|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;13402700]Ja tam bi nie jezd
![]() Orlico miłego wypoczynku, my też się ruszajem na tzw trip to Hel !!! ![]() W weekend bylim na weselu u mojej siostry i powiem wam, że pierwszy raz w życiu strasznie szybko mi to przeleciało i się skończyło Jeszcze bym sobie pohulała ![]() [/QUOTE] oj mi ostatnie wesele te szybko przeleciało poza tym, że mam dziure miedzy 4 a 6 rano ![]() najprawdopodobniej spałam wtedy
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
meggara na pewno jeszcze się znajdzie dla Ciebie! Spoko spoko. Mam nadzieje, że mi też się coś trafi.. bo dziś w nocy to jedynie komar na mnie poleciał i ugryzł w tyłek! Od 23 do 2 nie spałam bo mnie swędział i tyłek i stopa i mnie krwe zalewała
Ale wy produkujecie..
|
|
#2943 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Obecnie już nie miewam takich zaników Cytat:
Bardzo mało spałam... Tż o 3:20 jeszcze odpalił kompa
|
||
|
|
|
#2944 |
|
Konto usunięte
|
Uff, właśnie względnie skończyłam się pakować, nie wiem, czy się nie przespać, bo jedziemy z BSem nocnym pociągiem i będziemy spać na zmianę, a pociąg mnie zawsze strrrasznie usypia
![]() Będę za Wami tęsknić
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;13408185]Haha mi się raz jedyny w życiu zdarzyło, że nie pamiętałam ok 20min drogi do domu
Obecnie już nie miewam takich zaników Myśmy wczoraj zasnąć nie mogli... Pół nocy się przewalałam... jakie pół... Bardzo mało spałam... Tż o 3:20 jeszcze odpalił kompa [/QUOTE]Najgorsze co może być.. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;13408981]Uff, właśnie względnie skończyłam się pakować, nie wiem, czy się nie przespać, bo jedziemy z BSem nocnym pociągiem i będziemy spać na zmianę, a pociąg mnie zawsze strrrasznie usypia ![]() Będę za Wami tęsknić [/QUOTE]Ja bym się przespała Choć bywa tak, że po takim popołudniowym spaniu chce się jeszcze bardziej Udanego wyjazdu! Choć początkująca to i tak już was lubię! Też będę tesknić za wami bo w poniedziałek też jedę.. Ja już tęsknie za wszytskimi!
|
|
#2946 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i po czesci bi ![]() bo krew pija tylko komarzyce ![]() hehe sama ostatnio zalapalam cala kolekcje bąbli w lesie ![]() Orlica ja juz za Toba tesknie jak my wytzymamy tyle czasu bez Ciebie? ![]() A masz uzywac ile wlezie!!! ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() i masz tam zalapac duzego i dlugiego
|
|
|
#2947 |
|
Konto usunięte
|
Raczej wątpię, czy poużywam, bo kochani teściowie nawet namiot podzielili tak, że nie śpimy razem
To taki 3sypialniowy, w jednej śpi teściowa i siostra BSa, w drugiej BS i teść, w trzeciej bagaże... i ja. No i raczej będziemy pod stałą obserwacją...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;13409891]Raczej wątpię, czy poużywam, bo kochani teściowie nawet namiot podzielili tak, że nie śpimy razem
To taki 3sypialniowy, w jednej śpi teściowa i siostra BSa, w drugiej BS i teść, w trzeciej bagaże... i ja. No i raczej będziemy pod stałą obserwacją...[/QUOTE]![]() kto ma takie CUDOWNE pomysly?
|
|
#2949 |
|
Konto usunięte
|
Teść
Nic nie mów... Zresztą nawet jak się zaręczymy, to on nam nie pozwoli razem zamieszkać. Może dlatego, że mają wśród krewnych dwie babki, które od lat mieszkają na kocią łapę z różnymi facetami i nikogo na stałe znaleźć nie mogą, mimo że chyba obie po razie były zaręczone. No ale przez przesadyzmu...
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
a witam
produkcję macie niezła. Ja wczoraj się wkurzyłam, lodówka już nie chciała ze mną gadać wziełam koleżankę i poszłyśmy na podryw :P do Kiczu ( jak jest ktoś z kraka to bedzie wiedział gdzie to), na parkiecie byłyśmy do 6 rano, ale ludzie takie paszczury się do nas przyczepiały, że musiałam się kilka razy ratowac wymówką, że jestem less, bo nic na nich nie pomagało, namolne to. Trafiło się kilka perełek, ale słabo cóż i tak zadowolona jestem bo się wybawiłam.Ja też chce strój pokojówki albo policjantki, za to nigdy mi się nie podobały stroje pielęgniarek
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to jeszcze komarzyc! Moja dobra przyjaciółka stwierdziła, że jak do jakiegoś tam czasu nie znajdziemy chłopa to zostajemy bi I co najlepsze " pierwsza stracisz dziewictwo, a ja z naszej starej czwórki będę piec* pierwsza dzieci xD" chciała powiedzieć mieć* ![]() A do Bułgarii się wybieram z siostrą i pewnie nadzór będzie jeśli o to chodzi Oj na pierwszy raz takie rarytasy? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;13409891]Raczej wątpię, czy poużywam, bo kochani teściowie nawet namiot podzielili tak, że nie śpimy razem To taki 3sypialniowy, w jednej śpi teściowa i siostra BSa, w drugiej BS i teść, w trzeciej bagaże... i ja. No i raczej będziemy pod stałą obserwacją...[/QUOTE]Oj oj oj biednaa Ale na pewno będzie okazjaa, będzieee Cytat:
Żyć nie umierać.. Pod tym względem to wzbudzam zainteresowanie panów po 50tce.. I jednego "pedofila" z bloku po 40tsce..
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2009-07-24 o 17:56 |
||
|
|
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzis jade do gliwic na zabawe calonocna z przyjaciolka
a przynajmniej sie wybawie za wszystkie czasy![]() jutro (jesli bede w stanie) zdam wam relacje
|
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;13409891]Raczej wątpię, czy poużywam, bo kochani teściowie nawet namiot podzielili tak, że nie śpimy razem
To taki 3sypialniowy, w jednej śpi teściowa i siostra BSa, w drugiej BS i teść, w trzeciej bagaże... i ja. No i raczej będziemy pod stałą obserwacją...[/QUOTE] współczuję....Myśmy spali w jednym łóżku po miesiącu bycia razem i na co dzień też mamy swoje zajęcia, nawet na wypoczynki jeździmy sami albo ze znajomymi. Na noclegi jeszcze z rodzicami nigdzie nie byliśmy ale możliwe, że pojedziemy w te wakacje nad jezioro do Borów z rodzicami Tż, oni też są spoko ![]() Nasi rodzice wiedzą co na rzeczy, przecież to logiczne
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orlica i bagarze Rozwaliło mnie to Ale WY i tak znajdziecie moment |
|
|
|
|
#2955 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2956 |
|
Wtajemniczenie
|
Impreza byla w pelni udana
![]() Zarwalam kumpla przyjaciolki i w konsekwencji poszlismy do jego mieszkania ![]() I normalnie bylo boSSSko jeszcze zaden facet tak mnie nie wypiescil. Mialam dwa razy po godzinie ostrej jazdy (i w sumie pozniej juz blagalam o litosc dla mojej waginy ) Niesamowite jak on mogl dluuuuugo I przekonalam sie na wlasnej skorze ze nie liczy sie wielkosc tylko TECHNIKA ojjjj dziewczeta.... w zyciu tak glosno jeszcze nie krzyczalam w ekstazie obudzilam chyba wszystkich jego sasiadow (a to 4rano) i pewnie pol ulicy, bo okno bylo otwarte Za to jestem poobijana na maxa caly kregoslup i ledzwie mam obite, nogi obolale, i oczywiscie wiadomo co obtarte... ale bylo warto!
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuuu zazdroszcze
|
#2958 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
meggara nimfo jedna!
Jeszcze nigdy tak nie zazdrościłam jak Tobie teraz! Aaaaa ja też tak chce! W ogóle wszysstkim wam zazdroszcze.. Bo jak się czyta wasze wiadomości to chcica bierze górę od razu! Buuuu..
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty jeszcze niezklasyfikowana wiec nie rzucaj sie na byle co tylko czekaj i samo Cie trafi. Milosc przychodzi wtedy, gdy jej sie nie szuka dasz rade! zacisnij zęby (i posladki ) i czekaj.ps. i nie ma czego zazdroscic bo chodze jak kowboj :P
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iiiii było fajnie! Kowbojki są sexy! (na pewno przyjmą Cię do westernu )Tak dosłownie na pierwszego lepszego to na pewno się nie rzucę, nie nie Ale czekam już 17 laat i nic. Alee jak Tyle wytrzymałam to jeszcze troszkę wytrzymam, nie? Zacisnę! Żebyś wiedziała, że tak zrobię! (przynajmniej tyłek mi się wyrobi)
|
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi to ja dzis mialam mile powitanie przez mojego BS
Sssssssuper bylo widac mocno sie stesknil zreszta ja tez
|
#2963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście ciociu Meggaro! Mam coś na myśli odnośnie tego wieku ale nie umiem tego ubrać w słowa.. ![]() No to cóż.. musze się pożegnać. Do usłyszenia moje miłe w sierpniu! Będzie mi was tam brakować.. Jak tylko wrócę, wszystko nadrobie. Także.. Baaaaj
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2009-07-26 o 10:33 |
|
|
|
|
#2965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz to sie czuje staro... ![]() ubierz, ubierz najlepiej jak potrafisz, bo mnie zżera ciekawosc Twych mysli a obiecuje ze odczytam je z przymrozeniem oka ![]()
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Meggara ja też nigdy nie zazdrościłam tak jak TOBIE! Ty NIMFO JEDNA!
![]() Też chceeeeeeee! Wogóle go nie znałaś? Utrzymacie jakiś kontakt? Aaaaaa!!!! ![]() Wczoraj byłam u BSa, teściowa w domu więc musiałam być cicho ale wymęczył mnie nieźle Chce jeszcze!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#2967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pierwotnie w ogole go nie znalam, bo to jest znajomy od mojej przyjaciolki a (bardzo) dobry kumpel od jej chlopaka wiec tym sposobem poszedl z nami do klubu sie bawic i przyszlo co do czego ![]() to byla z gory zaplanowana znajomosc jednonocna wiec niczego wiecej sie nie spodziewalam aleeee ponowny kontakt (i to bliSSSki ) bedzie znów za tydzien, bo kolejny raz jade do tego klubu z nimi ![]()
|
|
|
#2968 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na dzisiaj planuję dłuższą zabawę z BS Musi mnie w końcu wymęczyć, bo ostatnio stęskniłam się za potem od seksu i zmęczeniem od skakania ![]() |
|
|
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;13441142]Hehe no to ładnie
![]() Na dzisiaj planuję dłuższą zabawę z BS Musi mnie w końcu wymęczyć, bo ostatnio stęskniłam się za potem od seksu i zmęczeniem od skakania ![]() [/QUOTE] ja mam dzis zakwasy... hehe nie wiem jak mozna za nimi tesknic ale za malym co nieco juz dzis tesknie pierwsze bolesci i objawy naduzywania minely i dzis juz mam ochote na chwile zapomnienia w meskich ramionach
|
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
Dawno się mocno nie zmęczyłam przy seksie a trza co jakiś czas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

Jeszcze bym sobie pohulała

Bardzo mało spałam... Tż o 3:20 jeszcze odpalił kompa

jak my wytzymamy tyle czasu bez Ciebie? 

To taki 3sypialniowy, w jednej śpi teściowa i siostra BSa, w drugiej BS i teść, w trzeciej bagaże... i ja. 

Nic nie mów... Zresztą nawet jak się zaręczymy, to on nam nie pozwoli razem zamieszkać. Może dlatego, że mają wśród krewnych dwie babki, które od lat mieszkają na kocią łapę z różnymi facetami i nikogo na stałe znaleźć nie mogą, mimo że chyba obie po razie były zaręczone. No ale przez przesadyzmu...

jeszcze zaden facet tak mnie nie wypiescil. Mialam dwa razy po godzinie ostrej jazdy (i w sumie pozniej juz blagalam o litosc dla mojej waginy
(a to 4rano) i pewnie pol ulicy, bo okno bylo otwarte