![]() |
#2941 | |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Cytat:
![]() Mel, odpowiada Ci takie rozwiązanie? Co na cztery, to nie na dwa... ha ha. Ja ręki na Ciebie też nie podniosę, bo właśnie wczoraj wraz z M wrąbaliśmy paczkę "..." nie napiszę czego, bo Agika mi złoi tyłek jak wróci ![]() U nas też była wczoraj burza. Lało tak potwornie, że wycieraczki nie nadążały zbierać deszczu, normalnie zaproponowałam M, żeby zatrzymał się na poboczu, bo bałam się jechać. Pierwszy jechałam samochodem w taką ulewę. Coś okropnego ![]() Wioluś, po pierwsze strasznie mi przykro z powodu Twojej Mamuśki ![]() Wiem co przeżywasz... przechodziłam niedawno to samo. W przypadku mojego tatuśka wszystko dobrze się skończyło (a był jedną nogą już na tamtym świecie), więc wierzę, że u Twojej Mamci też wszystko się dobrze ułoży. Tego życzę z całego serca ![]() Placuszek jak zwykle pochodzi ze strony "Wielkiego Żarcia" ![]() ![]() http://www.wielkiezarcie.com/recipe6757.html Zrobiłam w blaszce 25x40 i znikł momentalnie. Wszystkim bardzo smakował i musiałam przepis drukować. Bardzo ładnie wygląda w całości na blaszce, ale nie zdążyłam pstryknąć foty, hi hi. Nawet teraz M mówi, że ślinka mu cieknie na samo wspomnienie ![]() Poletto, kaskę i tak musimy zbierać, bo jeszcze nawet połowy sumy nie mamy, ale rozglądać już się rozglądamy, bo lubimy mieć wszystko przemyślane ![]() A nawiasem mówiąc, to wkurzją mnie TACY FACHOWCY ![]() Mam nadzieję, że wstawisz zdjątka swojego ogrodu jak już zakończycie pracę ![]() Dzisiaj kupiliśmy kociołek żeliwny i w weekend będziemy jakieś cudeńka próbowali w nim upichcić. Udało się też kupić łososia po 17,99 ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Raczkowanie
|
Witajcie o poranku, moje piękne Trzydziestki!
Bettix, Melka, nu nu, nie ma tak dobrze z Polettą, żeby kalorie z rozpusty dzielić na 4 ![]() Wiolka, jak tam u Mamy? Mam nadzieję, że wszystko ok ![]() Bettix - rany, jak Ci zazdroszczę wędzonego w domu łosia ![]() ![]() Co do wielkiego żarcia - uwielbiam ten serwis, wszyscy znajomi maja mnie za świetną kucharkę, a ja po prostu gotuję... z przepisów WŻ ![]() ![]() Wczoraj znów działaliśmy z otoczeniem domku, dziś plany na dalsze prace - akurat teraz robimy rzeczy, któze przynoszą bardzo szybki efekt (obsadzanie pozostałych miejsc roślinami i sypanie żwirku i kory) - zdjęcia zrobię i wstawię na pewno, bo sama wczoraj popatrzyłam na efekty i muszę nieskromnie powiedzieć, że bardzo mi się podoba ![]() ![]() ![]() U mnie dziś 35 dc i dalej nic - a przed kolejnym testowaniem bronię się rękami i nogami, odwlekam ten moment ujrzenia tej cholernej samotnej krechy ![]() Buziaczki dla Was i miłego dzionka! ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- I uzupełnienie wczorajszego menu - podwieczorek znów "nutella" (znów mnie smaki dopadły ![]() Dziś na śniadanie znów nieśmiertelny pstrąg wędzony, do tego chyba biały ser w warzywami. II śniadanie - jogurt nat.
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
Cześć moje kochane dziewczyny!!
Wróciłam, ale jeszcze nie mogę się ogarnąć. Trochę mi smutno i nieswojo po powrocie do pustego domu, ale się przyzwyczaję ![]() Widzę, że wy też tu urlopujecie, podróżujecie, w końcu są wakacje. Poczytam Was zaraz dokładniej, bo na razie mam jeszcze kupę roboty. A jeśli chodzi o dietę, to oczywiście o niej zapomniałam, ale już powoli wracam do zdrowego jedzenia, na razie ograniczam ilość i jem więcej warzyw i białka zamiast węgli no i przymierzam się do Dukana, a przynajmniej do 2 dni białkowych ![]() Buziaczki.
![]() |
#2944 |
Raczkowanie
|
hej z rana, Kobitki
![]() wpadam tylko na chwilkę, bo papiery mnie wzywają ![]() Bettix... ![]() ![]() ![]() ![]() Poletto... qrcze, zapomniałam wziąć przepis na otrębusia ![]() ![]() Lenka... Witaj w domu! Huuuraaa! Wypoczęłaś ![]() menu; 9:00 - kawa z mlekiem, sałatka: mix sałat, seler, czerwona fasola, ogórek świeży, cebula, sos=majo+ketchup, 2 kabanosy 11:00 - 1szt brzoskwinia 13:00 - herbata czerwona 15:00 - wieśniak 17:00 - 4szt kabanos, borówka amerykańska ok.250g reszta w trakcie...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-08-05 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
A gdzie Wy jesteście?! ale pustynia
![]() miłego spanka!
![]() |
#2946 |
Zadomowienie
|
Melkas ja jestem
![]() ![]()
![]() |
#2947 |
Rozeznanie
|
Puk, puk, wróciłam z pracy i odpaliłam wizaż, czy to nie jest już czasem uzależnienie?
![]() ![]() Lenko fajnie, że już jesteś ![]() U mnie dietkowo ok, choć ostatnio ciągnie mnie w stronę słodkiego. Póki co nie daję się skusić. Zmykam bo raniutko muszę wstać. Dobrej nocy.
![]() |
#2948 |
Zadomowienie
|
No to dzisiaj ja Was witam poranną kawką
![]() Muszę się pochwalić, że zaliczyłam już pół godziny na rowwrku. Postanowiłam jeździć rano, jesli mi się uda i spalać tłuszczyk. Nie jest juz tak gorąco, więc nie mam wymówki ![]() Wioluś bądź dobrej myśli ![]() ![]()
![]() |
#2949 | |
Raczkowanie
|
witam w piątek i mamy weekend
![]() Dziś mieliśmy jechać zgrają pod namioty na weekend, ale część towarzystwa zdezerterowała przed burzami (strach ich obleciał ![]() ![]() ![]() Lenka... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiolka... Dobrze, że jest poprawa i jestem pewna, że wszystko będzie ok ![]() Poletto... Jak tam w ogrodzie? A oto przepis na chleb dietetyczny (u mnie "otrębuś") w kolejności dodawania do maszyny: Składniki: 1 szklanka ciepłego mleka2% 4 żółtka 1 łyżeczka soli 150g otrąb owsianych 150g pszennych 100g płatków górskich 1 łyżka masła 1/2 łyżeczki cukru+białka=piana 3 łyżki mąki pszennej razowej typ2000 21g drożdży świeżych dodatki: po 2 garście - pestki dyni, słonecznika, siemie lniane W oryginalnym przepisie są tylko otręby owsiane - bardzo dukanowsko i następnym razem właśnie tak zrobię. A i jeszcze pokombinuję z ziołami. Dodatki wg upodobań, może być: kilka suszonych śliwek, rodzynki, pestki dyni lub słonecznika. Ja nie lubię na słodko. Co o tym myślisz, jak to się ma do Dukana? Parę rzeczy mi tu nie pasuje, ale czekam na Twoją opinię ![]() Bettix... A Ty pewnie znowu coś pichcisz pysznego rodem z WŻ i zaniedbujesz nas ![]() ![]() Wzywam do raportu - Niutka, Ilion co tam u Was tak cicho?! miłego piątku! menu: 9.00 - kawa z mlekiem, 100g łosoś wędzony, 1kr otrębusia i 6pl polędwicy wędzonej 10,30 - kefir 2% reszta w trakcie...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-08-06 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
Melkas z tą jazdą pociągiem chodzi o to, że po prostu się najeździłam i to sporo, do jednej siostry, do drugiej, często po kilka godzin no i nie powiem, żeby to było bardzo przyjemne, ale cel uświęca środki
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------
![]() |
#2951 |
Raczkowanie
|
Uwaga, uwaga, zbliżamy się do setnej strony
![]() Melka, domyślam się że chodzi o kartacze?.. Ja ich na szczęście nie lubię ![]() ![]() U mnie dom leży wewnątrz odłogiem, garderoba i spiżarnia do zrobienia, ale ja wolę ogród ![]() ![]() A ogród kawałek po kawałku do przodu, wczoraj znów wydałam kupę kasy na rośliny - ale na efekt miło popatrzeć ![]() Twój chlebek na pewno jest pyszny, ale nie dukanowy ![]() ![]() Melka, wczoraj do 17 zjadłaś zdecydowanie za mało, łatwo tak sobie zwolnić przemianę materii... Wiolka, Ty tu walczysz z pokusami słodyczy, a inni (inne? inna? ![]() ![]() ![]() Lenka, rowerkiem rano robisz na mnie wrażenie ![]() ![]() Beeetix, gdzie sie podziewasz?.. Ja mamdziś dzień do d... Typowy ZNP, wszystko mnie wkurza, no mówię Wam, masakra ![]() Wczoraj zeżarłam znów na podwieczorek "nutellę" a na kolację placek otrębowy z wędliną. I - uwaga, spowiadam się - wypiłam z sąsiadem browarka, bo tak do nas zaszedł jak robiliśmy ten ogród i postanowiłam nerki przefiltrować, bo mnie już pobolewają (to na serio). I tak mam zastój wagowy przed @, więc się nie zdołuję ![]() Dziś znów rano pstrąg+biały ser z warzywami+jajo na twardo (białko), maka z ml, na obiad wołowina gotowana i surówka z marchewki i zaraz poprawię wieśniakiem, który miał być II śniadaniem. Jutro chyba mi skończą ten cholerny płot, a pan -od-bramy robi wycene i obiecał montaż na wrzesień, więc coraz bliżej końca. W weekend mamy w planie tylko ogród, więc powinnam już móc zrobić jakieś zdjęcia... Miłego dzionka!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
Wpadam zobaczyć co tam u Was, jak tam odchudzanie... U mnie wiele się nie zmieniło - w tym cyklu miałam IUI i teraz 14 dni muszę czekać aby zobaczyć czy się udał czy nie. Co do mojej wagi i diety to wróciłam do zdrowego jedzenia według metody Montiego (czy jak to tam się pisze) no i zobaczymy co i jak z tego wyjdzie. Pozdrawiam Was moje kochane i proszę o kciuki za udany cykl ![]()
![]() |
#2953 |
Rozeznanie
|
Witam Was zieloną herbatką, wczoraj padłam strasznie zmęczona ale najważniejsze że z mamusią naprawdę lepiej, jupiiiii.
Przeogromnie mnie to cieszy. Zważyłam sie dzis i tutaj bez zmian, nic nie drgnęło... Zmykam bo dziś ostatnia druga zmiana a że sobota to autobus dużo wcześniej. Seruszkowata fajnie, że do nas zajrzałaś ![]() Przyjemnego i bezgrzesznego weekendu ![]()
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-08-07 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Zadomowienie
|
Poletto bardzo dobrze, że dbasz o nerki
![]() ![]() ![]() A to na poprawę humorku ![]() Jeśli chodzi o twoje pytanie, to tak, mieszkam obecnie sama, co czasami mnie cieszy, ale czasami tak na dłuższą metę załamuje, ale co tam. Mam nadzieję, że to sytuacja przejściowa ![]() Dzisiaj też rano był rowerek. Serduszkowata trzymam kciuki za udany cykl ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-08-07 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
Serduszkowata, witaj, super nick
![]() ![]() Wiolka, rewelacja, że masz dobre wieści ze szpitala ![]() ![]() Lenka, dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już piję drugą kawę, na śniadanie była jajecznica ze szczypiorkiem, jajko gotowane (białko), pół pomidora i trochę pieczeni z indyka. NaII śniadanie zaraz będzie wieśniak, dalej nie wiem... Wczoraj wieczorem zrobiłam specjalnie dla Was kilka nocnych zdjęć z mojego ogrodu, dziś popołudniu je zrzucę i coś wstawię. Jak mnie znów najdzie, to zrobię w dzień ![]() Waga dalej w miejscu, powinna się ruszyć po @, ale obwody się zmniejszyły, na szczęście pas i biora, chwilowo mi biustu oszczędza ![]() Miłego dnia! ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Lenka, miałam Ci jeszcze powiedzieć, że myśl Coelho którą masz w podpisie, miałam przez cały poprzedni rok jako motto na pierwszej stronie terminarza (co roku mam jakąś taką myśl przewodnią ![]() A moje tegoroczne motto też dedykuję Tobie razem z magiczną kulą: Chwycić dłoń Boga i walczyć o swoje marzenia wierząc, że ich spełnienie dokona się zawsze we właściwym momencie...
31.05.16 163cm/ ![]() ![]() Nie rezygnuj z czegoś, co wymaga czasu - on i tak upłynie... Edytowane przez Poletta Czas edycji: 2010-08-07 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
Uuuu, a cóż tu tak pusto?...
Ja Was witam znów z pracy, a zapowiada się bardzo ładny dzień ![]() Wczoraj padłam popołudniu na nos i spałam godzinkę, później zrobiliśmy kolejny klomb przed domem. W końcu przylazła dziś @, czuję się jak napompowana, brzuszysko mi wylazło, normalnie miodzio ![]() Wczorajsze menu - po gotowanym udzie na obiad i surówce z marchewki zjadłam w domu jeszcze tą "nutellę" (co z człowiekim robią dni przed @ ![]() ![]() ![]() Wstawiłam album z obiecanymi nocnymi fotkami mojego ogródka - jak macie chęć to zapraszam. Odzywajcie się laseczki!
![]() |
#2957 |
Zadomowienie
|
Poletto bardzo bardzo ci dziękuję za ciepłe i piękne słowa
![]() Jeśli chodzi o dietę, to od powrotu nie mam sobie nic do zarzucenia, a czwartek i piątek planuję typowo białkowo - dukanowy ![]() ![]() Piękny ogród ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
Lenko, nie ma za co, bo napisałam tak jak myślę - ja naprawdę wierzę, że istnieje prawdziwa miłość i warto na nią poczekać, nie zadowalając się substytutami - lepiej póżniej niż marnować sobie kilka lat życia z niewłaściwym człowiekiem (jak ja to zrobiłam, bo był-już-czas-najwyższy-na-założenie-rodziny-i-chodziliśmy-ze-sobą-6-lat - skończyło się rozwodem po 1,5 roku).
Dziękuję za miłe słowa odnośnie ogródka, jak będzie ładna pogoda to zrobię zdjęcia w dzień, może zdążymy przód skończyć, choć w piętek wyjeżdżamy na tydzień do Belgii i będzie ciężko zdążyć, jeszcze muszę przed wyjazdem ostrzyc moje niedźwiedzie ![]() Za dietę trzymam kciuki, jeśli masz wagę, proponuję Ci zważyć się w środę rano i potem w sobotę rano ![]()
![]() |
#2959 |
Zadomowienie
|
Poletto, no my też się wczoraj położyliśmy wieczorkiem na tzw. "godzinkę", była godz. 18,30 i obudziliśmy się ok. 24-tej
![]() ![]() Ale ostatnie dni były bardzo pracowite: robiliśmy ogórki konserwowe, no i trochę pichciłam (Mel, skąd wiedziałaś? ![]() Wczoraj M pracował, a ja ćwiczyłam ze szmatą ![]() ![]() ![]() A wyglądało to tak: Załącznik 3314713 Załącznik 3314682 A na deser: drożdżówka: Załącznik 3314683 Lenko super, że wróciłaś ![]() Przy siostrzenicy jest napewno kupę roboty, ale z kilometra widać, że ją uwielbiasz ![]() I tak od razu na rowerek po powrocie wskoczyłaś... no niezły power masz ![]() ![]() ![]() Ja po Bułgarii jeszcze nie mogę się pozbierać ![]() ![]() A Ty Kochana nie gadaj głupot i jak przyjdą Ci te głupoty do głowy, to bierz się za łopatę i je zakop!!! Masz dopiero 30+ ![]() ![]() ![]() Wioluś, cieszę się, że z mamuśką lepiej ![]() ![]() Nadal trzyamam kciuki za Jej powrót do zdrówka ![]() Mel, miłego wypoczynku ![]() ![]() ![]() Poletto, zmykam oglądać fotki ![]() ... Poletto, super nastrojowe zdjątka. Jak Ty to wszystko pomieściłaś na 9 arowej działce? Wydaje się dużo większa ![]() ![]() ![]() Ja mam tylko 6,64 arową działkę lecz już nie mogę się doczekać przyszłego roku, kiedy zrobią nam kostkę i będziemy mogli zabrać się za tuje i inne iglaczki ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-08-08 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
Bettix, super, że się odezwałaś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2961 |
Zadomowienie
|
Poletto, czytałam też o burakach, ale jakoś mi się "gryzły" z resztą i dlatego nie dałam
![]() Mój mąż od dawna marzył o kociołku, więc się doczekał. Mnie zachwyciła karkówka ![]() Była mięciutka i taka pyszna, że aż byłam zaskoczona. Następnym razem podaruję sobie kiełbasę, mięsko lepsze ![]() Ty wyjeżdżasz w piątek a ja w czwartek ![]() A jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że nie jesteś zagrożona zalaniem? Oglądam teraz relację ze Śląska ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2962 |
Raczkowanie
|
U nas na szczęście spokój i brak terenów zalewowych. Dokąd jedziesz w czwartek?
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
Do ukochanej Szczawnicy na 5 dni
![]() Mamy w planie połazić po górach i trochę się umordować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2964 |
Raczkowanie
|
Super
![]() ![]()
![]() |
#2965 |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że u Ciebie spokój, bo to co się dzieje jest przerażające
![]() Czyli macie ostatnie dni we dwoje ![]() Powodzenia w Belgii mam nadzieję, że zdobędziecie mnóstwo nagród ![]() Ja znikam już, muszę przyciąć roślinki w akwarium, a potem wybieramy się na wycieczkę rowerową po lesie. Miłej niedzieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
Do akwarium mogę Ci pożyczyć moje pyszczaki - w jeden dzień pozbawią Cię problemu nadmiaru roślinek
![]() Miłej wycieczki! Ja jeszcze 2 godzinki w pracy, potem jedziemy na obiadek ![]() ![]()
![]() |
#2967 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny widzę, że szykujecie się na urlop
![]() Poletto ja właśnie też spędziłam wiele lat zycia (ponad 10) z kimś, kto okazał się zupełnie inny niż myslałam, ale jednak nie żałuję tego czasu, bo byłam szczęśliwa do pewnego momentu. Jednak okazało się, że mnie zdradza, oszukuje, wykorzystuje i rozwód nastąpił po roku. Teraz nauczyłam się być sama i nie szukam w każdym facecie kandydata na męża, nauczyłam się cieszyć tym co mam, ale i tak czekam na swoją druga połówkę ![]() Wagę mam i spróbuję się ważyć tak jak radzisz. Mam nadzieję, że dwa dni białkowe mają sens, na razie nie jestem gotowa na 100 % Dukana, w pozostałe dni zamierzam ograniczyć węgle, ale jednak nie chcę z nich na razie w ogóle rezygnować. Mam nadzieję, że w połączeniu z rowerkiem pojawią się jakieś efekty. Jeśli chodzi o zdjęcia, to wkleję, ale ja naprawdę nie robię za często nowych, czekam aż siostra mi przyśle z pobytu u niej, to będę miała coś nowego. Mam teraz jasny blond ![]() Bettix rzeczywiście uwielbiam Julcię i ubolewam, że tak rzadko się widujemy, bo ona się zmienia z tygodnia na tydzień i jest taka kochana. Strasznie szybko się przyzwyczajam do jej obecności, a potem niestety trzeba wracać ![]() Ty jak zwykle kusisz pysznościami ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-08-08 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
Lenka, tryb 2/0 czyli dwa dni białkowe i reszta normalna (w granicach rozsądku) daje podobno bardzo fajne efekty
![]() Co do partnerów... widzsz, my, trzydziestki, mamy zawsze już spore doświadczenie (dobre i złe), więc tym bardziej wiemy, czego chcemy ![]() ![]() ![]() My spędziliśmy całe popołudnie w ogrodzie, z tego ja połowę prasowałam sobie ciuchy na tarasie -okazuje się że ta czynność może być przyjemna w odpowiednich okolicznościach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2969 |
Zadomowienie
|
Poletto bardzo przyjemnie spędziłaś czas, a Mężuś jeszcze lepiej
![]() ![]() Dzięki za wskazówki co do Dukana, w takim razie postanowione, czwartek i piątek to u mnie dni białkowe: czwartek mięsny, piątek rybny ![]() A jeśli chodzi o portale, to cały czas sobie obiecuję, że się zarejestruję, ale jakoś nie mam przekonania, chociaż wiem, że wiele osób tak się poznało. Może w końcu to zrobię ![]() Miłego dzionka wszystkim ![]()
![]() |
#2970 | |
Raczkowanie
|
hejka w poniedziałek
![]() KARTACZEWO zaliczone: 1,5 kartacza+piwo z sokiem+kawał sękacza (ciasto z sękami) - mniam ![]() ![]() Poletto... Ogród super i widać, że serce w niego wkładacie ![]() ![]() ![]() 100g płatków górskich - to można zastąpić otrębami 1 łyżka masła - ? 1/2 łyżeczki cukru - słodzik? 3 łyżki mąki pszennej razowej typ2000 - można wywalić dodatki: po 2 garście - pestki dyni, słonecznika, siemie lniane - na Dukanie zabronione ![]() A jakie zwierzaki hodujecie, psy - jakiej rasy? Jak się mają Twoje przefiltrowane nerki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lenka... To jednym słowem podróżnik z Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... Smakowity ten kociołek, a drożdżóweczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiolka... Bardzo się cieszę, że z mamą już ok ![]() ![]() Serduszkowata... Serdusio ![]() Kobietki-ślązaczki, jak tam u Was? Wszystko ok? Kurcze wczoraj oglądałam TVN/Polsat, masakra co się dzieje na południu ![]() udanego dnia ![]() menu: 8:30 - kawa z mlekiem, 4pl pastrani 11:00 - makrela w galaretce z warzywami, czerwona herbata 13;30 - brzoskwinia 14;30 - 0,3l kefir 17:00 - 1,5 pieczone udko z kurczaka (bez skóry), 2 świeże ogórki 20:00 - wieśniak, garść orzechów laskowych
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-08-09 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.