Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 ! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-15, 09:46   #2941
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Proszę bardzo

http://www.urbia.de/services/eisprun...nder+erstellen

23-26.10 większe prawdopodobieństwo poczęcia dziewczynki (w zależności od liczby serduszek- im więcej tym większe)
27-28.10 większe prawdopodobieństwo poczęcia chłopca.

jeżeli przytulałaś się 26, a plemniczki dotarły później do jajeczka to równie dobrze może byc synuś

jednak bierzcie to z przymrużeniem oka
no wlasnie ale w tym jest troche racji dlatego bardziej mi sie wydaje, ze bedzie syn bo coreczke powinno sie robic przed jajeczkowaniem a synka w trakcie - i ja przez 3 miesiace mierzylam sobie temp i liczylam cykle zeby zaplanowac sobie coreczke a TZ mnie wkurzyl i ze tak powiem "skonczyl" we mnie w samo jajeczkowanie a mowilam mu, ze teraz nie wiec wieksze prawdopodobienstwo na chlopaka

jeden strzal i zaszlam

ale bylam wsciekla na niego bo ja po to mierzylam temperature i w ogole zeby robic sobie dziewczynke a on to olal i wzial mi sie ten teges w samo jajeczkowanie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:52   #2942
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
no wlasnie ale w tym jest troche racji dlatego bardziej mi sie wydaje, ze bedzie syn bo coreczke powinno sie robic przed jajeczkowaniem a synka w trakcie - i ja przez 3 miesiace mierzylam sobie temp i liczylam cykle zeby zaplanowac sobie coreczke a TZ mnie wkurzyl i ze tak powiem "skonczyl" we mnie w samo jajeczkowanie a mowilam mu, ze teraz nie wiec wieksze prawdopodobienstwo na chlopaka

jeden strzal i zaszlam

ale bylam wsciekla na niego bo ja po to mierzylam temperature i w ogole zeby robic sobie dziewczynke a on to olal i wzial mi sie ten teges w samo jajeczkowanie

Ja od początku starań celowałam na dziewczynkę (6-cio letniego kawalera już mam). Jednak gdy po roku starań nic nie wychodziło, przestałam o tym myślec, chciałam po prostu byc w ciąży i urodzic drugie maleństwo. Potem była upragniona ciąża, która niestety szybko się skończyła.
A teraz zobaczymy, niby przytulanka były przed owulacją, ale tylko tam wiedzą kiedy doszło do faktycznego zapłodnienia

A Twojemu Tż-owi, nie zależało na córeczce?

Ania0104 co u Ciebie, jak się czujesz?
Stary 2009-01-15, 10:04   #2943
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Ja od początku starań celowałam na dziewczynkę (6-cio letniego kawalera już mam). Jednak gdy po roku starań nic nie wychodziło, przestałam o tym myślec, chciałam po prostu byc w ciąży i urodzic drugie maleństwo. Potem była upragniona ciąża, która niestety szybko się skończyła.
A teraz zobaczymy, niby przytulanka były przed owulacją, ale tylko tam wiedzą kiedy doszło do faktycznego zapłodnienia

no ja mam 5cio letniego kawalera

TZ wszystko jedno byle bylo zdrowe - poza tym on nie jest ojcem malego

wtedy jak byl ten seks to mowie do niego - co Ty zrobiles? przeciez nie miales! a on do mnie: aaaa zapomnialem
no swinia
Stary 2009-01-15, 10:12   #2944
Miramej
Zakorzenienie

A ja nie miałam oczekiwań co do płci i nadal nie mam, chcemy mieć zdrowe dziecko .

Aniu, no i jak tam?

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 10:13   #2945
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

jak sie ma juz jedno dziecko to przewaznie ma si oczekiwania co do plci drugiego

to nie znaczy, ze my zdrowego dziecka nie chemy
Stary 2009-01-15, 10:15   #2946
Wojtusia
Zakorzenienie

A malujecie włosy w ciąży? Bo pytalam mojej gin. i odradziła mi bo powiedziała ze to chemia itd. powiedziala ze samoopalacza tez lepiej nie uzywac. A jak to jest u was?
Ja bym z chęcią pomallowala wlosy, bo juz duze odrosty mam i zle sie z tym czuje. W ogóle jakos nie jestem zadowolona ostatnio ze swojego wygladu....
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 10:16   #2947
truheart
Zakorzenienie

