać. . W każdej pozycji coś mnie gniecie:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, na szczęście juz lepiej, jeszcze jak się kladlam bylo średnio, ale w nocy ból ustąpił, jednak za to, ze w dzień do 14 spałam, w nocy nie spałam prawie w ogóle, co to za meczarnia jest wtedy, kazda pozycja zła, każde chrapniecie, nawet cichutkie Tz przeszkadza, cos tam spałam, drzemalam, ale jak zadzwonił budzik Tz to z ochota wstałam i powiedziałam, że zrobię mu śniadanie, bo odlezyn dostanę zaraz ;/;/ ANI_QA powodzenia na sesji, trzymam kciuki za pogodę, ale chyba będzie super, bo wczoraj bylo pięknie, a dziś widzę, że już 7 stopni jest ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mimo, że w dzień ostatnio nie spałam to w nocy dalej nie śpię... mam nadzieję, że to tylko chwilowe i, że nie wraca bezsenność pierwszego trymestru... Cytat:
Mam nadzieję, że odrobina makijażu zatuszuje zmęczenie ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2897 |
Rozeznanie
|
Ja sesje mam jutro. Dziś musze przejrzeć szafę bo miałam plan ubrać tunike w kratkę i beżowe spodnie bo mam ochotę na sesje z dyniami. A fotograf mnie zapytał czy spodnie nie będą wyglądały jak kalesony. No i oczywiście może tak być i szukam innej opcji odzienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w gronie niespiacych
![]() Chociaz moja noc byla ok, wstawalan tylko raz. Aa no i od wczoraj jestem w 8 mcu O mamo, zaczyna sie robic powaznie :p |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Ja dziś będę mieć dzień wychowawczy zdaje się bo moja najmłodsza siostra zaczyna wqriowac chłopaka poznała i wgl się nie stosuje do godzin powrotu nic... Coś czuję że dostanie po uszach. Mama wczoraj przed 12 pisała do mnie a młoda o 10 miała być w domu. Ale ja już spalam. Jakiś sposób na gowniarzq? Aniqa udanej sesji ![]() Oby wam pogoda dopisała ![]() Sylwoha gratuluję levelu ![]() Ja tym czasem kończę kanapkę i jadę na car boot ![]()
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
Witam się w niedzielę! Ja się odrobinę lepiej czuję (nareszcie), mam nadzieję, że do jutra całkiem wyzdrowieję, bo jutro w biedronce ma być schab, a za mną chodzi od jakiegoś czasu schab ze śliwką
![]() Wczoraj pojechaliśmy do sklepu, gdzie było mnóstwo kurtek. I mierzyłam. I mierzyłam. I mierzyłam. I du.pa blada. Nic się nie dopinało. A jak znalazłam duże rozmiary, to rękawy miałam prawie do ziemi i w cyckach wszedłby jeszcze obok mnie mój Mąż. Nie będę wychodzić w zimie nigdzie. Będę siedzieć w domu. Bo po co kobieta w ciąży ma się w coś ubierać? Kobieta w ciąży ma wyhodować dziecko. Na dodatek wczoraj od daaawna mieliśmy z Mężem ![]() ![]() ![]()
#2901 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moja noc do duopy. Snilo mi sie ze Wojtus umarl po urodzeniu ![]() Dzis jedziemy do moich dziadkow i tz bo od nastepnego weekendu zjazdy wiec juz nie pojezdzimy. I piekna pogoda sie zapowiada dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Zdrowia dziewczyny życzę :-*
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
U nas grzyby rosna na podworku pod iglakami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przecież jak jesz loda to też się rozpuszcza, tylko wolniej ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Też budzicie się rano takie głodne? Bo ja mam okrutne ssanie zazwyczaj :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
Wogle też miałam złą noc. Byłam straszliwie zmęczona, nawet zasnęłam na koncercie, potem w domu na filmie też szybko padłam, a potem TŻ, żeby mi było lepiej zamienił się ze mną miejscami, bo się wierciłam i wstawałam. A to już był gwóźdź do trumny, bo mi na drugiej połowie było źle
![]() ![]() Wstawałam z pińdziesiąt razy i wierciłam się jeszcze bardziej, wszystko mnie wpędzało w nerwicę, nawet nie ta poduszka co trzeba oraz że mój kocowy wąż jest po drugiej stronie. (kocowy wąż = zwinęłam sobie miły kocyk i się z nim przytulam, bo mi tak wygodnie ![]() Do tego mam zapchany nos, bo to katarocoś mnie żre, więc wysapałam się i wysuszyłam sobie chyba całe płuca przez noc. Teraz czuję się obleśnie, a mam w planie wycieczkę. Blah. Marudzenie z rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Sweet ja też niedługo udaję się poszukiwać kurtki na zimę, tudzież płaszcza, ale obawiam się, że wrócę z wnioskiem podobnym do Twojego
![]() TŻ stwierdził, że potem przecież nie będę już tyle wyłazić i że mogę do grudnia przepękać w grubej bluzie polarowej i że poza tym ma być ciepła zima ![]() Chyba jednak zajrzę do tego bonprixu...najwyżej potem dam do zmniejszenia albo coś... |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Konto usunięte
|
Mój mąż mistrz. Jak zwykle mnie wkurzył i już niedziela do dupy. Najpierw rzucił, że może pojedziemy do ikei dzisiaj po meble dla młodego. Po czym jak jajuż się nastawiłam na wyjazd i stwierdziłam, że to super pomysł, to stwierdził, że jednak nie
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Myślałam że tylko mnie dopadł kryzys 1 trymestru ale widzę ze nie jestem sama Gryzia oddaj jeden taras !! Ja nawet balkonu nie mam ; ( Aniqa powodzenia na sesji ![]() Ja się w nocy obudziłam na prawym boku i 10 min walczyłam żeby się odwrócić na lewy .. masakra jak mnie krzyż napieprzal.. Gryzelda nie lubię na takich sytuacji ! Jak juz na coś się nastawienie i nagle ktoś mi plany zmienia .. przystaw męża do muru jedziecie i koniec ![]() Dziewczyny wiem ze juz był taki temat ale przypomnijcie proszę jak się nastawiacie do wizyt w szpitalu po urodzeniu ? Bo mi się średnio to widzi .. jak powiedzialam o tym tz to stwierdził że jego mama na pewno się obrazi :/ nosz ku.. 3 dni chyba nikogo nie zabawia co ? .. czy ja mam coś z głową ? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.