![]() |
#2881 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W imieniu Agaciatka- dziekujemy za pamięć i zyczonka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki!
Jak tam po weekendzie? U nas tez za oknem biało ![]() A co do wychodzenia z dziećmi w taką pogodę,to my własnie wczoraj rozmawialiśmy o tym z tz-tem i doszliśmy do wniosku ze kupimy małej sanki ![]() ![]() Tylko jakoś sobie nie moge tego wyobrazić,tzn. Wiki siedzącej grzecznie na sankach ![]() wsumie to wózkiem tez moge się poruszać,ma duże koła(jedyna dobra rzecz na zime w tym złomie)no i my akyrat mieszkamy w samym centrum wiec chodniki mamy poodśnieżane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
A tak wogle to chciałam Was zapytać czy Wy wczoraj tez miałyście takie problemy z wejściem tutaj,bo ja próbowałam kilka godzin i nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Dawno pokazywałam wam moja niunię,więc robie to teraz
![]() Nawet widać siniak na policzku ![]() ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
Wikunia prześliczna.
Ja też wczoraj miałam problemy z wejściem na wizaż. Myślałam, że to wina mojego komputera, ale jednak nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Jastin śliczna dziewczynka Ci rośnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj nie byłam na wizazu, więc Wam nie powiem czy były problemy z wejsciem tu ![]() Ja się dziś tak denerwuję, bo mój TZ poszedł pierwszy dzień do nowej pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Spaliłam garnuszek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pochwalę się córcią teraz ja ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
No proszę z Nikolki też piękność nie lada.
Och jak ja Wam zazdroszczę tych włosów, chociaż wiem, że z nimi to tylko utrapienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Rozeznanie
|
Jastin śliczny ten Twój łobuz
![]() Niki Nikolka ma piękne oczy, a bezzębny usmieszek dosłownie mnie powala ![]()
#2892 |
Zakorzenienie
|
Niki co zięciów to jak patrze na Nikolke to mysle sobie ze Ty tez sie raczej nie odgonisz od nich.
W moim przypadku to bardzjej tatus niech sie zaczyna martwić,bo u nas Wika to taka tatusiowa córeczka. Nawet jak "mówi",tzn. mama mówi jak np.czegoś chce i płacze to jej mama wychodzi a jak widzi Tomka(mojego tż-ta)to autentycznie mówi tata ![]() ![]() I taka to wdzięcznośc jego widzi kilka godzin a ze mna jest cały dzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Rozeznanie
|
Iwonko to niezła cwaniara z tej twoje Kasi
![]()
#2896 |
Zadomowienie
|
No coraz częściej już chodzi w chodziku ale nie za specjalnie go lubi. Za to wreszcie zasuwa na czworakach i to po całym domu. A juz myslałam że nie zacznie raczkować. Jak jej zejdę z pola widzenia to lezie za mną z płaczem jak taki mały zwierzaczek.
Dzisiaj umówiliśmy się na rozmowę z potencjalną opiekunką i już sama nie wiem czy dobrze robię, bo ewentualne zatrudnienie jej przyniesie wiele zmian w moim życiu. Ale do końca tygodnia muszę podjąć decyzję bo zbliża się termin zapłaty za żłobek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Iwonka, humbak, jastin
![]() ![]() ![]() Iwonko tak z tymi włoskami to utrapienie ![]() ![]() Co do opiekunki to ja bym chyba wolała to niż te ciagłe choroby spowodowane złobkiem. Opiekunka drożej wyniesie, no ale przynajmniej będziesz miała spokój z chorobami. Ciężko tak komuś doradzić, nie każdego też stać na opiekunkę... wtedy nie ma wyjścia, albo babcia albo żłobek, ale w Twoim przypadku teściowa ani Twoja mama nie wchodzą w grę prawda??? Moze spróbuj z tą opiekunkę miesiąć lub dwa i zobaczysz co lepsze dla Was i Kasi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
.....ale fajne te kobitki - Szymus powiedział...
![]() widząc te piekne Panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Szymus jest chory, ma katar i kicha..no i zawialo go gdzies...a juz sie cieszylam ze jest zdrowiutki...ale coz chuchania i dmuchania nie pomogły
Bylam z nim dzis u lekarza dostal Oscillococin-homeopat czy jakos tak, do noska aerozol jakis bo niby gardlo i pluca czyste...to antybiotykow nie potrzeba... Szymek nie spi wiec wiecej napisze pozniej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszego solenizanta - Szymonka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2901 |
Zakorzenienie
|
Szymciu zdróweczka, i miłych zabaw-życzy ciocia Kasia i Agatka (przyszła Twa narzeczona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2902 |
Rozeznanie
|
Katesiu żeby nam sie Agatka z Lilianką nie pobiły o Szymusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2904 |
Zadomowienie
|
Ja również składam życzenia dla Szymusia naszego kochanego.!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chce Ci nic sugerować,ale na Twoim miejscu bym zdecydowała sie na opiekunkę,Kasi z tego co pisałaś zdecydowanie nie służy pobyt w żłobku,często chorowała...,fakt bedzie drożej ale na zdrowiu nie ma co oszczędzać ![]() Nas od nowego roku tez bedzie nurtować ta decyzja,najpierw Wika pójdzie do żłobka jeśli sytuacja będzie podobna do Waszej (tzn.będzie czesto chorawać)natychmiast decyduje sie na opiekunke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Szymonku kochany wszystkiego najlepszego i dużo duzo zdrówka życzy Nikolka z mamą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
Jastin niestety opiekunka do nas nie dojechała. Jak zadzwoniłam do niej pół godziny po ustalonej godzinie to odebrał jej mąż twierdząc że wyjechała do mnie godzinę temu. Czekałam jeszcze pół godziny, bo pomyślałam, ze może coś się stało. Ale po jakimś czasie dostałam sms, że mnie przeprasza i że przyjedzie dzisiaj do południa. Odpisałam jej, że gdybym nie pracowała to nie potrzebna byłaby mi opiekunka. I że trudno ale już dziękuję.
Wczoraj wieczorem odezwała się następna pani i umówiłam się z nią na czwartek. Najbardziej w tym wszystkim żal mi studiów mojego TŻ-a, bo 3 semestry pójdą w niwecz, a nie wiem czy jeszcze kiedyś uda mu się skończyć studia, no chyba że sytuacja w kraju się diametralnie zmieni, ale to chyba mało realne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
Iwonko nie zazdroszcze Ci takiej sytuacji. I w żłobku źle i z opiekunką nie wychodzi. Masz naprawde twardy orzech do zgryzienia.
Moja mała usnęła dzisiaj sama przy teletubisiach. Posadziłam ją w łóżeczku i w łapke dałam wafelka i ogląda zaciekle. Po pewnym czasie patrze a ona położyła się na boczku i usnęła z połową tego wafelka w łapce. Strasznie słodko wyglądała ![]() ![]() Ale to nic w porównaniu z tym że w niedziele nie spała cały dzień ![]() Coś sie Kasia nie oddzywa ![]()
#2909 |
Zakorzenienie
|
Kochane właśnie wróciłam ze spaceru z Wiką i musze Wam powiedzieć ze chamstwo szerzy sie nie tylko wśród młodzieży jak to jest powszechnie rozgłaszane ale także wśród ludzi starszych
![]() Wychodziłam na spacer w dobrym humorze(sąsiad zniósł mi wózek i wyniósł mi śmieci ![]() ![]() Wchodząc z Wiką do nas do bloku sa dwa wejścia od razu do naszego bloku i drugie od podwórka,ale nalerzy ono do bloku sąsiedniego no i ja właśnie do tego wejścia weszłam,gdyz w naszych drzwiach nie ma klamki ![]() ![]() ![]() Myślałam ze mnie tam piorun strzeli taka byłam nabuzowana,musiałam stać pod ta bramką i czekać az ktoś wyjdzie albo wejdzie,Wika sie darła,zaczęło kropić i tyle z rekreacyjnego spaceru. Ale jak dorwe te baby to im nagadam, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwonko bardzo dobrze zrobiłas ![]() ![]() Trzymam kciuki zebyście znaleźli odpowiednia i zaufaną osobę,może następna,bedzie bardziej odpowiedzialna ![]() A co do tż to rozumiem ze bedzie musiał zrezygnowąc ze studiów ze względów finansowych,jeśli zatrudnicie opiekunkę,tak? W naszym kraju to sie raczej nic nie zmieni,jaknarazie to wszystko idzie w góre oprócz zarobków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.