|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Kochanie masz kreatywne oczy
Czasem optymista jest tak kolorowy, że aż głupi. Zatraceni własnymi myślami, nie wiemy której drogi szukamy. I wróbel lecący za gołębiem czasem czuje się jastrzębiem Dziecko sie rodzi i chłonie cały ten syf zbudowany przez ludzkie dłonie Nie uznaję niemożliwości.. bo gdy się czegoś bardzo pragnie to... Niezależna teraz jestem, a jednak pragnę być jego niewolnicą. Kręcę dupą kręcę bo na to mam chęć ;D Moje oczka czarujące więcej warte niż tysiące ;D Iść w ciemności niezauważalnym. Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-02-12 o 00:11 |
|
|
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
Fallen Angel
![]() Rudzielczyku-łan rudy w środku zimy to najlepsze co mogło mi się trafić Chcesz się pogodzić? To tak jak pogodzić dzień z nocą. Serce ani ciało nie chcą niczego na chwilę. Rozum odmawia czegoś na dłużej, widząc jak kończyło się to wcześniej. Chyba nigdy nie odnajdę spełnienia. Wiatr rozwiewający włosy tuż przed nawałnicą, kiedy powietrze jest naelektryzowane, niemal płynne, w oczekiwaniu na pioruny...Tak samo ja z utęsknieniem wyczekuje tego spotkania naszych dłoni Już zawsze będę go widziała.Lecz jeszcze długo go nie spotkam...
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
Moje zainteresowanie Tobą jest czysto teoretyczne. Pierwszy raz mnie okradasz. |
|
|
|
#2944 |
|
Przyczajenie
|
Nie zapomnę chwil, kiedy pierwszy gryz Twojego wafelka był mój.
|
|
#2945 |
|
Rozeznanie
|
i don't wanna feel your pain Nie chcę czuć twego bólu well it's nice to meet you sir Cóż, miło mi pana poznać, proszę pana this is the best thing that could've happened To najlepsza rzecz, jaka się mogła wydarzyć
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
witam nowe dziewczyny
![]() chodź, weźmiemy szluge i zapalimy. porozmawiamy o naszej miłości..umierając na raka. _________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało 'a grrr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 'Lying close to you
Feeling your heart beating' ![]() |
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Almost lover- dziękuje kochana
*** nawzajem i love![]() Oddychaj ze mną.Psychosomatyczna uzależniona-szalona Mój patron jest w walce z upiorami...On zawsze gdzieś, gdy potrzebuję go najbardziej Kiedy deszczem wieje Ci w twarz, a cały świat masz w swej walizce...Mogę Ci zaoferować gorące objęcie w mych ramionach.Byś poczuł mą miłość mogłabym obejmować się przez miliony lat<3
|
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
cherriies - to Ciebie Mi tu brakowało <3
![]() jesteś jak zasięg. migasz i migasz. raz Cię nie ma, raz jesteś. -wiesz co kocham najbardziej ? -Ciebie widniejącego na całym ekranie mojego laptopa.
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
me9so3horny - świetne
Próbuję się od Ciebie uwolnić , choć wcale tego nie chcę .
Aby moje życie nie było takie gorzkie, umyślnie przesładzam 17 w tym dniu herbatę . Nasza miłość miała smak zielonego chupa-chups'a . ![]() Mało, ale zajrzę jeszcze później talenciary .
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Ile waży miłość ?
I teraz sobię moge tylko wyobrazić ze ten palant jest księciem z bajki...
I kiedy się rozstaniemy wyśle ci wieniec z napisem " Ostatnie pożegnanie " i włożę 50 zł w kopertę żeby nie było ze za darmo ... Kochasz mnie ? . Spier.dalaj ! Ja nie chce twojej miłości ! I że niby ja jestem dziwką ?! .Eii Hello romeo obudź się i zobacz ze to ty się ****.isz !!. - nie chcę kochać . - czemu? - bo nie chce cierpieć . -Ale jak nie pokochasz nie zobaczysz jakie to piękne gdy on cie budzi pocałunkiem ... - takk piękne .. A najpiękniejsze jak powie "to nie ma sensu" ______________ mmm ... Wojtuuśś ;***. <333 |
|
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
pozwol mi nie mówić nic i tylko patrzeć.. chcę być kostką czekolady w Twoich ustach.. cały czas w gotowości czuły ten stan.. __ Mateusz<3
![]() |
|
|
|
#2952 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem wszystkie tu jesteście wielkie talenciary i z każdej z Was kradnę po trochu.
W jej głosie brzmi wymuszona radosna nutka, której przeczy markotna mina.
Wyobraź sobie, że każde Twoje potknięcie jest podawane do wiadomości publicznej. Między koronami drzew prześwitywało fioletowe niebo, pamiętasz? Uniosła ręce do góry w geście oznaczającym niewinność. |
|
|
|
#2953 |
|
Przyczajenie
|
Sieeema wszystkim
Jestem tu "nowa" jak to mówią ![]() Mam nadzieje, że na coś sie przydaaam ;p Nie znaam calutkiego forum także z góry przepraszam jakby coś sie powtarzało, ale wydaje mi sie, że to raczej jest nie uniknione ![]() "jeśłi pragniesz znowu uciec zawołaj mnie a będę ruszymy gdzieś.. choc sam nie wiem dokąd jeszcze.." "Jeśli będzie Ci na mnie zależało, to znajdziesz do mnie drogę. Nawet przez piekło" "Żeby byl przy Tobie ktoś kogo nie zniechęci droga..." Napisałam dla moich przyjaciół: Jedna z tych, które są i pomagają przetrwać... Jedna z tych, które mnożą moje szczęcie... Jedna z tych, które mam o każdej porze dnia i nocy... Jedna z tych, które zawsze będą częscią mojego życia.. Jedna z tych, które Kocham... ;* 'czasem prawdziwa milosc ujawnia sie wtedy kiedy nie wszystko do konca rozumiemy...' Niewinnym spojrzeniem patrzyła na świat Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego. Chciałabym, żeby czekolada nie tuczyła, kawa nie była gorzka, papierosy nie uzależniały, a miłość istniała... To dzięki niej, jej czułości, dobroci i pogodzie ducha, odnalazł na nowo sens życia." 'moze masz kogos, a moze wlasnie kogos Ci brak...
"...i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami" Edytowane przez xtuusiax Czas edycji: 2010-02-12 o 10:38 |
|
|
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
Liryczniejemy sobie tak na przekór... Straciłeś dla mnie tyle czasu, że poczułam się ważna. Narysuję Ci na skórze mój ostatni sen. Chcę znów poczuć na policzkach ciepły wiatr. Chodź, to jeszcze tylko parę ulic stąd, kilkanaście chodnikowych dziur ... ... zerka w oczy jego, w oceanie zmysłów tonie ![]() I chyba nie potrafię powiedzieć że nie chciałabym Ciebie mieć. W gęstwinie słów, gestów, spojrzeń najtrudniej odnaleźć te, które są potrzebne. Przyciąga mój wzrok, prowokuje do marzeń. Czy wyjdziesz ze mną dziś na spacer, czy wyjdziesz ze mną oglądać noc? ![]() Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma. Nic niby tu nie zmienione, a jednak pozamieniane. 'Przyjdę do ciebie gdy będziesz spał skulony jak ciepły mruczący kot'
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Zamknąłeś przede mną swoje serce. Nie potrafię Cię kochać.
W twoich oczach wciąż widzę nas. I czuję ten strach, że nigdy nie zapomnisz. Układałam życie jak puzzle. Powoli. Starannie. Dopasowywałam wszystko tak, aby miało jakiś wygląd. Nagle przyszedłeś, nie wiem kiedy. I odszedłeś, nie wiem kiedy. Zabrałeś ze sobą kilka puzzli. Boli. Wspomnienia nie wystarczą. Na walentynki, każdego roku, kupowała pluszowego misia i wmawiała sobie, że to dla niej od niego. Jak to jest, przestać kochać z dnia na dzień? - Co robiłeś zanim mnie poznałeś? - Czekałem na Ciebie. Dziś nie mogę wyobrazić sobie życia bez Ciebie, a jednak mam świadomość, że kiedyś mnie zostawisz. |
|
|
|
#2956 |
|
Wtajemniczenie
|
Missi_16 - dziękuję
I am malami - nikt ' nowych ' nigdy nie wyganiał, sama jestem jedną z nich i nie odczułam tego, jako atak na mnie ![]() za pochwałę baardzo dziękuje absurdalnie & Frizz <3 Spalinka - aleś mi niesamowitą radość sprawiła wstawiając mnie w takim gronie dziękuję Zauważyłeś, że wyrażenie ' bo kocha ' usprawiedliwia wszystko? Złość, rozdrażnienie, niepohamowaną radość i niekończącą się tęsknotę? Tak, jakby miłość cokolwiek wyjaśniała. A nie wyjaśnia nic. Mam oczy i serce - przez życie przejdę. .mam Ciebie, mam siłę
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Jestem nowa
Mam proźbę. Posiadacie może jakieś smutne opisy a nawet bardzo smutne... Przyczyna ehh... chłopak, przyjaźń, ból, smutek, problemy, tęsknota, dosłowanie wszystko. Kompletny Brak ochoty do życia...;/ Pozdrawiam
|
|
|
|
#2958 |
|
Wtajemniczenie
|
chocapic -
wymieniona przez jedną z guru tego wątku, czuję się jak najbardziej zaszczycona ! <333.blondii69 - promyczek mój ;* <333. dresowa - ja? miło mi kochanie, zapomniałaś jednak wpisać tam siebie <333.Czekam na Ciebie ;* defacto - ja pamiętam, zapewne nie tylko ja ;* okradłam cudowną. - Czy będzie romantycznie gdy poproszę Cię do tańca na śniegu? - Na pewno nie mniej niż gdybyśmy tańczyli w deszczu. Schowam wspomnienia głęboko na dnie serca, nie pozwolę im nawet wytknąć oka na świat. Za bardzo obawiam się tego że mnie zostawią i nie wrócą już nigdy, nawet gdyby lepiej było im u mnie. To tylko sen. Spojrzę w okno i zapomnę że w ogóle mi się śniłeś. Chyba znalazłam się w złym miejscu i o niewłaściwej porze. Nieszczęśliwym ludziom często się to zdarza. Brakuje mi jeszcze jednej ręki. Dwie zawsze zajęte, a tą trzecią wybiłabym chociaż sobie ciebie z głowy.
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
martis- miło mi nieproszona- w r a c a j.! ciiri ![]() Guzik xD MalinowaGirl<3 Rilen<3 _zagubiOna_ <3 Stanęła przed lustrem... Spojrzała w swoje duże, brązowe oczy i zobaczyła jak jej serce błaga o odrobinę milości. Już wiedziała dlaczego tak często łzawiły jej oczy. To nie była żadna alergia to płakało serce...
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-02-12 o 11:51 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
z piosenek
![]() >Ludzie tworzą kompleksy a kompleksy niszczą ludzi może nie jest za późno może pora się obudzić >Ciebie też to dotyka nie wpędzaj się do grobu chce uwolnić umysł nie ma innego sposobu >Całus to nie grzech, nic Ci sie nie stanie! Usta przecież chcą całować sie! Może właśnie dzisiaj wstyd swój przełamiesz. Całus to nie grzech, więc pocałuj mnie. Z listy ![]() 1. `Naszkicuj mnie Kochanie` ;** 2."... To co dajesz Mi, płynie w mojej krwi, wszystkie szare dni, zmieniasz własnie Ty **** 3. Jak Feniks stan i odnajdź drogę ![]() 4. Prędkosc nie zabija, tylko nagłe zatrzymanie... i zycie toczy się dalej! ![]() 5. Właściwie tylko wtedy jesteśmy żywi,kiedy cieszymy się życzliwością innych. i mój obecny ![]() "wezmę pistolet, policze do trzech i strzele. Moze uda mi się zabic to uczucie do Ciebie..." |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy zgasna po nas kiedys wszystkie swiatla
Spadnie kurtyna i w teatrze nie zostanie nikt Ja jak marionetka ktora marny aktor rzucil teraz w kat Zaplatana w swoje dlugie sznury Niepotrzebne porzucone cos Nawet jesli ktos mnie zapamieta Wspomni kukłe ktora bylam tyle lat Wstyd pali moją twarz
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Missi_16 Dziękuję słoneczko moje
<3 Nie sięgam ku przeszłości, czas przecież nigdy nie zawraca.
Odwracam wzrok, choć czasem sama nie wiem dlaczego... Są takie momenty, kiedy przeszłość miesza się z teraźniejszością Wszystko jest po coś...
|
|
#2963 | |
|
Zadomowienie
|
.ah to twoje olbrzymie kamishowe serducho <3oj kochana, to czekamz niecierpliwością, aż znowu zaczniesz się udzielać ; *Cytat:
a kama znowu leży pod biurkiem ;P Frizz wiesz co walnij te teksty w tym swoim projekcie zaliczenie masz murowane ; *no a ni ? jak mam gorszy dzień to wchodzę tu, czytam te apele i od rzu jestem spłakana do łez ![]() <3 stokrotko moja ;** defacto- nie dasz o sobie zapomnieć - <3 ----------------------------------------------- I don't mind . ![]() /nie mam nic przeciwko./ hopin` one of those senior boys will wink at u and say u: 'know I haven`t seen u around, before' . /mając nadzieję, że któryś ze starszych chłopców mrugnie do ciebie i powie: "wiesz, nie widziałem cię tu nigdy wcześniej"./ when youre fifteen and somebody tells u they love u, you`re gonna believe them . /bo kiedy masz piętnaście lat i ktoś mówi ci, że cię kocha. wierzysz mu./ (jak dobrze, że to już dawno za mną )bad girls depend on things like that . ![]() /niegrzecznym dziewczynkom zależy na takich rzeczach./ my heart it melts like plastic . /moje serce topi się jak plastik./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-02-12 o 12:49 |
|
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
Judi1991 -
martiska - czuję się jak jakiś niedźwiedź, gdy piszesz, że polujesz Judi1991, be_kissable, heedonia - okradłam _________________
Mogła mieć każdego, chciała tylko Jego. Jesteś w czymś dobry ponad poziom? Są tacy, co chcą Cię zniszczyć swoją zazdrością. Znowu skłamię mówiąc, że już nie myślę o Tobie przed snem. Boję się tylko o Ciebie, bo widzę to wnętrzne, co jest słodsze niż Wedel. - Jednego nie rozumiem. Płaczesz przez niego, jesteś smutna, a jednak dalej go chcesz - Wiesz co... To chyba nazywa się miłość.
|
#2965 |
|
Rozeznanie
|
Missi_16 - guziczek się nie obraża
bo uwielbia Cie <3 **widzisz inni mają swoje drugie połówki przy sobie, a ja udaję, że nie potrzebuję niczego prócz spokoju. kłamie, każdego dnia to robię. chcę Ciebie ! Chcę wreszcie Cię móc kochać.
-płakałam. przestałam. nie żałowałam.
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było by nas, ej. To co nas łączyło zakończyłam bezpowrotnie Boże prowadź mnie, nie chce cierpieć już. W tle sms, prawdziwy romans. Patrzyłam na Ciebie, imponowałeś mi wszystkim.
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Potrafiła uśmiechać się mimo wszystko. I to jak! Uśmiechać oczami. Nawet jeśli te były przed chwilą pełne łez. Bo jak sama mówiła, ludzie nie potrzebują jej smutku, im potrzebna jej nadzieja. Czasem myślę, chciałabym wrócić tam na krótką chwilę wiesz? Dotknąć przeszłości twarzy i już nie obudzić się, zanim nastały dni, w których coraz częściej tęsknię. Choć nigdy więcej nie ujrzysz co się działo we mnie.* *
Często snuję refleksje na temat samotności, różnych smaków goryczy, jakie z niej wypływają. Najbardziej gorzki jest chyba smak zapomnienia i świadomość absolutnego braku zainteresowania ze strony ludzi, których kocham, z którymi przeżyłem całe lata szarej na ogół powszedniości. To tak jakby między mną, a światem zapadła jakaś wyraźnie wyczuwalna kurtyna. Tak nie wolno zapominać, ani chwil dobrych, ani złych. Co tu ukrywać. Życie to nie konkubina, która obdarza mniej lub bardziej szczerymi pieszczotami. To raczej wiatrak, którego skrzydła nie odpoczywają, ani chwili, zaś jego kamienie ścierają na proch zarówno pychę, jak ból i radość, wielkie wzloty i upadki. * Jedno słowo może zranić. Dwa słowa - doprowadzić do łez. Trzy słowa sprawią, że zwątpisz w sens życia. Ale to dopiero cisza zabija wszystko to, co najpiękniejsze. * Uśmiechała się. Bawiła się wszystkimi. A tak naprawdę nie umiała o nim zapomnieć. * Zrób mu to samo co On zrobił Tobie - rozkochaj go w sobie... a potem zachowaj się jak suka. powiedz mu że to były tylko żarty. * to głupie. wiedzieć, że nic nie można było zrobić i że nawet po czasie nie przychodzi rozwiązanie. a mimo tego żałować, że nic się nie zrobiło.
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-02-12 o 22:50 |
|
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
( troszkę mnie tu nie było. szkoła/nauka/sen. i tak wkółko.
także rozumiecie, ale mam teraz ferie takze się poprawię ) : * W moim świecie jesteś ze mną nawet wtedy gdy mamy kryzys Bo pamiętasz tak jak ja, że to jest kwestią decyzji Spotykam ciebie znów, patrzysz na mnie i widzisz, że Czuję to co ty albo któreś z nas się myli.? Umrę ci kiedyś. Oczy mi zamkniesz. I wtedy — swoje Smutne, zdziwione, Bardzo otworzysz. Samotnie spędzę resztę nocy, Pijąc kawę, aż do rana. Pytasz mnie skąd we mnie ta gorycz, za mało mam ciebie a innych często dosyć. Mówisz mi , że jesteś sam - w tle słyszę głosy rozbawionych dwóch panienek. Wiesz ona w sobie ma kwintesencje miłości . byłeś jak jeden z tych chłopaków, którym błądzą oczy. on będzie w twoim zastępstwie. patrząc w jego oczy będę przypomniała sobie twoje. dotykając jego dłoni będę myślała, że to twoja dłoń. czując jego zapach będę wmawiała sobie, że ty tak pachniałeś.
|
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
nomoredrama dziękuję ![]() defacto jak dobrze, że już jesteś <3 ________________ Nie mów nic, rozpłyńmy się w fotelu, topmy tam duże małe grzechy.
Pocałuj mnie dzisiaj, bo jutro będę o dzień starsza, o dzień brzydsza, o dzień mądrzejsza. Jestem czekaniem na pojedynczy impuls i czerwony tramwaj, na uśmiech numer siedem i na pstryknięcie palcami. Znów ostrzem twardej mowy ćwiartuję twą wrażliwość. Bezmyślnie, w afekcie. Boleśnie. Dookoła poklatkowana rzeczywistość, worki pod oczami, przedramiona, w które wpadnę, kiedy ten świat zwariuje do reszty. Wybiegam na ulicę z mokrymi włosami i myślami w przód. Potykam się o związki przyczynowo-skutkowe.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2010-02-12 o 14:04 |
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
I am malami - nie odchodz nie ma sensu
![]() defacto fajnie ze wróciłaś!<3 - Dziecko reklamy ''Życie nasze składa się z krótkich momentów,cudownych chwil czy przykrych incydentów,niczego nie przegapie,wszystkie łapie...'' "między Bogiem a prawdą jest troche miejsca i to jest życie"/Ryszard Kapuściński, Lapidaria VI ''Nikt o niej nie słyszał,nikt o niej nie mówił, to ta cisza która czas gubić lubi...'' znów mi do głowy przyjdziesz Ty. nigdy nie wiesz jak się mam. "Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą." jak sen. "- [...] uśmiech [...] jest dla ludzi szczęśliwych. - I tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście. [...] Spróbuj się uśmiechnąć, to zobaczysz." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

i niezmiennie- minimum4znaki (moja ulubienica) 

dziękuję
Mam proźbę. Posiadacie może jakieś smutne opisy a nawet bardzo smutne... Przyczyna ehh... chłopak, przyjaźń, ból, smutek, problemy, tęsknota, dosłowanie wszystko. Kompletny Brak ochoty do życia...;/