Mamusie grudniowe 2015 cz. 9 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-19, 08:12   #2911
limonka_86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Mujer ja też już o porodach czytać przestalam teraz nie zostaje mi nic innego tylko pójść na żywioł ze tak powiem;-)
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:18   #2912
Koritsi_a
Zadomowienie

38t0d a na KTG jeden skurcz na 40% za to Młody non stop kopał w ten czujnik od tętna. Jak sobie pomyślę ze z córka juz w 34tc miałam skurcze na 80% to aż mi sie wierzyć nie chce.

Dostałam skierowanie na badania przed cc i fajnie nie będę musiała za to płacić prywatnie. W poniedziałek drugie KTG i w środę ciecie bo przy takich skurczach to się raczej nic nie rozkręci haha

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Nieeee jeszcze nie jestem gotowa psychicznie. Chociaż pewnie teściu byłby wniebowzięty bo to patronka kolejarzy
Ale bożenę już zaczęłam ogarniać w razie W a propos, polecacie jakiś dobry żel aloesowy? U mnie tylko to się sprawdza na podrażnienia po depilacji, miałam Gorvitę ale może jest jakiś lepszy?

Moja mama na kolei pracuje i ciecie mam na dzień kolejarza właśnie hihi

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Sylwoha nie dziwie sie ze się złościsz ale jednak skoro faktycznie Twój lekarz Cie miesiąc nie badał to nie dziwię sie ze nie chce Ci powiedzieć wprost wychodzić czy nie wychodzić bo jakby (odpukać) cos się stało to byłoby na niego.
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:22   #2913
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Hej czesc i czolem

A ja spie dobrze w szpitalu :p

Dwnerwuje mnie mij lekarz, przychodzi dzis usmieh tego tamtego i kurde pytan co ja mam robic, wszystko ciagle tak samo- ze poszlabym do domu chociaz na 3 dni.
A on do mnienwierze ze podejmie Pani dobra secyzje. A ja na to ale ze to on jest moim lekarzem i ja nie mam pijecia.
Pytam co on robi z pacjetkami w takiej sytuacji. A on ze nie ma sensu porownywac bo kazdy jest inny. Ze on mnie nie badal juz miesiac i ze sie wypowiadal nie bedzie
A ☠☠☠☠a zajrxec w dokumenty to nie laska?
Cos czuje ze nasza przygoda skonczy sie na tej ciazy ..
Nie wierzę

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
38t0d a na KTG jeden skurcz na 40% za to Młody non stop kopał w ten czujnik od tętna. Jak sobie pomyślę ze z córka juz w 34tc miałam skurcze na 80% to aż mi sie wierzyć nie chce.

Dostałam skierowanie na badania przed cc i fajnie nie będę musiała za to płacić prywatnie. W poniedziałek drugie KTG i w środę ciecie bo przy takich skurczach to się raczej nic nie rozkręci haha
Ciekawe ile byś jeszcze musiała czekać gdyby nie cc

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Właśnie dostałam wiadomość, że biżu dla mamy dziś będzie wysłana Lubię takie szybkie zakupy, bo wczoraj wieczorem ją zamawiałam

No i Kura Babci Dany ma dziś być
Stary 2015-11-19, 08:24   #2914
arisah
Raczkowanie

dzień dobry

dołączam do grona przeziębionych, od rana mnie gardło okropnie boli i głowa ćmić zaczyna... ze spaniem niby nie tak źle, wstaję 2,3 razy do kibelka i śpię niby mocno ale budzę się bardziej zmęczona niż kładę

Wiecie co tak piszecie że już za kilka dni niektóre będziecie tulić maleństwa, to wam zazdraszczam, ja się jeszcze miesiąc będę bujać i zaczyna mi brakować cierpliwośći, i to już nie jest kwestia tego że mi ciężko i mam dość ciąży tylko już bym chciała mieć przy sobie tą kruszynkę
a jeszcze do tego stracham się że poród się zacznie w jakimś kiepskim momencie i takie tam... ehhh
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:26   #2915
sylwoha
Zakorzenienie

A mi sie dzis pierwszy raz snil tomek, ale mial juz z pol roku

Halwaya no masakra, niby ok nie badal mnie od miesiaca ale jednak mogl spojrzec w karte.

