|
|
#661 | |
|
jestę wieszczę
|
Dot.: Wątek poradnikowo-wspierający kompleksy zabijający:)
Cytat:
że z wąsami?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, wedle eosa powinnaś pewnie wyglądać jakoś mniej więcej..tak? http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20110307082825 ;>
|
|
|
|
|
#663 |
|
Konto usunięte
|
Macie jakies sposoby na oderwanie sie od kompa?
Chyba jestem uzalezniona, spedzam przed nim caly dzien i ani troche mi sie to nie podoba :/ Wszystko odkladam na pozniej i zawalam. Za nic sie nie mogę zabrać, bo tlyko ten komputer i komputer... |
|
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewczyny!
Podglądam Wasz wątek od samego początku i nadszedł czas abym się udzieliła ![]() Zauważyłam, że wiele z Was walczy z cieniami i podpuchnięciami pod oczami. Ja również walczyłam z tym problemem przeszło 20 lat i w końcu wygrałam Jeśli chodzi o pielęgnację to uratował mnie ten specyfik :http://www.douglas.pl/douglas/Piel%2...000031506.html wiem, że cena jest przegięta na maksa, ale to naprawdę bardzo wydajny kosmetyk. Ja go dtosuję jako krem pod oczy i jako maseczkę raz na jakiś czas (zwykle raz w tygodniu). Nakładam ten żel na płatki, które dołączone są do produktu i chodzę z nimi po domu aż do wyschnięcia. Taka buteleczka przy stosowaniu 2 razy na dzień wystarczyła mi na...rok. Druga rzecz - to konkretny korektor. Ja, co prawda nie mam juz żadnych problemów z cieniami pod oczami, ale uważam, że ten korektor HR - Magic Conc., który załaczyła, zdaje się, maryanna jest naprawdę świetny - mega rozjaśnia, dobrze kryje i rónież jest nieziemsko wydajny. Ja swoje opakowanie mam już od ponad roku. Pomimo ciemnej karnacji używam koloru 01. Mam nadzieję, że chociaż troszkę Wam pomogłam ![]() Pozdrawiam!
Two roads diverged in a wood, and I I took the one less traveled by, And that has made all the difference. R.Frost Cel osiągnięty. Edytowane przez Karolinitka Czas edycji: 2012-03-06 o 11:53 |
|
|
|
|
#665 |
|
Rozeznanie
|
Nie masz dziecinnych rysów twarzy może wyglądasz trochę młodziej ale rysy masz dojrzałe w przeciwieństwie do Banalamy która ma ma poprostu taką miłą buzię.
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-13 o 11:59 |
|
|
|
|
#666 | |||
|
bez kija nie podchodz
|
Nie mierzę się, nigdy nie mierzyłam, bo przerażają mnie te liczy, ale jestem tez przed okresem, tzn nie wiem czy ważę przed nim więcej, ale słyszałam , że jest coś takiego
![]() Cytat:
Chleba nie jem, zero, wypadł z mojej diety 6 tygodni temu. Nie wstawię przykładowego menu bo, zaraz ktoś mi zacznie obcinać to tamto i zacznę się demotywować, a chce mieć coś od tego życia ![]() Nie wiem po prostu, ręce mi opadają.Zważę się jeszcze raz po okresie a powinien być lada dzień Ma nadzieje, ze uda mi się chociaż chudnąć 0.5 kg/tydzień bo nie mam siły ![]() Cytat:
|||
|
|
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
tyle stron w tak krótkim czasie, pisałam na początku,ale w takim tempie nie dam rady
Andzia, staniki sportowe kupuj w takim obwodzie jak Effuniaki Cytat:
Cytat:
Candy, rysy twarzy masz bardzo ładne, ale też drobne i jak piszesz pucułowata buzia do nich nie pasuje. Podkreślaj sobie kości policzkowe, używaj bronzera. Na zdjęciu masz bardzo krzywo obciętą grzywkę, mam nadzieję, że zmieniłaś fryzjera
|
||
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jesz w ogóle chleba? Bo np. moja matka podczas diety przestawiła się w całości na orkiszowy, jeśli już w ogóle je to ten i służy jej. A ja sama go jem i jest dobry. Może nie warto tak ze wszystkiego rezygnować, chyba że ogólnie nie lubisz chleba no to ok
|
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
asia_di , tak, dziennie 2 kromki to nie jest dużo , dajmy na to wezmę na śniadanie kromkę z czymś, plus do tego warzywa, na kolację tez kromkę z czymś i warzywa, coś takiego. Jasne, że nie to nie jest dużo, przed dietą to 4 kromki na jeden posiłek mogłam zjeść, więc wynik na cały dzień był no cóż.. duży
. Ale sama wiesz, ze względu na moje zdrowie ograniczam, dlatego tylko dwie, pewnie nic wielkiego by się nie stało jakbym zjadła więcej, ale na razie wolę tak. Wow, paollino, podziwiam, ja jakbym się stresowała to jeszcze bardziej by mi się chciało jeść :PA ja nadal mam fazy, kurczę, np przychodzi mi coś niezdrowego na myśl i wyobrażam sobie, że to jem jak kiedyś :P Dobrze, że od myślenia się nie tyje :P. No, ale dopiero tydzień za mną, więc to naturalne. Przed okresem z tego co wiem, to można ważyć nieco więcej. Dlatego nie stresuj się . Unex, nieźle,ale wiesz, trochę chlebka o ile zdrowy nie zaszkodzi, dlatego też nie katuj się za bardzo Ja np nie umiem z niego teraz całkiem zrezygnować- ciągle bym chodziła głodna. A w zdrowej diecie przecież nie o to chodzi.Dzięki za radę xzora, tak lepiej mam teraz obcięte włosy, wtedy nie wiem czy ja grzywki sama nie obcięłam . Teraz mam takiego dłuższego boba.Ja ograniczyłam komputer, zajmuję się np ćwiczeniem czy czytaniem gazety.. dlatego siedzę parę godzin dziennie, ale kiedyś potrafiłam nawet ponad 12 godzin bez przerwy praktycznie.. wiem, to było chore.. i właśnie wtedy często zawalałam nocki nawet do 5 rano nie spałam, a raz chyba do 9 rano... Banalama, moim zdaniem, dziwne, że nazywałaś siebie nieładną, naprawdę dziwne. Dlatego, z figurą pewnie też przesadzasz. Ale oczywiście ćwiczenia są wskazane zawsze, dlatego jasne- ćwicz. Pamiętaj jednak, że np możesz dążyć do jakiegoś nieosiągalnego "ideału".. bo jednak wiele kobiet przesada na tym punkcie, a trzeba pamiętać, że każda ma inną figurę i nie da się np zrobić tak, że z kobiety o szerokich biodrach dzięki ćwiczeniom zrobi się taka o naprawdę wąziutkich biodrach. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy, moim zdaniem. Trzeba mieć to na uwadze. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-06 o 13:33 |
|
|
|
|
#670 |
|
Konto usunięte
|
Zdarzały mi się okresy zawalania nocy, siedzenia po kilka tygodni do 4 rano.
Teraz potrafie od 7 do 21 siedziec na necie i nie robic nic konstruktywnego ![]() Pranie czeka na zlozenie, kolejne na wstawienie, zmywanie do wyjecia, kolejne do zmywarki, wszedzie pelno ciuchow, a ja tego nie ogarniam, tylko w ten cholerny ekran. Poszlam do 2 pokoju, obejrzalam odcinek House'a i dawaj laptopa i znowu net net net, forum, facebook, sklepy internetowe, poczta.... Gazety u mnie leżą od chyba 3 mcy nie czytane. Powinnam sie brac za projekty, ale tak nie mam do niczego głowy no ![]() Ciekawe jak sie leczy uzaleznienie od komputera. |
|
|
|
|
#671 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Ja miałam swojego czasu manie oglądania seriali typu californication, desperate housewives, house, prison break etc i potrafilam tak seriami oglądać
||
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Candy może już to gdzieś pisałaś ale powiedz, masz dalej grzywkę? Bo moim zdaniem masz bardzo ładną twarz ale grzywka Ci nie pasuje. Ewentualnie pasowałaby taka ładnie pocieniowana na bok ale na pewno nie na całe czoło. Tak mi się przynajmniej wydaje
Bo naprawdę rysy masz bardzo ładne i delikatne.
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Mam grzywkę, ale tak na bok .
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze
Szkoda, że z teraz jakiegoś zdjęcia nie wrzuciłaś bo wcześniej to chyba tylko figura była, bez twarzy![]() o matko czy wy dziewczyny też tak nienawidzicie malować paznokci? To jest chyba czynność względem wyglądu której najbardziej nie lubię, męczę się i męczę a i tak zawsze coś wyjdzie krzywo i nie tak jak ma być. Właśnie z 15 minut się męczyłam nad prawą ręką
Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2012-03-06 o 14:34 |
|
|
|
|
#675 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zrobilam 2 prania, dwie zmywarki zmywania, poskladalam 3 zalegle kupy ciuchow, wyrzucilam smieci, pozbieralam ciuchy lezace to tu to tam ide dalej dzialac ![]() jeszcze trzeba zmienic posciel, sprzatnac na biurku, obwąchać materiały do projektu chociaż... Candy, ja tez pisałam jedna, czy dwie strony temu - ze prosta grzywka jest nie dla Ciebie, dobrze ze zapuscilas i czeszesz na bok
|
||
|
|
|
|
#676 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Chyba jako brunetkę, a nie jako delikatniutką blondynkę. Nie bij, ale tak chyba sobie Ciebie wyobrażałam
||
|
|
|
|
#677 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() hmm lostów nie oglądałam, housa od czasu do czasu hmm a bardzo przybierzam się do hell on wheels, w ogóle znasz jakiś dobry serial z dużym udziałem motocyklów ? ![]() w ogóle w twoim opisie 'egzaminy A i B ' to chodzi o prawko ? ![]() Jak tak to witaj w klubie, od dłuższego czasu przymierzam się do zrobienia prawka na A ![]() A i jeszcze tż się odezwał kamień spadł mi z serducha...
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-03-06 o 17:28 |
||
|
|
|
|
#678 |
|
Konto usunięte
|
tak, o prawko
![]() A jest trudne dla dziewczyny bylam najgorsza kursantkaz filmow duzo motocykli jest w hell ride, a seriale to wlasnie sons of anarchy jedynie kojarzę |
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, jutro wstawię zdjęcia jak to wygląda obecnie. Wiadomo, twarz bardziej pucołowata niż na tamtym, ale za to lepsza raczej grzywka.
Dzięki za rady ![]() Unex, tak czułam, że się odezwie wkrótce i bardzo się cieszę, że tak było ![]() ![]() Ja się zdrzemnęłam po obiedzie, bo byłam dziś niewyspana, mało spałam. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-06 o 17:33 |
|
|
|
|
#680 |
|
CABIN CREW
|
Cześć dziewczyny
próbuję nadrobić co sie działo na watku trcohę zabiegana jestem i zła na siebie bo wczoraj nie ćwiczyłam.... na dodatek wypilam piwo jak wróciłam wieczorem do domu....andziu gratuluję pracy unex super tatoo z tym że obawiam się że może mi on pokrzyzować plany na przyszłość ( szkoła oficerska - boję się że bedą na to krzywo patrzeć...)i cieszę się że TŻ się odezwał ![]() candy zgadzam się z dziewczynami, dobrze że zrezygnowałaś z grzywki jak na zdjęciu.... ![]() w ogóle to mam dziś straszny dzień paszteta i załamkę... nienawidzę moich boczków!!! w albumie mam fotki jak kiedyś wyglądałam, jeżeli chcecie obejrzeć to wysyłajcie zaproszenia....
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się ucieszyłam bo nigdy nie mogłam dobrze sama wyregulować sobie brwi a nie zawsze chciało mi się iść do kosmetyczki. Jak już pomalowałam te znienawidzone paznokcie to i pęsetę wzięłam, którą kupiłam wczoraj w rossmannie za jakieś grosze chyba i nawet nie wiecie jak się zdziwiłam, bo lepiej to sobie zrobiłam niż kosmetyczka. Po prostu pęseta świetna, super chwyta nawet takie drobne krótkie włoski. Jak się ruszę do łazienki to napiszę co to za pęseta
Więc Ty Kitka dziś dzień paszteta a ja dzień piękności normalnie i zaraz Ci wyślę zaproszenie bom ciekawa |
|
|
|
|
#682 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() super że masz dzień piękności, oby takich więcej u nas w wątku ja dziś sobie małe spa zrobię chyba na poprawę humoru... i postaram chociaż 8 min ABS zrobić bo na więcej nie mam siły... chociaż dietkę dziś trzymałam....
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#684 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() a ten fish pedicure- nie wiem czemu ale jakoś trochę obrzydliwy mi się wydaje... zaproszenia przyjęte
|
|
|
|
#685 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
) powinniśmy łamać stereotypy, bo na razie to wszyscy którzy by chcieli tatuaż zawsze mają obawy typu : co z pracą itdMasakra jakaś u nas w tej PL, a więc bunt! Hmm ja też zrobię na stópce old schoolowego lwa z napisem na wstążce, ale to za jakieś 3 lata w ogole, mam masę pomysłów, już dawno bym zrobiła tatuaż, ale mój ex miał wielkie ALE cóż, obecnie mam tż który nie dość, że akceptuje to jeszcze chyba zaraził się ode mnie tym wszystkim
||
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym współczuję tym rybkom jeść stopy jakichś ludzi... No i też nie wiadomo kogo stopy akurat mogłyby jeść przed moimi ewentualnie ogólnie-Kitka: jakaś Ty śliczna i jak obłędnie wyglądałaś na (swojej?) studniówce |
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ze stopami mam podobnie. Muszę się nieźle namęczyć, dlatego robię to hmm rzadko. Lenistwo
Ale tarkę mam, pumeks. U mnie bardzo łatwo skóra na stopach robi się twarda i sucha, no ale pewnie nie tylko mi. Mam też chyba na krem na stopy, to zacznę stosować. Najlepiej posmarować chyba, włożyć skarpetki i tak spać. To daje efekty. Ja słyszałam coś o fish pedicure, ale mnie to obrzydza, dlatego dziękuję nie chodzi nawet o kwestie higieniczne, ale o to, że nie chcę, by jakieś rybki mi się tam dobierały, dla mnie to ohhyda... bleeCo do malowania paznokci, to ja robię to rzadko, bardziej na okazję typu Sylwester. Nie lubię mieć na co dzień pomalowanych paznokci, tak samo nie lubię byc umalowana- dlatego makijaż, nawet lekki też tylko na wyjątkowe okazje, a tak to bez. Co do zdjęć to fajne, zwłaszcza te, gdzie masz falowane włosy. Pasują Ci. Fajna figura na wszystkich zdjęciach. Co do tatuażów, to wiadomo, że jesteśmy tu zacofanym krajem, a źle. U faceta tatuaże ludziom zazwyczaj kojarzą się z recydywą, u kobiety nie są też mile widziane. A przecież to Wasze ciało i macie prawo zrobić co chcecie. Ale teraz dużo osób chce miec tatuaże, dlatego może sytuacja się zmieni. Kiedyś to było raczej niszowe, sądze. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-06 o 20:24 |
|
|
|
|
#688 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
aczkolwiek nie chciałabym przez tatuaż nie zrealizować swoich marzeń, stwierdziłam że jak mam zrobić to zrobie jak już się dostanę do szkoły i wtedy będą mogli mi nafikać ( ogólnie chyba nigdzie nie ma zapisu że nie mozna miec tatoo, ale słyszałam że lubią sie do tego przyczepić...Cytat:
) co do tego pedi- mi tez niefajne obrazki na myśl przychodzą jak myślę kto mógłby przede mną być..... ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
makijaż- też codziennie, ostatnio- podkład , tusz, eyeliner albo kredka, brązer i coś na usta... ( ale lubię sie malować, eksperymentować z makijażami ) ehhh... ile czasu zaoszczedzasz.... ja niestety już tak się przyzwyczaiłam do siebie w makijażu że źle czuję sie gdy mam np. iśc na uczelnię bez... oczywiście - nie jestem jakąś maniaczką ale... zazdroszczę laskom które na codzień chodzą bez...oczywiscie obecny facet cały czas mi mówi, że dla niego prawie nie ma róznicy jak mam makijaż i że jestem piekna bez, że woli mnie naturalną...
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz, co kto woli. Ja na co dzień w makijażu czułabym się jak choinka, tak mam , przynajmniej na razie, bo wiadomo, że człowiek się zmienia .. i kiedyś miałam tak samo. Takze ja to nawet nie maluję się profesjonalnie , nawet na okazję, bo wprawy brak :P Czas zaoszczędzony? Oczywiście. Ale gdybym chciała się malować na co dzień i lubiła to, to niewątpliwie bym to robiła. W końcu dla niektórych dziewczyn makijaż jest pasją. Np moja znajoma uwielbia eksperymentować z tym :P Mój facet też nie narzeka, nie przeszkadza mu, że się nie maluję. Choć czasem myślał, że coś mam, a ja naprawdę nic, nawet błyszczyka ![]() Powiem Ci, że na uczelni jak jestem, to sporo też jest dziewczyn, które jak ja raczej nie są umalowane .. albo są ale tak delikatnie, że nie widać, dlatego wyglądają równie 'naturalnie' jak ja.. jedna znajoma ze studiów na ogół nie była raczej umalowana jak ja, ale raz przyszła z mocno podkreślonymi oczami, było widać, także różnica była .
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-06 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już nie mogę odzwyczaić się od makijażu. A gdy nie pomaluję się przez parę dni mam wrażenie że moja cera jest w gorszym stanie nie wiem czy to uzależnienie czy co. Nie mogę sobie nigdy jednak poradzić z różem. A to kolor nie podpasuje a to nie da rady dobrze nałożyć. A wiem, że potrafię ładnie wyglądać z różem ale zanim wszystko dobrze nałożę to...
Dlatego na co dzień jestem bez różu. A na takich sposobach się kiedyś uczyłam robić kreski linerem ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sD1ncPzOYbE od 1:55
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Choć chyba też nie dałabym Ci prawie 23 lat
że z wąsami?

Ja np nie umiem z niego teraz całkiem zrezygnować- ciągle bym chodziła głodna. A w zdrowej diecie przecież nie o to chodzi.

cóż, obecnie mam tż który nie dość, że akceptuje to jeszcze chyba zaraził się ode mnie tym wszystkim