![]() |
#2941 | |
Konto usunięte
|
![]()
Mój kolega z klasy podchodzi do biurka nauczyciela oddać kartkówkę. Po oddaniu pyta:
- A można poprawic jak się nie ściągnęło dobrze, czy coś? ![]() Cisza w klasie. Wszyscy przepisują z tablicy. I nagle K odzywa się przerażonym głosem: - Boję się... ![]() Kolega do mnie: - Buty mnie bolą... ![]() M:<mamrocze cos pod nosem> Pani:Słucham,nie rozumiem cię D:Nikt go nie rozumie ![]() Pani ![]() D:To jakis kraj? ![]() EDIT: Cytat:
![]() Strasznie mi to przypomina takie jedno ff, które czytałam. Ciekawi mają tu link: http://forum.mirriel.net/viewtopic.php?f=2&t=1542 Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2010-08-09 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;21221999]oj jakbyście usłyszały ten ton to byście tam płakały ze śmiechu
![]() Z pewnością. |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Konto usunięte
|
Przypomniały mi się teksty mojego kolegi:
Podczas sprawdzianu: -A trzeba się podpisać, czy to raczej anonimowe? -Nienawidzę cię. jesteś najgorszą (tu imię) na świecie. ![]() Kolega pije piwo. Ja: pij, pij, będziesz łatwiejszy. Kolega: Ja zawsze jestem łatwy, tylko Ty jesteś dupa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi tak ostatnio kolega "pojechał " ![]() tylko u niego brzmialo to tak " Ja juz jestem latwy, tylko z Ciebie taka dupa" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo sprawdza łącze brat: Ania! Ania: co? brat: ty zozolu. cokolwiek to znaczy ![]() Cytat:
Ja: Nie zauważyłeś ![]() Tż: Zauważyłem, obcięłaś się Ja: No i nic nie mówisz?? Tż: (głosem skrzywdzonego przedszkolaka) Jak ja zetnę to ty też nic nie mówisz ![]() Demi93 - wszystkie świetne ![]() Cytat:
![]() 2. leżymy sobie z Tż-tem, rozmowa o niczym ![]() Tż: powiedzieć ci coś miłego? Ja: No jasne ![]() Tż: ale na pewno ? Ja: no! Tż: Mówić? Ja: Dawaj, dawaj Tż: Jesteś moją prywatną myszą ![]() wysilił się ![]() ![]() albo codzienny tekst, którego używa, gdy zrobię coś złego Tż; widzisz, bo ty jesteś już taka Ja: jaka? Tż: no taka... 3. Jesteśmy ze śląska, ale właściwie między sobą nie mówimy taką czystą gwarą tylko pół na pół ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2010-08-07 o 22:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Raczkowanie
|
Rozmawiam z TŻ o jego urodzinach i pytam się co chce ode mnie dostać,bo jakoś pomysłu nie mam, i taki oto dialog się wywiązuje :
tż - ale ja serio nie wiem co chcę dostać ja - to wydrukuje Ci takie wielkie moje zdjęcie i będziesz mógł je sobie na ścianie powiesić tż - no w sumie dobry pomysł,taki sportowy ! ja - ?? tż - jak się na Ciebie wkurzę,to będę mógł w te zdjęcie lotkami porzucać ![]()
#2948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio Tż rozbroił- siedzę w łazience, on w pokoju chodzi i słyszę: Hello Kitty miau miau
![]() ![]()
#2950 | |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;21221999]oj jakbyście usłyszały ten ton to byście tam płakały ze śmiechu
![]() Twój tż jest zdecydowanie chamski i prostacki.
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Pani Buka
|
ogólnie bardzo lubię ten temat, większość przytoczonych tu tekstów jest świetna i naprawdę z humorem
![]() ale też rzuciło mi się w oczy że reakcja na teksty TŻ kopnientej wygląda tak -> ![]() ja też się ze swoim facetem przekomarzam, żartujemy z siebie, nie zawsze jesteśmy cukierkowo mili, ale na pewno nie brzmi to tak prostacko właśnie ![]() ![]()
#2952 |
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam, nie róbcie of topu
![]() Ja wczoraj o godź 22.45, jeszcze nie wykapana, tż już się wcześniej umył i mówi do mnie wielce zły i oburzony: - Idziesz się kąpać? - Zaraz - Pamiętaj, że ja o 23 wyłączam światło - To znaczy, że mamy wodę na prąd? ![]() - ![]()
#2953 |
Konto usunięte
|
Mój Tż chce sobie nagrać jakies piosenki na CD, by czegoś słuchać w drodze do pracy (pracuje z trochę starszymi mężczyznami)
Ja: Mówię Ci, nagraj polski rock, by reszta mogła posłuchać. Coś Perfektu, Wilków, T.Love... Tż: Z Wilków to ja znam tylko "Baśkę" i Behemota chodziło mu o Bohemę ![]() ciąg dalszy... Tż: w ogóle co to jest Bohema? Ja: a co to jest Ajrisz? Tż: nie wiesz co to jest Ajrisz? Naprawdę nie wiesz co to jest Ajrisz? Ja: a Ty wiesz? Tż: Ajrisz to po rosyjsku "jestem" Ja: ta... i śpiewają "prawdziwa moja miłość nazywa się jestem..." ![]() Tż: Bo tak naprawdę to oni o Irysie śpiewają. Wiesz, kochają kwiatki, te sprawy ![]() Teraz to nie brzmi tak śmiesznie, ale jak on to opowiadał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zadomowienie
|
Dawno temu, gdy Tż jeszcze żył...
Zaczynają się "wiadomości" w tv. Facet przedstawia się "Witam, Jarosław (?) Bugała". Tż z grożącym palcem : "żebyś tylko nie kłamała" do telewizora. ![]()
#2955 |
Raczkowanie
|
Poszlam brać prysznic a zaraz po mnie poszedł mój TŻ, wychodząc z łazienki, głaszcze się po ciele i mówi do mnie:
"Jesteś brudsza ode mnie" ![]() Ja: co? ![]() On: "Bo się myłaś dawniej niż ja" ![]() Zawsze jak jedziemy samochodem i TŻ jedzie więcej niż 60 na godzinę (boje się szybkiej jazdy) to mówię, żeby zwolnił bo wysiadam i ogólnie zawszę ja mu mówię "stój", "uważaj" itd a on się denerwuje i powiedział, że on jest kierowcą i dobrze wie jak jedzie więc już się nie odzywam ale ostatnio jechaliśmy na wakacje i wziął GPS-a i tak jedziemy aż nagle głos z gpsa "Przekroczyłeś dozwoloną prędkość" a TŻ patrzy na mnie i mówi "umówiłaś się z nią czy co?" ![]() TŻ - Chodz, pojedziemy do lasu ![]() Ja - po co? tż - no wiesz... ![]() ja- przecież możemy zrobić to w domu tż - ale będziemy się kochać jak zwierzęta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz mi się przypomniało: Miałam takiego faceta od techniki. Taki nie za przystojny pan podchodzący pod pięćdziesiątkę, z mięśniem piwnym i obrzydliwym zarostem. Ale jak się przekonaliśmy bywa dość sympatyczny - zdarzy mu się. Lekcja techniki... wszyscy pracują w spokoju... cisza w klasie a nagle Pan: - Wiecie co ?! Ten cykl miesiączkowy u kobiet to jest jakiś bez sensu. I mieliśmy chyba z nim drugą lekcje, pismo techniczne. On: No i dokładność jest bardzo ważna. Wiem, bo ja dorabiam sobie świadcząc usługi. Klasa: ![]() On: To, co inni robią w 4 godziny ja robię w 12. Klasa: ![]() Ja: A jakie te usługi, proszę pana? On: Ykhm... No... Nie musicie wiedzieć. Klasa: ![]() On: Ale jestem bardzo dokładny. Do dzisiaj nie wiem jakie usługi świadczy. Do dzisiaj mam takie same podejrzenia ![]() Albo na lekcji geografii szel mój kumpel do pytania. Gdy stał już przy mapie to pani go pyta: - Do jakiej szkoły wybierasz się po gimnazjum? A on na to: - Tam gdzie zawsze. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Rozeznanie
|
Siedzimy sobie z Tż na wyrku
JA: Ale mam rozstępy.. TŻ: O Jezu, może sobie pogniotłaś! Chodziło o rozstępy na udach ![]() ![]()
#2958 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zadomowienie
|
moja koleżanka i jej były ładnych parę lat temu
Ona: chyba sobie zrobię trwałą On: a jaki to kolor ? ![]()
![]() |
#2960 |
Konto usunięte
|
Niedługo z Tż będziemy wynajmować wspólnie pokój w innym mieście, więc powoli zaczynamy robić listę co powinniśmy zabrać.
Ja:... jeszcze będę musiała jechać an zakupy. Muszę kupić pasty, szampony Tż: ooo tak, weź szampon, zebym miał od kogo podbierać. Chociaż znając Ciebie to Ty pewnie używasz damskich szamponów. Dziwne żebym używała męskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2962 |
Raczkowanie
|
Obejrzeliśmy wczoraj z TŻ "Markizę Angelique" i po filmie mówię do niego " no to zwijaj tyłeczek w troki , bo trzeba iść spać" , a on na to taki oburzony : "No jak ty się zwracasz do hrabiego?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Rozeznanie
|
Denise, unbridled, SiemaszSkarbie, renekmgb
![]() A to z wczoraj: Ja: Zawiąż te sznurówki bo wyglądasz jakbyś miał takie wielkie stopy... Tż: Ale to chyba dobrze Ja: Dlaczego? Tż: Nie wiesz? Bo jak się ma wielkie stopy to podobno ma się też COŚ innego wielkiego ![]() Ja: Ciekawe co...? ![]() Tż: Właśnie buty ma się duże! Ja: Taaaak? A coś jeszcze? Tż: Ojjjjj Kochanie no pewnie ze tak... Skarpetki ma się duże! A ty co już sobie pomyslałas? ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kaskaj24 Czas edycji: 2010-08-11 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
w rozmowie z tż:
-a co byś zrobił jakby się okazało, że on jest gejem? -a co miałbym zrobić? zapytałbym się, czy jestem ciacho. ![]()
#2966 |
Raczkowanie
|
Śpię sobie leżąc tuż obok TŻta. Czuję Jego oddech na policzku. Jeden pocałunek, drugi, trzeci... To sobie zamruczałam pod nosem ; ) a ten mnie za ramię szarpiąc " Kochanie co Ci jest?!" ;O Ja na to : "co, co?!" a ten "O! już nie śpisz- to dobrze
![]() ...budzi mnie tak jak mu się nudzi ; ) co innego gdy On śpi... wtedy nikt nie może Go obudzić. Będąc u TŻta i czesząc się w łazience mówię do Niego " sorry, ale zostawiam Ci tu trochę moich włosów, bo mi wypadają.." a On na to " i dobrze, niech ludzie wiedzą, że była u mnie kobieta" ; )
Czasem na dnie serca czuję Moje życie znów przerasta mnie Nie potrafię więcej unieść Za daleko posunęłam się " Niemy Krzyk "... Cel: walka z bulimią ![]() Edytowane przez CoUraGe88 Czas edycji: 2010-08-12 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
Brat (l. 18) wchodzi do domu
Ja: człowieku, idź sie umyj, bo śmierdzisz potem! Brat (obwąchuje się i z zadowoleniem mówi) ale tylko pod pachami ![]() ![]()
#2968 |
Raczkowanie
|
jeszcze w gimnazjum...
Nauczycielka do kolegi ,który siedział w ławce przy biurku "Jacek daj mi jakiś długopis" a on jej na to "a co ja caritas?" a ta oczy jak 5 zł. ; D
#2969 |
Zadomowienie
|
Zjadłam krówkę, na co tż z rozbrajającym uśmiechem na twarzy:
- Jesteś tym co jesz ![]()
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.