|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Rozeznanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Najgorsze w niskim testosteronie jest chyba brak motywacji do walki o swoje bycia lepszym od innnych i posiadania wiecej od nich. Wiele rzeczy staje sie obojetne nie warte wysilku poprsotu juz tego sie nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To nie wina testosteronu, tylko to jest odzwierciedlenie Twoich czynow ;p Jak zaczniesz cos robic a przynajmniej jak sie odpowiednio nastawisz to chociaz przez chwile zycie zaczyna byc sensowne i pojawia sie usmiech na glupim pysku ![]() Duzo gniewu gwarantuje sukces i motywacje ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chce mi się teraz rozpisywać ,ale dla mnie to jestes mitomanem na tym forum.Jest takie powiedzenie " papier przyjmie wszystko".Kapujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Rozeznanie
|
Wklejam to bo to omnie.
Cytat:
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-05 o 01:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-03-05 o 07:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Doskonale rozumiem. Z tym mitomanem to lekko przesadziłeś. Potrafie i jestem dobry w wmawianiu ludziom glupot (niestety, czasami trzeba :p niektorym dla ich wlasnego dobra) ale szczerze nie przyszlo mi nigdydo glowy, zeby wypisywac je na jakims forum. Myśl co chcesz, wiesz mi to zwisa zresztą Tobie tez i najglupsza rzecza jaka moglibysmy teraz zrobic to zacząc się teraz wykłucać kto ma racje. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
jestę wieszczę
|
O jeżu... Bober, Twoja słabość mnie dobija. W wieku 7 lat poszłam do szkoły i na dzień dobry zaczęło się gnębienie psychiczne. Trwało w moim przypadku 9 lat. Myślisz, że ktoś mi pomógł? Nie. Gnębienie przeniosło się poza szkołę. W wieku 16 lat sama znalazłam LO, do którego mało kto poszedł z dawnej szkoły. Odżyłam. Znalazłam przyjaciół. SAMA. Rusz dupencję i coś zmień, zamiast się użalać na forum. O takich ludziach jak Ty, moja ciotka mówi : "jak widzę takiego ślimaka, to bym go chciała porządnie kopnąć w d*** żeby tak leeeeciał i leeeeciał".
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Rozeznanie
|
Banalama mam to szczescie ze siebie nie widze. To wydaje sie takie proste postaw sie i juz a w rzeczywistosci jest wielu takich jak ja ktorzy sa poprostu zdominowani i nie potrafia sie postawic. Na poczatku zawsze ustala sie jakas hierarhia wsrod kumpli wiadomo kto jest najwazniejszy a kto drugi tak dalej kto wchodzi ostatni do klasy, kto moze sobie wybrac lawke w szkole, kto ma biec po pilkę, kto pierwszy pije wode tak juz jest raz sie ustali i trwa dopóki ktos nie obroci tego i decyduje tutaj sila fizyczna i psychiczna. Jak raz ktos cie wyśmieje albo popchnie to potem juz sie nie stawiasz bo wiesz co sie stanie, nie oplaca sie i wtedy przestajesz chciec dbnac o wlasny interes nie chcesz juz byc lepszy od innych akceptujesz to i zyjesz dalej tak ja w stadzie. Ostatnio ogladalem film o wilkach i tam jest tak ze jak walcza dwa wilki o dominacje czyli samice najlepsze jedzenie to u tego ktory wygra wzrasta poziom testosteronu a u tego ktory przegra spada i wtedy staje sie on ulegly przestaje chciec byc pierwszy spada mu libido (libido to jest wlasnie taki najlepszy przyklad chcenia i dzialania testosteronu ja nie masz libido to nie chcesz tego robic tak samo jak nie masz testosteronu to nie chesz walczyc o pozycje kase prestiz czy cokolwiek)Podobne wachania testosteronu zbadano u drozyn pilkarskich a nawet u kibicow ktorzy siedza przed telewizorem zmienialo sie stezenie testosteronu. Sfera psychiczna oddzialywuje ze sfera fizyczna tak samo skora reaguje na stres trodzikiem albo luszczyca to wszystko sie ze soba wioaze. Jedynie jesli sedzia oszuka to u obydwu druzyn dochodzi do wzrostu testosteronu co prowadzi do bojek. Ja ksie stawiasz to wcale nie musisz wygrac zeby byc kims wystarczy ze probojesz ja tak nie umialem zupelnie jakbym nie mial jaj. Moze zabardzo wzialem sobie do serca slowa ostatni beda pierwszymi a moze za bradzo sie balem. Zawsze myslalem sobie dlaczego niby mam miec najlepsze miejsce jak byla lawka gdzies na dworzu i miescily sie trzy osoby to ja od razu nastawialem sie na to ze bede stal, tak samo zawsze stalem na bramce nie umialem sie upomniec przedkladalem ich interes zawsze nad wlasnym nie widzialem powodu dlaczego to ja mialbym byc na pierwszych miejscach nie chcialem tego. Bo w sumie nie ma innego powodu niz to ze chce sie czegos jest sie egoista. Zycie to walka jesli jest jedna rzecz do wziecia i so trzy osoby to kto ma ja wziac trzeba to jakos rozstrzygnac nie ma tu ani dobra ani zla tylko prosta zasada ktos musi wygrac i zgarnia nagrode nie da sie ciagle dzielic wtedy jestes tylko dymany. Wtedy stawiam sobie pytanie niby dlaczego ja mam to wziac albo dlaczego on nie ma na to odpowiedzi. Ale jesli odpuscisz to jestes poprostu ciata ktora daje sie wykorzystywac. Wszystko zalezy od woli od tego czego kto chce. Ja mam przewaznie tak ze chce odpusicic nie chce podjac wysilku a normalny facet z testosteronem poprostu musi zawalczyc nie ma wyboru ani watpliwosci tak mu nakazuje natura do tego nas przystosowala. Co zrobi wó gdy go spotkasz na drodze wystarczy machnac kijem i ucieknie a co zrobi byk jak zrobisz to samo pogoni cie dlatego ze nie ucieto mu jaj i chce tego czego wol juz nie chce.