Wrr pochodze docniego i bede szukala dalej :p

Benita no niby sie interesuje, ale aby odpowiedzialnosc odcsiebie
"Wierze ze podejmie Pani sluszna decyzje" no ☠☠☠☠a niech sie utopi

Kortisia jasne ale mogl zerknac w karty.
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:28   #2916
rudaska
Zakorzenienie

Dzien dobry. U mnie dziś bez rewelacji (oprócz mdłości). Zaliczyłam labo. Do lekarza jednak nie idę. Nie mam już tych plamień i stwierdziłam że poczekam już do poniedziałkowej wizyty, bo będę miała już na poniedziałek wyniki, kończy mi się L4, a dziś by mi pewnie nie wystawił tyle w dni przód. Jedyne co to chyba odpuszczę sobie sr. Dzisiaj kp.
I witam się w 9 miesiącu i 36 tc
Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ja dziś też miałam kiepskie spanie, aż się zdziwiłam. Śniło mi się że byłam na wizycie u gina i mnie badał palcami i nagle krzyknął "auć" i powiedział że mam rozluznic mięśnie bo nie może palców wyciągnąć
Potem mi się śniło że pod nieobecność TŻ przyjechał do mnie jakiś facet bardzo podobny do TŻ i chciał się kochać a ja miałam taka ochotę że się zdecydowałam a potem miałam wyrzuty sumienia z powodu zdrady. Najgorsze jest to że do tego faceta powiedziałam jak we mnie wchodził "nooo wreszcie inny ku.asik"
Kobiety nie wytrzymam z tymi moimi snami
Potem że byłam w jakimq gangu który szukał złota i weszliśmy do jakiejś podziemnej jaskini a tam mieszkał jakiś facet. I chciał nas zastrzelić. Jak uciekałam to się przewróciłam i wtedy on strzelił. I koniec spania

Co do tych snów o tym że zdradzam TŻ to śniło mi się wiele razy ostatnio ale zawsze w tym śnie ostatecznie tego nie robiłam, a dziś pierwszy raz śniło mi się że zdradziłam TŻ
ogólnie co za sen Ty zdrajco
Co do głupich snów mi się dziś śniło że miałam cc - pojechałam dziś rano. I zamiast dzwonić do tż czy do mamy, to wzięlam telefon i jeszcze na stole operacyjnym pisałam wam na forum, że własnie rodzę i że sie Halwai w kolejkę wpycham I jednak magnez to jest dla mnie jakieś placebo chyba. Wczoraj wzięłam mniejszą dawkę i dziś mega źle spałam, łydki mnie od skurczów bolą
Stary 2015-11-19, 08:32   #2917
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Dzien dobry. U mnie dziś bez rewelacji (oprócz mdłości). Zaliczyłam labo. Do lekarza jednak nie idę. Nie mam już tych plamień i stwierdziłam że poczekam już do poniedziałkowej wizyty, bo będę miała już na poniedziałek wyniki, kończy mi się L4, a dziś by mi pewnie nie wystawił tyle w dni przód. Jedyne co to chyba odpuszczę sobie sr. Dzisiaj kp.
Do poniedziałku niedużo czasu, więc odpoczywaj. Dobrze, że nie idziesz na sr, bo lepiej na siebie uważać, tym bardziej, że nie wiadomo skąd to plamienie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 08:33   #2918
halwaya
Zakorzenienie

Rudaska normalne priorytety w przekazywaniu newsow zachowane

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:39   #2919
_karmazynova_
Zadomowienie

sylwoha co za gość skoro nie badał Cię miesiąc, to tak trudno, żeby poświęcił chwilę na zbadanie Ciebie? jeszcze mniej czasu poświęciłby na zajrzenie w dokumenty. Pomarudź mu na ten temat, w końcu jesteś jego pacjentką.
Mój lekarz prowadzący jak leżałam na oddziale to był 2 razy zapytać co i jak. Ze mną w pokoju leżała też inna jego pacjentka, którą przyszedł nie dość że dopytać jak się czuje, to jeszcze powiedział, że on zrobi jej usg, które rzeczywiście zrobił.

arisah współczuje przeziębienia. Dziś czuje się paskudnie... Przez bolące gardło nie śpię od 5 rano zrobiłam sobie płukankę z wody i soli, dodatkowo używam tamtum verde, na które pozwolił mi gin.

halwaya jak zadzwonią do Ciebie to odezwij się od razu na forum wciąż myślę o tym telefonie do Ciebie

Koritsia to już coraz bliżej ale ten czas leci

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

ogolnie co za sen

rudaska Tż się ze mnie śmieje, że najpierw o porodzie poinformuje Was, a dopiero później całą resztę

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:44   #2920
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
rudaska Tż się ze mnie śmieje, że najpierw o porodzie poinformuje Was, a dopiero później całą resztę

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-19, 08:56   #2921
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki widzę że wczoraj listy już się pojawiły hehehe A ze mną kto rodzi w parze? możemy i trójkąt zrobić ja bym obstawiala SYYLWUSKĘ OGÓLNIE dołączysz do nas?

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Hej czesc i czolem

Dwnerwuje mnie mij lekarz, przychodzi dzis usmieh tego tamtego i kurde pytan co ja mam robic, wszystko ciagle tak samo- ze poszlabym do domu chociaz na 3 dni.
A on do mnienwierze ze podejmie Pani dobra secyzje. A ja na to ale ze to on jest moim lekarzem i ja nie mam pijecia.
Pytam co on robi z pacjetkami w takiej sytuacji. A on ze nie ma sensu porownywac bo kazdy jest inny. Ze on mnie nie badal juz miesiac i ze sie wypowiadal nie bedzie
Ale numerant z tego twojego lekarza...Ale jednego mu nie można odmówić -umie nawijac makaron za uszy...

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:00   #2922
sylwoha
Zakorzenienie

Karmazynowa ten jest czesto na oddziale ale nie pracuje tu tylko w przychodni przyszpitalnej

Cien jak tutaj slucham to kazdy umie:p

Ale fakt jego motywem orzewodnim jest spokojnie spokojnie :p
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:03   #2923
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arisah Pokaż wiadomość
dzień dobry

dołączam do grona przeziębionych, od rana mnie gardło okropnie boli i głowa ćmić zaczyna... ze spaniem niby nie tak źle, wstaję 2,3 razy do kibelka i śpię niby mocno ale budzę się bardziej zmęczona niż kładę

Wiecie co tak piszecie że już za kilka dni niektóre będziecie tulić maleństwa, to wam zazdraszczam, ja się jeszcze miesiąc będę bujać i zaczyna mi brakować cierpliwośći, i to już nie jest kwestia tego że mi ciężko i mam dość ciąży tylko już bym chciała mieć przy sobie tą kruszynkę
a jeszcze do tego stracham się że poród się zacznie w jakimś kiepskim momencie i takie tam... ehhh
Biedulo to trzymaj się i zdrowiej szybko ja też od syna się zarazilam ale tragedii nie ma i liczę że będzie coraz lepiej A co do tego że jeszcze miesiąc do porodu to mam tak samo też bym chciała JUŻ (to znaczy jeszcze nie w listopadzie ale w grudniu żeby nie czekać na końcówkę miesiąca ).

Moje serca dwa:
Stary 2015-11-19, 09:13   #2924
adka_19
Wtajemniczenie

Dozen dobry
Z wiadomsoci ode mnie - całą noc przespana praktycznie ale nie żyje dalej. a spalam tak mocno że żadnego z 6 budziło nie słyszałam

Andriuszka

Ogolnie bieda

Halwaya no yak to już jutro! Jejku jak to zlecialo !
A przypadkiem dopiero nie pisałaś że najpierw impreza Evci? )

Sylwoha współczuję lekarza. To po jaką cholere on w rym szpitalu jest? :/

0qrisah kuruj się biedaku

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:22   #2925
ogolnie
Zakorzenienie

Rudaska na mnie też ten magnez tylko 3 razy zadziałał Wczoraj i dziś noc dość kiepska, ale ja przy zbliżającej się pełni mam problemy ze snem, więc zwalam na to.

Jadę do Pozka na zakupy, a potem do okulisty, TŻ mnie odbierze jak będzie z pracy wracać, więc zamelduję się dopiero wieczorem o ile będę w stanie Troche mnie juz stresują takie wyjazdy bo potem jestem mega zmeczona i docyrac sie nie moge.

miłego dnia
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:31   #2926
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Ja.pier.... Smetby czop u mnie...... Jakaś biała maz na wkladce. Jasna Cholera wpadam w.panikę ze jednak listopad mogę zaliczyć hehehhe
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:36   #2927
halwaya
Zakorzenienie

Mi krew z nosa poszła..
Wczoraj z ciekawości poszlam poogladac te smetne czopy.. Nie to nie dla mnie obrazki

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:37   #2928
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Mi krew z nosa poszła..
Wczoraj z ciekawości poszlam poogladac te smetne czopy.. Nie to nie dla mnie obrazki
nam położna na sr ostatnio mówił: i proszę mi żadnych zdjęć czopów mmsem nie wysyłać i nie pytać czy to to, bo mi się już tego nie chce oglądać
Stary 2015-11-19, 09:41   #2929
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej czesc i czolem

A ja spie dobrze w szpitalu

Jeju no to niezłe sobie z nim pogadalas, myślałam że do swoich pacjentek ma trochę inne podejście ;/ i co zamierzasz? Będziesz go męczyć jeszcze, zostajesz czy wychodzisz? ;/

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Nie wierzę

Ciekawe ile byś jeszcze musiała czekać gdyby nie cc

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Właśnie dostałam wiadomość, że biżu dla mamy dziś będzie wysłana Lubię takie szybkie zakupy, bo wczoraj wieczorem ją zamawiałam

No i Kura Babci Dany ma dziś być
Super, też lubię takie zakupy, pochwal się kura jak dostaniesz

Cytat:

ogólnie co za sen Ty zdrajco
Co do głupich snów mi się dziś śniło że miałam cc - pojechałam dziś rano. I zamiast dzwonić do tż czy do mamy, to wzięlam telefon i jeszcze na stole operacyjnym pisałam wam na forum, że własnie rodzę i że sie Halwai w kolejkę wpycham I jednak magnez to jest dla mnie jakieś placebo chyba. Wczoraj wzięłam mniejszą dawkę i dziś mega źle spałam, łydki mnie od skurczów bolą
Dobrze, ze się uspokoilo

A sen fajny

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 09:45   #2930
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Ja.pier.... Smetby czop u mnie...... Jakaś biała maz na wkladce. Jasna Cholera wpadam w.panikę ze jednak listopad mogę zaliczyć hehehhe
Wojniann spokojnie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Mi krew z nosa poszła..
Ja też dziś oglądałam Przynajmniej wiem czego się spodziewać

Cytat:
nam położna na sr ostatnio mówił: i proszę mi żadnych zdjęć czopów mmsem nie wysyłać i nie pytać czy to to, bo mi się już tego nie chce oglądać
serio, nie wpadłabym na to, żeby komuś coś takiego wysyłać

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Super, też lubię takie zakupy, pochwal się kura jak dostaniesz
Pochwalę się
Stary 2015-11-19, 09:47   #2931
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki widzę że wczoraj listy już się pojawiły hehehe A ze mną kto rodzi w parze? możemy i trójkąt zrobić ja bym obstawiala SYYLWUSKĘ OGÓLNIE dołączysz do nas?

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Ale numerant z tego twojego lekarza...Ale jednego mu nie można odmówić -umie nawijac makaron za uszy...
Hehe no zobaczymy jakie będzie towarzystwo

Tak piszecie o tych czopach, ja też mam taką bialozolta wydzieline, ale mi się oba zwyczajna wydaje, nie jest gęsta ani nic, tylko więcej jej jest, a martwilyscie że też tak macie, więc myślę że tak samo u mnie, ale straszycie tym czopem, ze już sama nie wiem...

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

A napiszcie mi w końcu co wpisujcie, żeby to obejrzec? Czop sluzowy w grafice wystarczy? Czy jakoś inaczej? ;p

Stary 2015-11-19, 09:47   #2932
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe no zobaczymy jakie będzie towarzystwo

Tak piszecie o tych czopach, ja też mam taką bialozolta wydzieline, ale mi się oba zwyczajna wydaje, nie jest gęsta ani nic, tylko więcej jej jest, a martwilyscie że też tak macie, więc myślę że tak samo u mnie, ale straszycie tym czopem, ze już sama nie wiem...

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

A napiszcie mi w końcu co wpisujcie, żeby to obejrzec? Czop sluzowy w grafice wystarczy? Czy jakoś inaczej? ;p

Czop sluzowy albo czop porodowy

Moje serca dwa:
Stary 2015-11-19, 09:52   #2933
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Zwiększona ilość wydzieliny jest normalna na tym etapie- pytałam we wtorek dla pewności gin.
U mnie też mogła być od krążka. Gin mówiła, że gdyby się pojawiło swędzenie/pieczenie to wtedy trzeba globulki bo to infekcja.
Od razu poprosiłam o receptę na coś, bo mówiłam, że wolę mieć pod ręką.
Właśnie! Pytałam też o Gynalgin, bo mówiłam jej, że to jak coś mam w domu i mówiła, że na tym etapie Gynalgin już nie.
Przepisała mi Pimafucin w razie czego żebym miała, bo mówiłam, że po tym Clotrimazolum miałam po aplikacji pieczenie ale, że mijało po chwili, więc na wszelki wypadek ten Pimafucin mi przepisała.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

A czop wyszukiwałam tak jak Cień napisała
Stary 2015-11-19, 09:55   #2934
arisah
Raczkowanie

hehe mnie widok czopa w pierwszej ominął, ani wtedy ani teraz nie zamierzam go oglądać wirtualnie, wolę sobie nie obrzydzać dnia

bosz ale trzeba być "geniuszem" żeby położnej foty czopa wysyłać
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:01   #2935
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
No to jak nic będzie listopad;-)

Do mnie teściowa przed chwila dzownila zapytać co tam słychać jak jej powiedziałam ze lekarz juz nieregularne skurcze stwierdził to się przerazila bo nastawiala się bliżej grudnia no ale co ja poradzę jak dziec będzie chciała mamusie szybciej zobaczyć;-)
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:03   #2936
0enedue
Zadomowienie

Dzien dobry )

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Czubasek pokaz brzuch

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Ja póki co mam wrażenie ze młoda jest jeszcze wyżej :/
ja też mam takie wrażenie zwłaszcza jak nogi wypycha..

Cytat:
Nie w moim stylu, ale bardzo ładna
Ja też już idę spać, też mam dosyć już. rozmawiałam chwilę z tż przez telefon. Nic mu nie powiedziałam, tylko się popłakałam. Musze iść jutro do labo na badania, czyli wcześniejsza pobudka mnie czeka
mam nadzieje, że humor już troszkę lepszy

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ja dziś też miałam kiepskie spanie, aż się zdziwiłam. Śniło mi się że byłam na wizycie u gina i mnie badał palcami i nagle krzyknął "auć" i powiedział że mam rozluznic mięśnie bo nie może palców wyciągnąć
Potem mi się śniło że pod nieobecność TŻ przyjechał do mnie jakiś facet bardzo podobny do TŻ i chciał się kochać a ja miałam taka ochotę że się zdecydowałam a potem miałam wyrzuty sumienia z powodu zdrady. Najgorsze jest to że do tego faceta powiedziałam jak we mnie wchodził "nooo wreszcie inny ku.asik"
Kobiety nie wytrzymam z tymi moimi snami
Potem że byłam w jakimq gangu który szukał złota i weszliśmy do jakiejś podziemnej jaskini a tam mieszkał jakiś facet. I chciał nas zastrzelić. Jak uciekałam to się przewróciłam i wtedy on strzelił. I koniec spania

Co do tych snów o tym że zdradzam TŻ to śniło mi się wiele razy ostatnio ale zawsze w tym śnie ostatecznie tego nie robiłam, a dziś pierwszy raz śniło mi się że zdradziłam TŻ

: hahaha:

Cytat:
Hej czesc i czolem

brak mi słów .. co za podejście

Cytat:

ja po nocy też miałam coś takiego...

też mi się sniły dzisiaj jakieś głupoty .. budziłam się co chwile..;/

miałam skoczyć do biedry ale taka pogoda ze olewam to.. tż mi pisał ze gdzieś mnie potem porywa więc nie robie obiadu

Tż przywiózł wczoraj tą matę używaną (http://www.ceneo.pl/712413) i jestem mega zadowolna wygląda jak nie używana wszystkie elemnty są i działają ) tylko zastnawiam się jak ją wyprać czy wrzucić do pralki czy ręcznie

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:08   #2937
syylwuska
Zakorzenienie

OENEDUE za ile wyczailas?

Stary 2015-11-19, 10:11   #2938
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Sylwuska ja wpisywałam czop śluzowy.

U nas położna na SR mówiła, że kobiety potrafią z pampersem przychodzić i pytać czy kupa jest ok albo mmsem wysyłają zdjęcie kupy...

Wróciłam z budowy, robota na dachu powoli, ale do przodu. Kupiłam mandarynki w biedronce pyszneee coś mi się chciało i nie wiedziałam co, więc teraz chyba zjem cały kg mandarynek i puszka coli do tego, bo tak mi się chciało czegoś co jest zuem wcielonym
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:11   #2939
0enedue
Zadomowienie

moze cena nie była jakas mega atrakcyjna ale niczego w niej nie brakuje i wszystko działa :P 100zł i rzut beretem od nas

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 10:12   #2940
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Hahahaha ciężki żywot położnej
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości