|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Hej dziewczyny..dziękuję za wsparcie ,dobrze że poszłam dziisaj do pracy i zapomniałm na chwile o smutkach bo miłam tyle pracy że nie miałąm czasu myśleć...Glupia myslałam że po operacji będę tylko uśmiechnięta, a tu dopiero człowiek mysli czy Ci urośnie kostnina za dużo czy nie...zejdzie czy nie...
Ferg...gratuluje oferty..narobiłaś mi smaka na podkłady Blusche ![]() ![]() ![]() Nie wiem co tam w tym Bootsie zachwalłyście , ale u mnie tez jest więc jak coś to mogę luknąć na coś ![]() No i jeszce raz dzięki dziewczyny za otuchę antydepresyjną ...nio i za wspacie w sprawie urodzin ![]() Evelinek -twój osttani post do ZLOSIA-bezcenny ![]() Jeszce małpę dostałam dziisaj, więc zawsze dzień przed ryczę...coś chyba ze mna nie tak. Wy tez tak macie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tez myslalam ze ze man cos nie tak dopoki sie nie dowiedzialam, ze wiele osob tak ma i to calkiem "normalne" ![]()
![]() |
#2944 |
Zadomowienie
|
kilka miesięcy temu w pracy strasznie przestraszyli, siedziałam przy biurku, robiłam niekończące się nigdy papiery i nagle nagle zaczęły mi łzy płynąć POTOKIEM. okropne to było uczucie, zupełny brak kontroli nad sobą
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imprezy firmowe przyprawiaja mnie o bol glowy-sztuczne usmiechy i dobra mina do zlej gry bo tak naprawde NIC mnie z tymi ludzmi nie laczy-owszem mam kilka kolezanek,z ktorymi sie lubimy i utrzymujemy kontakt poza praca tylko ze to grono jest mocno ograniczone ![]() Brakuje mi motywacji.Dokladanie obowiazkow wcale nie poprawia nastroju tymbardziej,ze nie jest to jakos specjalnie gratyfikowane. Lubie swoja prace ale od jakiegos czasu atmosfera sprawia,ze popadam w skrajne nastroje i nie wiem jakie wyjscie byloby najlepsze.
![]() |
#2946 |
po prostu Łinli
|
ostatnio jak marudziłam tutaj tak mocno na temat włosów to byłam właśnie przed
![]() już mi przeszło, przyzwyczaiłam się ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-11-06 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na ogol opanowana i potrafiaca zachowac zimna krew choc ze mnie choleryk jest tez mialam podobna sytuacje-najgorsze jest to,ze patrzac z perspektywy czasu to bylo zupelnie niepotrzebne.Jednak nie zawsze mozna nad wszystkim zapanowac ![]()
![]() |
#2948 | |||
Zakorzenienie
|
frenko=co pare dni mam ochote tak usiasc i ryczec..
![]() Cytat:
![]() widzisz Selenko, juz jest lepiej ![]() ![]() NO wlasnie edm intensive mi sie warzylo, ale glownie wtedy gdy za duzo nalozylam. Wcale nie mam takiej super cery, naczynka na calych policzkach i swiecaca linia T ![]() Dokladnie to samo mnie martwi..ta narastajaca kostnina... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- winly-ale Twoje narzekanie na wlosy jest naprawde bezpodstawne.. bo szczerze uwazam ze lepiej w ciemnych. Lubie blond, ale ten kolory ktory masz teraz dodaje Ci takiej zadziornosci ![]() apropo imprez firmowych-zbliza sie grudzien i zaczyna sie u mnie ciag wyjazdow. xmas party w Londynie, przyjecia, impreza urodzinowa firmy, wyjazd na narty...juz mi sie slabo robi na sama mysl. z jednej strony sie ciesze bo jest pare plusow.. ale nie lubie byc zmuszana-jedyna sluszna opcja to jechac i udawac ze sie FANTASTYCZNIE bawie.. Tak.. i co jeszcze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
Hhehe..no nakostninę nie ma rady..ona zawsze jest. Ja jej raczej nie ma , bo nosek jest idealnie równy, a kostnina raczej jest niesymetryczna , tylko mnie ta opuchlizna wnerwia
![]() A co do imprez..u mnie się szykuję , chciałabym iść ale nie pójdę bo żadna asystentka nie idzie , a ja sam nie poleze z lekarzami i pielęgniarkami siedzieć bo głupio tak...byłam juz na 3 imprezach z nimi i było fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ma któraś Nokię e52 lub 5880?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Czyli jestem normalna..dobrze że się przyznałyście że tez tak macie bo naprawdę myślałamże coś ze mna nie tak...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
a ja sie wzielam za sprzatanie.... kuchnie wyszorowalam,zaraz jeszcze tylko lodowke w srodku powycierac musze i ruszt umuc od kuchenki. i lazienke ogarnac. reszta mieszkania sprzatnieta. niby czesto sprzatam ale jak dzis przelecialam od gory do dolu to masakra jakas. kuchenka brudna, lodowka tez, za lodowka i pralka cuda nie widy. ale juz czysto
![]() mam chwile przerwy. a jutro bede sie lenic :P tylko obiad zrobie. Selene normalna jestes jak najbardziej. emocje to emocje. ja czesto wybucham placzem albo zloscia, niezaleznie od tego przy przed@ czy nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
Nie no, naprawdę nie idzie nadążyć, wystarczyło że od rana latałam wszedzie i usiadłam do wizażu gdzieś o 17 i już nie wyrabiam z czytaniem...
Będę jutro koleżankę przekonywać do minerałów bo szanowna stwierdziła że przyda jej się puder czy cuś... No to ja rozpętałam swoją kampanie i jutro robimy próby - w końcu zostało mi spoooro próbek z EDM i innych po szaleństwie poszukiwania podkładu idealnego.
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |||
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() przychodzi teściowa z zakupów i mówi: -a zobacz zięciu jaką sobie kurtkę kupiłam. Nie planowałam, ale super wyprzedaż była i 2 stówki zaoszczędziłam ![]() -To niech teściowa mi te dwie stówki pokaże ![]() Wiesz że nie zwróciłam uwagi czy płatność Paypalem jest, bo ja zawsze ekartą płacę. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() Atoja ja miałam ulubioną Clarinsa, ale chciałam coś tańszego kupić i ostatnio na stoisku jakimś wzięłam Wibo czy coś takiego (nie pamietam teraz dokładnie ale ta półka), no i taki badziew że szkoda gadać.
![]() |
#2955 |
Wtajemniczenie
|
Win ze mnie to jednak pałencja
![]() ![]() ![]() ![]() Hex, Kami, Ferg ![]() ![]() ![]() Selene a bardzo proszę ![]() ![]() ![]() ![]() I ja też jestem płaczliwa przy @ i wczoraj właśnie dostałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Domi- taaak szalona
![]() ![]() nie mam wina ![]() troche mnie teraz glowa boli. Tz cos chyba chorobsko bierze, posiedzial przed kompem, ochrzanil mnie za sprzatanie (bo on chce sie polozyc a ja odkurzam...) i zasnal. nawet film se darowal a mial ogladac. ehhh... trza go podkurowac troche. |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie kolega kiedys mi wysłalł strone , na której ludzie moga się do woli wyzyc i napisać co ich wkurzyło. no nie ukrywam że bluzgali na potegę , ale jak człowiek to czyta to zaczyna się tarzać ze śmiechu....
![]() Napisałam do niego na gg żeby mi to podesłał... ![]() Paulo...Kobiety raczej ukrywają takie chwile słabości przed innymi kobietami...w życiu bym kumpeli nie powiedziałą że ryczałam nie wiem czemu albo że myslę że mam deprechę lub jestem chora psychicznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
po prostu Łinli
|
gdzie na technicznym ta dyskusja? znaleźc nie mogę
![]()
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Rzabbocop
|
Yyyyy wydaje mi sie (ale moge sie mylic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam chociaż wyrozumiałego małża całe szczęście ![]()
![]() |
#2965 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
a widziałyście, chyba w japonii (no bo gdzie indziej ![]() ![]()
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
nikt nie zna tych telefonów
![]() widocznie ze mną jest coś nie tak bo ja jakoś nie miewam sensacji przed@ |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() przeczytalam wiec i nie rozumiem wypowiedzi, ze ostatni post evelinki do Złosia wymiata ![]() ![]() ja nie rozumiem ![]() ale o co chodzi ?
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-11-06 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
|
Ja widziałam
![]() ![]()
#2970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.