![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Po prostu mam podły humor, na który składa się wiele elementów, o których na forum nic chce mówić, a moja wypowiedź miała poinformowac Cię, że to, o czym piszesz haniu tez uległo zmianie i... nizbyt dobrze wpływa na mój nastrój... Urazić nie chciałam
![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: Dorinka kilka spraw sie dzieje, które mnie rozstrajaja, a co za tym idzie teraz nawet mniejsza kwestia mnie drażni ![]() Ale j/w nie mówię o tym na forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() editRozumiem Hihi, rozumiem...czasem tak się sypie wszystko na łeb, że się gadac nawet nie chce.... Ale ja wiem, że będzie dobrze, zobaczysz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
TZ mi własnie napisał, ze najbardziej mu sie podoba ten rodzaj grzywki.
Tylko tak sobie mysle, ze kolor to chyba ciemniejszy blond , taki bardziej słoneczny co?? jak sadzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Koszmarnie mnie wczoraj bolala głowa i suma sumarum dopiero teraz wstałam. Później Tż jedzie po pracy po pralkę..ciekawe co to za cudo. A potem ma obowiązek mnie wyprzytulać, jakoś się stęskniłam. Ad "dlaczego mężczyźni.." to tak jak mówiłam, że się z paroma rzeczami bardzo zgadzam, i może nawet do siebie zastosuję, przeszkadza mi tylko trochę ciągłe "ja, ja i ja", ciut egoistyczne to ![]() Ale wiadomo, że wszystkie takie rady trzeba traktować z umiarem. Edit: Madzia, ja mam taką grzywkę ![]() Fajna jest, tylko nie podoba mi się odcień blondu na zdjęciu,w ogóle nie bardzo rozumiem idei farbowania z blondu na blond..ale przyjamniej łatwo będzie wrócić do swojego koloru.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj sie Hihulcu ![]() Własnie u mnie to jest najgorsze ze ani ja ani nikt z moich bliskich nie wie w jakich włosach mi najlepiej. Jak mam blond mówią ze lepiej w brązie a jak mam brąz mówą ze mogłam zostac przy blondzie. Nie wiem jakim jestem typem urody...moja fryzjerka rozkłada ręce i mówi ze ładnemu we wszystkim ładnie...taki mam z niej pozytek.
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madlen z tymi włosami to nie tak łatwo. Moje włosy sa teraz mysie a jak miałm 15 lat były w pieknym słonecznym kolorze blondu. Nigdy juz takie nie będą...cóz...całe zycie trzeba farbowac.
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Madlen ale ja nie mam naturalnych włosów blond. mam ciemne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
a zeby mi nie bylo za dobrze to wlasnie ojciec wrocil...nawalony jak samolot. na czworakach
![]() ![]() napisalam do TZa zeby mi dal klucze od domu, ide zaraz do niego w spokoju posiedziec, po drodze moze wstapie od sklepu jeansy kupic.i ocs na obiad
#2951 |
Zakorzenienie
|
Ahaaaaaaaaaaaa, a pokaż nam może zdjęcie w ciemnych?
Ktoś tu mówił, że faceci lubią zmiany..mój Yż drży ze strachu jak go starszę farbowaniem ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Sanetko, dostalaś moje wczorajsze pw?
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Gość
|
Rodzoną, między nami jest 20lat różnicy co do dnia
![]() Ja z wygody, bo strasznie ciężko się kręci taką lekką 80tką. Cytat:
![]() Dzień dobry dziewczyny ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Madlen tak dzieki, ale chyba nie ma co wiecej pisac.
uciekam bo TZ zadzwonil zebym przyszla.
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu co do włosów to nie masz tak, że barzdziej się sobie podobasz w jednym kolorze ? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
tu wkleje zdjęcie, które juz pewnie wam pokazywałam. kurcze nie mam w komputerze innego ale moze potem poszukam to zeskanuje jeszcze cos. (o ile bede miała w olstzynie a nie w domku)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2959 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On tez lubi się zmieniac. Nasi znajomi często niepoznaja nas na ulicy ![]() Cytat:
![]() Ja też uzywałam kuracji dotleniajacej- dobre to jest. Oczywiście bardzo kombinuję z mleczkami do twarzy i praktycznie za kazdym razem kupuje co innego. Treaz mam L'oreal. Cytat:
![]() Teraz mam takie cynamonowe (bo juz 2 miesiące temu zaczełam miec dosc blondu) ale podobały mi się one tylko z miesiąc. Normalnie zachwycona wtedy byłam, a teraz mam ich dosc- za ruda się czuję. Przyszedł czas na farbowanie i chyba zrobie jasny brazik. ...i wiem jak sie to skonczy. Zachwycona będę parę miesięcy, po czym zacznę na nich robic blond pasemka, zejdę w koncu do zupełnego blondu i znowu się zacznie to samo...na blondzie brazowe pasemka, pózniej ciemniejszy blond az zrobię brązowe....ahhhhh.
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z włosami też eksperymentuję, ale zawsze muszą miec w sobie choć odrobinę zmutowanego blondu. Taką się lubię i mój Tż zapłakałby się, gdybym nie była ani ciut blondi ![]() EDIT HANIU a co z tym olejkiem, jak się to robi i kiedy ? Pewnie po umyciu??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny mój problem to kruszące się koncówki...z którym poradził sobie olejek rycynowy ![]() ![]()
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze my Dorinko po prostu jestesmy jeszcze nieukształtowani i mieszamy cały czas nasza modzienczy zbuntowany styl z ugłaskanymi dorosłymi ciuszkami ![]() Ja byłm zawsze ubraniową wariatką i jak czasem oglądam zdjęcia z liceum to dziwię się bardzo jak ja mogłam, az tak ekstrawagandzko sie ubierac. Zreszta moja mam był notorycznie wzywana do szkoły spowodu mojego niestosownego stoju ![]() ![]()
![]() |
#2964 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie trwałoby to nieco dłużej, gdyby nie telefon od pani z warty, która oferowała mi ubezpieczenie mojej firmy :/ |
|
![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
No co tak zamilkłyście?
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem właśnie ja musiałam czymś się zająć
![]() Nemo to rzeczywiście niecodzienna sytuacja, masz siostrzyczkę, która na dobrą sprawę mogłaby być Twoją córką ![]() ![]() Dzisiaj tematy fryzjersjkie a ja 17 tez idę do stylisty fryzur, troche mam pietra, jakoś tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
A ja idę za tydzień... podciąć się tylko bo narazie zapuszczam do tego mojego boba wymarzonego... ale ile to miesiecy jeszcze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Hihi - znowu Cię zmisiaczyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
hehe to widze ze duzo z nas leci do fryzjera sie zmieniac. oby na lepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Ale smutny misiak to jest, z pudełkiem chusteczek do ocierania łez
![]() Cytat:
![]() P.S. dorinka my chcemy efekty widziec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.