Dzieciaczki styczeń 06 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-08, 16:16   #2941
jastin83
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06

Kurcze Humbak na tych zdjęciach Lili wyglada na dużą dziewczynke
Taką dorosłą
Śliczna laseczka rośnie

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-08, 16:17   #2942
kasiulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
Kochane właśnie wróciłam ze spaceru z Wiką i musze Wam powiedzieć ze chamstwo szerzy sie nie tylko wśród młodzieży jak to jest powszechnie rozgłaszane ale także wśród ludzi starszych .
Wychodziłam na spacer w dobrym humorze(sąsiad zniósł mi wózek i wyniósł mi śmieci ) a wróciłam zła i mam ochotę komuś przyłożyć .
Wchodząc z Wiką do nas do bloku sa dwa wejścia od razu do naszego bloku i drugie od podwórka,ale nalerzy ono do bloku sąsiedniego no i ja właśnie do tego wejścia weszłam,gdyz w naszych drzwiach nie ma klamki i sa zatrzasnięte,no więc wchodze i co zamknięte(a kluczy nie mam do tych drzwi)ale widze ze ida dwie starsze babcie(juz po wyglądzie widac ze wredne małpy),więc odsunełam sie czekam az jedna z nich podejdzie i otworzy drzwi,no wiec wyobraźcie sobie ze one podeszły do tych drzwi otworzyły je i co.... zatrzasnęły mi je przed nosem no więc krzycze do nich zeby mi otorzyły bo myślałam ze nie widziały czy co?A jedna z nich mi na to ze mam wejście do swojej klatki z drugiej strony,a poza tym podwórko jest sprzątniete a ja mam na wózku pełno błota no i sobie poszły.
Myślałam ze mnie tam piorun strzeli taka byłam nabuzowana,musiałam stać pod ta bramką i czekać az ktoś wyjdzie albo wejdzie,Wika sie darła,zaczęło kropić i tyle z rekreacyjnego spaceru.
Ale jak dorwe te baby to im nagadam,

o widze ze nie tylko ja mam pierdalniętych (sorry za dosłownosc) sąsiadów. Ja 2 dni temu zaliczyłam z sąsiadką-idiotką kosmiczną awanturę o to że moje dziecko placze w nocy, normalnie spakowac oszołomów do jerdnego wora i wystrzelić w kosmos . Justin nie przejmuj sie głupimi babskami, szkoda nerwów

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-08, 16:19   #2943
jastin83
Zakorzenienie

To i ja troszke pokoloruje wąteczek.Moja laseczka w kapieli
Bardzo lubie to zdjęcie

Edytowane przez jastin83
Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58
Stary 2006-11-08, 16:24   #2944
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiulka Pokaż wiadomość
o widze ze nie tylko ja mam pierdalniętych (sorry za dosłownosc) sąsiadów. Ja 2 dni temu zaliczyłam z sąsiadką-idiotką kosmiczną awanturę o to że moje dziecko placze w nocy, normalnie spakowac oszołomów do jerdnego wora i wystrzelić w kosmos . Justin nie przejmuj sie głupimi babskami, szkoda nerwów
Kasiulka wiem ze nie ma co sie wkurzać,ale czasami zachowania ludzi doprowdzają mnie do szewskiej pasji.Nie wiem czy ja jestem przewrażliwona czy co?Ale te baby to i tak opiernicze, żałuje ze odrazu tego nie zrobiłam ale byłam w niemałym szoku
A za tą dosłownośc to

Ps.Naszczęscie niedługo sie wyprowadzamy i mam nadzieje ze tacy ludzie nie beda mnie otaczać

Stary 2006-11-08, 19:13   #2945
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

kurcze ale mi Was brak , jakiegos doła łapie, choc teraz u mnie troszke lepiej- bo TŻ jest z agacią, nie musze juz agaci budzic rano, Agacia o wiele spokojniejsza...ale chyba jesienna deprecha daje mi popalic.., na dodatek dzisAndrzejek mi zachorował- gorączkuje

Jastinku jak ja strasznie ci zazdroszcze mieszkanka..., u mnie mieszkanko to tylko marzenia...planowałam w przyszłym roku jak dostane umowe na stałe, miałam tez nadzieje ze postaramy sie o trzecego dzieciaczka...ale chyba nic z tego nie bedzie....cos chyba czas zacząc zmieniac w swoim zyciu, musze zacząc szukac innej pracy, albo zdecydowac sie na wyjazd za granice....

smuce wam strasznie ....ale mnie dopada dołek....

pozdrawiam Was serdecznie

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-08, 19:25   #2946
Alien
Wtajemniczenie

Katesia jak masz smuta to wyzal sie nam moze bedzie ci wtedy choc trszoke lepiej
A co do problemów mieszkaniowych to ja ciebie doskonale rozumiem, mi tez sie marzy wlasne rodzinne mieszkanie, ach jak bardzo mi sie marzy. Ale w naszym kraju to ciezko sie dorobic, czasami tez łapie mega mega doła z tego powodu , bo nie wiem co robic, wyprowadzic się trzeba ale za co mieszkac, decyzja o wyjezdzcie za granice dopada coraz wiecej z nas.

Ja to dopiero jestem przerwazliwona, jak usłyszałam, ze dajecie dzieciaczkom piwko, chociaz to tylko do spróbowania na jezyczka ale ja to tak sie cykam, ze w zyciu bym sie na cos takiego nie odwazyla, jak karmiłam Wike piersią to się sama bałam napić łyczka piwka.

-------------------------------------------------------------------
11.09.2008 - spotkanie z Katesią
Alien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-08, 19:27   #2947
Alien
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo lubie to zdjęcie
Jastin Wikunia wygląda na tym zdjęciu jak cukiereczek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-09, 07:24   #2948
Alien
Wtajemniczenie

Humbak twoja Lilianka na ostatnich zdjęciach wygląda na dużą panienkę i taka grzeczna się wydaje

A oto Wika i jej czuprynka dzisiejsze z porannego wstawania.

Edytowane przez Alien
Czas edycji: 2006-12-28 o 10:04
Stary 2006-11-09, 08:47   #2949
humbak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alien Pokaż wiadomość
Humbak twoja Lilianka na ostatnich zdjęciach wygląda na dużą panienkę i taka grzeczna się wydaje

Alien dobrze napisane "wydaje" . A Wiktorka ślicznota i fryzurke ma zabójczą .
humbak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 08:49   #2950
humbak
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo lubie to zdjęcie
Jastin normalnie jakbym widziała mojego bobasa . Po prostu śliczne są te nasze dzieciaczki .
Stary 2006-11-09, 09:47   #2951
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Jastin Wikunia wygląda na tym zdjęciu jak cukiereczek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-09, 09:49   #2952
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
....A oto Wika i jej czuprynka dzisiejsze z porannego wstawania.
Alienku właśnie chciałam Cie prosić zebyś pokazała Wiktorke,a tu proszę jakie śliczności,a mówią ze kobieta rano wygląda strasznie
a ja tu widzę ze to nie prawda

Stary 2006-11-09, 09:58   #2953
jastin83
Zakorzenienie

A u nas wczoraj normalnie wieczór byl okropny
Nie mam pojęcia co sie Wice stało w dzien bardzo mało spała,jak przyszła pora kąpania to sie zaczęło,zaczęła marudzić,cały czas cos jej nie pasowało,wkońcu ja wykąpałam,po kąpieli kaszy nawet nie tknęła,nic nie chciała jeść,jak ją położyłam do łóżeczka to zaczęła sie drzec w niebogłosy jakby ktoś jej krzywde zrobił,chodziłam tak z nią po mieszkaniu chyba z 3 godziny,wkońcu usnęła,spała naszczęście cała noc,a poszła spać głodna.
Dzis wstala i tez nie chce zabardzo jeść tylko non stop pije nie wiem o co chodzi temperatutry nie ma,nic ja chyba nie boli,może to ta trzydniówka ale przeciez miała by gorączkę,a ona czuje sie chyba dobrze tylko nie ma apetytu Dobrze ze chociaz pije

Stary 2006-11-09, 10:07   #2954
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KATESIA Pokaż wiadomość
kurcze ale mi Was brak , jakiegos doła łapie, choc teraz u mnie troszke lepiej- bo TŻ jest z agacią, nie musze juz agaci budzic rano, Agacia o wiele spokojniejsza...ale chyba jesienna deprecha daje mi popalic.., na dodatek dzisAndrzejek mi zachorował- gorączkuje

Jastinku jak ja strasznie ci zazdroszcze mieszkanka..., u mnie mieszkanko to tylko marzenia...planowałam w przyszłym roku jak dostane umowe na stałe, miałam tez nadzieje ze postaramy sie o trzecego dzieciaczka...ale chyba nic z tego nie bedzie....cos chyba czas zacząc zmieniac w swoim zyciu, musze zacząc szukac innej pracy, albo zdecydowac sie na wyjazd za granice....

Zdróweczka dla Andrzejka życzymy z Wikusią

Katesiu ja tez sie ciesze tym mieszkaniem ale kredyt nas dobija,25 lat i miesiecznie bedziemy spacać prawie 1000zł,a jeszcze zycie,oj cięzko.
Tż wsumie to nieźle zarabia,ale tez powoli sie zastanawiamy czy nie wyjechac chociaż na rok gdzieś za granice,nasz znajomy wyjechał 3 miesiące temu i w tydzien zarabia tyle ile mój tz w miesiąc,wieć gdzie tu logika,a w dodatku wszystko drorzeje a zarobki w miejscu stoja,może jak ja zacznę pracować to bedzie troche lepiej,bo juz marze o tym zeby wyjść doludzi w końcu....i zacząc zarabiać.
Dobija mnie ten kraj,żadnych perspektyw,a tak wyjechac na rok to zawsze mozna budżet troche poprawic,może ten kredy bysmy szybciej spłacili?

Stary 2006-11-09, 10:46   #2955
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Moni@ moja Nikolcia identycznie "wisi" na szafce od telewizora a ja się tak o nią boję że się zachwieje i upadnie na główkę
Niki ja tez sie boje ale co mam zrobic..on tylko tam jest grzeczny, jak go zabiore to piszczy i krzyczy a dzis rano mnie podrapal po twarzy

a jak mu zastawilam dostep taboretem to tak pchnal taboret ze upadl na niego ale nie plakal tylko przyszedl sie przytulic zaskoczona jestem jego zachowaniem.
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 10:48   #2956
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze Humbak na tych zdjęciach Lili wyglada na dużą dziewczynke
Taką dorosłą
Śliczna laseczka rośnie
Popieram jastinke Duza gwiazdeczka
Stary 2006-11-09, 10:58   #2957
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KATESIA Pokaż wiadomość
Katesiu nie tylko Ty masz takie marzenia, Alienek ma racje, kazda z nas chcialaby miec wlasne mieszkanko, ja tez mieszkam w bloku otoczona walnietymi ludzmi w wieku ok 60-80lat, moje kolezanki wyjechaly stad inne pracuja i maja wlasne zycie rodzinne..sama jak palec tocze sie po miescie jak Tomcio paluch

Ale co do depresji to u mnie to samo, Pisałam kiedys Nel na gg ze ciagle jestem sama, od rana jak wstane do 20-21 jestem sama zanim moja siostra wroci z pracy samotnosc mnie dobija.....poza tym nie daje sobie rady z Szymusiem, jest niegrzeczny, marudny (teraz jest chory), kopie, drapie, a jak krzykne na niego to nie to ze mam wyrzuty to pokazuje mi jezyk i dolne zeby jaki jest zly...normalnie zwariuje niedlugo
Stary 2006-11-09, 11:01   #2958
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:

Alienku twoja Slicznotka to pobija rekordy, fryz ma zabojczy ze tak sobie pozwole powiedziec rewelacja !!!
Stary 2006-11-09, 11:04   #2959
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
A u nas wczoraj normalnie wieczór byl okropny
Nie mam pojęcia co sie Wice stało w dzien bardzo mało spała,jak przyszła pora kąpania to sie zaczęło,zaczęła marudzić,cały czas cos jej nie pasowało,wkońcu ja wykąpałam,po kąpieli kaszy nawet nie tknęła,nic nie chciała jeść,jak ją położyłam do łóżeczka to zaczęła sie drzec w niebogłosy jakby ktoś jej krzywde zrobił,chodziłam tak z nią po mieszkaniu chyba z 3 godziny,wkońcu usnęła,spała naszczęście cała noc,a poszła spać głodna.
Dzis wstala i tez nie chce zabardzo jeść tylko non stop pije nie wiem o co chodzi temperatutry nie ma,nic ja chyba nie boli,może to ta trzydniówka ale przeciez miała by gorączkę,a ona czuje sie chyba dobrze tylko nie ma apetytu Dobrze ze chociaz pije
Jastinku moze zabki jej ida? Moj synek tak miał jak mu szły zeby, nie chcial jesc a przed spaniem rzucał sie na wszystikie strony...

Jak bylam z Szymusiem teraz u lekarza w poniedzialek bo jest chory, to mi powiedziała ze jemu trzonowe zeby ida i dlatego moze miec biegunke (bo ma) i nawet moze byc rozpalony....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-09, 11:07   #2960
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Zdróweczka dla Andrzejka życzymy z Wikusią

Katesiu ja tez sie ciesze tym mieszkaniem ale kredyt nas dobija,25 lat i miesiecznie bedziemy spacać prawie 1000zł,a jeszcze zycie,oj cięzko.
Tż wsumie to nieźle zarabia,ale tez powoli sie zastanawiamy czy nie wyjechac chociaż na rok gdzieś za granice,nasz znajomy wyjechał 3 miesiące temu i w tydzien zarabia tyle ile mój tz w miesiąc,wieć gdzie tu logika,a w dodatku wszystko drorzeje a zarobki w miejscu stoja,może jak ja zacznę pracować to bedzie troche lepiej,bo juz marze o tym zeby wyjść doludzi w końcu....i zacząc zarabiać.
Dobija mnie ten kraj,żadnych perspektyw,a tak wyjechac na rok to zawsze mozna budżet troche poprawic,może ten kredy bysmy szybciej spłacili?
Jastin ty to konkretna kobitka jestes, duzo racji w tym co napisałas...

Polejmy tej Pani
Stary 2006-11-09, 11:19   #2961
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
Jastinku moze zabki jej ida? Moj synek tak miał jak mu szły zeby, nie chcial jesc a przed spaniem rzucał sie na wszystikie strony...

Jak bylam z Szymusiem teraz u lekarza w poniedzialek bo jest chory, to mi powiedziała ze jemu trzonowe zeby ida i dlatego moze miec biegunke (bo ma) i nawet moze byc rozpalony....
Moni@ zęby kurcze ona ma juz dziewięć.
A ile szymek juz ma tych kiełków?

Stary 2006-11-09, 11:20   #2962
jastin83
Zakorzenienie

dopiero zobaczyłam ze wysłam taki sam post...
Sorrki

Edytowane przez jastin83
Czas edycji: 2006-11-09 o 12:17
Stary 2006-11-09, 11:21   #2963
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Cytat:
A co do problemów mieszkaniowych to ja ciebie doskonale rozumiem, mi tez sie marzy wlasne rodzinne mieszkanie, ach jak bardzo mi sie marzy. Ale w naszym kraju to ciezko sie dorobic, czasami tez łapie mega mega doła z tego powodu , bo nie wiem co robic, wyprowadzic się trzeba ale za co mieszkac, decyzja o wyjezdzcie za granice dopada coraz wiecej z nas.
Łącze się z wami w bólu bo też mamy ten problem. Cholerny kraj nie wiem po jakie licho kończe studia. Mam pewne plany, ale to ciągle jedna wielka niewiadoma.
Buźka dla wątkowych śliczności i ich zdołowanych mam

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 11:28   #2964
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Jastin ty to konkretna kobitka jestes, duzo racji w tym co napisałas...

Polejmy tej Pani
No jestem jestem
Wkurza mnie to ze musze byc na utrzymaniu tż-ta i musze zacząć cos robić bo zwariuje chyba.Nie lubie poprostu byc od kogos zalerzna,a nim wcześniej zaczne coś robić to może szybciej sie czegoś wspólnie z tz-tem dorobimy.A co do wyjazdu to zastanawiamy sie coraz bardziej poważnie bo w Polsce to garbu można sie dorobić,dla mnie to jest parodia zeby młodzi ludzie nie mieli zadnych szans na godne życie,strasznie mnie to wkurza

Moni@ to twoje zdrówkoniech Ci te doły z głowy uciekają i przestan sie martwić ,ja tez jestem sama całymi dniami,ale jak mi jest źle to sobie mysle ze inni mają gorzej i większe problemy mają odemnie,zreszta bedziesz sie matrwic jak beda powody,ja zawsze tak sobie mówie,bo jak sie za duzo martwie to potem żałuje tego czasu który zmarnowałam na łapanie dołów

Edytowane przez jastin83
Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58
Stary 2006-11-09, 11:39   #2965
jastin83
Zakorzenienie

Kurcze uciekam bo mnie tż wyklnie ze obiadu nie ma,wczoraj takie lenistwo mnie dopadło ze nie zrobiłam i pizze jedliśmy.Dziś wkońcu musze cos normalnego zrobić,zreszta Wika sie juz obudziła...

Stary 2006-11-09, 11:55   #2966
Alien
Wtajemniczenie

Cytat:
Alienku właśnie chciałam Cie prosić zebyś pokazała Wiktorke,a tu proszę jakie śliczności,a mówią ze kobieta rano wygląda strasznie
a ja tu widzę ze to nie prawda

Stary 2006-11-09, 11:55   #2967
Alien
Wtajemniczenie

Cytat:
Alienku twoja Slicznotka to pobija rekordy, fryz ma zabojczy ze tak sobie pozwole powiedziec rewelacja !!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-09, 14:38   #2968
jastin83
Zakorzenienie

U nas sie rozpadało,nici ze sapcerku
Wika usnęła więc ja do Was a tu puchy

Stary 2006-11-09, 15:17   #2969
*Niki*
Zakorzenienie

To widzę, ze nie tylko moje dziecko dawało wczoraj popalić i nie tylko ja miałam doła Chyba to rzeczywiście efekt pogody i tej wstrętnej jesieni . Wczoraj myślałam, że wyjdę z domu i więcej tam nie wrócę, Nikola marudziła, wszystko było bee dla niej, myslałam ze jest śpiąca wykąpałam ją, ale gdzie tam.... ona spac nie będzie, w łózeczku wrzask, tylko na ręce. Usnęła przed 23 a ja nie czułam ani rąk ani kręgosłupa, ani też zołądka- taka głodna byłam . Tz nie chciałam budzić, bo rano wcześnie do pracy wstaje i takie życie ... Czasami już wysiadam i chcę uciec daleko stąd, mieć choćby jeden dzień dla siebie (tylko dla siebie) niczym i nikim się nie martwić
*Niki* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-09, 15:21   #2970
humbak
Rozeznanie

Dziewczynki przestańcie narzekać!!! To na pewno przez tą paskudną pogode macie takie podłe nastroje. Wystarczy że nasze maluszki marudzą. Prosze mi tu nie kwękać - głowy do góry - .

Wczoraj Lilianka dostała od babci i prababci bluze na Mikołaja (troche wcześnie-wiem). Bluza jest po prostu prześliczna i przedroga . Kochana teściowa , "zapomniała" zerwać ceny z metki. I strasznie jestem ciekawa czemu to miało służyć . Przecież to prezent i powinna cene zerwać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości