GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 06:15   #2941
olivka_7
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Ja swoja suknie kupowalam. Zaplacilam za nia 2800 a dwa tygodnie po slubie sprzedalam za 1300 zl. Interes mojego zycia to niestety nie byl.
Kupilam a nie wypozyczylam czy szylam ze wzgledu na brak czasu. Raczej trudno by mi bylo bedac tutaj pozalatwiac to wszystko wiec nie mialam wyjscia.

Gabi ja jak cos kupuje to tez patrze pod katem funkcjonalnosci i latwego mycia dlatego jak kupowalam lodowke i zmywarke to ze stali ale takiej na ktorej nie odbijaja sie paluchy, nienawidze tego. Z kuchenka juz mi nie poszlo ale jakos to przezyje.

Jezdzilismy w sobote za meblami do lazienki i zalamalam sie. Takie jak mi sie podobaja i pasuja do mojej lazienki kosztuja 5 tys wzwyz (zlew+szafka pod zlew, bez kranu). Idzie sie zalamac z tymi ich cenami. A gdzie tu jakos slupek jeszcze...

Olivka szkoda z tym testem. Mialam jednak nadzieje. Buzka kochana. Nowy cykl i nowe nadzieje.
A jasne
JA swoją szyłam za 1300 a w Krakowie w salonie kosztowała 2700.
Syla jasne nie no ja tak z głupa zrobiłam nie wiem na co liczyłam. Wieczorkiem miałam troszkę plamienie i dziś rano też

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 06:42   #2942
Kathi75
Zakorzenienie

Olivka ja to Ciebie podziwiam za Twoje podejscie szycuneczek i brawo a ja zaczynam piachy zaciskac zeby sie udalo

Iza czekam na paczusi napewno w nowej czapuni i szaliczku foty walne a co

Gabi popieram zakupy u mnie w domu minimalizm zadnych zbednych dupereli zeby sie szybko i latwo sprzatalo hihi a jeszczer az w roku wywalam troche zeby nie bylo

Laski a ja sie rozchodzilam na maxa kupilam nowe pokrowce na kanape i fotele przyjda za tydzien omowilismy z mezem przemeblowanko , kupilam przewijak z wanienka dla dzidzi hihi a co a teraz kombinuje sciany pomalowac troche bo kanapy zielone ciemne a sciany zielen jasna mam chce troche zoltego dowalic i mysle zeby meza przekonac komody i lawe przemalowac na bialo bo sa brazowe hehehe
Pewnie powie ze zwariowalam a ze ja napaleniec jestem to perwnie sama polowe zrobie
Jak ktoras ma jakies stronki z wystrojami to prosze podzielcie sie
Moj plan pokoj w kolorach zielony , zolty i bialy

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 06:50   #2943
olivka_7
Zakorzenienie

Kasiu pomysł z kolorkami fajny
A i dziękuję, po prostu musiałam troszkę ponarzekać, poryczeć i poużalać się nad sobą. Ale już jest ok - tzn chyba Grunt że dziś 6dc i do owu bliżej niż dalej

Biorę się za pracę chociaż po tym wolnym to mi się nie chce w ogóle nic robić. Ciężko się zebrać do roboty

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-11-04 o 06:53
Stary 2008-11-04, 08:08   #2944
gabriellao0
Zakorzenienie

Upatrzyłam sobie komplet czerwony ciążowy i go sobie kupie a co!!!! Umówiłam się znowu do fryca (A. mnie namówił, po tej mojej wczorajszej histerii)!!! Ogólnie miałam oszczędności zbierane długo? Miałam, już nie mam . Zostało mi 2000 zł, ale to pójdzie jeszcze na resztę rzeczy do toalety i klaps, jestem bez kasy znowu Nie cierpię kasy nie mieć.

Edytowane przez gabriellao0
Czas edycji: 2008-11-04 o 08:12
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 08:14   #2945
Kathi75
Zakorzenienie

Maz stwierdzil zebym przemyslala bo moge robic co chce tylko zeby to nie wygladalo potem jak u lekarza albo w szpitalu ( bialy kolor ) hihi wiec lece do sklepu polukac na farbki i sie troche nakrecic

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-11-04, 08:41   #2946
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Maz stwierdzil zebym przemyslala bo moge robic co chce tylko zeby to nie wygladalo potem jak u lekarza albo w szpitalu ( bialy kolor ) hihi wiec lece do sklepu polukac na farbki i sie troche nakrecic
Kasia, Kasia pobiegaj za mnie, porób zakupy, pooddychaj powietrzem (choć przyznam się że zwiałam dziś do sklepu po sniadanie bo A. śpi i nie mógł na mnie nakrzyczeć). Także wyczołgałam się jakieś 300 m w jedną i 300 m w drugą i 15 minut połaziłam po markecie . Szczęście dają mi teraz nawet takie pierdy
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 09:02   #2947
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
byłam w US (po drodze), facet był tak miły, ze aż dech zapierało (pewnie dlatego, ze pracują do 15.30 a ja wpadłam tam 15.28 i nie mógł mnie wykopać a spieszyło się dziadowi do domku!) no i chodziło o kilka debilnych podpisów jak zawsze!!!
Izuś powiem Ci, że ani w ciąży ani przed nią ani też pewnie po niej nie chciałabyś mnie karmić. mój A. mówi, że powinnam operacyjnie żołądek zmniejszyć, bo jem wiecej od niego przeważnie
i mogę mieszać wszystko ze wszystkim, żaden problem
Napisalas ze bylas ale co konkretnie udalo sie wywalczyc z milym panem ??

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ja mam to samo, moge mieszać kiełbasę i mleko i nic.
Spoko Ja muszę zacząć pokój w końcu...ale oj tak mi się nie chce.
Chciałam pomalować na stare złoto. Przywieźć meble, kupić dywan.
No u mnie by sie dzialo Zygalabym chyba dalej niz widziala

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Czesc
Ja juz licze dni do wyjazdu, jutro rezerwujemy bilet na przyszly wtorek. Dzis zlapalam dola, bo mama mi napisala po ile funt stoi :/ Wczoraj z Tz bylsimy na zakupach, zaszalelismy na maksa. Kupilam sobie min.dwie perfumki, dwie bluzy nike, kurtke, suszarke Babyliss i duzo innych rzeczy. Dodatkowo moj Tz mi zrobil niespodzianke i kupil mi 3 pary majteczek bokserek i torebke Dzsi bede chwilke na necie i od jutra intenet juz jest nasz, bo Ci z Litwy wyjezdzaja, dzis ostatni dzien pracowali. Ja juz sie tak bardzo nie moge doczekac kiedy bede w Polsce, za az mnei nosi.
Ja do Ciebie dzwonilam wczoraj 3 razy a Ty na necie w tym czasie Mam dzwonic czy nie chcesz ze mna gadac ??? ze nie odbierasz?

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
ej wariaty z nas, ale już sobie tą ciąże z g.lowy wybiłam no i od jutra termometr w ruch mąż w ruch i zobaczymy co bedzie.
Grunt to pozytywne myslenie

Cytat:
Hihi ja mam tez foty na sobie przymierzalam i wydaja mi sie super wkleilabym ale nie mam jak zdjec na kompa wgrac ale nawet jak wkleisz ja tez pokaze

Cytat:
Szczęście dają mi teraz nawet takie pierdy
Gabus pochwal sie potem tym cus cudownym czerwonym ok ??

Laseczki dzien dobry A mnie boli reka znowu mnie pokluli
Stary 2008-11-04, 09:48   #2948
olivka_7
Zakorzenienie

Izuś to cóż to za specjalista Cię kłuł. Już tyle razy miałam krewkę pobieraną i nigdy mnie ręka nie bolała, jakiś sadysta chyba

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-11-04, 09:54   #2949
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Izuś to cóż to za specjalista Cię kłuł. Już tyle razy miałam krewkę pobieraną i nigdy mnie ręka nie bolała, jakiś sadysta chyba
angielska specjalistka tak ze trzy razy grubsza ode mnie jak przysadzila to mi sie ta igla w kregoslup wbila serio przy takich ludzikach czuje sie piekna atrakcyjna i szczupla tylko troche obolala ale jutro bedzi git mam tylko nadzieje ze w przyszly czwartek bede miec juz oba wyniki tez z 1go i dzis (21) dnia cyklu i bede wiedziec wiecej albo wrecz przeciwnie bede jeszcze bardziej glupia z tego wszystkiego a w poniedzialek jade do szpitala na usg tak sobie wymarzylam ze oni mnie tam badaja i mowia Pani jest w ciazy ehe marzenia scietej glowy nawet jesli to nic nie bedzie widac swoja droga marzenia fajnie miec......

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:00 Powód: dopisek :)
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 09:55   #2950
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Izuś powiem Ci, że ani w ciąży ani przed nią ani też pewnie po niej nie chciałabyś mnie karmić. mój A. mówi, że powinnam operacyjnie żołądek zmniejszyć, bo jem wiecej od niego przeważnie
i mogę mieszać wszystko ze wszystkim, żaden problem

Uśmiałam się, dzięki
No to teraz pewnie też się uśmiejesz. Wiesz, jak na mnie ostatnio mówi mój szacowny małżonek? "Odkurzacz"... Non-stop bym tylko coś jadła... a potem wszystko mi się cofa i mam zgagę... ale to już szczegół. No i on waży 65 kg, a ja obecnie 85. Rewelacja! Czuję się jak słonica. A ostatnio usłyszałam jeszcze, że chodzę jak kaczka... I co? Pocieszyłam?

Cytat:
80km
Ej no to bliziutko. W jakiej konkretnie miejscowości mieszkasz? I czy to jeszcze lubelskie jest czy podlaskie już?

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kupilam sobie min.dwie perfumki, dwie bluzy nike, kurtke, suszarke Babyliss i duzo innych rzeczy.
Pochwal się, jakie perfumy kupiłaś. Ja na mikołaja zażyczę sobie chyba L’eau par Kenzo ICE 50 ml. I uda mi się chyba w bardzo okazyjnej cenie skombinować. Uwielbiam perfumy!

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Ja swoja suknie kupowalam. Zaplacilam za nia 2800 a dwa tygodnie po slubie sprzedalam za 1300 zl. Interes mojego zycia to niestety nie byl.
Interes mojego życia to zakup sukni ślubnej z welonem za 2500 zł i zaleganie jej w szafie teraz. Chce ktoś kupić?

Cytat:
No nie mogę się doczakać zdjęcia! Mischoko! A jak Ci idzie z moim komplecikiem? Jestem strasznie ciekawa!

Cytat:
Nie cierpię kasy nie mieć.
Ja też...
Stary 2008-11-04, 10:02   #2951
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
No nie mogę się doczakać zdjęcia! Mischoko! A jak Ci idzie z moim komplecikiem? Jestem strasznie ciekawa!
Kasi komplecik wyslany mam nadzieje do konca tygodnia skonczyc komplecik Aliszcze i Fruzi i zabieram sie za Twoj)) a potem Asi jeszcze
Stary 2008-11-04, 10:02   #2952
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Czy wiecie moze na czym polega posiew u kobiety , ponoc robi sie w szpitalu tak?a ile fiolek krwi pobierają na chalmydie ??? Jak ja sie stresuje jutro powinno przyjsc skierowanie..

Buziaki dziewuszki

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 10:10   #2953
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Czy wiecie moze na czym polega posiew u kobiety , ponoc robi sie w szpitalu tak?a ile fiolek krwi pobierają na chalmydie ??? Jak ja sie stresuje jutro powinno przyjsc skierowanie..

Buziaki dziewuszki
eee a na pewno na chlamydie sie pobiera krew??? mnie robili chlamydie przy wymazie z szyjki ale moze to bylo co innego ??? sama juz zglupialam Znalazlam

Chorobę można stwierdzić w laboratoriach diagnostyki molekularnej robiąc badanie testem immunofluorescencyjnym, lub enzymatycznym i pobierając wymaz z kanału szyjki macicy u kobiet lub wymaz z cewki moczowej u mężczyzn (czas wykonania 2 do 7 dni). Test Elisa polegający na określeniu poziomu specyficznych immunoglobulin we krwi. (we wczesnej fazie infekcji IgM, w późniejszej IgG) - jeśli wysoko dodatni - pacjent zainfekowany.

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:11
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 10:35   #2954
olivka_7
Zakorzenienie

Właśnie wiecie mi jak robili badania na toksplazmozę to wygląda na to że mi tez na chlamydię zrobili bo tak coś mi mój gin mówił jak wyniki oglądał. Że na chlamydię i tokso ok. ? A ja nie zlecałam chlamydii ale zapomniałam z nim o tym pogadać jakoś mi wyleciało z głowy. Ale na pewno z krwi można
Hiihi porobiłam co miałam zrobić chyba się troszkę poobijam

Mam przy sobie pen drive z materiałami do pracy- może bym coś popisała. Hmmm tylko że ta co mi kuka przez ramie zaraz zczai i będzie nudzić żebym coś zrobiłamówię wam jak ona nudzi to szok, już jej słuvhać nie mogę

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:37
Stary 2008-11-04, 10:39   #2955
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Olivka ja to Ciebie podziwiam za Twoje podejscie szycuneczek i brawo a ja zaczynam piachy zaciskac zeby sie udalo

Gabi popieram zakupy u mnie w domu minimalizm zadnych zbednych dupereli zeby sie szybko i latwo sprzatalo hihi a jeszczer az w roku wywalam troche zeby nie bylo

Laski a ja sie rozchodzilam na maxa kupilam nowe pokrowce na kanape i fotele przyjda za tydzien omowilismy z mezem przemeblowanko , kupilam przewijak z wanienka dla dzidzi hihi a co a teraz kombinuje sciany pomalowac troche bo kanapy zielone ciemne a sciany zielen jasna mam chce troche zoltego dowalic i mysle zeby meza przekonac komody i lawe przemalowac na bialo bo sa brazowe hehehe
Pewnie powie ze zwariowalam a ze ja napaleniec jestem to perwnie sama polowe zrobie
Jak ktoras ma jakies stronki z wystrojami to prosze podzielcie sie
Moj plan pokoj w kolorach zielony , zolty i bialy

Nas tez znowu remont czeka hihi ale dopiero na wiosne musze komode dla dzidziola kupic i kolorek na scianach zmienic pewnie cale mieszkanko przemalujemy
Ogolnie wydatkow mamy duzo jeszcze czeka Nas wykup mieszkania mam nadzieje ze w tym roku.

A wracajac do sukienki to jednak ja wezme przemyslalam sprawe kazdy mowi jak masz kase to kup hihi kasy nie mam az tyle ale kupie

Wczoraj testowalam wozki w sklepie z moja mama juz nie moge sie doczekac zakupow dla dzidziola

Kobietki ciazowe czy wy tez macie takiego lenia? mi sie nic nie chce dobrze ze mieszkam z mama i ona jak mi sie nie chce obiad ugotuje.Ostatnio prawie codziennie.Pokoj sprztam 4 dzien i zawsze mam jakas wymowke ze tego nie zrobilam
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 10:49   #2956
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Właśnie wiecie mi jak robili badania na toksplazmozę to wygląda na to że mi tez na chlamydię zrobili bo tak coś mi mój gin mówił jak wyniki oglądał. Że na chlamydię i tokso ok. ? A ja nie zlecałam chlamydii ale zapomniałam z nim o tym pogadać jakoś mi wyleciało z głowy. Ale na pewno z krwi można
Hiihi porobiłam co miałam zrobić chyba się troszkę poobijam

Mam przy sobie pen drive z materiałami do pracy- może bym coś popisała. Hmmm tylko że ta co mi kuka przez ramie zaraz zczai i będzie nudzić żebym coś zrobiłamówię wam jak ona nudzi to szok, już jej słuvhać nie mogę
No to ja juz nie wiem co ja mialam za badanie bo z krwi nie mialam

powiem wam ogladalam wczoraj moje zdjecia jak mialam ok 120 kg i te z 1 sierpnia jak bylismy w Pl ze slubu pierwszeg oi drugiego i sprzed kilku dni i jestem w szoku sama widze ze schudlam

a propos wypadaloby na nk wkleic do profilu zdjecia mojego eks z koscielnego i mojego drugiego malza i zrobic ranking??? bo moj maz mi wczoraj powiedzial wklej nas obu zobaczysz co te twoje wizazystki powiedza a ja na to wizazankia on no dobra wszystko jedno wariat
Stary 2008-11-04, 10:51   #2957
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
a propos wypadaloby na nk wkleic do profilu zdjecia mojego eks z koscielnego i mojego drugiego malza i zrobic ranking??? bo moj maz mi wczoraj powiedzial wklej nas obu zobaczysz co te twoje wizazystki powiedza a ja na to wizazankia on no dobra wszystko jedno wariat
A wklej. Ja chętnie pooglądam. Już straciłam nadzieję, że kiedykolwiek pochwalisz się jakimiś zdjęciami...
Stary 2008-11-04, 10:57   #2958
olivka_7
Zakorzenienie

Jasne że wklej Iza a ja Ciebie tak w ogóle mam na nk? BO już zgłupiałam

Izuś na pewno można robić i z krwi i z wymazu tak jak w tym co nam tu wkleiłaś piszą.
Hihi zrobiłam właśnie zprawozdanie które mam na 13 listopada Na dziś koniec pracy- jak się uda bo ta mi tu właśnie kukała przed chwilką

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-11-04, 10:58   #2959
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
A wklej. Ja chętnie pooglądam. Już straciłam nadzieję, że kiedykolwiek pochwalisz się jakimiś zdjęciami...
kochana wkleje wszystko co obiecalam naprawde mam duzo zdjec w aparacie w telefonie na dysku tylko nie mam kompa wczoraj ogladalam w bibliotece bo mam na mailu zdjecia tez ale jak mam je wkleic na nk skoro w bibiotece nie ma zadnego "narzedzia" do rozpakowywania zdjec niczeg odo obrobki i nie moge ich zapisac nigdzie wiec jak je wkleic??? no nie da sie ale moze sie uda jak bedzie komp obiecuje ze jak bedzie a chlop bedzie na drugij zmianie to posiwece caly wieczor i wkleje wszystkie moje zakupy jak wygladaja moje wlosy jak wygladalam kiedys ile schudlam ale ogladalam zdjecia z cywilnego matko jedyna jak mnie zobaczycie nie uwierzycie no normalnie ze 180 kilo..... strasznie jeszcze bylo tak goraco ale teraz az milo popatrzec hihihi sama sie chwale
Stary 2008-11-04, 11:00   #2960
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Jasne że wklej Iza a ja Ciebie tak w ogóle mam na nk? BO już zgłupiałam

Izuś na pewno można robić i z krwi i z wymazu tak jak w tym co nam tu wkleiłaś piszą.
Hihi zrobiłam właśnie zprawozdanie które mam na 13 listopada Na dziś koniec pracy- jak się uda bo ta mi tu właśnie kukała przed chwilką
mnie sie wydaje ze cie mam dlugo nie mialam Aliszcze ale potem sie kaplam ze wszystkie ja macie tylko nie ja

tu wkleje nasze zdjecia na pewno ale na nk to sie boje bo jak ta jego zobaczy to jeszcze mu awanture zrobi hihihi no i musze nazwisko zmienic w profilu ech fajnie byc znow zonka
Stary 2008-11-04, 11:04   #2961
tola3804
Zakorzenienie

Mischoko! Wiem, że masz dobre chęci i że kiedyś wkleisz, ale mnie aż skręca z ciekawości! No, ale cóż... poczekam, nie ma innego wyjścia.

Laseczki! Jakbyście miały potrzebę coś kupić z sephory, to mam mozliwość załawić parę rzeczy w atrakcyjnych cenach. Jakby co to PW.
Stary 2008-11-04, 11:06   #2962
olivka_7
Zakorzenienie

To czekamy z niecierpliwością aż będziesz mieć tego kompa
Ale bym chciała żeby już był 28dc i czekać na wynik, albo chociaż niech będzie już owulka jeszcze mi do tego troszkę zostało. Dopiero 6dc

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-11-04, 11:25   #2963
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko! Wiem, że masz dobre chęci i że kiedyś wkleisz, ale mnie aż skręca z ciekawości! No, ale cóż... poczekam, nie ma innego wyjścia.

Laseczki! Jakbyście miały potrzebę coś kupić z sephory, to mam mozliwość załawić parę rzeczy w atrakcyjnych cenach. Jakby co to PW.
ja wiem ja wiem Tola pisze !!!

Cytat:
To czekamy z niecierpliwością aż będziesz mieć tego kompa
Ale bym chciała żeby już był 28dc i czekać na wynik, albo chociaż niech będzie już owulka jeszcze mi do tego troszkę zostało. Dopiero 6dc
podziwiam was serio za cierpliwosc do mnie
Stary 2008-11-04, 11:36   #2964
olivka_7
Zakorzenienie

A Ty do nas masz cierpliwość
Ehhh niech już chociaż będzie dziś ta 15-ta.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-11-04, 12:19   #2965
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
A Ty do nas masz cierpliwość
Ehhh niech już chociaż będzie dziś ta 15-ta.
a u mnie dopiero kwadrans po 12 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja chce do domu do misia do lozeczka z ciepla kolderka aaa i wlasnei niby "przeciekla" wiadomosc ze moze jednak beda bonusy na swieta) chocby ze dwie- trzy stowki sypneli byloby fajnie no ale skoro mimo recesji moze jednak beda to fajnie by bylo
Stary 2008-11-04, 12:32   #2966
Kathi75
Zakorzenienie

Dwom przyjaciólkom po dlugich namowach, udalo sie wreszcie przekonac mezów, zeby zostali w domu i same wychodza na kolacje do knajpy zeby przypomniec sobie \'dawne czasy\'.
Po zabawnie spedzonym wieczorze, dwóch butelkach wina, szampanie i buteleczce
wódki opuszczaja restauracje calkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi \'nagla potrzeba\', moze dlatego ze duzo wypily. Nie wiedzac gdzie
isc sie wysikac, jedna mówi do drugiej: " wejdzmy na cmentarz, tutaj na
pewno nikogo nie bêdzie" na to druga "ok". Wchodza na cmentarz, najpierw jedna
sciaga majtki, sika, wyciera sie tymi majtkami i oczywiscie wyrzuca...
Widzac to, druga od razu sobie przypomina , ze ma na sobie droga markowa
bieliznê i szkoda by ja bylo wyrzucic. Sciaga wiec majtki, wklada je do
kieszeni, sika i zrywa kokarde; z pierwszego lepszego wienca, zeby sie \'podetrzec;\'.
Na drugi dzien; maz pierwszej dzwoni do meza drugiej "jurek, nawet
sobie nie wyobrazasz co sie stalo! To koniec mojego malzenstwa"
-"dlaczego"????
-"moja zona wrócila o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek, od
razu wywalilem ja z domu
" na to drugi " marek to jeszcze nic, wiesz co wykombinowala moja ? nie tylko przyszla pijana i bez majtek, ale miala wlozona w tylek czerwona kokardec z napisem "nigdy cie nie zapomnimy-, lukasz, ignacy, stasiek i pozostali przyjaciele z siłowni"

To na poczatek a teraz tak Gabio ja sobie pobiegalam a teraz brzuch mnie boli przegielam po prostu a lekarz nie kazal lazic za daleko a ja 3 godziny spacer debilka wiec teraz sobie poleze modlac sie zeby mi przeszlo

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Edytowane przez Kathi75
Czas edycji: 2008-11-04 o 12:36
Stary 2008-11-04, 12:34   #2967
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Dwom przyjació³kom po d³ugich namowach, udalo sie wreszcie przekonac mezów, zeby zostali w domu i same wychodza na kolacje do knajpy zeby przypomniec sobie \'dawne czasy\'.
Po zabawnie spêdzonym wieczorze, dwóch butelkach wina, szampanie i buteleczce
wódki opuszczaja restauracje calkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi \'nagla potrzeba\', moze dlatego ze duzo wypily. Nie wiedzac gdzie
kieszeni, sika i zrywa kokardê z pierwszego lepszego wieñca, zeby sie \'podetrzeæ\'.
Na drugi dzieñ maz pierwszej dzwoni do meza drugiej "jurek, nawet
sobie nie wyobrazasz co sie stalo! To koniec mojego malzeñstwa"
-"dlaczego"????
razu wywalilem ja z domu
" na to drugi " marek to jeszcze nic, wiesz co wykombinowala moja ? nie tylko przyszla pijana i bez majtek, ale miala wlozona w tylek czerwona kokardê z napisem "nigdy cie nie zapomnimy-, lukasz, ignacy, stasiek i pozostali przyjaciele z si³owni"

To na poczatek a teraz tak Gabio ja sobie pobiegalam a teraz brzuch mnie boli przegielam po prostu a lekarz nie kazal lazic za daleko a ja 3 godziny spacer debilka wiec teraz sobie poleze modlac sie zeby mi przeszlo

Kasiu lez i odpoczywaj ja tez leze i kwicze ze smiechu i znow oplulam monitor herbata
Stary 2008-11-04, 12:40   #2968
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Upatrzyłam sobie komplet czerwony ciążowy i go sobie kupie a co!!!! Umówiłam się znowu do fryca (A. mnie namówił, po tej mojej wczorajszej histerii)!!! Ogólnie miałam oszczędności zbierane długo? Miałam, już nie mam . Zostało mi 2000 zł, ale to pójdzie jeszcze na resztę rzeczy do toalety i klaps, jestem bez kasy znowu Nie cierpię kasy nie mieć.
Brak kasy jest straszny...
a jaki komplecik?

Cytat:
Białego nie znoszę, lubię wanilię, stare zloto, borda.

Cytat:
Ej no to bliziutko. W jakiej konkretnie miejscowości mieszkasz? I czy to jeszcze lubelskie jest czy podlaskie już?
Ooo kochana do podlaskiego to ja mam jeszcze uuuu...
okolice Białej Podlaskiej

Cytat:
A co konkretnie ?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:03   #2969
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Dwom przyjaciólkom po dlugich namowach, udalo sie wreszcie przekonac mezów, zeby zostali w domu i same wychodza na kolacje do knajpy zeby przypomniec sobie \'dawne czasy\'.
Po zabawnie spedzonym wieczorze, dwóch butelkach wina, szampanie i buteleczce
kieszeni, sika i zrywa kokarde; z pierwszego lepszego wienca, zeby sie \'podetrzec;\'.
Na drugi dzien; maz pierwszej dzwoni do meza drugiej "jurek, nawet
sobie nie wyobrazasz co sie stalo! To koniec mojego malzenstwa"
-"dlaczego"????
razu wywalilem ja z domu
" na to drugi " marek to jeszcze nic, wiesz co wykombinowala moja ? nie tylko przyszla pijana i bez majtek, ale miala wlozona w tylek czerwona kokardec z napisem "nigdy cie nie zapomnimy-, lukasz, ignacy, stasiek i pozostali przyjaciele z siłowni"
Nie no popłakałam się ze śmiechu! Dobre!

Kathi! Ty nie szalej! Oszczędzaj się!

Cytat:
A co konkretnie ?
Wrzuć mi maila na PW, to wyślę Ci "listę".
Stary 2008-11-04, 13:29   #2970
olivka_7
Zakorzenienie

Kathi
Ty się nie przemęczaj bo tyłek spierzemy

Ufff skończyłam sobie przygotowywać te materiały do pracy ale ze mnie przekręt nie no ale mniej przynajmniej będę miała po południu roboty, a to co miałam dziś zrobić zrobiłam

SPać mi się chce nieziemsko
Podsuńcie jakiś pomysł na obiad- chodzi mi po głowie ser żółty panierowany i zapiekany, ale sama nie wiem. A na jutro może kupię schab i go już dziś przygotuję a jutro dorobię do tego tylko kluski śląskie. A na kolacyjkę rybkę- tilapię w papilotach z warzywkami

Kornelcia

ZĘBALE
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości