|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
stary jednooki dachowiec
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Cytat:
Białą. Lepiej byłoby kolorową?
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robiłam tak, ze najpierw przeczytałam kolorową, a potem białą i uzupełniałam notatki
|
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
Laski co to za dieta o ktorej piszecie i ile mozna zrzucic???
|
|
|
|
|
#2944 | |
|
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
![]() Missi - dieta Dukana, podobno efekty są bardzo dobre, ale ja jeszcze nie sprawdziłam na sobie.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dieta proteinowa - je się głównie białko (mięso wołowe, drób, odtłuszczone sery białe, homo, ryby) po I fazie dodaje się warzywa. To tak w mega skrócie w jednym zdaniu ![]() Zrzucasz ile chcesz, srednio jeden kg tygodniowo (a mięsiwa jesz ile wlezie - im więcej tym lepiej ), na 1 fazie spada nadmiar wody, więc efekty są spektakularniejsze 2-3 kg w 3-6 dni
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-04-13 o 00:03 |
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
Na razie zostane przy swojej czyli mniej zrec i przede wszystkim zdrowo i duzo ruchu
.Jak nie pomoze to sprobuje wasza.laski bierzecie jakies wspomagacze bo sie zastanawiam nad zakupem jakiegos
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Ja myslalam na BIO CLA z zielona herbata ale tez nie jestem zbyt przkonana.
|
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BioCLa ponoć dobre, ale mnie nie stać
|
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
To moze wyprobuje
.Moj maz sobie ostatno swietnie zazartowal .Mowi tak-wymyslasz rowery,stepery,bog wie jakie jedzenie juz chyba taniej by wyszlo odsysanie tluszczu ...Buahaha ma szczescie ze sobie jaja robil
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stosuję Linee, ale nie wiem, czy ona cokolwiek daje, chyba nie....
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdcznie
![]() Sporo jeszcze kilogramow przede mna ale dam rade,musze.Zreszta te 1,5 kg mniej dalo mi niezlego kopa i chec do dzialania ![]() Otorz w tamtym tygodniu bylam na diecie 1000 kcal ktora kiedys dal mi dietetyk ale wtedy z tego nie skorzystalam-zreszta to byl moment w moim zyciu kiedy delikatnie mowiac zwisalo mi to jak wygladam.Ale przeszlosc pozostawilam w tyle i sie wzielam porzadnie za siebie ![]() A wczoraj zdecydowalam ze moze sprobuje zastosowac diete Dukana.Chociazby nawet po to zeby zmienic nawyki zywieniowe. Dzis rano zjadlam jogurt z ziarnami zboz i wypilam herbate owocowa.A jak widze mojego malego chlopaka jak sie do mnie usmiecha to wierze ze juz niedlugo bedzie mial piekna mame ))Buziaki |
|
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Hey laski
.Ja dopiero wstalam pije herbate i na rower lece .Ale dzis pospalam .Mysle co tu pozniej zjesc zeby mialo malo kalorii .Dzis u mnie na obiad fasolka po brytonsku i pomidorowa ale nie dla mnie :/.Jak wam nocka minela??
|
|
|
|
|
#2954 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Uśmiecham się przymilnie i robię oczka kotka za Shreka...
![]() ![]() Nie biorę żadnych.
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie przejechalam 12 km na stacjonarnym i zrobilam 200 brzuszkow
.Ide zrobic herbate i cos zjesc bo jeszcze nie jadlam bo pozno wstalam
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Daj mejla to Ci wyślę
![]() A ja dziś 2 faza, zjadłam pyszne śniadanko w końcu jakieś warzywko |
|
|
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
Ja na sniadanko zjadlam mleczko 0,5 tluszczu z platkami nestle fitnes...Szkoda mi je wyrzucic.Dziewczyny doradzcie jakies dobre i nietuczace platki do mleka prosze
.
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu pustka
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny wpadłam na chwilke co tam słychać widzę nowe koleżanki witam was wszystkie i mam nadzieje że ten wątek będzie tak działał na was jak na mnie bo ja do dzisiaj nie mogę jakoś go opuścić
wytrwale z wamiMiłego dnia pa kochane i pamiętajcie o ćwiczeniach bo bez nich to strasznie pomału idzie to odchudzanie
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18543637]te wszystkie tabletki działaja na każdego inaczej, jednym pomoga innym już nie, ja tylko po l-karnitynie schudłam prawie 20kg, ale teraz np mi juz żadne tabletki nie pomagaja tracic na wadze[/QUOTE]
A co to za L-karnityna była? Może i ja spróbuję? Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Konto usunięte
|
l-karnityna z olimpa, ale różne brałam, tylko że duzo wtedy cwiczyłam, zjadłam tego mnóstwo, ehhh ale pomogło bo duzo ważyłam, teraz nie jest w stanie mnie nic ruszyc
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
stary jednooki dachowiec
|
Wysłałam Ci wiadomość
![]() Cytat:
Masz niesamowicie dużo silnej woli i wytrwałości. Odchudzałaś się tylko przez dietę i ćwiczenia? Jakąś konkretną dietę może?
|
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Hey kochane
.Jak dzien mija??ja zaraz na rowerek wsiadam planuje 13 km przejechac wtedy bedzie okragle 25 na dzis.mysle ze to bedzie dobry wynik .Odchudzam sie od 7 kwietnia a juz czuje luz w ubraniach.Buzka
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;18551628]l-karnityna z olimpa, ale różne brałam, tylko że duzo wtedy cwiczyłam, zjadłam tego mnóstwo, ehhh ale pomogło bo duzo ważyłam, teraz nie jest w stanie mnie nic ruszyc
[/QUOTE]Dziękuję za odpowiedź Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
Sama sie sobie dziwie ze tyle ruchu mam i brak zakwasow
.Czemu jedni moge jesc wszystko i nie tyja a inni cale zycie musza sie ograniczac ??
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też sobie zadaję to pytanie, moja bratowa może jeść tony jedzenia, a ja... |
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Przyczajenie
|
Dzien doberek
![]() Za mna 9 dni na diecie i wlasnie dzis poczulam zakwasy.Ale to pewnie przez wczorajsze cwiczenia,jezdzilam na rowerku dobre dwie godziny i to stad pewnie ten bunt miesni ![]() Myslalam myslalam i doszlam do wniosku ze narazie zostane na diecie ktora dostalam od dietetyka,chociaz przyznam ze kusi mnie dieta proteinowa .musze wybrac sie na zakupy bo koncza mi sie zapasy mojego jedzonka i wlasnie nie wiem czy skusic sie na jakies ciemne pieczywo czy pozostac przy chrupaniu ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
ja póki co też nie mam zakwasów, ćwiczę codziennie stopniowo (tak jak w planie Rockin body) wczoraj juz 15+25 spociłam się nieźle, ale było mi mało. Bo oparte są trochę na tańcu te ćwiczenia, a ja bardzo lubię taniec ![]() A pozatym wczoraj wyciągnęłam dzinsy przedślubne i w biodrach weszłam, jeszcze tylko brzuchola muszę trochę zgubić
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
śniadanie 7.00-grachamka z szynką,pomidorkiem,ogórki el lub serkiem wiejskim,tuńczykiem ,jajkiem 2 śniadanie ok.11.00-owoc lub jogurt naturalny obiad 13.00-wszystko co ugotowałam tylko sporo mniej niż kiedyś np.1 ziemniak troszke sosu kawałek mięsa piersi z kurczaka albo 1 mielonego czy kotleta i dużo surówek podwieczorek 15.00-to samo co na 2 śniadanie kolacja nie puźniej niż o 18.00-2 kromki ciemnego chleba z tym co na śniadanko Piłam ok 2 l wody do tego 2 duże kubki zielonej herbaty i 2 kubki czerwonej tylko liściaste i z 2 kawy. Około godziny 20.00jak dzieciaki miałam gotowe do spania to brałam się za ćwiczenia codziennie wybierałam jedno z nich 1 godz.jazdy rowerem lub 30 min biegania a jak nie miałam możliwości wyjścia z domu to 40 min na steperku i najczęściej ćwiczyłam właśnie na steperku skrętnym super sprawa oglądasz ulubiony film i ćwiczysz. I takim sposobem udało mi się dokonać tego nie jadłam wcale słodkiego i wszystkie fast food omijałam z daleka po jakiś 3 miesiącach pozwalałam sobie raz w tygodniu w niedziele zjeść kawałek ciasta lub loda wodnego. Cały czas byłam na tym wątku od początku kiedyś pisałyśmy codziennie co jadłyśmy i ćwiczyłyśmy i tak codziennie jak uzależniona od wizaz pisałam co robie a teraz lubię tu zaglądać. Pozdrowionka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

Masz niesamowicie dużo silnej woli i wytrwałości.