Cześć laski Widzę, że tamaty kulinarne na tapecie co do podjadania, to ja mam czasem smaka na coś słodkiego, ale nie codziennie. Chipsy mogłyby nie istnieć.
UnholyOne w Twoich testach wyszedł mi chłopiec, tak jak mam przeczucie, zobaczymy generalnie chyba się nie doczekam do tego połówkowego pod koniec lutego i kombinuję czy by się nie wybrać dodatkowo pod koniec stycznia...ale TZ mówi, że bez sensu robić usg tylko po to, żeby sprawdzić płeć..no i niby ma rację...ale ja tak ogólnie chciałabym dzidzię zobaczyć, sprawdzić ile urósł i jak mu tam...no i nie wiem..
Aniu jak Ty się dziś czujesz??

Wojtusiu, ja farbowałam w poniedziałek, ale nie farbą tylko taka delikatna koloryzacja. Nie można w pierwszym trymestrze absolutnie. Potem - tak mi poradził fryzjer-jesli się rozjaśnia to lepiej tez się wstrzymać, a jeśli przyciemnia to delikatnie można.

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-01-15 o 10:19
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 10:16   #2948
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja farbuje wlosy w ciazy, w pierwszej tez farbowalam
Stary 2009-01-15, 10:20   #2949
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie ma juz jedno dziecko to przewaznie ma si oczekiwania co do plci drugiego

to nie znaczy, ze my zdrowego dziecka nie chemy
Ależ ja nigdzie nie napisałam, że to znaczy, że Wy nie chcecie zdrowego dziecka, napisałam o sobie, że tylko to jest dla mnie ważne, a płeć nie.

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Cześć laski Widzę, że tamaty kulinarne na tapecie co do podjadania, to ja mam czasem smaka na coś słodkiego, ale nie codziennie. Chipsy mogłyby nie istnieć.
UnholyOne w Twoich testach wyszedł mi chłopiec, tak jak mam przeczucie, zobaczymy generalnie chyba się nie doczekam do tego połówkowego pod koniec lutego i kombinuję czy by się nie wybrać dodatkowo pod koniec stycznia...ale TZ mówi, że bez sensu robić usg tylko po to, żeby sprawdzić płeć..no i niby ma rację...ale ja tak ogólnie chciałabym dzidzię zobaczyć, sprawdzić ile urósł i jak mu tam...no i nie wiem..
tru, ja też bym chciała mieć USG częściej, no ale cóż zrobić . Nie ma dowodów, że zbyt częste USG jest szkodliwe, ale, że nie jest też nie dowiedziono.

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2009-01-15 o 10:43
Stary 2009-01-15, 10:26   #2950
Ania0104
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!
Ja dalej w łóżku ... wczoraj net mi padł ... głowa rozbolała i o 20,30 próbowałam już zasnąć ... niestety nie dało się - do 1 męczyły mnie straszne myśli, koszmary, co zasnęłam to pudziłam się przerażona!
Zrobiłam sobie melisę i usnęłam.
Plamienia już nie mam, brzuch nie boli ... niby wszystko jest ok!
Cytat:
Napisane przez claudietta Pokaż wiadomość
Witajcie
Przez przypadek natknelam sie na Wasz watek to pomyslalam ze napisze,zwlaszcza ze termin mam na lipiec,jesli dobrze wszstko wyliczylam to na 9 dokladnieJesli moge to chetnie sie przylacze do waszego grona.
witam kolejną mamusię lipcową
Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
tak tak tak ściema na maksa, wyszła mi dziewczynka!!!!!
masz rację! ściema - mi wyszedł chłopak!!!
Ale przecież my i tak sie zamieniamy jakby co
Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Moja miała tytuł " Już prawie jestem tatą. Poradnik przyszłych ojców- sztuka przetrwania.

Któraś z was pisał o fajnej koszulce dla przyszłych tatusiów. Gdzie taką kupiłyście? A teraz zmykam piec pączki :P
ja kupowałam na allegro "Będę Tatą ... zbieram na wózek"
http://www.allegro.pl/item519737234_...00_wzorow.html

ale mi narobiłaś smaka na pączki ... dobrze że niedługo tłusty czwartek
Cytat:
Napisane przez dotkadotka Pokaż wiadomość
Witam!
Jestem Dorotka.
Chciałam się przyłączyć do mam lipcowo-sierpniowych. Mam teemin na 21 lipca . Najprawdopodobniej bedzie to chłopak. Już jednego syneczka mam nazywa się Adaś i a marcu bedzie miał 2 latka.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.
i kolejną mamusię witam
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Witam nasze nowe koleżanki Ale nas już dużo, tylko si e udzielać mamuśki :P
Aniu, ja daaaawno temu po moim kropelkowaniu też miałam po jakimś czasie akcje.Zadzwoniłam do położnej, a ona mi powiedziała, że w miejscu gdzie krwawiłam zrobił się krwiaczek, który teraz się najprawdopodobniej zabliźnił i wydalił.
U mnie to były jakby wodniste upławy delikatnie brązowe w ilości całej wkładki.Nie wiem czy cię uspokoiłam, ale trzymaj rękę na pulsie
nooo uspokoiłaś mnie u mnie te upławy tez były wodniste w kolorze beżowym - i pani gin ciągle mówiła że na usg jest przestrzeń z płynem, a ja nie zapytałam czy on ma sie wchłonąć czy wydalić ...
Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
dzięki za link.
powiedzcie mi czy spotkałyście się gdzieś z biustonoszami dla karmiących ale takich z większymi miseczkami i równocześnie dużym obwodem? Przed ciążą nosiłam rozm 70E a jak patrzyłam na allegro i znajomy sklep z bielizną to nic takiego nie znalazłam
ja widziałam kiedyś na allegro ... przed ciażą nosiłam 75E i zawsze wiedziałam że będę miała problem z biustonoszem
ale miło ze nie jestem sama - jak go znajdę to dam znać
Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Cześć laseczki. Część z Was znam, część słabo, ale Was dzielnie podczytuję

Ja dzisiaj zaczynam 20 tydzień, a termin mam na 11 czerwca. Co prawda jestem w mamusiach majowo czerwcowych, ale bliżej mi do lipca niż maja

Ania - jeżeli masz nawet sluz o zabarwieniu krwiom to skontaktuj się zlekarzem. jeżeli nie jest to świeża (czerwona) krew, tylko taka już brunatna, to nie ma powodów do niepokoju.

Zrobiłyście mi strasznego smaka na spagetti...
dzięki Małgoś to na szczęście nie była krew
Wpadaj do nas kiedy chcesz - z Tobą zawsze było tak wesoło na "Próbować..."

Cytat:

jeden strzal i zaszlam

no co za facet!!!
Cytat:

ja zawsze celowałam na dziewczynkę, a TZ pojechał sobie w delegacje i jak wrócił to już był ostatni dzwonek - to i tak cud że się udało i zaszłam

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Edytowane przez Ania0104
Czas edycji: 2009-01-15 o 10:30
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 10:29   #2951
UnholyOne
Ola-Unhola

Przy pierwszym dziecku, płec była dla mnie niespodzianką
Czekałam do porodu i dopiero jak synek wyskoczył na świat pytałam się położnej czy syn czy córka. Była bardzo zdziwiona i uznała mnie za lekko zacofaną (żartobliwie), bo przecież w tych czasach z tymi możliwościami sprzętowymi prawie wszystkie babeczki chcą znac płec.
Teraz chyba będę się dopytywała. Fajnie byłoby miec córę do pary, ale z chłopaczka będę się również baaardzo cieszyc. Ważne, żeby było zdrowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 10:47   #2952
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!
Ja dalej w łóżku ... wczoraj net mi padł ... głowa rozbolała i o 20,30 próbowałam już zasnąć ... niestety nie dało się - do 1 męczyły mnie straszne myśli, koszmary, co zasnęłam to pudziłam się przerażona!

nooo uspokoiłaś mnie u mnie te upławy tez były wodniste w kolorze beżowym - i pani gin ciągle mówiła że na usg jest przestrzeń z płynem, a ja nie zapytałam czy on ma sie wchłonąć czy wydalić ...
Aniu, cieszę się, że plamienie ustało, pewnie to był ten płyn , mnie lekarz po badaniu USG też powiedział, że mogę plamić, bo zobaczył jakieś pozostałości krwi, ale mówił też, że może się wchłonąć.

Cytat:
Teraz chyba będę się dopytywała. Fajnie byłoby miec córę do pary, ale z chłopaczka będę się również baaardzo cieszyc. Ważne, żeby było zdrowe
Amen

H. MacLeod

.
Stary 2009-01-15, 10:50   #2953
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
tru, ja też bym chciał mieć USG częściej, no ale cóż zrobić . Nie ma dowodów, że zbyt częste USG jest szkodliwe, ale, że nie jest też nie dowiedziono.
No i pewnie poczekam..
Cytat:
cześć dziewczyny!
Koszmary pewnie dlatego, że się martwiłaś
Trzymam kciuki,żeby ok juz pozostało!
Stary 2009-01-15, 10:56   #2954
katarzynka00
Zakorzenienie

kto mi rozjaśni? czy któraś z was korzysta z olejków zapachowych takich co wkrapla się do wody i zapala podgrzewacz? właśnie dziś mnie to tknęło.Wkropliłam brzozę, po czym koleżanka mówi że w ciąży nie można Googluje i coś w tym racji jest jedne można inne nie. Kto wie jakie są najbezpieczniejsze? bo co strona to sprzeczne info, a mam ochotkę na ładny zapach w domku. Jesne, że jak żadne nie jest dobre to nie będę korzystać- help
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:00   #2955
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
kto mi rozjaśni? czy któraś z was korzysta z olejków zapachowych takich co wkrapla się do wody i zapala podgrzewacz? właśnie dziś mnie to tknęło.Wkropliłam brzozę, po czym koleżanka mówi że w ciąży nie można Googluje i coś w tym racji jest jedne można inne nie. Kto wie jakie są najbezpieczniejsze? bo co strona to sprzeczne info, a mam ochotkę na ładny zapach w domku. Jesne, że jak żadne nie jest dobre to nie będę korzystać- help
Ja mam o olejkach info w swojej książce ciażowej, ale ksiażkę mam w domu gdzie nie mam netu więc mogę sprawdzić i jutro z pracy Ci napiszę jęśli do tej pory nie znajdziesz
Stary 2009-01-15, 11:02   #2956
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:

Wojtusiu, ja farbowałam w poniedziałek, ale nie farbą tylko taka delikatna koloryzacja. Nie można w pierwszym trymestrze absolutnie. Potem - tak mi poradził fryzjer-jesli się rozjaśnia to lepiej tez się wstrzymać, a jeśli przyciemnia to delikatnie można.
Cytat:
ja farbuje wlosy w ciazy, w pierwszej tez farbowalam
Dzieki za info. Poczekam jeszcze troche i pomaluje czyms delikatnym bez amoniaku.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:06   #2957
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam o olejkach info w swojej książce ciażowej, ale ksiażkę mam w domu gdzie nie mam netu więc mogę sprawdzić i jutro z pracy Ci napiszę jęśli do tej pory nie znajdziesz
ok, wstrzymam się do jutra i poczekam. Nie będę już nigdzie szukać bo na kilku str w necie znalazłam kilka innych rad. Najlepsza wiedza będzie z książki ciążowej.
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:11   #2958
aha9
Raczkowanie

No panienki jescze kilka postów i skoczy na pełna 100 stron Witam nowe mamusie, ja osliczam godz to wizyty u gina, juz nie mogę się doczekać, teraz boje się trochę mniej niż ostatnio.
Dobrze Aniu, że już wszystko git, to napewno był ten płyn, kiedy masz wizytę?
Zrobiłyście mi wczoraj smaka na to spagetty, kupiłam wczoraj składniki i dziś robię , wczoraj natomias były ziemniaczki w mundurkach i pstrąg z folii, polecam bo to bardzo zdrowe jedzonko i pyszne, chociaż mój misio jak słyszy o rybie to łzy mu do oczu napływają już nawet umowę chciał podpisywać,żeby tylke raz w tyg była, heheheh a ja mu przed wczoraj dorsza zafundowałam, dziś muszę odkupić winy spagety. Właśnie czemu żadna się wczoraj na jarzynowej nie zjawiła???
Co do włosów to zawsze byłam blondynką, ale niedawno się przefarbowałam na brąz coby nie mieć takich odrostów, to było w pierwszym trymestrze, ale farbka była łagodna bez amoniaku, powiedziałam fryzjerce w czym rzecz i ona stwierdziła, że ta napewno nie zaszkodzi a potem z uśmiechem na ustach skasowała mnie 160 zł uff ;( no trudno
Miłego dnia, ja dziś z pracy o 14 wychodzę,coby jeszcze wyniki odebrać przed wizytą
aha9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:15   #2959
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
No i pewnie poczekam..

Koszmary pewnie dlatego, że się martwiłaś
Trzymam kciuki,żeby ok juz pozostało!
no to napewno to! Co chwile snił mi sie inny scenariusz ... a jak ja sobie coś umyśle to już kaplica!

Dziewczyny wiedziałyscie o tym????
#######Od listopada weszło rozporządzenie że kobiety w ciąży muszą mieć udokumentowane wizyty u ginekologa już od 10 tygodnia ciąży w przeciwnym razie nie będzie im się zależeć becikowe#####

Kolezanka mi to przesłała ...

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 11:16   #2960
aha9
Raczkowanie

Cytat:
ok, wstrzymam się do jutra i poczekam. Nie będę już nigdzie szukać bo na kilku str w necie znalazłam kilka innych rad. Najlepsza wiedza będzie z książki ciążowej.
z tego co paniętam to trzeba na cynamonowy uważać, jeśli chodzi o dodawanie go do kąpieli, może jakaś reakja alergiczna wyskoczyć na skórze, a z drugiej strony pisza, że on naajlepiej działa na nieszczęsny celulut, ja sama uwielbiam zapach cynamonu i kupiłam oleje bris taki do gniazdka o zapachu jabłek z cynamowem, taki swiąteczny, można regulować intensywność zapachu, choć jeśli da się na 1 to i tak całe mieszkanie pachnie
Stary 2009-01-15, 11:18   #2961
aha9
Raczkowanie

Cytat:
no to napewno to! Co chwile snił mi sie inny scenariusz ... a jak ja sobie coś umyśle to już kaplica!

#######Od listopada weszło rozporządzenie że kobiety w ciąży muszą mieć udokumentowane wizyty u ginekologa już od 10 tygodnia ciąży w przeciwnym razie nie będzie im się zależeć becikowe#####

tak to prawda, ale mimo że przepis już istnieje to wchodzi w zycie w listopadzie, także nas jeszcze ominie
Stary 2009-01-15, 11:25   #2962
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aha9 Pokaż wiadomość
tak to prawda, ale mimo że przepis już istnieje to wchodzi w zycie w listopadzie, także nas jeszcze ominie
aha ... czyli dopiero w tym roku? To dobrze!

ja dopiero śniadanie szykuje ... pies mnie ciagnie na spacer - biedny, przeciez mu nie wytłumaczę ze nie mogę iść

ehh i jeszcze mam tyyyle pracy papierkowej

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-01-15, 11:26   #2963
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
OK, zanotuje sobie, żeby pamiętać albo przyniosę książkę i zeskanuje odpowiedni paragraf, będzie najdokładniej
Cytat:
, wczoraj natomias były ziemniaczki w mundurkach i pstrąg z folii, polecam bo to bardzo zdrowe jedzonko i pyszne, chociaż mój misio jak słyszy o rybie to łzy mu do oczu napływają już nawet umowę chciał podpisywać,żeby tylke raz w tyg była, heheheh a ja mu przed wczoraj dorsza zafundowałam, dziś muszę odkupić winy spagety. Właśnie czemu żadna się wczoraj na jarzynowej nie zjawiła???
Co do włosów to zawsze byłam blondynką, ale niedawno się przefarbowałam na brąz coby nie mieć takich odrostów, to było w pierwszym trymestrze, ale farbka była łagodna bez amoniaku, powiedziałam fryzjerce w czym rzecz i ona stwierdziła, że ta napewno nie zaszkodzi a potem z uśmiechem na ustach skasowała mnie 160 zł uff ;( no trudno
Miłego dnia, ja dziś z pracy o 14 wychodzę,coby jeszcze wyniki odebrać przed wizytą
Ziemniaczki pieczone...mmmmmmmmmm!! z masełkiem czosnkowym....ja chcę...
Trzymam kciuki za wizytę
Cytat:

Uff, ja byłam w 6 chyba, nawet mamm pierwsze usg jakby ktos się czepiał

Edytowane przez truheart
Czas edycji: 2009-01-15 o 11:27
Stary 2009-01-15, 11:35   #2964
megi b
Wtajemniczenie

claudietta, dotkadotka

Cytat:

No też właśnie się na to natknęłam

Dziś nasza kolejna wizyta, trzymajcie kciuki . Chyba już do końca ciąży będę się tak każdą przejmować czy wszystko ok. Tym bardziej, że ostatnio czułam dziwne kłucia w brzusiu

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:38   #2965
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
aha ... czyli dopiero w tym roku? To dobrze!

ja dopiero śniadanie szykuje ... pies mnie ciagnie na spacer - biedny, przeciez mu nie wytłumaczę ze nie mogę iść

ehh i jeszcze mam tyyyle pracy papierkowej

http://praca.gazetaprawna.pl/artykul...ekarskich.html

Cieszę się, że te niepokojące objawy juz zniknęły
Stary 2009-01-15, 12:11   #2966
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE LIPCOWE

FASOLOWE TYCZKI
33 sztuki mamy

Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) ------- t.p. 01.07.09 - ??? lub Maksymilian
megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) -------- t.p. 01.07.09 - ??? lub ???
aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) ------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon/Michał
edyta1421 (Edyta, 28l, Kanada) ------------ t.p. 01.07.09 - ??? lub ???
eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------- t.p. 01.07.09 - ??? lub ???
p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------- t.p. 02.07.09 - ??? lub ???
Cassandra23 (Beata, 25l, lubelskie) ------ t.p. 03.07.09 - ??? lub Bartosz
agadom1 (Agnieszka, 31l, wielkop.) -------- t.p. 03.07.09 - ??? lub ???
musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ---------- t.p. 08.07.09 - Bianka lub Beniamin
skierka (Teresa, 27l, podlaskie) ------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
beatka030500 (Beatka, ?? l, ...) ----------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
bocianke82 (Ania, 27l, śląskie) ------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
claudietta (???, ?? l, ...) --------------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
Malga19 (Gosia, 19l, Kraków) ---------------- t.p. 12.07.09 - Jagoda lub Julek
Truheart (Ola, 27l, Łódź) --------------------- t.p. 13.07.09 - Ninka lub Adaś
jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) --------- t.p. 13.07.09 - ??? lub ???
AsssiiA (Asia, 21 l, Niemcy) ------------------- t.p. 14.07.09 - Julia lub Jakub
erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ---------- t.p. 15.07.09 - ??? lub ???
paulina860130 (Paulina, 22l, slaskie) ---- t.p. 17.07.09 - ??? lub ???
Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) --------------- t.p. 18.07.09 - Emilia lub Marcel
Ania0104 (Ania, 25l, podkarpacie) ---------- t.p. 19.07.09 - Emilia lub ???
Finka09 (???, ?? l, ...) ------------------------ t.p. 20.07.09 - ??? lub ???
dotkadotka (Dorotka, ?? l, ...) --------- ---- t.p. 21.07.09 - ??? lub ???
katarzynka00(Kasia, ?? l, ...) -------------- t.p. 24.07.09 - Laura lub Emil
majka versace (Beata, 30l, Manchester) -- t.p. 25.07.09 - ??? lub ???
evamoni (..., 35l, Niemcy) ------------------- t.p. 25.07.09 - ??? lub ???
mariolasl (Mariola, 34l, UK) ----------------- t.p. 26.07.09 - Alexandra lub Antonio
Monika.P21 (Monika, ?? l, ...) -------------- t.p. 26.07.09 - ??? lub ???
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ------------- t.p. 27.07.09 - Zosia lub Natan
Wojtusia (???, ?? l, ...) ---------------------- t.p. 27.07.09 - ??? lub ???

kinusia86 (???, ?? l, ...) ---------------- t.p. .07.09 - ??? lub ???
magi 77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ---- t.p. .07.09 - ??? lub ???
BASIA3333 (Basia, ?? l, ...) ------------ t.p. .07.09 - ??? lub ???

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-01-15, 12:12   #2967
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE SIERPNIOWE

FASOLOWE TYCZKI
21 sztuk mamy

czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) ----------- t.p. 01.08.09 - Weronika lub Robert
frida110 (Aśka, ?? l, ...) --------------------- t.p. 01.08.09 - ??? lub ???
Nikula5 (???, ?? l, ...) ------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? lub ???
anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) ----------- t.p. 04.08.09 - ??? lub ???
Nikka1221 (Małgosia, 24l, Niemcy) -------- t.p. 05.08.09 - ??? lub ???
sailors (Mirela, 19l, pomorskie) ------------- t.p. 08.08.09 - Zosia lub Pawełek
Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) -------------- t.p. 08.08.09 - ??? lub ???
olka222 (Olka, 25l, Bydgosz) --------------- t.p. 10.08.09 - Marysia lub Jakub
UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ------- t.p. 12.08.09 - Zuzia lub Antoś
AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ------------ t.p. 13.08.09 - Aurelia lub Daniel
kamilka (Kamila, 22l, małopolska) --------- t.p. 16.08.09 - ??? lub ???
Kasiunia66 (Kasia, 25l, mazowieckie) ----- t.p. 17.08.09 - ??? lub ???
IwonkaAnna83 (???, ?? l, ...) -------------- t.p. 18.08.09 - ??? lub ???
Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------- t.p. 19.08.09 - Oliwia lub Piotruś
WrednaAfrodyta (???, ?? l, ...) ------------ t.p. 25.08.09 - ??? lub ???
kasienka190 (Kasia, 24l, UK) -------------- t.p. 25.08.09 - ??? lub Aleksander
groszkolino (???, ?? l, ...) ------------------ t.p. 26.08.09 - ??? lub Jakub/Mikołaj
Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) ------------- t.p. 28.08.09 - ??? lub ???
cashmeree (???, ?? l, ...) ------------------- t.p. 28.08.09 - ??? lub ???
Martacin (Marta, ?? l, ...) -------------------- t.p. 29.08.09 - ??? lub ???

lui (???, ?? l, Irlandia) -------------------- t.p. .08.09 - ??? lub ???

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-01-15, 12:12   #2968
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie czemu żadna się wczoraj na jarzynowej nie zjawiła???
Byłam taka głodna, że ledwo do domu dotarłam. Dzisiaj mam pierogi z truskawkami. Zaskakujace, bo nigdy nie lubiłam pierogów ze słodkim nadzieniem .

Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka, która ma na dzisiaj termin porodu, że oddaje mi wszystkie spodnie ciążowe

Aniu ciesze się, że plamienia minęły i nic Cię nie boli.

Edytowane przez olka222
Czas edycji: 2009-01-15 o 12:14
olka222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 12:17   #2969
Ania0104
Zakorzenienie

sory za 3 posty pod rząd, ale inaczej sie nie dało

Magi77 proszę podaj termin porodu wpiszę Cie na górną listę

No i tak to jest chorować w moim przypadku ... papierki w kuchni na stole, składam je juz 3 dni ... szef właśnie zadzwonił bo nie mogą sobie z czymś poradzić - mam dostać zaraz maila i to zrobić, a potem odesłać

ooo juz nie post pod postem ... no ja nie moge czytac co piszecie o jedzeniu, bo znów mam ochote na pierozki z truskawkami

Ola ty szczęściaro! Ja to mam jedną koleżankę co była w ciązy, ale spodni ciążowych miała 1 sztukę i troche za duzawe na mnie

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Edytowane przez Ania0104
Czas edycji: 2009-01-15 o 12:19
Stary 2009-01-15, 12:28   #2970
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
A malujecie włosy w ciąży? Bo pytalam mojej gin. i odradziła mi bo powiedziała ze to chemia itd. powiedziala ze samoopalacza tez lepiej nie uzywac. A jak to jest u was?
Ja bym z chęcią pomallowala wlosy, bo juz duze odrosty mam i zle sie z tym czuje. W ogóle jakos nie jestem zadowolona ostatnio ze swojego wygladu....
Właśnie się zastanawiałam nad farbowaniem...ja też mam niezłe odrosty...moja mama śmieje się ze na pewno nic się nie stanie, bo nie wyobraża sobie żeby wszystkie ciężarne chodziły z odrostami... koleżanki farbowały...ja mam kupiony szampon koloryzujący od dobrego miesiaca, ale ciągle coś mi czasu brakuje

Cytat:

jeden strzal i zaszlam

Svinecka
to rzceczywiście działa? Mierzenie temperatury itd?

Cytat:
FASOLOWE POLE LIPCOWE

Ania0104...mogłabym prosić tak przy okazji byś dopisała u mnie dwa imiona dla dziewczynki... Zuzia/Stella...jakoś nie podobają mi się ?????? Dzięki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości