|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
Pomarańcz sam w sobie jest dość krzykliwym kolorem więc trzeba go czymś zrównoważyć. Taka zieleń to dolanie oliwy do ognia (dosłownie )
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Wam za podpowiedzi
zobaczymy co ta moja dekoratorka wymyśli a może jej podrzucę temat do myślenia że może jakiś fiolet albo zieleń jeśli nie zaproponuje nic interesującego... zobaczymy jak to będzie a dziś udało nam się załatwić chór do Kościoła teraz tylko musimy zapytać księdza czy się zgodzi kogoś wpuścić...bo słyszałam że to różnie jest także w najbliższym czasie znów się będzie trochę działo
Edytowane przez agusiaaa1989 Czas edycji: 2011-02-19 o 13:42 |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiaaa gratuluję chóru
Świetna sprawa Mój Teściu śpiewa w chórze Kościelnym i siłą rzeczy też będziemy mieć taką oprawę. Dodatkowo kwartet smyczkowy,żeby zagrali mojego kochanego "Canona"
|
|
|
|
#2944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja właśnie wracam z drugiego spotkania w poradni PM. Trochę lepiej niż ostatnio, ale i tak chyba nigdy nie polubię takich rozmów
|
|||
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha, wiesz, marzyłam o sukni właśnie w takim stylu jak piszesz! i też mierzyłam, mierzyłam i doszłam do wniosku, że nie zamierzam cierpieć katuszy na własnym weselu w tak ciężkich i bardzo niewygodnych sukniach.... ech... marzenia pękły jak bańka mydlana
|
|
|
|
|
#2946 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest piękna !! Będziesz piękną Panną Młodą Aaaa zapomniałam zapytać o welon ? Będziesz mieć taki jak na zdjęciu/czy inny/ czy w ogóle ?A co do właściciela sali to współczuję, ale myślę, że sala wynajęta komuś na wesele jest na tyle poważną sprawą, że nowy właściciel podejdzie do tego poważnie, mam taką nadzieję W ogóle uwielbiam zmiany Tyle że 200 zł droższy Cytat:
Bo kawałek tej tapety w fiolecie mam przyjemność mieć w domu ![]() Mnie wciąż przerażają te spotkania w poradni i jakoś się nie możemy z TŻ wybrać... Przeglądałam dziś zaproszenia na all i spodobały mi się takie http://moda.allegro.pl/promocja-cudne-zaproszenia-slubne-sophia-i1430321965.html wersja złoto i ecru, z tym, że zamówiłabym na papierze o fakturze "kratka", bo to mój ulubiony. I z przodu byłyby nasze imiona i data ślubu. Podoba mi się ta cieniutka wstążeczka, tylko nie wiem, czy te dziurki, przez które jest przewleczona nie są takie zbyt rzucające się w oczy? Mojemu TŻ o dziwo też się te same zaproszenia spodobały
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-02-07 o 21:55 |
||
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tylko na chwilkę, my już mamy zaproszenia. 6 rozdanych, reszta w połowie wypisana. Będziemy rozdawać prawdopodobnie kwiecien/maj
Zdjęcia zrobie i Wam pokażę
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiliśmy je w hurtowni, ponieważ jakoś wolimy zobaczyć na żywo, niż kupować przez internet ![]() Ah, zapomniałam się pochwalić. Świadków mamy, ponieważ nasz wcześniej zaproszony świadek, odmówił z powodów takich, iż nie zgadza się z naszą wiarą mimo iż jest katolikiem Ale my to rozumiemy i na weselu będziemy się bawić razem Świadkowa skakała pod sufit gdy się dowiedziała
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
A propos świadków... Świadkową miała być siostra ale spodziewa się dzidziusia i termin jest bardzo bliski mojego ślubu... Myślicie, że kiedy najpóźniej powinnam zapytać się koleżankę czy zostanie świadkową? tzn. do kiedy najpóźniej wypada to zrobić? Jakoś ostatnio nie miałam czasu ani głowy..
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)moją świadkową będzie siostra (sama się mianowała, zanim ja zaczęłam o tym myśleć ale z pewnością i tak bym sama ją wybrała )natomiast świadka dalej nie mamy... ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
i uważam, że było to ok no ale od samego początku byłam wtajemniczona we wszytskie ślubne przygotowania z racji naszej przyjazni
|
||
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
u nas jest o tyle dobrze, że Łoś ma brata, a ja siostrę. Co prawda wahaliśmy się, czy moja młoda (ledwie 18 lat na karku) podoła obowiązkom świadkowej, tym bardziej, że jeszcze do końca samej siebie chyba nie ogarnia. Ale teściowa mi poradziła, że to taki zaszczyt dla niej będzie i się zepnie jak trzeba będzie i da radę :P
Cytat:
Co do motywu - wahaliśmy się między kratką a skórą. Stanęło na skórze, bo sie fajnie zgrywa z tymi "koronkami" na tapecie. A wersję próbną zaproszenia robiliśmy na obu typach tłoczenia. Cytat:
Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2011-02-07 o 22:33 |
||
|
|
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponawiam pytanie. Czy jest tu może jakaś PM z płocka lub okolic?
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zadomowienie
|
PMki z 27.08, jeszcze tylko 200 dni do naszedgo Wielkiego Dnia
![]() Cytat:
Z tą tapetą skóra na pewno lepiej się zgrywa niż kratka, chociażby ze względu na fakturę ![]()
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Narzet ma 190 z hakiem,więc spoko.Problem jest tylko z butami-podobają mi się takie z obcasem 10 cm,ale nie chcę być tylko 5 cm niższa od niego. A on mnie namawia,bo mówi,że tak jest seksi.Faceci...A czemu Twój TŻ to Łoś? ![]() ![]() Cytat:
Ja wchodząc do salonu od razu mówiłam,że chcę koronkę,opiętą w biodrach i w fasonie A. Wszystkie mi pasowały,jednak te calutkie w koronce były naprawdę problematyczne.Zwłaszcza nowa kolekcja Pronovias,gdzie sukienki całe z koronki są dodatkowo bardzo szerokie dołem. Oj masakra. Thea jeee 200 dni Ja zawsze chciałam mieć koronkowy tren. Ta suknia nie jest cała z koronki na dole,ma naciapkane ![]() Ale przez to jest lżejsza. Natomiast trochę mi było szkoda,że nie mam tej koronki na krawędziach trenu, więc Pani przyniosła mi długi welon obszyty koronką. Coś takiego jak ma modelka,ale ja wolę jak ta koronka rozchodzi się tak przy twarzy![]() Przymierzyłam i byłam oczarowana ![]() A'propos zaproszeń to też miałam robić sama takie z obwolutami z tapety.Wychodzi to o wiele taniej.Moja koleżanka na swój ślub zrobiła identyczne jak te z Decoriosus (czy jak się ten sklep nazywa ). Potem jednak dostałam nową pracę i nie mam już czasu
|
||
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
oooo zostalam dodana do kalendarza dzieki. ślub o 18:00 Grodzisk Maz.
|
|
|
|
#2957 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na potwierdzenie moich słów, porady dekoratorki wnętrz: Cytat:
|
||
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaz ja wole odliczac w miesiacach. Jakos mniej mi sie wtedy wydaje
|
|
|
#2960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wersję próbną pokażę, jak tylko dorwę się aparatu. Może uda mi się dziś wieczór. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się całkowicie z tymi słowami. Pytanie jak to się sprawdzi w bukiecie. Dobra kwiaciarka powinna zrobić jakieś małe cudeńko. Szkoda, że u mnie o dobrą kwiaciarkę ciężko... |
||||
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do świadków, to my mamy samych braci, więc będziemy mieć 2 świadków płci męskiej.
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to akurat dobrze, bo wiem, że mogę na nią liczyć czekam niecierpliwie na zdjęcie zaproszeń ![]() A tymczasem pochwalę się moimi zawieszkami Zdaję sobie sprawę, że nie jestem może mistrzem w równym docinaniu i przyklejaniu kartoników, ale starałam się Do moich zawieszek dołączę złotą tasiemkę satynową- cieniutką, 3mm. Już połowa za mną, zostało jeszcze niecałe 100 Ale wszystkie elementy już wycięte, wystarczy posklejać.
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam, że macie takie siostry. Ja mam jedną młodszą o rok, ale szkoda mówić o jej życiowym rozgarnięciu... Zresztą brat TŻta jest jeszcze lepszy bo nie wiadomo czego się po nim można spodziewać. Strach pomyśleć jaki byłby z niego świadek.
Ostatecznie wzięliśmy na świadków naszych przyjaciół. Rodzeństwo niestety ale nie podołałoby obowiązkom. |
|
|
|
#2964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a my bierzemy za świadków naszych przyjaciół już poproszeni i się przygotowują psychicznie do tej roli hihi![]()
Edytowane przez agusiaaa1989 Czas edycji: 2011-02-19 o 14:05 |
|
|
|
|
#2965 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w rezultacie koronki na mojej sukni niewiele na gorsecie i tren deliktanie obszyty koroneczką ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też muszę się za to zabrać... ale to po sesji, bo narazie nie mam czasu wybrać się na zakupy papiernicze :P Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- pisałam już kiedyś, że moja przyjciołka chodzi na kurs wizażu, i dziś mają zajęcie z makijażu ślubnego więc wybieram się tam jako modelka ciekawe co mi upaćka na buźce
|
||||
|
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
koniecznie pokaż fotki z tym makijazem!!
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam moje zaproszenia
![]() Dzisiaj byłam w pasmanterii i kupiłam kilka rzeczy aby probowac moje wymyslone zawieszki na alkohol
|
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Thea, śliczne te Twoje zawieszki, masz cierpliwość
|
||
|
|
|
#2969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama robiłaś? jestem naprawdę pod wrażeniem też chciałam robić sama, bo teraz cały luty mam wolny, piszę sobie pracę licencjacką no i mówię czymś się jeszcze zajmę no ale mój Tż zaprotestował że jemu się podobają tamte które zamówiliśmy i tak zostało:P za to będę robiła sama krawaty i podwiązki na butelki tylko czekam na tą wódkę
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym powiedziała ze są mistrzowskie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

)

zobaczymy co ta moja dekoratorka wymyśli
a może jej podrzucę temat do myślenia że może jakiś fiolet albo zieleń jeśli nie zaproponuje nic interesującego...