Dlaczego mezczyzni ktorzy maja mniej testosteronu czesciej zostaja ksiezmi albo sa bardziej sklonni do wspolpracy i poswiecenia na rzecz grupy bo brakuje im czystego egoizmu indywidualizmu checi bycia najlepszym zdobywania piecia sie w gore drabiny spolecznej. Wszyscy ktorzy sa na szczycie sportowcy, czolowi politycy, prezesi firm maja wyzszy testosteron niz srednia to nie jest przypadek. Brak testosteronu powoduje szybkie meczenie znuzenie brak motywacji. Od zawsze nie lubilem rywalizacji np. tenis stolowy bo wiedzialem ze ktos musi wygrac a ktos przegrac i ze komus bedzie przykro. Wręcz nie chciałem wygrywać wolałem bo nei chciałem żeby druga osoba czuła się źle więc zawsze unikałem takich sytuacji że ktoś musi być lepszy a ktoś gorszy źle się czułem jako zwyciesca patrząc na drugą osobę. Miałem takie poczucie że to jest nie fer nie chciałem wcinać się przed innych i zabierać im. Czułbym się źle gdybym siedział razem z dwoma kumplami a trzeci by stał wolałbym stać samemu czułem się winny odbierałem to jako zło. Zawsze pojmowałem to tak że dobro jest zadowlona dzieki mnie ma więcej lepiej a zło jeśli jest nie zadowlona przezemnie ma gorzej ma mniej niż mogłaby mieć gdybym z nią przegrał. Dlatego rywalizacja sama w sobie prowadzi do zła jednej osoby a ja nigdy nie chciałem żeby to było przezemnie. Może trudno w to uwierzyc ale w młodości czułem dyskomfort ja nie byłem ostatni chociaż nie zawsze. Jak ktoś stał na bramce to najchętniej zgadzałem się zmienić. Ale teraz to i tak nei ma znaczenia bo choćbym chciał zawalczyć o coś to i tak przeważnie przegrywam. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-05 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ktoś podejmuje walke to chyba wie, ze moze przegrac ;| i wez juz tak nie przesadzaj!! To nie MŚ, ze ktos bedzie zalamany po przegranym meczu Ja mam tak gdy pije browara a ktos nie ;o Zawsze ta 3 a raczej 4 osoba (bo 3 sie zawsze zmiesci na lawce) może sobie przykucnać? To zdanie jest mistrzowskie!! To kiedy czules a kiedy nie czules tego dyskomfortu Arcyciekawych rzeczy sie o Tobie dowiadujemy ![]() Nie myślisz/nie myslales tylko o sobie!! Petarda!! To Ty byłes zły a nie świat!! Wiązka Dynamitu!! Nie byłes zawsze we wszsytkim najgorszy!! Bomba... i to ATOMOWA!! Miałeś kolegów!! Koniec Świata!! Może jeszcze się okaze, ze nie pracujesz tylko dlatego, ze rok temu wygrałes 15baniek w totka ![]() Ale Super $łiyyTd kuum(I@ <3
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-05 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Rozeznanie
|
Wydaje ci sie to smieszne bo dla ciebie to jest jasne ze zycie to dzungla i trzeba egoistycznie walczyc o swoje szczescie. Ja tak nie umiem podejs do sprawy bo wiem ze jak ja cos zgarniam to inny nie moze tego miec wiec posrednio przez swojke dzialanie czynie mu zlo.
