etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 22:48   #2941
Dominiique
BAN stały

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Ana jest super Na pewno będziesz zadowolona

Tutaj jest Pelaya za 79 zł. Normalnie szok, że ktoś sprzedaje ją taniej niż na etorebce. Mizensy są tyle droższe na allegro, a tu takie zaskoczenie
To chyba jedna z etorebkomaniaczek, bo poznaję ten manekin ze szpilkami na jasnym tle W katalogu ma zdjęcia z Aną czarną, Andi pudrową.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:54   #2942
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mabel przyszła i jest spoko, ale spodziewałam się, że kolor będzie trochę ciemniejszy. Fason fajny, góra zagina się bez problemu. Jest pakowna, ale nie duża. Na zdjęciach obciążyłam ją dla wyprostowania dna książkami. Podoba mi się, ale wielkiego "wow" nie było .Śmierdzi - pierwszy raz trafiłam śmierdzącą etorebkę. Ogólnie mi się podoba Teraz tylko muszę dokupić sobie pasujące do niej bluzki- szare, beżowe, czarne

Zdjęcia raczej dobrze oddają kolor. Skórka miękka, matowa, rączki wygodne, na cienkiej bluzce na ramieniu wygodnie można założyć, choć ja ją będę nosić w ręce lub na pasku. Okucia w kolorze starego złota nie błyszczą się, są stonowane i delikatne.
Góra nie odskakuje, jak przy Emilce, nawet przy torebce założonej na pasku.
Ładniutka ale widzę, że sporo mniejsza od Flavii.

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
A więc to moja rodzinka
Flavie i ich starsza siostra z Zary
Piękności!!!

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
A my nie jedziemy by chodzić po górach (bo tego nie znoszę) tylko wypocząć na rzeczką, pochodzić po dyskotekach (mamy jedną sprawdzoną - super) i ogólnie się zrelaksować .

Ja muszę mieć łazienkę - bez niej ani rusz

ee to takie wakacje mi nie odpowiadają ... ja nawet roweru nie mam

Hehe dziękuję jednak się zdecydowaliśmy i jedziemy a pogodę będę sprawdzać na bieżąco
Ja też nie lubie łazić po górach, ale już tak dawno nie byłam że zapomnialam jak to jest zdecydowanie wolę morze

Cytat:
A ja wyszłam z Mabel i w świetle dziennym jest jaśniejsza, niż w mieszkaniu - nie mój kolor zupełnie. Niestety, zabezpieczenia oderwałam, spsikałam podszewkę perfumami, więc nie mogę odesłać Żałuję, bo fason super, ale kolor mi jednak nie odpowiada - fiolety lubię tylko ciemne...

Jeśli ktoś jest zainteresowany fioletową Mabel, to proszę o PW
Ojej....jednak nie? Szkoda, bo ogólnie jest super

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Nareszcie dzień odpoczynku od siłowni pranie nastawione
i... szukamy pięknej torebeczki na neciku
Ja też dziś odpoczywam, za to jutro idę się mordować po pracy tzn.ostro ćwiczyć

Cytat:
Napisane przez Nataliakazia Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam moją Simon. Na nieszczęście dla mojego portfela piękna z niej torebka Nie za duża, nie za mała.. Staranne wykonanie, gruba ekoskórka, która właściwie wygląda na prawdziwą skórę. Kolor miły dla oka, idealny na wiosnę. Wprawdzie wejdzie na ramię, jednak nie wygląda to najlepiej. No, ale to nic nie szkodzi, bo na przedramieniu jest równie wygodnie - kwestia przyzwyczajenia. Jedyna wada to brak zamka, jest tylko magnetyczne zamknięcie. Ale to też da się przeżyć, zwłaszcza, że marszczenie ukrywa tę wadę Kolor to taki beż/kawa z mlekiem, na pewno nie jest to typowy szary.

Obawiam się, że niedługo dołączą do niej inne esiostry.

Dołączam trzy fotki robione na szybko, marny ze mnie fotograf, ale zachęcam wszystkie wahające się do zakupu Wydaję mi się, że kolor najlepiej oddaje 3 fotka.

Dla zachęty dodam tylko, że sama naprawdę długo się nad nią zastanawiałam. Nie do końca odpowiadał mi jej kształt, wydawał mi się zbyt klasyczny, taki dla pań koło 40-tki. Zaryzykowałam i nie żałuję - wygląda o niebo lepiej niż na etorebkowych i moich zdjęciach. No, jest po prostu idealna
Wow, jest extraaa

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość

Kusicielka

Cytat:

A ma któraś dotykowy telefon?
Ja mam od listopada Samsunga. Niby oki, wszystko fajnie ale chyba wrócę do jakiejś Nokii

Przyjechała Emilka czarna jest super! Wszystko ładnie, pięknie, nawet pognieciona nie była ale niestety jest to siódma z kolei moja etorebka ale pierwsza, która lekko śmierdzi właśnie poczułam to o czym pisałyście. Chińszczyzna a ja nie mam balkonu

Możliwe, że jest ze zwrotu bo metka mizensy jest i dyndałka też ale nie było gąbek na złotych kółkach ani nic na rączkach a w szarej miałam.

I tak jest cudna mąż stwierdził że nawet ładniejsza od szarej Idę jej się dokładniej przyjrzeć a z fotkami Wam sie nie pali (prawda?) to zrobię za dnia a nie tak po nocy. Dobranoc
Stary 2010-04-27, 23:11   #2943
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

Hehe a ja dzisiaj jadac stolecznym 116 siedzialam kolo dziewczyny z czarna emilka Ale chyba mi się moja szara bardziej widzi :P
I tez mialam torbe etorebkowa

Moze to ktoras z was byla? W strone Wilanowa ok 7.20

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 23:18   #2944
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Ojej....jednak nie? Szkoda, bo ogólnie jest super
Ogólnie jest super daję sobie jeszcze kilka dni na podjęcie decyzji.
Stary 2010-04-27, 23:26   #2945
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wrażliwość na uszkodzenia, to nic o tym nie wiem Jak się dba tak się ma
Zdecydowanie.
Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
dziękuje za rady dzieczyny

whoaboa jeśli ktoś skorzysta z Twojego kodu to zapewne będe ja wspiorę w zakupie nowej etorebki
Będę bardzo wdzięczna.
Cytat:
Napisane przez Marua:) Pokaż wiadomość
Kilka podsto nad Toba prosilam kogos o skorzystanie z mojego kodu, bo konczy mi sie waznosc za kilka dni, a nie chce zamawiac nic na sile (..)
Na wszelki wypadek (oraz w ramach pocieszenia) - nawet jeśli kod traci ważność, kwota na koncie nie przepada.

Cytat:
Ogólnie jest super daję sobie jeszcze kilka dni na podjęcie decyzji.
Jeśli ma leżeć i się kurzyć, puść dalej.

Edytowane przez whoaboa
Czas edycji: 2010-04-27 o 23:29
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 02:10   #2946
a*a*a*
Ania

Cytat:
Mabel przyszła i jest spoko, ale spodziewałam się, że kolor będzie trochę ciemniejszy. Fason fajny, góra zagina się bez problemu. Jest pakowna, ale nie duża. Na zdjęciach obciążyłam ją dla wyprostowania dna książkami. Podoba mi się, ale wielkiego "wow" nie było Śmierdzi - pierwszy raz trafiłam śmierdzącą etorebkę. Ogólnie mi się podoba Teraz tylko muszę dokupić sobie pasujące do niej bluzki- szare, beżowe, czarne

Zdjęcia raczej dobrze oddają kolor. Skórka miękka, matowa, rączki wygodne, na cienkiej bluzce na ramieniu wygodnie można założyć, choć ja ją będę nosić w ręce lub na pasku. Okucia w kolorze starego złota nie błyszczą się, są stonowane i delikatne.
Góra nie odskakuje, jak przy Emilce, nawet przy torebce założonej na pasku.

