|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnę- mam cel. Wspólne odchudzanie dlaa załamanych swoją wagą.
173.
na razie 60, później się zobaczy. ale jak patrzę na zdjęcia z LO i moje ówczesne 58, to wyglądałam fajnie chociaż wtedy tak nie myślałam :brzyda l:
|
|
|
|
#2942 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny po długiej nieobecności, spowodowanej oczywiście wiadomo czym.
Jest ze mną źle. Przez 4 dni sobie nie odmawiałam, czyli dokładnie tak samo jak i tydzień temu ;|. Dzisiaj kuzyn przyjechał z zaproszeniami na wesele. 31 lipca, nie wiem czy czegokolwiek dokonam jeszcze do tego czasu. Będę próbować, ale weekendy (a dokładniej od czwartku do niedzieli) to istna katorga. W dodatku brak ćwiczeń, gdyż leń mną zawładnął... Nie chce już nawet tutaj wchodzić, gdyż jest mi po prostu wstyd, że jak zawsze się odezwe to oczywiście moja wiadomość brzmi: ZGRZESZYŁAM. Silna wola gdzieś znikła... brakuje mi osobiście SharMei z października.
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
Przed chwilka zgrzeszylam
Chlopak mi dal gryza snicersa i czestowal chipsami hymm ale w sumie to chyba tylko okolo 5 chipsow zjadlam Oprocz tego bez grzechow ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- lece spac, bo zmeczona jakas jestem ![]() ![]() ![]()
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
Hej jest tu jeszcze jakaś zagubiona dusza ?
Bo ja jak to zwykle ja o tej porze odpalam net. Wcześniej było prasowanie,napisałam 2 listy urzędowe ( po francusku nie lada wyczyn :P) Zjadłam na kolację warzywa z patelni i coś mnie brzuch boli Przygotowałam na jutro talerzyki z płatkami owsianymi a teraz popijam miętową herbatę w nadziei że przestanie mnie kłuć w okolicy żołądka ![]() Sharmea nie ważne że zgrzeszyłaś stało się.Zaplanuj dzień jutrzejszy i zobaczysz że będzie lepiej. Trochę słońca przygrzeje to tyłek sam z domu się ruszy na rower i inne wyprawy
|
#2945 |
|
Zadomowienie
|
![]() aj dziewczyny grzesznice moje ![]() ![]() miałam dzisiaj doła chciałam czekoladkę pochłonać ![]() i leży takie cudo patrzy na mnie codziennie ale obiecałam wczesniej sobie, że otworzę ją i podzielę na familiadę 4 osobową dopiero jak waga pokaże 75 coś czuję że poleży... no chyba że.... nie wiem![]() ten humorek i wściekłość przez mega katar i kichanie...antybiotyk nie idzie myślałam że zahamuję dziadostwo nioo ale niet! ostrzegłam mojego niech łyka witaminki bo rażenie mam ostre .... |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Ale smakowicie ta czekoladka wygląda.... mniam mniam
mam nadzieję że w czerwcu pozwolę sobie na kawałeczek... :PJa właśnie skończyłam czytać, praktycznie cały dzień męczyłam się nad notatkami. Jutro mam takie małe koło, mam nadzieję, że zdążę od rana doczytać troszkę ![]() Jak bym chciała już ważyć 65 kg... nie pamiętam kiedy tyle ważyłam. Napewno minimum 5 lat temu, czyli czasy gimnazjum Wiecie co jest najśmieszniejsze? W październiku miałam cel 65 do Sylwestra a tu prawie kwiecień a cel jeszcze nie osiągnięty
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1268764428
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350351&page=99 Wklejam wam linke do moich aktualnych fotek które wstawiłam na fitnessie.Muszę przyznać że tam naprawdę odkryłam że dieta jest bardzo ważna ale odpowiednio dobrane ćwiczenia muszą się pojawić.Jeszcze 2,5 miesiąca temu byłam galaretą,zero mięśni.A teraz widzę zarys mięśni,uda są bardziej zwarte i 1 raz w życiu nie trzesą mi się jak idę po schodach Polecam Wam ten wątek bo naprawdę czyniąc duży wysiłek jakim jest zgubienie wagi zapominamy o rzezbie ciała. Gosiaczku za silną i niezłomną wolę.Co tam czekolada kiedy takie dobre płatki owsiane,czy jabłuszka wkoło
Je vais au bout de mes reves Edytowane przez Maddalena77 Czas edycji: 2010-03-16 o 23:34 |
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Maddalena, jaki brzuuuuszek
|
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
Halo laseczki
![]() ja już na nogach Powoli się zbieram 8,10 góra 15 muszę wyjść pędzę dzisiaj do kościółka rekolekcje się kończą, więc może się wyspowiadam jeszcze potem na uczleką do 10 znalazłam gazetkę shape kiedyś kupowałam.. i jest mały dodatek ![]() Od poniedziałku o ile wyzdrowieje by mieć siłę ale muszę ! zamierzam wprowadzić ćwiczenia w życie, niby w miesiąc efekty widoczne.. przy stosowaniu się do instrukcji ale ważne abym zaczęła coś!! ![]() PLAN Poniedziałek: trening ujędrniający Wtorek: trening spalający kalorie Środa: trening spalający kalorie + ujędrniający Czwartek: odpowczynek Piątek: trening spalające kalorie Sobota: trening spalający kalorie + ujędrniający Niedziela: odpoczynek 2-3 serie każdego dnia/odpoczynek do 45s. zamiast sprzętu fitnes będzie 2*0,5l. nałęczowianka.. ![]() Trening ujędrniający: 1.Marsz wypadami 2.Podskok,przysiad 3.Pompki 4.Kopnięcia na boku 5.Biodra w górę 6.Wiosłowanie 7.Unoszenie bioder 8.Unoszenie ramion 9.Brzuszki ze skrętem. Trening spalający kalorie: 1.Walcz 2.Popychanie przeszkody 3.Nad przeszkodą 4.Żabki 5.Bieg w miejscu 6.Podskoki 7.Przeskoki 8.Scyzoryki 9.Schodzenie ze stopnia 10.Przysiad i podskok 11.Skok w bok I 12.Skok w bok II potem mogę wstawić do tego zdjęcia jak będzie ktoś chciał bo są przy każdym ćw.. opisy itd.. może mi się uda z tym wytrwać! ![]() śniadanko dzisiaj: 7.30 owsianka 11:00 2 madarynki, jabłko.... potem..? jeszcze nie wiem co tam w lodówce jest
|
|
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
dzien dobry pewnie jeszcze spicie.Póki co, zaparzylam sobie herbatke na dobry sen z melisy, rumianku i jaśminu z cytryną - może moje problemy ze snem sie skończa ![]() SharMea kobieto musisz ostro walczyc domyslałam sie,ze jak Cie nie ma to pewnie grzeszysz ![]() Gosia ja uwielbiam wszystko co ma orzechy hehe a Ty kusicielka jesteś widze ![]() niuniulka małymi krokami do celu ![]() Maddalena super fotki, ja swoich nie pokaże bo tylko kości i skórka teraz nawet zle mi sie goli skóre pod pachami, bo takie tam wszystko zapadnięte że sie musze napinać, bo normalnie jest szok jedzonko na dziś: 13:00 kasza gryczana, panga w ziołach, gotowana marchewka i seler, buraczki, surówka z pekińskiej z jabłkiem i cebulką 16:00 orzechy włoskie + pestki dyni + kefir (konczy mu sie ważność) 19:00 3 skibki razowego z lekkim twarożkiem szczypiorkowym + poledwica drobiowa + pomidor i rzodkiewki 22:00 tarte duże jabłko 24:00 jogurt DIAT + słonecznik 3:00 serek wiejski 200 g 5 % milego dnia laseczki
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-17 o 07:19 |
||
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
AHA! Wczoraj kupiłam sobie nesvite nowość, wersja limitowana, o smaku szarlotki z rodzynkami,czuje,ze bedzie pysznaaaa
![]() dam znać jak zjem
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
foltynka ja lubię nesvite ale tej akurat nie jadłam
![]() no prawie bym padła przy tej czekoladzie ![]() SharMea może teraz mi oddałaś odrobinkę motywacji ale bierz się teraz ze mną ![]() no i niuniulka1989 się nie dołuj powoli damy radę wkońcu to nie na czas a jak po wakacjach dopiero osiagniemy cel nie będzie tragedi no ale staramy się póki co ![]() Maddalena77 też już gdzieś widziałam twój tyłeczek a teraz ogólnie całą no i niezłe masz to ciałko kurcze to dopiero trzeba być upartyma co myślicie o macie do tańca??dobra na spalenie kcal?
|
|
|
|
#2953 |
|
Zadomowienie
|
Gosia cieszę się niezmiernie że zdecydowałaś się ćwiczyć.Zobaczysz ze efekty będą szybsze i będziesz się ładnie formować.Plan masz dobry.Dorzuć sobie jeszcze 2 razy w tyg rower albo bieżnię lub bieg na świeżym powietrzu np z psiakiem :P
Folti to niedobrze że tak chudo.Nie podobają mi się chude sylwetki.Nie lepiej Ci by było trochę popracować nad mięśniami ?Bo naprawdę schudłaś dużo i elastyczność skóry na pewno bez ćwiczeń marna.Teraz to pikuś ale na stare lata zwisy tu i tam nie wyglądają ładnie. Zajrzyj na fit i może wprowadz choć kilkanaście min gimnastyki dziennie ![]() Ja właśnie zjadłam owsiankę z zarodkami i otrębami , a córce zrobiłam z budyniem wanilinowym ![]() Jutro znajoma jedzie do PL powiem żeby kupiła mi różne owsiane ,bo tu posucha w tym temacie.Płatków zwykłych pełne regały a tych owsianych 1 rząd Niuniulka co do brzuszków to jak masz tłuszczyk na brzuchu ( nie wiem jak u Ciebie to wygląda ) to brzuszki nic nie dadzą.Biegaj lub rowerek 2 -3 razy w tyg,a brzuszki jak już tłuszczyk spadnie to wymodelujesz.Najlepiej wstaw foto to zobaczymy ![]() Póki co spadam za chwilę do pracy.Do pracy uszykowałam 2 jabłuszka ,biały serek,tuńczyka i wodę evian 2 litry. Ciao Piękne
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
Drugi dzień `nowej diety` zaczynam ;D
Wczoraj było praktycznie bez grzechu, wliczmy cole do grzechów jedynie. Dzisiaj dzień zaczęłam dwoma TLII i miseczką musli z mlekiem ![]() Wracam do Was dziewczyny, WRACAM! I nie mam zamiaru się poddać!
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny..kochane jestescie..Wiem ze wszystko mozna osiagnac jesli sie bardzo chce i trzyma wytrwale i konsekwentnie zasad,ale wiadomo latwo nie jest,wiem, ze mozna naprawde schudnac bo kiedys duzo schudlam i wygladalam w miare jak czlowiek,nie to co teraz,zalamka!
ale kazdy dzien to krotsza droga do mety![]() Milego dnia
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
SharMea, też lubię Sophie Bush
![]() Ja już po ćwiczeniach. Zaskwasów nie miałam, ale przy dzisiejszych ćwiczeniach czułam mięśnie. ćwiczyłam od stycznie i pod koniec litego zrobiłam przerwę i nie mogłam się zebrać
|
|
|
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
normalnie jakas masakra z tym moim spaniem, obudziłam sie standardowo przed 12 i juz koniec spania Na szczęscie jeszcze tylko 2 nocki do końca tygodnia, musze jakoś wytrzymac, odespie w weeekend ![]() Juz wstawiłam sobie i gotuje mi sie obiadek
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
Co tak tu cicho panienki?
Nikogo nie ma pewnie macie piekną pogodę i korzystacie ze słońca. U mnie słońce cały dzień Zaraz jadę na zakupy bo wieczorem mam gości nie chce mi sie specjalnie ale co zrobić. Mam nastrój żeby jechać na salę i poćwiczyć a nie siedzieć przy stole i bla bla ![]() No ale czasem trzeba.Przygotuję rybe w piekarniku ,ryż i szpinak.Będzie przy okazji zgodne z dietą Buziaki
|
#2959 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie ma sloneczka
zimno
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane. Od rana było mi strasznie trudno wstać, więc w drodze na uczelnię (ok 10) zjadłam ziarnista bułeczkę. Ok 12 kolejną. Teraz zjadłam troszkę nerkowców i czekam aż mi się ogórkowa ugotuje
jaka głoodna jestem.... nie wiem jeszcze jak kolacyjka będzie wygladać, ale postaram się by była białkowa ![]() SharMea, dobrze że wracasz Maddalenka, postaram się wstawić foto wieczorem lub jutro- teraz opita jestem i brzuch jak bania ale ogółem mam zwały tłuszczuuuuu
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2010-03-17 o 16:40 |
|
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak u Was, ale u mnie za oknem sypie śnieg
A ja chcę wioooosnyyyy. Na dodatek dziś znowu siedzę w pracy do 19. Wczoraj zaliczylam mały grzeszek: kawałeczek ciasta. W ramach pokuty szłam dziś rano do pracy piechotą, czego nigdy nie robię .Maddalenko, fajny masz ten brzuszek Folti, za każdem razem jak piszesz, że kości Cię uwierają, masz z czymś trudności bo jesteś za chuda, to mnie lekka zgroza ogarnia. Ale może jestem przewrażliwiona, moja koleżanka schudła mniej więcej tyle co ty w jeszcze krótszym czasie i wpędziła się w anoreksję i bulimię. Uważaj na siebie Shar Mea, trzymam kciuki!!! Edytowane przez morrigan1986 Czas edycji: 2010-03-17 o 17:36 |
|
|
|
#2962 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj wszystko planowo
![]() Przed chwilka byla ryba z serem w ponierce na oliwie z oliwek Za chwilke bede cwiczyc, a potem okolo 21 serek wiejski sobie zjem ![]() Zrobilam sobie dzis pomiary schudly mi lydki 33 cm
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
A ja wlasnie wszamalam wiesniaka
tylko jakis taki dziwny byl choc data jeszcze wporzadku..ogolnie strasznie zglodnialam bo bylam z Tz auto nowe kupowac
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie coś brzuszek rozbolał...
wypiłam herbatkę, oby przeszło
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem w trakcie przygotowań do kolacji.W piekarniku siedzi ciasto czekoladowe,potem jak się zrobi wstawię rybę.Ryż już zrobiłam.
W ciągu dnia zaliczyłam ćwiczonka,moje brzuszki i pośladki Amfa bardzo ładnie Ci schudły łydki ,uda Twoja zmora też zeszczuplała.Moja prośba do Ciebie nie chudnij już więcej proponuję Ci ćwiczenia siłowe i rzezbę sylwetki. Morrigan rowerek stacjonarny dobry pomysł.Rozejrzyj się w domu na pewno po przestawieniu czegoś tam znajdzie się miejsce na niego :P PaniEs jeszcze nie miałam okazji witam w naszym gronie Niuniulka czekam na fotosy Sharmea melduj się u nas często
|
#2966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maddalena to udanego wieczorku i miłej kolacji
![]() ja troche spałam popołudniu, ale nie tyle co bym chciała. Pora szyzkowac się do roboty na nockę ![]() Spokojnego wieczoru kochane
|
|
|
#2967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo wiem, ze nawet jak bede na diece stabilizujacej to i tak ok 2 kg pewnie mi spadnie ;P
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowanie mojego dnia:
2 ziarniste bułki zupka ogórkowa na kostce rosołowej, mniej więcej 2 talerzyki nerkowce (może było 90-100 gram... Miała być kolacyjka białkowa,ale zrezygnuję bo brzuszek boli. I jak Kochane, może być? Taki dziwny ten jadłospis ale to wina długich zajęć na uczelni... Plany na jutro: Ś: grahamka O: fasolka szparagowa z bułką tartą, 5 brukselek P: jabłuszko K: wiejski
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak bialka brak NNKT brak podstawowych kalorii do zycia ...
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
Niuniulka zle nie ma wcale białka
Zjedz mięso lub rybę To jest jadłospis wyniszczający organizm uwierz mi I więcej to jest minimum z minimum jeżeli chodzi o kalorie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

chociaż wtedy tak nie myślałam
:brzyda l:

Chlopak mi dal gryza snicersa i czestowal chipsami 

i leży takie cudo patrzy na mnie codziennie 
za silną i niezłomną wolę.Co tam czekolada kiedy takie dobre płatki owsiane,czy jabłuszka wkoło

rekolekcje się kończą, więc może się wyspowiadam jeszcze
znalazłam gazetkę shape 

kurcze to dopiero trzeba być upartym
65 64 63 62 61
.