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Niestyty nie ma innego wybory niz zjesc albo zostac zjedzonym. |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-05 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie za bardzo rozumiem podkreslonych zdań Twojej wypowiedzi-mozesz jasniej?Wiesz przede mną jeszcze obiad ryz i kurczak( made in England), odzywka bialkowa (made in USA),kolacja platki kukurydziane i rodzynki (made in England i India) i odzywka witaminowa (made in Germany) i troche Twoja wypowiedz mnie niepokoi....bo idac Twoim tokiem rozumowania( Przestan jesc bo na swiecie jest miliard glodnych ludzi i przez to, ze dzis zjadles sniadanie i obiad pare osob juz nie zyje) jestem masowym morderca.So..what do you mean mr.Dopefiend? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie boje sie kobiet, uwielbiam je!! ale mam malego, nie staje mi, nie mam zadnego doswiadczenia jesli chodzi o sex a mam juz 23lata a teraz kazda 19 juz jest bardzo doswiadczona i boje sie jedynie upokerzenia. Taa wiem zaraz ktos napisze, ze jestem glupi... z czym sie zgadzam. Wiesz, nie pije tak duzo jak na to wyglada. Wole sie w☠☠☠☠ic i walnac piescia w drzwi niz skulic sie w klebek i płakac. Nie bede Ci tlumaczyl jak bardzo błędne masz pojecie o Rapie i kulturze hip-hop, powiem Ci jedynie, ze nie nosze baggow, durnowatych bluz w czterdziestu kolorach a zaginam znajomoscia Rapu kazdego kto ubiera sie na hip-hopowca ;] (To tylko pokazuje, ze to co widzicie/slyszycie ma malo wspolnego z rapem) Nie mam pojecia po co zaczales sie chwalic, ze cwiczyc i na jaka cholere wypisujesz gdzie je wyprodukowano.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-05 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Rozeznanie
|
Co za żenada, ja pierdzielę...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do chwalenia się-nie ma czym ,a podany przeze mnie przykład mojego menu i miejsca gdzie je zrobiono miał tylko i wyłacznie na celu pokazanie absurdalnosc Twojego twierdzenia że "Przestan jesc bo na swiecie jest miliard glodnych ludzi i przez to, ze dzis zjadles sniadanie i obiad pare osob juz nie zyje". Jeżeli "wcinam" rzeczy z róznych zakątków swiata to wg.Twojego rozumowania jestem posrednim sprawcą ich smierci czyli jak napisałem " masowym mordercą" ![]() By the way-nie czytam tylko Twoich wypowiedzi,tylko ze ostatnio Wasze (Twoje i bobera) posty pojawiają się najczesciej i dla mnie ponad 30 letniego faceta są one albo kontrowersyjne albo naiwne .I chyba tak zostanie-dziewczyny po tylu fajnych i mądrych wypowiedziach dały sobie chyba z Wami dwoma spokój -zresztą ile mozna rzucac grochem o scianę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
a to dla tych ktorzy twierdza ze wyglad sie nie liczy tylko charakter. Cytat:
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-05 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
jestę wieszczę
|
A ja lubię rywalizację, zabrałam pewnie komuś miejsce pracy, miejsce na uczelni i się tego wcale nie wstydzę. Byłam lepsza.
To oczywiście nie przeszkadza mi pomagać słabszym. Bober, z Twoim podejściem do życia powinnam wykopać sobie głęboki dół, położyć się w nim, i czekać na śmierć pod kamieniem z napisem "tutaj leży życiowa niedorajda. Przyczynami jej nieszczęść były : krzywe zęby, za ciasna bożena i krótkie nogi. R.I.P"
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaczne od tego, ze to zdanie było kierowane tylko do Borsuka. A chodziło mi o to, ze skoro czuje obrzydzenie do siebie gdy on ma co czego nie ma ktoś inny albo gdy jest od kogoś lepszy (specjalnie przegrywał w ping-ponga tylko dlatego zeby komus nie bylo smutno) to niech pomyśli ile krzywdy wyrządził ludziom przez całe swoje życie jedzac trzy posiłki dziennie przez jakies 20lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
niektore rzeczy da sie jakos przetlumaczyc np. studia jesli bylbym lepszy i bym odpuscil to w ostatecznosci cale spoleczenstwo w pewnym stopniu by na tym stracilo ze gorsza osoba zdobylaby doswiadczenie a potem wykonywala gorsza prace niz gdybym sie dostal zamiast niej. I tak samo z ta praca. Dodam ze tak samo nie widze sensu w zaspokajaniu wlasnych potrzeb i pracy na swoje lepsze zycie jak i w dobrowolnej darmowej pracy na rzecz innych. I tak wszystko zakonczy sie smiercia wiec nie ma zadnego znaczenia. Nawet wiara katolicka nie mowi nam wlasciwie co mamy robic zeby trafic do nieba przynajmniej ja tego nie wiem. Jakis psycholog pewnie umialby mi powiedziec dlaczego nietorzy sa gnebieni w szkole i nie potrafia sie postawic albo dlaczego niektorzy nie maja motywacji do walki o swoj interes. Na razie obejrzalem ten film o zachowaniach w stadzie wilkow i to mi duzo rozjasnilo w kwestii dominacji, ustalania hierarhii balansu miedzy dobrem ogolnym a interesem wlasnym. chociaz jakbym spotkal teraz kogos ze znajomych ze szkoly i by mnie zaczepil to nie wiem czy umialbym sie odszczeknac. Pewnie niektore zachoawania sa juz wyuczune czyli ze jak ktos mnie wysmiewa to nic nie robie albo udaje ze nie slysze i czuje ze nie powininem ze nie moge zareagowac moze nawet czuje strach przed tym trudno jest zrobic cos czego sie nigdy nie zrobilo to tak jakby stac sie innym czlowiekiem albo udawac kogos. Moze kiedys pozbede sie takiego nienormalnego myslenia. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-05 o 22:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie sa dziewczyny, ktorych by to nie obchodzilo . Zawsze facet moze poszukac troche brzydszej, od ktorej az tak bardzo by nie odstawał. Ping-pong, tenis,bierki to nie ma znaczenia ;] W pól dnia i jedna noc bym Cie nauczył jak masz się zachować. To jest banalnie proste, szczegolnie w przypadku ludzi z takim charakterem jak Ty. Sam bys się nie zorientował kiedyby nastapiła Twoja przemiana.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-05 o 23:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Rozeznanie
|
Teraz tych dwóch będzie ze sobą dyskutować... proponuję zmienić nazwę wątku na "prywatne podwórko nieudaczników życiowych z małymi i połamanymi penisami".
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
To co mowisz jest logiczne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chłopaku, coś się dla Ciebie w tych tezach nie zgadza? a) że z tego wątku zaczyna się robić wasze prywatne podwórko -policz posty z ostatnich dwóch stron i zobacz proporcje jakie występują między innymi autorami, a wami dwoma. b) że jesteście nieudacznikami życiowymi? Ty akurat próbujesz nas do tego przekonać przez jakiś miesiąc w setkach postów i mimo, że dziewczyny próbowały Ci wyjaśnić, że jest inaczej, Ty dalej upierasz się przy swoim. Nie wiem, jak mógłbyś się za to stwierdzenie obruszać do tego stopnia, żeby je zgłaszać, przecież to groteska ![]() c) no a już chyba naprawdę nie chcesz zgłaszać z powodu tekstu o małym i połamanym penisie, bo to o tych swoich penisach w ten sposób rozprawiacie z wielką namiętnością i wszyscy wiedzą, że Ty masz małego i nie uprawiasz seksu, a on sobie przyciął szafką. ![]() Coś Ci się pomerdało, chłopcze, ale proszę, zgłaszaj mnie, jeśli zostałeś tak bardzo obrażony moim stwierdzeniem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Raczkowanie
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Nie ważne jaki pędzel, ważne jak maluje
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopefiend go założył,ale bober nie chcial się wpisać.woli pisac publicznie i odzierac się z godności. to chyba rodzaj EKSHIBICJINIZMU |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Robisz dla GW czy innego G? Wyrywasz facet z kontekstu. A jak mozna nazwac zycie normalnego typa, ktory nie moze pobzykac, ktory by chciał szczesliwie przezyc zycie z kobieta ale na to nie ma szans z wiadomych wzgledow. Musze tkwić w tym bagnie - musze dalej żyć i jakoś sobie z tym radzić. Nic niewartego zycia - zycie raczej malo jest malo warto gdy nie ma sie nic do stracenia. Szczegolnie dla ludzi, ktorzy nie znaja osobiscie takiej osoby i tylko komnetuja patrzac na wszystko z boku. Ale też nie raz pisałem, ze potrafie sie z niego cieszyć. Mimo ze go szczerze nienawidze to jednak je lubie =) "Miłość do życia, jest jak toksyczny związek, Zdradzacie się wzajemnie, wierząc, że będzie dobrze I chociaż mówisz, że jest k***ą, to nie oddasz jej za nic, Ranicie się wzajemnie, ale tak, żeby nie zabić"
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Żal nad żale, jakbym czytała 'Cierpienia młodego Wertera' tyle, że ten to sobie nawet w łeb nie potrafił strzelić porządnie z tego co pamiętam. Najnudniejsza lektura ever.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Dope wiesz ze tu sa zdjecia banalamy i maryanna3. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post32751024 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.