![]() |
#2941 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Rozeznanie
|
zamówiłam ten przewodnik Anew - zobaczymy co to będzie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
szeryfcio
|
ja też myślę, że to tylko wyciąganie pieniędzy.
#2944 |
Rozeznanie
|
wlasnie odebralam paczuche z 13, dla siebie zamawialam plyn do kapieli malinowy - pachnie dosc przyjemnie, tak cukierkowo, dla mnie zapach zblizony do tego truskawkowego plynu, jednak mam katar i moge sie mylic troche
![]() Zamawialam tez dla siebie kpl bizuterii Julie, musze przyznac, ze jest bardzo ladnie zrobiony, naprawde bardzo mile sie zaskoczylam ![]() ![]() Mamie zamawialam kolczyki i bransoletke Zoe i rowniez calkiem niezle sie prezentuja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Wtajemniczenie
|
Który tonik dla twarz 12 letniej dziewczynki z początkującymi zmianami tradzikowymi na twarzy Waszym zdaniem jest lepszy ten łagodny czy ten przeciw wągrom? Macie jakieś doswiadczenia w tej sprawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem lepszy jest łagodzący ponieważ powinie dobrze łagodzić zmiany trądzikowe, a ten na wągry dla 12 latki może być za mocny moim zdaniem
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 |
Rozeznanie
|
Witam
Dziewczyny mam pytanie ten procent który się dostaje od zamówienia to oni odejmują od faktury czy jak to jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wrzucone na watek z katalogami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Raczkowanie
|
Każdy zamówiony produkt jest pomniejszony o wypracowany opust, czyli na fakturze do zapłaty jest wartość zamówienia po cenach katalogowych - procent
![]() |
#2951 |
Rozeznanie
|
Czyli że jak np. mam zamówienie na 300zl to odejmuja mi z faktury 25% czyli za tą fakture place mniej o 75zl? Dobrze rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Nowa edycja programu kwartalnego Anew
Zamów w każdym z katalogów (K12 – K15) dowolne kosmetyki z linii Anew* na łączną kwotę minimum 64,90zł, a w Katalogu 16 otrzymasz atrakcyjny prezent, który sama wybierzesz! - Zestaw kosmetyków z nowej linii Planet SPA – nowość z K15 o wartości 78,70zł. zastanawiam się co wchodzi w skład tego zestawu?? bo z nowości w kat.15 jest jedynie kojąca maseczka do twarzy Marokańska róża (cena regularna 23,9zł) oraz oczyszczający krem z glinką (cena regularna 24,9zł) tak więc zapewne coś jeszcze powinno być w cenie 29,9zł by zestaw był wartości 78,7zł co o tym myślicie?? Czyżby chodziło o Różane płatki do kąpieli??? widzę je w zestawach jakie mogą zamówić klubowiczki poziomów:czerwonego, srebrnego i złotego KR |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Rozeznanie
|
O właśnie! kiedyś też zastanawiałam się nad tym zapachem, tylko opinie na KWC, że jest krotkotrwały trochę mnie zniechęciły.. :/ chociaż zwykłe treselle były na mnie dość trwałe, a przynajmniej nie narzekałam... Raz udało mi się powąchać z buteleczki treselle seduction, ale króciutko. Przez tą chwilę wydały mi sie przyjemnie słodkie i przypadły go gustu, więc może warto spróbować... Dziekuję również za ten typ..
Doradźcie jeszcze coś proszę...mianowicie odnośnie Tomorrow..choc w nutach nie wyczytalam wanilii, to na forum widziałam kilka opinii, iż są nieco waniliowe...obawiam sie tylko czy nie bedą za bardzo jaśminowe, bo jaśmin w Today mnie po prostu dobija i Today zupełnie mi nie odpowiadają...bardzo proszę o jakieś opinie w miarę Waszego rozeznania |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was ma/widziala szminkę UCR w czerwonym opakowaniu w kolorze Rosy Pink (jest w netto do K13)?? Czy w rzeczywistości ma taki kolor jak na ulotce czy różni sie zdecydowanie?
EDYCJA: znalazłam opinie w II cześci ![]()
#2956 |
Zadomowienie
|
Nie wszystko bedzie z opustem 25. Produkty niekosmetyczne z opustem 20, a z oferty wiazanej 10. Na produkty z rozowa wstazka, netto, logo w ogole nie ma opustu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Rozeznanie
|
Ashiva, w wątku zdjęciowym wkleiłaś fotki próbek szminek Anew. Chcałam Cię spytać o kolor Chocolate Brown - czy jest to typowy czekoladowy brąz, czy może wpada w czerwień (na zdjęciach, szczególnie na ostatnim wygląda na czerwonawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ma się chyba ukazać w katalogu 16 lub 17 (dojrzałam go w rosyjskich katalogach) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Przyczajenie
|
Witam,
Czy sa już pierwsze spostrzeżenia odnośnie zapachu BOND GIRL 007. Wyczytałam że jeżeli komuś przypadł do gustu zapach Tomorrow z serii TTA avonu to ten też sie spodoba. Nie wąchałam więc nie potwierdzam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, możecie mi napisać jak się stosuje ten krem pod oczy z Anew Ultimate (Contouring eye system)? Wiem, że było o tym już na wątku ale nie mogę znaleźć..
#2961 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
III Zestaw o wartości 78,70 zł W skład zestawu wchodzą następujące produkty: - Planet SPA Kojąca maseczka do twarzy Marokańska Róża, - Planet SPA Oczyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża, - Planet SPA BATH OIL W ROSE PETALS - nowość z I kwartału 2009 roku. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wygląda super. Wezmę ją sobie. Mam tylko nadzieję, że te "kamyki" nie powypadają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Raczkowanie
|
Pytałam w Avonie o korektor manikiuru i dowiedziałam się że stosuje się go na mokry lakier
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
Ej dziewczyny mam do was pytanie. Moja kolezanka zazyczyla sobie puder w kulkach brazujacy. niestety w obecnym katalogu jest rozswietlajacy. Czy to oznacza ze nie mozna go kupic? Czy moze dalo by rade jednak w skads go sciagnac ?
![]()
#2965 |
Wtajemniczenie
|
nie ma możliwości ,,domówienia" go, można zamówic tylko produkty które obejmuje aktualna oferta
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Wtajemniczenie
|
wlasciwie tez racja. jak mozna kupic cos czego nie ma w katalogu
![]()
#2967 |
Raczkowanie
|
Puder brązujący jest w katalogu 15 za 32,9
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2969 |
Wtajemniczenie
|
A wlasciwie to mam jeszcze jedno do was pytanko. Chcialabym wziac jakas maseczke z serii SPA na buzie. Generalnei to mam cere taka raczej mieszana. Jednak troszke wypryskow i problem z wągrami. Maseczki z serii tej mlodzieerzowej odpadaja bo jestem na nie uczulona.
![]()
#2970 |
Rozeznanie
|
Perełki brązujące będa w katalogu 14 za 36,90
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.