I dziękuję za skorzystanie z kodu wczoraj!
Ładna, ładna Ale faktycznie do mnie jakoś nie przemawia fiolet. Turkusowa to co innego

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
no ładna ta Mabel i nie chce byc inna. ja chcę turkusową kto mi kupiJ
Ja Ci nie kupię Sama też bym ją chciała.

[QUOTE=dor1kaaaa;18867297]
Cytat:
ciesze się, że się przydało. Ja od kilku dni szukam torby w odcieniu cappuccino, popiel, szary beż, ale.. jak do tej pory mam w ulubionych tylko 2 modele i też nie porywają. A ceny koło 100zł.. sama nie wiem, czy naprawdę nie ma fajnych toreb w tych kolorach?

Sama też szukam czegoś ciekawego chciaz choruję nadal na turkusowa mabel a z kodu jak nikt nie skorzystał tak i nadal nic

Zbieram na turkusowa mabel

Cytat:
Powiem Ci tak: telefony niedotykowe są na pewno praktyczniejsze. Te dotykowe zwłaszcza na początku użytkowania mogą zabierać trochę więcej czasu na wykonanie różnych funkcji. No bo wiadomo na normalnej kom. pyk pyk i już gotowe to co chcemy, a na dotykowym trzeba się trochę namachać paluszkiem lub patyczkiem. Niemniej jednak po pewnym czasie da się już przyzwyczaić i wszystko się ładnie obsługuję. Polecam na dotykowe ekrany naklejać np. takie specjalne folijki/ naklejki? Są takie specjalne "cosie" Ja zanim to zrobiłam to miałam porysowany ekran od tego rysika

Jeśli ktoś chętny to zapraszam do skorzystania z kodu, zbieram na Mabel
Stary 2010-04-28, 02:46   #2947
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Ile nocnych marków
My mamy noc filmową, przerwa na pićku i znów oglądamy

Dobra dusza skorzystała dziś z mojego kodu Dziękuję Ci

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 05:45   #2948
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czechomax Pokaż wiadomość
Dzięki za rady Napisałam im już maila, ciekawa jestem co mi jutro odpiszą Co prawda zabezpieczenia z paska ściągnęłam ale metki jeszcze nie i jeżeli przystaną na wymianę to czy torebka znowu pójdzie w obieg
Noooo nie przesadzaj normalne jest że może się zdarzyć wadliwy towar w każdym sklepie. Nawet jeżeli sklep ma dużo personelu, takie rzeczy się zdarzają. Zawsze na rękę klientkom. Zgłoś reklamację czy tam towar niezgodny z umową i po sprawie. Przecież nawet jak torebka jest zniszczona to oddają Ci również koszty wysyłki.

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 06:17   #2949
dodeczka84
Zakorzenienie

Co by nie było, że nie biorę Waszych rad do serca ;-) zamówiłam Keirę i Mayę przelew zrobiłam po 22.00, tak więc dostawa dopiero jutro i czekam z radością
Stary 2010-04-28, 06:52   #2950
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Co by nie było, że nie biorę Waszych rad do serca ;-) zamówiłam Keirę i Mayę przelew zrobiłam po 22.00, tak więc dostawa dopiero jutro i czekam z radością
Będzie pinknie

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 06:57   #2951
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
To już mój drugi LG i nic się nie dzieje Pierwszego miałam dwa lata i nigdy mi się nie zaciął czy cu. Nie wiem czy delikatnie, ja mam np folię ochronną, więc jest mniej czuły
Kurde dałaś mi do myślenia

Cytat:
Ja mam od listopada Samsunga. Niby oki, wszystko fajnie ale chyba wrócę do jakiejś Nokii
Dlaczego?

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak: telefony niedotykowe są na pewno praktyczniejsze. Te dotykowe zwłaszcza na początku użytkowania mogą zabierać trochę więcej czasu na wykonanie różnych funkcji. No bo wiadomo na normalnej kom. pyk pyk i już gotowe to co chcemy, a na dotykowym trzeba się trochę namachać paluszkiem lub patyczkiem. Niemniej jednak po pewnym czasie da się już przyzwyczaić i wszystko się ładnie obsługuję. Polecam na dotykowe ekrany naklejać np. takie specjalne folijki/ naklejki? Są takie specjalne "cosie" Ja zanim to zrobiłam to miałam porysowany ekran od tego rysika

Jeśli ktoś chętny to zapraszam do skorzystania z kodu, zbieram na Mabel
Dziękuję za opinie
Tyle to już się tą folię kupi a za sam tel muszę zapłacić 69zł więc to nie tak dużo. A stwierdziłam że jak mi się nie spodoba to sprzedam
Stary 2010-04-28, 07:59   #2952
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sparta Pokaż wiadomość
będzie pinknie
Stary 2010-04-28, 08:12   #2953
201608151053
Konto usunięte

Cytat:

Ja LG Prada. Mam go od jakis dwóch lat. Bardzo dobrze się sprawuje, chociaz mam wrażenie, że trudniej doczyścić niż taki zwykły aparat. I trochę jest porysowana, bo ochronną folię udało mi się dobrze tylko na tył przykleić, na przodzie porobiły się "bąble". Ale postanowiłam się tym nie przejmować, to tylko telefon w końcu...

Edytowane przez 201608151053
Czas edycji: 2010-04-28 o 08:22
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 08:33   #2954
Hosenka*
Zakorzenienie

Ciekawe, czy zmeinia w końcu promocję tygodnia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 08:37   #2955
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
Kurde dałaś mi do myślenia

Dlaczego?

Dziękuję za opinie
Tyle to już się tą folię kupi a za sam tel muszę zapłacić 69zł więc to nie tak dużo. A stwierdziłam że jak mi się nie spodoba to sprzedam
ja mam nokię dotykową od grudnia i nadal jestem bardzo zadowolona a nawet bardziej niż na początku, bo cieżko się trochę przestawić, ale jak już sie dojdzie do wprawy jest super. Nic niepokojącego się też z nią nie dzieje, nie zawiesza ani nic. Z przodu nakleiłam folię, zupełnie nie widać, że coś jest. Małe ryski na tylniej klapie, a tak to nieuniknione
Stary 2010-04-28, 08:57   #2956
masaki
Rozeznanie

możecie polecić jakąś dużą czarną torebkę, musi mieścić A4 czaję się na Anę, ale może jeszcze jakaś inna?
masaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 09:35   #2957
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masaki Pokaż wiadomość
możecie polecić jakąś dużą czarną torebkę, musi mieścić A4 czaję się na Anę, ale może jeszcze jakaś inna?
Ana bardzo fajna - chyba numer jeden
zawsze podobała mi się Maris - ale w swojej "stylowości" jest taka sobie
Stary 2010-04-28, 09:39   #2958
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Może Olive, Maris, Iko, Adelin?
Stary 2010-04-28, 09:44   #2959
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ja od trzech lat mam Samsunga F480 i nie wyobrażam sobie życia bez niego! Do telefonu dotykowego z początku trzeba się przyzwyczaić.
Mój jest jak na dotykowy malutki, bardzo poręczny i przez tyle czasu nie miałam z nim żadnych przygód
Nokie miałam zawsze, ale ostatnie telefony jakie miałam były już bardzo zawodne i są drogie. To jest mój pierwszy Samsung i jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Ja też polecam Anę To jest bardzo udany, bezawaryjny i ładny model

Może ktoś skorzysta z mojego kodu? Ostatnio taki zaniedbany
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 09:56   #2960
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
To chyba jedna z etorebkomaniaczek, bo poznaję ten manekin ze szpilkami na jasnym tle W katalogu ma zdjęcia z Aną czarną, Andi pudrową.
Aaa, to wiele wyjaśnia Ja w ogóle nie skojarzyłam tej fotki, masz bardzo dobrą pamięć wzrokową
Cytat:
Polecam czarną Ane właśnie, mam ją i jestem z niej bardzo zadowolona Poza tym, że jest pakowna jest też śliczna- zawsze zbiera ochy i achy Z innych mogę polecić jeszcze Iko- ma ją moja siostra, ogólnie torebka bardzo fajna, pakowna bardzo, ładnie się układa na ramieniu. Jedyny jej "minus" moim zdaniem to cienka ekoskórka, ja nie miałam jakoś do niej zaufania, ale po chrzcie bojowym jaki zafundowała tej torebce moja siostra już wiem, że sprawiała tylko pozory mało wytrzymałej

Ślicznie prosze o korzystanie z mojego kodu- jest taki zapomniany, nieużywany w tym roku w ogóle

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:02   #2961
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Aaa, to wiele wyjaśnia Ja w ogóle nie skojarzyłam tej fotki, masz bardzo dobrą pamięć wzrokową
Pamiętam ten manekin, bo ładne zdjęcia robiła, takie efektowne, każda torebka wyglądała na nich pięknie

Coraz bardziej z czarnych torebek interesuje mnie Olive. Tym bardziej, że widziałam i miałam nawet w ręce zieloną (kupiła ją jedna ze znajomych mi osób zarazona przeze mnie etorebką ). Była bardzo ładna, nie wyglądała na ogromną - taka zwyczajnie wikększa torebka. I ekoskórka wyglądała bardzo dobrze.
Stary 2010-04-28, 10:29   #2962
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Kupiłam Elvi wpłaciłam im pieniążki z mbanku do mbanku to może wyślą jeszcze dzisiaj?
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:37   #2963
dodeczka84
Zakorzenienie

nadal stan oczekiwania na wpłatę, brak postępów...
Stary 2010-04-28, 10:37   #2964
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Kupiłam Elvi wpłaciłam im pieniążki z mbanku do mbanku to może wyślą jeszcze dzisiaj?
Na pewno wyślą dzisiaj

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:56   #2965
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Powinni odebrać wpłatę dzisiaj
Elvie jest bardzo ładna, powinnnaś być zadowolona

A ja mam pytanie i prośbę do posiadaczek Mabel turkusowej:
1. Czy mogę prosić o zdjęcie na dworze, w dziennym świetle, bez lampy?
2. Czy ten turkus jest bardziej w stronę niebieskiego, czy zielonkawego?
3. Czy ten kolor jest bardziej delikatny/bladawy/jasny czy ciemny?
Stary 2010-04-28, 11:14   #2966
anah
Zakorzenienie

Cytat:
super, na reszcie się zdecydowałaś

Cytat:
może jeszcze Anori mam i mieści z łatwością.

Cytat:
super. Elvie jest świetna. Teoretycznie powinni wysłac dzisiaj
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:15   #2967
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Przecież nawet jak torebka jest zniszczona to oddają Ci również koszty wysyłki.
A rabat?

Dodeczka, toś zaszalała

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:53   #2968
masaki
Rozeznanie

dzięki Dziewczyny za pomoc , chyba zdecyduję się na Anę
masaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:00   #2969
losek78
Zakorzenienie

czy ktos juz kupowal Marelle? jest przeceniona i zaczela mnie kusic
Stary 2010-04-28, 12:28   #2970
Dominiique
BAN stały

Cytat:
dzięki Dziewczyny za pomoc , chyba zdecyduję się na Anę
Pochwal się fotkami, jak już ją dostaniesz I nie zapomnij wpisać kodu rabatowego

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
czy ktos juz kupowal Marelle? jest przeceniona i zaczela mnie kusic
A która to? Ta długa fuksjowa? Chyba nikt nie brał
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości