Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-15, 16:53   #2911
myszola21
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny jutro lecę do Poznania, zobaczymy co mi dr powie, mam radę dla wszystkich przyszłych cycolinek, jeżeli macie zamiar schudnąć to bierzcie się za to przed operacja, ja schudłam teraz prawie 5 kilo, z cycków uciekło mi dwa centymetry, ale do sedna, o ile jak stoję nie widzę różnicy to gdy się pochyle piersi nie są już takie okrągłe jak były przed redukcja kg, robią się takie trochę stozkowate, że tak to nazwę, nie podoba mi się to bardzo w piersiach chyba nie zostało mi nic tłuszczu bo kanaliki mogę wyczuć palcami
aż tak? no ja sie biore teraz za odchudzanie...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 16:59   #2912
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hschick Pokaż wiadomość
13,1/13,2 cm Właśnie zauważyłam Kurde cały czas się zastanawiam czy ta projekcja będzie ok, bo ten sam implant tylko że UHP ma 5,8 cm projekcji z tym że tylko 11,1 szerokości ... Więc dr chyba dobrze doradził
ta wersje UHP ma ROXI69 . Ja mam piers tylko 12 cm . ciekawe co AK zaproponuje ,ale pewnie coś podobnego,tylko ze sebbiny właśnie są wezsze i maja większą projekcje
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 17:02   #2913
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
aż tak? no ja sie biore teraz za odchudzanie...
No niby tylko 2 cm a tu wychodzi ze aż hehe
Stary 2015-12-15, 17:04   #2914
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak Już się doczekać nie mogę Co do rozmiaru chciałam między 400 cc a 450 cc, więc mam środek 425 cc mierzyłam 395, później 460 i te mniejsze za małe, a te większe ciut za duże :P

wymiary mają całkiem, całkiem :425 cc 12,5 cm 5,2 cm
No proszę, rewelacja, gratulacje - bardzo się cieszę że wbrew wielu przeczytanych historii o tym Dr, jednak daje rade
Ja nie miałam na myśli pisząc że Ci lekarze robią tak i tak, że macie brzydkie piersi, krzywe czy zezujące, no litości, chyba każdy widzi - ale czytam też beauty i widzę trochę wiecej, tym bardziej że sama po sobie jestem przewrażliwiona na punkcie dokładności .

A u mnie - no co, badania robię za tydzień, będą 13.0 proj.6.4 wg Doktora lub wg mnie 13.3 proj.5.7 co będzie się okaże za 3tyg na pewno będą to 560

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Edit: ja mam właśnie 12.2 i proj.5.8 ekstra wysokie nagory i jak to Dr powiedzial - no że to nie są duże piersi
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 17:11   #2915
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
No proszę, rewelacja, gratulacje - bardzo się cieszę że wbrew wielu przeczytanych historii o tym Dr, jednak daje rade
Ja nie miałam na myśli pisząc że Ci lekarze robią tak i tak, że macie brzydkie piersi, krzywe czy zezujące, no litości, chyba każdy widzi - ale czytam też beauty i widzę trochę wiecej, tym bardziej że sama po sobie jestem przewrażliwiona na punkcie dokładności .

A u mnie - no co, badania robię za tydzień, będą 13.0 proj.6.4 wg Doktora lub wg mnie 13.3 proj.5.7 co będzie się okaże za 3tyg na pewno będą to 560

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Edit: ja mam właśnie 12.2 i proj.5.8 ekstra wysokie nagory i jak to Dr powiedzial - no że to nie są duże piersi
Dziękuję Ja właśnie dzięki beauty do niego trafiłam 560 nonono to już nie mogę się doczekać na efekty Tylko, że ja dalej nie mogę sobie pooglądać aktualnych Twoich żelków
Stary 2015-12-15, 17:15   #2916
myszola21
Zakorzenienie

Szann powiedz coś więcej

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Stary 2015-12-15, 17:23   #2917
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny, czy mozna sie dolaczyc?
Od jakiegos czasu podczytuje Wasz watek. Nie jestem jeszcze zdecydowana na implanty - obawiam sie potencjalnych komplikacji i, ze zamiast z lepszymi piersiami skoncze z gorszymi. Przeraza mnie tez troche wizja kosztow, bo to przeciez nie tylko pierwsza operacja ale i za kilka lat kolejna itd.
Mam maly biust, 65D, ale niech nikogo literka nie zmyli. rozwazalam niewielkie powiekszenie, o rozmiar, moze poltora, zwlaszcza, ze jestem dosc niska i drobna. Myslalam o powiekszaniu implantem saline, wydaja mi sie bezpieczniejsze od silikonu, ale wiekszosc opinii jakie czytalam jest taka, ze saline jest mniej naturalne w dotyku, a zalezy mi na jak najbardziej naturalnym efekcie.
No i jestem w kropce.
Pewnie za wiele udzielac sie nie bede, bo mam jeszcze wieeeeeele watkow do przeczytania i przeszukania, a i niewykluczone, ze niepewnosc wezmie gore i na tym sie moja przygoda z implantami skonczy.
Masz taki biust czy taki nosisz stanik ? Bo ja taki nosiłam przed operacja i powiem Ci ze ja wogole cycków nie miałam No ale ja nosiłam push up, zalezy jakie ty, bo jak sama koronka to biust calkiem calkiem

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
o jeden rozmiar to chyba nie ma sensu powiekszac...

a po wizycie wczoraj to jestem zakochana w AK
jejku on jest boski, skąd w tym gościu tyle cierpliwości... przychodzą do niego laski z milionem pytań a on cierpliwie odpowiada...
ale do rzeczy - jak się rozebrałam, to widziałam po nim ze jest zadowolony ze swojego działa, powiedział, ze idealne, ze nie ma się czego przyczepić, zapytał męża o wrażenia- a mąż mu odpowiada: banan nie znika mi z twarzy
zapytał czy warto było cierpieć: odpowiadam WARTO! to rzadne cierpienie w stosunku do tego efektu
nast. konsultacja: rok po operacji
maści na blizny - mogę ale nie muszę - polecił sutricon, czy jakoś tak (ale nie w plastrach tylko w maści)
mogę je traktować jak normalne cycki i robić wszystko co przedtem, polecał kupienie fajnego stanika, mogą być fiszbiny ... no więc odwożąc Nabery, wstąpiłam do sklepów i brafiterki mi wyliczyły, że mam 65 H aaaaaa !!!!
wg nich mam 69 pod biustem, ale że przy przymierzaniu stwierdziłam, ze noszenie tak ciasnego stanika to kara boska, zdecydowanie wolę 70 ... więc idę niedługo na szoping!!!!
nic nie kupiłam, bo tatoo mnie swędział i Nabery śpieszyła się do mężusia (albo mężuś do niej )

także ten... RÓBCIE CYCKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

a te saline to po prostu implanty z soli fizjologicznej tak?
wydaje mi się, ze to przeżytek i takich się już nie robi, bo pękały... teraz to są żelowe

ja też jestem niska i drobna i jakbym miała 65 D to nie robiłabym nic, ale wstaw wyjściówkę

Super ze jestes zadowolona z doktorka, operacji, cycków

Jestem ciekawa jak taka prawdziwa braffiterka wyliczylaby dla mnie stanik. Bo ostatnio jak bylam w sklepie gdzie pracuja braffiterki to... jedyne co mi doradzila kobieta to czy sobie dobrze ramiączka ściągnełam i czy jest mi wygodnie A rozmiar to sobie musialam sama znaleźć

Cytat:
Hmm, czytalam poki co najwiecej na realself i nie znalazlam informacji, ze implanty z soli fizjologicznej to przezytek. Jedynie, ze wlasnie moga byc mniej naturalne w dotyku, ale z kolei nie wymagaja sprawdzania co kilka lat czy wszystko z nimi ok, bo jak pekna to od razu widac. Na Realself zalecenia sa takie, zeby co 2-3 lata robic rezonans magnetyczny klatki piersiowej zeby sprawdzic czy aby silikonowy implant nie pekl. Nie wiem jak do tego podchodza lekarze w Polsce? Nie podoba mi sie wizja wylewajacego sie do piersi silikonu kiedy nic o tym nie wiem ale moze warto jednak zmienic nastawienie.
W kazdym razie tam relatywnie duzo osob powieksza piersi dosc "skromnie" implantami w naturalnym ksztalcie, 250cc lub mniejszymi. Ja sie lubie z push upami, ale fajnie byloby miec biust nie tylko w staniku mocno wypelnionym gabka.
Bardzo podoba mi sie efekt powiekszania piersi np. Kate Hudson, w sensie naturalnosci.
Poki co, jak czytam ten watek widze, ze tutaj wiecej osob preferuje porzadny cyc, ale moze znajde tu jakies zrozumienie. )

Edit: dobrze, wyjsciowke wstawie wieczorem. Do prywatnej galerii w profilu, tak?
Teraz sa implanty z silikonem ktory nie ma prawa sie wylac bo jest "galaretką", moglabys go przeciac nozem a implant a raczej silikon w nim zawarty dalej trzymalby pion

Cytat:
Hej dziewczyny widzę że sporo się tu dziś podzialo Nabery zaraz pędze do galerii oglądać żelki co do powiększania piersi innymi metodami niż implant silikonowy ja osobiście bym się nie zdecydowała jakoś mało zaufania mam do innych metod i ich skuteczności. Dzisiaj miałam konsultację u D. F i powiem wam że na prawdę razem z mężem zastanawiamy się skąd informacje że nic się od niego nie można dowiedzieć, że żadnych informacji sam od siebie nie podaje itd. Ja jestem nim zachwycona! Bardzo miły, uśmiechnięty, i opanowany facet o wszystko mnie wypytał, choroby, przebyte operacje, czy rodziłam itd. Cała mnie pomierzył, powiedział co może mi zaproponować, zmierzylam chyba wszystkie sizery jakie miał od 300 cc do 460cc - więcej już nie chciałam, i każdy jaki wsadził leciałam do lustra i się oglądałam, zadając między czasie 1000 pytań, a on cierpliwie z uśmiechem na twarzy stał i na wszystko odpowiadał, i tylko inne wkładki mi podawał dzięki konsultacji osobistej, a tak na prawdę dociekliwego męża, który wypytał o wszystko co jest związane z firmą mentor i eurosilicon, i z uwagi na to ze jest bardzo ostrożny wybraliśmy mentory okrągłe 425 cc HP wysoki profil , zrezygnowałam z UHP bo mężowi jednak bardziej podobają się szersze implanty, a dokładając na projekcji troszkę tracilismy z szerokości właśnie. Ja jestem przeszczesliwa, że wybrałam właśnie D. F i już teraz wiem że na 100% właśnie u niego się zoperuje termin już ustaliliśmy 14.03.2016 więc teraz już tylko czas zacząć odliczanie ) oczywiście do A. K pójdę na konsultację z czystej ciekawości co mi powie, ale zabieg wykonam w Czechach dr w 100% wzbudził we mnie i moim tz zaufanie )
Czyli Czechy nie takie straszne jak je malują
Super ze doktor Ci podpasowal.
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 17:25   #2918
cygaro13
Raczkowanie

Szann bedziesz miec za free operke?
zostaw sobie te stare implanty, bedzie do jakiejs kolekcji sizerów

hschick
jesli mogę wtrącić... bedziesz miec dylemat po wizycie u AK bo on tez jest taki czarujący, ale jesli mogę Ci doradzic, jesli masz blisko do niego to wez pod uwage tez opieke po operacji, trochę z tymi cyckami sie najeździsz, tutaj masz pielęgniarkę i dzwonisz kiedy chcesz,
poza tym wspierasz polski biznes i Polaków... jesli to dla Ciebie ważne (dla mnie akurat bardzo, bo pracuję w polskiej firmie i wiem jak jest ciężko a chciałabym zeby moje dzieci pracowały kiedys w Polsce a niestety wszystko pada i nie bedzie gdzie...)
a mentory są najbardziej popularne, bo amerykańskie, wcale nie znaczy ze jakies lepsze... mają kasę na pr i juz
ale decyzja należy do Was
Stary 2015-12-15, 17:28   #2919
nabery
Raczkowanie

Cytat:
13,1/13,2 cm Właśnie zauważyłam Kurde cały czas się zastanawiam czy ta projekcja będzie ok, bo ten sam implant tylko że UHP ma 5,8 cm projekcji z tym że tylko 11,1 szerokości ... Więc dr chyba dobrze doradził
hschick, super, że jesteś zadowolona z konsultacji! Jestem w szoku!
Może mu wpadłaś w oko a może mnie nie polubił

Kurcze, ta projekcja 5,2 to taka jak u mnie, a ja kurdupel jestem.
Szkoda, że nie zdecydowałaś się na Eurosilicony - bo mają właśnie pośrednie te wymiary np. 400 cc ma 11,8 i 5,5 a 450cc ma 12,1 i 5,7 proj.
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 17:32   #2920
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość

Szkoda, że nie zdecydowałaś się na Eurosilicony - bo mają właśnie pośrednie te wymiary np. 400 cc ma 11,8 i 5,5 a 450cc ma 12,1 i 5,7 proj.
Ja mam wlasnie dokladnie te
Stary 2015-12-15, 17:33   #2921
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
Szann bedziesz miec za free operke?
zostaw sobie te stare implanty, bedzie do jakiejs kolekcji sizerów

hschick
jesli mogę wtrącić... bedziesz miec dylemat po wizycie u AK bo on tez jest taki czarujący, ale jesli mogę Ci doradzic, jesli masz blisko do niego to wez pod uwage tez opieke po operacji, trochę z tymi cyckami sie najeździsz, tutaj masz pielęgniarkę i dzwonisz kiedy chcesz,
poza tym wspierasz polski biznes i Polaków... jesli to dla Ciebie ważne (dla mnie akurat bardzo, bo pracuję w polskiej firmie i wiem jak jest ciężko a chciałabym zeby moje dzieci pracowały kiedys w Polsce a niestety wszystko pada i nie bedzie gdzie...)
a mentory są najbardziej popularne, bo amerykańskie, wcale nie znaczy ze jakies lepsze... mają kasę na pr i juz
ale decyzja należy do Was
Wszystko rozumiem, tylko że u A.K wychodzę do domu zaraz następnego dnia a D.F leżę sobie co najmniej 3 doby a jak chcę to i więcej i nie muszę nigdzie dzwonić tylko mam opiekę od razu w klinice. Co do firmy, nawet jakbym miała mieć zabieg u A.K to zamawiałabym u niego albo Eurosilicone, albo Mentor, inne mi nie podchodzą rozmiarowo. Więc wybierając między tymi dwoma firmami wybrałam Mentor Więc ja swoją decyzję już podjęłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 17:34   #2922
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Masz taki biust czy taki nosisz stanik ? Bo ja taki nosiłam przed operacja i powiem Ci ze ja wogole cycków nie miałam No ale ja nosiłam push up, zalezy jakie ty, bo jak sama koronka to biust calkiem calkiem
Nie rozumiem? ;> nosze taki rozmiar czy to push up czy zwykly lekko usztywniany. Ale D przy takim obwodzie to nie jest duzy rozmiar. Koronkowych nie nosze, bo wygladaja paskudnie na moich mini cyckach.
Nie wiem jednak, czy mozna powiedziec, ze w ogole ich nie ma, bo jednak pamietam jak bylam nastolatka i byly duzo mniejsze, mam tez kilka kolezanek ktore maja biust jeszcze mniejszy od mojego.

Wrzuce foty za pare godzin, bo w pracy jeszcze siedze.

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2015-12-15 o 17:36
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 17:43   #2923
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Nie rozumiem? ;> nosze taki rozmiar czy to push up czy zwykly lekko usztywniany. Ale D przy takim obwodzie to nie jest duzy rozmiar. Koronkowych nie nosze, bo wygladaja paskudnie na moich mini cyckach.
Nie wiem jednak, czy mozna powiedziec, ze w ogole ich nie ma, bo jednak pamietam jak bylam nastolatka i byly duzo mniejsze, mam tez kilka kolezanek ktore maja biust jeszcze mniejszy od mojego.

Wrzuce foty za pare godzin, bo w pracy jeszcze siedze.
Rozmiar np 65D to rozmiar wizualny na krawedzi zewnetrznej stanika - czyli tak jak wygladaja "piersi" w ubraniu.
Jesli ten stanik jest tylko z koronki - masz spory biust, jesli masz wypchany gąbką (a nadal 65D) to masz malutki. Widzisz roznice ? Dla osoby ktora na ciebie patrzy - widzi przez ubranie spory biust, ale nie wie czy twoj stanik jest wpchany cyckiem czy gąbką
Dlatego my tu okreslamy biust w kategorii miseczki rozmiarowej (wizualnej) a nie stanikowej.
Stary 2015-12-15, 17:43   #2924
nabery
Raczkowanie

Hschic, a sizery przymierzałaś okrągłe? czy anatomy??
Co do najeżdżenia się, to jedziesz tylko raz do DF, żeby opatrunki ściągnąć, ale może Ci to zrobić AK.
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 17:47   #2925
hschick
Zadomowienie

Cytat:

Hmm mam jeszcze 3 miesiące jak mój tz znajdzie chwilkę to jeszcze z nim pogadam, co i jak, ale jak bym już miała zmienić to na te 450 ale wiem że jemu bardziej się podobają szersze niż odstające a jakby nie było to w 20% to żelki też dla niego

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Hschic, a sizery przymierzałaś okrągłe? czy anatomy??
Co do najeżdżenia się, to jedziesz tylko raz do DF, żeby opatrunki ściągnąć, ale może Ci to zrobić AK.
Standardowo odwrócony anatom co do kontroli, to po zabiegu zapytam, czy mogę iść u siebie do lekarza, czy chce żebym przyjechała do niego, myślę że będzie mu to obojętne bo za kontrolę i tak nie płacę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 17:49   #2926
szann
Zakorzenienie

Teraz implanty są takie jak żelki haribo - przecinasz w pół i nic się nie wylewa.

Bianeczka, jesteś doskonałym przykładem, że Czarodziej to jednak Czarodziej, że robi cyce marzenie, ale umówmy się, z płaskiej klaty jak najbardziej i to teoria od 5cz. Wątku, ale jak już ma doczynienia że zwiskami czy większymi piersiami, nie zawsze to dobrze wygląda, dzieją się potem cuda niewidy a On się nie przyzna do błędu, bo jak to napisałaś uważa się za genialnego chirurga. O to mi chodziło, że niestety ale to trochę loteria..

A że w Czechach taniej, jasne rozumiem, nie każdego stać, Dziewczyny biorą kredyt, żeby spełnić swoje marzenie, a czasem się okazuje że wychodzi ich to dwa razy drożej. . Mnóstwo tu było na forum już przypadków właśnie od L.P, że nie dość że wsadził pod gruczol, to jeszcze robiło się DB, albo dziura pod pachą albo na mostku i Doktor już wtedy mówił "ma pani lepiej niż było".

U mnie - Doktor od razu mi powiedział że schudlam, pytal ile, ponapinal mięśnie, poogladalismy zdjęcia na Vectrze, pokazałam o jaki efekt mi chodzi, co chce, no ale wyjdzie reszta 4.01
Stary 2015-12-15, 17:51   #2927
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Hmm mam jeszcze 3 miesiące jak mój tz znajdzie chwilkę to jeszcze z nim pogadam, co i jak, ale jak bym już miała zmienić to na te 450 ale wiem że jemu bardziej się podobają szersze niż odstające a jakby nie było to w 20% to żelki też dla niego

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Standardowo odwrócony anatom co do kontroli, to po zabiegu zapytam, czy mogę iść u siebie do lekarza, czy chce żebym przyjechała do niego, myślę że będzie mu to obojętne bo za kontrolę i tak nie płacę
Powiem Ci ze te 450 sa dość szerokie Ja jestem z nich bardzo zadowolona Choc mam czasami tak, ze zastanawiam sie jakby wygladaly jeszcze wezsze a z wieksza projekcją. Ale to takie gdybanie ... co by bylo gdyby...
Stary 2015-12-15, 17:53   #2928
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmiar np 65D to rozmiar wizualny na krawedzi zewnetrznej stanika - czyli tak jak wygladaja "piersi" w ubraniu.
Jesli ten stanik jest tylko z koronki - masz spory biust, jesli masz wypchany gąbką (a nadal 65D) to masz malutki. Widzisz roznice ? Dla osoby ktora na ciebie patrzy - widzi przez ubranie spory biust, ale nie wie czy twoj stanik jest wpchany cyckiem czy gąbką
Dlatego my tu okreslamy biust w kategorii miseczki rozmiarowej (wizualnej) a nie stanikowej.
Bianeczka, mialam po prostu kilkakrotnie dobierany biustonosz u brafitterki i zawsze dowiadywalam sie, ze taki mam rozmiar. Bylo to mierzone obwod pod biustem + w biuscie bez biustonosza i pozniej weryfikowane przymierzanymi stanikami.
Wiec przez rozmiar rozumiem to, ze ide do sklepu z bielizna i czy chce kupic push up czy miekki, czy koronkowy to szukam 65D i na ogol bedzie dobry.

i zapewniam, ja sporego biustu nie mam. Obiecuje wrzucic fotki, zeby ulatwic rozmowe.
Stary 2015-12-15, 18:01   #2929
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci ze te 450 sa dość szerokie Ja jestem z nich bardzo zadowolona Choc mam czasami tak, ze zastanawiam sie jakby wygladaly jeszcze wezsze a z wieksza projekcją. Ale to takie gdybanie ... co by bylo gdyby...
U Ciebie są mega szerokie a u mnie wyszły takie zwykłe :p z resztą Ty wyglądasz na mega drobną, jak 60cm pod biustem a ja raczej przy kości jestem ;-) no dobra, bardziej zbita

Ja np powiedziałam Doktorowi że wolę szersze zeby klate wypelnic a ta projekcja taka jak mam (no w sensie 1mm mniejsza)

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-12-15 o 18:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 18:05   #2930
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Teraz implanty są takie jak żelki haribo - przecinasz w pół i nic się nie wylewa.

Bianeczka, jesteś doskonałym przykładem, że Czarodziej to jednak Czarodziej, że robi cyce marzenie, ale umówmy się, z płaskiej klaty jak najbardziej i to teoria od 5cz. Wątku, ale jak już ma doczynienia że zwiskami czy większymi piersiami, nie zawsze to dobrze wygląda, dzieją się potem cuda niewidy a On się nie przyzna do błędu, bo jak to napisałaś uważa się za genialnego chirurga. O to mi chodziło, że niestety ale to trochę loteria..

A że w Czechach taniej, jasne rozumiem, nie każdego stać, Dziewczyny biorą kredyt, żeby spełnić swoje marzenie, a czasem się okazuje że wychodzi ich to dwa razy drożej. . Mnóstwo tu było na forum już przypadków właśnie od L.P, że nie dość że wsadził pod gruczol, to jeszcze robiło się DB, albo dziura pod pachą albo na mostku i Doktor już wtedy mówił "ma pani lepiej niż było".

U mnie - Doktor od razu mi powiedział że schudlam, pytal ile, ponapinal mięśnie, poogladalismy zdjęcia na Vectrze, pokazałam o jaki efekt mi chodzi, co chce, no ale wyjdzie reszta 4.01
Ja juz nieraz pisalam ze ze zwisem do niego bym nie poszla, tylko z zerówką. Bo jego cycki z zerowki bardzo mi sie podobaly, ale nie ze zwisow.... bo wychodza zwisy bimbały. Zwisy nadaja sie idealnie pod plastyke a nie wielgasny wypelniajacy implant skore, ktora i tak jest juz tak rozciagnieta ze w przyszlosci balabym sie o kolana...ze mi cycki zaczna w nie stukać.
Ale to powinna wiedziec kazda kobieta ktora idzie na operacje. A moze mi tak tylko sie wydaje. Przeciez wiele kobiet idzie na zywiol, ale ja taka nie jestem. Ja musze wiedziec co, gdzie i jak.
Pomijam juz fakt ze doktor lubie duze, moze nawet lubi duze zwisy, kto go tam wie. Moze on tego nie widzi, jak TO TO pozniej wyglada. Ale moze jego to rajcuje. Fuj.

WTF ?????

xxxx

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Bianeczka, mialam po prostu kilkakrotnie dobierany biustonosz u brafitterki i zawsze dowiadywalam sie, ze taki mam rozmiar. Bylo to mierzone obwod pod biustem + w biuscie bez biustonosza i pozniej weryfikowane przymierzanymi stanikami.
Wiec przez rozmiar rozumiem to, ze ide do sklepu z bielizna i czy chce kupic push up czy miekki, czy koronkowy to szukam 65D i na ogol bedzie dobry.

i zapewniam, ja sporego biustu nie mam. Obiecuje wrzucic fotki, zeby ulatwic rozmowe.
Gites

Ja wlasnie teraz tak mam, ide, mowie rozmiar, mierze. Pasuje a wczesniej.... jest gąbka, duzo gąbki.... to biore !

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2015-12-22 o 15:46 Powód: zdjecia
Stary 2015-12-15, 18:11   #2931
szann
Zakorzenienie

O Chrystusie panie boże
Stary 2015-12-15, 18:17   #2932
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
O Chrystusie panie boże
Widzisz....a nie grzmisz
Stary 2015-12-15, 18:47   #2933
hschick
Zadomowienie

No i mój TŻ powiedział: Jest dobrze, będzie gites, będą ładne szerokie i odstające! I koniec kropka No więc co ja mogę :P a tak w ogóle to mam pod biustem 68 cm, doktorek powiedział, że po zrobieniu będzie 65 cm Jestem dość wysoka 169 cm ale też szczupła (przynajmniej tak sądzę ) więc efekt powinien być ładny Powiedziałam doktorkowi że chcę duże D, E najmniejsze i tak ma dobrać, żeby tak było! Powiedział: Oczywiście zrobię wszystko żeby sprostać Pani oczekiwaniom

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Szann twoja skrzynka PW jest full

Edytowane przez hschick
Czas edycji: 2015-12-15 o 18:48
hschick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:48   #2934
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
No i mój TŻ powiedział: Jest dobrze, będzie gites, będą ładne szerokie i odstające! I koniec kropka No więc co ja mogę :P a tak w ogóle to mam pod biustem 68 cm, doktorek powiedział, że po zrobieniu będzie 65 cm Jestem dość wysoka 169 cm ale też szczupła (przynajmniej tak sądzę ) więc efekt powinien być ładny Powiedziałam doktorkowi że chcę duże D, E najmniejsze i tak ma dobrać, żeby tak było! Powiedział: Oczywiście zrobię wszystko żeby sprostać Pani oczekiwaniom
to ja przy Tobie będę drobinki miała hehe. Co ciekawe ja mam piers szeroka na 12 cm a pod biustem na ścisku mam 75. mam szeroko roztawione zebra czy jak?

szann ciekawa jestem bardzo jak wyjdzie u Ciebie
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:51   #2935
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
to ja przy Tobie będę drobinki miała hehe. Co ciekawe ja mam piers szeroka na 12 cm a pod biustem na ścisku mam 75. mam szeroko roztawione zebra czy jak?

szann ciekawa jestem bardzo jak wyjdzie u Ciebie
Nie mam pojęcia od czego to zależy mam nadzieję że Dr dotrzyma słowa i będzie taki rozmiar jaki chcę
Stary 2015-12-15, 19:16   #2936
szann
Zakorzenienie

Hschick już zrobiłam porządek z ok.500 wiadomości więc pisz do bólu

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Nie mam pojęcia od czego to zależy mam nadzieję że Dr dotrzyma słowa i będzie taki rozmiar jaki chcę
To zależy też od tego czy ktoś jest szeroki a bokiem szczupły, czy odwrotnie waski a bokiem szeroki :p no w sensie idzie to obliczyć odległością od pachy do pachy

Ja to jestem lekko przerażona co może mi wyjść - wiem jedno, za duże nie będą liczą się wymiary, no nie ma bata musi być jak u Bianeczki
Stary 2015-12-15, 19:30   #2937
Jakamila
Raczkowanie

http://art-med.com.pl/pl/zabiegi/pie...bor-implantow/

Jeśli mogę wstawić, to tutaj idealnie jest wytłumaczone co i jak

Dziewczyny a nie boicie się rozstępów przy tak dużych implantach?

Ja mam rozstępy na pośladkach, udach, co prawda są stare i płytkie wiec zostały mi białe ślady.
Nie miałam momentu, żebym mocno przytyła czy urosła, wiec podejrzewam, że po prostu moja skóra ma do tego tendencje.
Dlatego też nie chce przeginać z implantem, bo wole mieć mniejsze niż mieć w rozstępach..
Ostatecznie uproszone Mentor 400 UHP

162 cm, 53 kg
72cm pod biustem/ 84cm w biuście
Jakamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 19:33   #2938
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Hschick już zrobiłam porządek z ok.500 wiadomości więc pisz do bólu

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

To zależy też od tego czy ktoś jest szeroki a bokiem szczupły, czy odwrotnie waski a bokiem szeroki :p no w sensie idzie to obliczyć odległością od pachy do pachy

Ja to jestem lekko przerażona co może mi wyjść - wiem jedno, za duże nie będą liczą się wymiary, no nie ma bata musi być jak u Bianeczki
a ile płacisz za poprawkę?
za 1 operację A.B. bierze 17,5k?
Stary 2015-12-15, 19:46   #2939
szann
Zakorzenienie

Jakamila ja nie mam ani grama rozstępów na piersiach - mam tylko na bokach ud, a tak wgl to mając moje małe 460 w ręce. Te 560 to różnica hm, no w szerokości co dla mnie najistotniejsze, jakoś uwierz mi ze te co mam to u mnie duże nie są, zwłaszcza po weekendzie z Zabojadka ona do mnie hasło. . A co ty masz takie małe te cycki - ekstra Dr też powiedział że to nie będą duże piersi, szkoda że tak za pierwszym razem nie gadał

Dominika, nie płacę za poprawkę. Za okragle płaciłam 15.5, teraz koszt 16, a anatomy 18.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-12-15 o 19:49
Stary 2015-12-15, 20:12   #2940
myszola21
Zakorzenienie

Szann super No piersi Żaby miód, ja sie obawiam troche rozstępów dlatego pogadam z dr co sądzi, czy mi implant ładnie je wypełni, mam lekkie widać na moich flakach ale dotychczas mi dr mówił, że to nie przeszkadza

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości