|
|
#2941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
a swoją drogą też się tak nakręcam zawsze,bo więcej o tym myślę niż mnie boli ta głowa,co sprawia,że boli bardziej niż boli![]() Cytat:
będziemy się wzajemnie pocieszać![]() Dziękuje ![]()
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu
Pare dawno niewidzianych osóbek się pojawiło i Diamentowej nadal mi brabkuje ![]() Emilko gdzie jesteś ![]()
|
|
|
|
#2943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie ? ![]() Wzajemnie ![]() Cytat:
![]() Moje tez kuisły więc otworzyłam teraz ![]() A odnosnie tej magii Świat, to może... ta pogoda tak wpłynęła ![]() Wesołych ! ![]() Cytat:
Milciu w następnym roku napisz w liście do Mikołaja , że chcesz MP 4 Własnie doszłam do wniosku, że do Wigilii nic nie zjem, tzn. do kolacji wigilijnej, czyli do jakiejs 17.30 ![]() Nie wiem czy nie umre z głodu do tego czasu Ja równiez miałam otworzyć prezenty wieczorem, ale skoro na 17 jedziemy do babci... Poza tym nie mogłam się doczekać, jak zobaczyłam tą paczke Śmiac mi się chce z moich rodziców bo Ciągle podchodzą do choinki i patrzą czy nic ni ma pod nią, dla nich A ja specjalnie poczekam, zanim im podłoże te prezenty, a co U mnie dziś 2 wigilie, jedna u jednej babci, druga u drugiej : w domu nigdy nie obchodzimy, bo to by było za duzo zamieszania, od zawsze u babć ![]() A teraz się pochwale, że super wygodna ta moja nowa klawiatura i myszka Tylko MP 4 nie moge jeszcze odpalić, bo się ładuje Ale zdąrze nadrobić stracone 4 godziny ![]() Jejku tak własnie pomyślałam... Jak ten czas szybko zleciał, niedawno marzyłam o Świetach, a tu juz nadeszły... ![]() Wiecie co Kochane... chyba się troche boje tych Wigilii i Siebie... Obym dała rade, zachowywać się bez oporów ![]() emotki musiałam usunąć..
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wigilia zapowiada sie niezbyt ciekawie. tylko ja, rodzice i babcia (za ktora nie przepadam). swieta nie wzbudzaja we mnie emocji .. moi rodzice nie sa zbytnio rodzinni, tzn ojczym. nastepne dni tez beda spedzone w domu. a jak tak chcialabym spotkac sie z moja druga babcia i wujkiem.. ale niestety daleko mieszkaja
no ale trudno. musze jakos to przebolec. mango, ciesze sie, ze wrocilas
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie np. świeci słońce ... Umysł komunikuje się z ciałem, nawet nie zdajemy sobie sprawy jak bardzo Jak np. słyszę o śmierci to mnie automatycznie paraliżuje.Mam nadzieję, że nam przejdzie Wzięłam drugi apap i gdyby nie myślenie o tym łbie, to byłoby całkiem nieźle ![]() Nie zaprzeczaj (nawet w tak delikatny sposób ^^) ![]() EDIT: Dziękuję Phenomeno, że cieszy się mój powrót Ja mam podobnie... w dodatku bez babci. Nie jesteśmy rodzinni i czasem odnoszę wrażenie, że tylko ja dostrzegam tę moc wspólnego zasiadania przy stole. Chociaż nigdy w roku nie jest nam dane nawet zjeść wspólnie obiadu, więc może jednak jest to wyjątkowy dla nas wszystkich dzień. Ale tylko z tego powodu...
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak od małego![]() Jak mi coś jest,a nie wiem co to jest,od razu myślę że to coś śmiertelnego ostatnio jak mnie bolało żebro to bałam się,że to rak od razu mi zimno,mam mroźne dłonie i stopy,chcę mi się siusiu i jestem taka wyssana z życia jak sobie niekiedy pomyślę w kościele czy gdzieś,że mi niedobrze,momentalnie mi duszno,niedobrze itd czasem nie umiem złapać oddechu straszne![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do mamy mojej mamci, tam przyjeżdza jeszcze mamy siostra z mężem i synem, więc wigilia nie jest jakaś ogromna, ale uwielbiam ją... Jest Nas tylko 8 osób i nie wyobrażam sobie, aby kogoś zabrakło. Potem jedziemy do drugiej babci, mój tata ma trójkę rodzeństwa, więc jak się wszyscy tam zgromadzą, jest spora gromadka Pamiętam te Wigilie, kiedy wszyscy bylismy mali, żył dziadek... Było wspaniale, teraz 2 kuzynów ma już swoje dzieci, niektórzy powyjeżdzali... Zawsze było u babci ponad 20 osób, teraz naprawde ciężko się zebrać Nam wszystkim razem, dziś będzie coś koło 15 osób chyba, ale to i tak dobrze. Nie wyobrażam sobie innej wigilii, takiej w małym gronie. I żałuje tylko, że nie mam rodzeństwa... Bo w przyszłości będą mnie czekały mniejsze wigilie... Wiadomo, że rodzina nie będzie się kiedyś zbierała u babci, bo poprostu babcia nie będzie miała już tyle siły na organizację takich dużych świąt. Fajnie mieć dużą rodzinę, taka moja świąteczna refleksja...
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam identycznie To tak jak np. z moim niedawnym rakiem krtani Miałam zawroty głowy 3 dni i już szukam sobie diagnoz na internecie, doszłam nawet do tętniaka mózgu Tamonitko - zazdroszczę dużej rodziny ![]() Nie wytrzymałam do kolacji i już poszło pół michy makówek A właściwie tego maku na mleku z bakaliami, bo bułeczki mi nie podchodzą
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
moi rodzice izoluja sie nawet na codzien. nie spotykaja sie z nikim praktycznie, siedza w domu. twierdza, ze sa 'domatorami' ale widze po mojej mamie, ze jest jej z tym ciezko..
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit;u mnie będzie mało makówki,bo wyjadłam połowę orzechów i migdałów ![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, a dlaczego u mnie nie ma makówek ? ![]()
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Tamonitko żałujj,makówka na gorąco
![]()
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeń, o które warto walczyć,radości,którymi warto się dzielić,przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć! Tego oraz Wesołych Świąt życzy Wam Wasza Agusia
Mango - Ufff,to dobrze,że się odezwałaś Niestety nie mam czasu,żeby Was dokładnie poczytać,bo zaraz do babci jadę ... Jeszcze wczoraj miałam małe spięcie z TŻ-tem,cholera,przed samymi świętami,ech . Już jest odrobinę lepiej na szczęście ...Wesolutkich i bialutkich Świąt
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez już sa makówki gotowe
Czekam do tej 17;18, aby je pochłonąć ![]() Padam, co chwilę gdzies latam, co chwile coś robię. Teraz chwila odpoczynku ![]() Mango, Lolcia - to może my wszystkie siostry, bo ja tez tak mam Coś zaboli to od razu mysle, że to coś poważnego, śmiertelnego. Chyba odziedziczyłam to po matce, bo ona tez taka przewrażliwiona ![]() Ahhh , umiaru podczas kolacji życzę
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czego Ty nam życzysz! ja Wam życzę żebyście się najadły po uszy, a zbędne kalorie poszły tylko tam gdzie chcecie[ja tak świątecznie poproszę by poszły mi w piersi ]
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Doobra żartowałam z tym umiarem ;p
Tez poprosze o nabranie w piersiach Spadło mi troche od tego odchudzania
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewcyzny, ale Wy szybkie jesteście!!!!!!
Mango, nerwicę znam z autopsji. Tyle, że ja miałam (mam?) nerwicę serca, co jest naprawdę straszne... Objawia się bólem w klatce piersiowej, dusznościami... szkoda gadać. W początkach mojej choroby wydawało mi się, że umrę. Nie było to miłe. Robiłam szeregi badań, wszystkie wyszły super, więc nauczyłam się ignorować "ataki"... Mam tak samo jak Ty - gdy usłyszę wiadomość o śmierci jestem zdołowana, smutna, ale nie tak normalnie - boję się. Po prostu się boję. Teraz jest lepiej i trzymam kciuki za Ciebie Poza tym też straszna z e mnie hipochondryczka . Kiedyś to było straszne, teraz częściej się z tego śmieję. Choć np. w kościele stoję i od razu wmawiam sobie, że mi słabo LoLcia - mój "biust" (jeśli w ogole mogę go tak nazwać) też mógłby by troooszkę choć większy. Ale cóż. Przynajmniej mi w bieganiu nie przeszkadza .Jeszcze raz wesołych i lecę pomagać
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
ej ! nie kradnijcie mojego pomysłu,bo mi w ogóle już nie urosną przez Was!
![]() co Wy sobie wyobrażacie w ogóle,że Mikołaj Wam wszystkim większe piersi wyprosi?!
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Starsze mają pierwszeństwo
|
#2962 | ||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() Aleście sie rozpisaly, od razu mowie,ze emotki bezltosnie pousuwac zeby sie zmiescic w limicie;P Cytat:
Tez Ci zycze wszystkiego co najlepsze, niezapomnianych chwil w niezastapionym gronie i mnostwa smakolykow oraz wymarzonych prezentow ![]() I baaaaardzo bardzo sie ciesze z powodu Twojego taty Oby tak dalej Cytat:
Dla Ciebie kochana też wszystkiego co najlepsze - szczescia i ucieczki od codziennych problemow![]() Cytat:
co za ulga ![]() biedaczysssko Życzę Ci duuuużo zdrówka przede wszystkim - mam nadzieje, ze swiateczne przysmaki wyciagna z Ciebie wszystkie dolegliwosci ![]() Cytat:
Wszystkiego najnajnaj i leszcze lepszego ![]() czasem trzeba- gratuluję prezentu i ciesze sie razem z Toba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zyczenia to Twoje dzielo czy zapozyczone?![]() Cytat:
Tobie tez wszystkiego najwspanialszego ![]() zycze,zeby glowizna sie uspokoila ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I gratuluje prezentow ![]() Cytat:
w koncu liczy sie jakosc,a nie ilosc![]() zycze Ci, zeby bylo lepiej niz myslisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze z TZ wszystko super bedzie juz niedlugo Cytat:
Kochane,. śliczne te choinki macie,cudeńka ![]() Zmykam troche ogarnąć się, a później juz szykowanie uczty wigilijnej pomalutku... no to trzyyyy, czteeeeee, tyyyyyyyy: Z okazji Świąt życzę Wam wszystkiego, wszystkiego i jeszcze trochę więcej. Szczęścia przede wszystkim. Zdrówka żeby móc się w pełni tym szczęściem cieszyć. Miłości, duuuużo miłości żeby mieć się z kim tym szczęściem dzielić. Przyjaźni, żeby mieć komu o tym szczęściu opowiadać. Wytrwałości i cierpliwości żeby móc to szczęście pielęgnować. I siły oraz pogody ducha, żeby rozumieć kiedy szczęście chce sobie zrobić od nas wolne... ![]() A Święta niech będą zimne na dworzu, ale ciepłe w sercu. Smakowite. Pełne niespodzianek, prezentów, niezapomnianych chwil i bliskości. buuuuuuuuuuuuziiii wielgachne jak nawiększa choinkowa bombka ode mnie ;**********
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
hola! hola!
co tak pędzicie? ![]() sernik upieczony, babeczki też a przed chwilą wyjęłam z piekarnika gorące jeszcze podwójnie czekoladowe ciasteczka ![]() co do nerwicy... ja mam coś a'la nerwicę żołądka. ale już mi to nie przeszkadza - po prostu to część mnie, tak samo jak trzęsące się ręce i cierpnące czasem ![]() Wiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Asia I przepraszam bardzo ale ja sie na większy biust też piszę, a co! ![]() Teraz czekam w kolejce do wanny
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wsyztskim za zyczenia swiatecze
i zmykam. czekam na wigilie, bo jestem juz starsznie glodna smacznego jedzonka zycze!
|
|
|
|
#2965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj KOchana nie w tej kwestii, wiesz jak to jest,faceci wolą młodsze
![]() Cytat:
Cytat:
o Wy wstrętne![]() Ja jeszcze mam jedno takie skryte marzenie,ale Wam nie powiem,o! figa z makiem ![]() Kurde już się tak najadłam,że nie wiem czy coś wcisnę więcej dobrze,że na stole mamy podczas wigilii bardzo skromnie,bo tylko barszczyk z uszkami,ziemniaki,karp,ka pusta,kompot i winko resztę jemy dopiero po a to sobie zjem jak wrócę z mamą po pasterce
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale głodna jestem
![]() Dałam prezenty rodzicom, chyba są zadowoleni ![]() Tata załozył tą koszulke na wigilię ![]() Szalony
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero prostuje włosy
a Wy już pewnie wszystkie przy stole smacznego
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście tata Mikołaj nie zna się na prostownicach i nie bardzo trafił z modelem - dostałam Brauna ES1 - no ale liczą się dobre intencje![]() Teraz wszyscy grzejemy się przy kominku i słuchamy kolęd Ja z laptopem, tata z komórką, siostra z bratem z playstation - ach ta technika No ale mimo wszystko wszyscy razem![]() Miłego wieczorku |
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po. Ależ się objadłam, ale pyszne było
. Teraz chwilę od siebie odpoczywamyNa vh1 był super program, kolędy polskie i angielskie karaoke, śpiewaliśmy i było bardzo zabawnie (pomijając fakt, że całkowicie nie do melodii). Madame Jabłuszko moje "dzieło" (bo dziełem to to nie jest) .
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się najadłam
i w dodatku wypiłam całą butelkę wina sama,ale śmiesnie jest
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Być może to pogoda nieadekwatna do panującej pory roku...
a swoją drogą też się tak nakręcam zawsze,bo więcej o tym myślę niż mnie boli ta głowa,co sprawia,że boli bardziej niż boli
) 

. Ale caly czas drżę o jej życie z powodu mojego kociaka
to nie tak bajka!
Nie wiem czy nie umre z głodu do tego czasu 

... Umysł komunikuje się z ciałem, nawet nie zdajemy sobie sprawy jak bardzo
Pozbawiając nas tym samym przyjemności pieczenia
Mam identycznie