|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Ale Majka śliczna !!!!!!!!!!!!!
Metropolitan - miłego odpoczynku!!! Ja chrzciny tez chciałabym zrobić w święta, ale zobaczymy jak to wyjdzie... teraz nie planuję.. z wiki planowałam i nie wyszło... dzidzia się urodzi, to będę myślała!! Byłam w pracy podbić książeczkę, bo jutro do ginka, no i się okazało, że szykują się zmiany ![]() ![]()
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo za kompelementy.
Dzidziusie sa sliczne!!!!!!! Piosenka sliczna, az sie lezka zakrecila:P
![]() |
#2944 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny nie wiem czy ktokolwiek mnie jeszcze pamieta???? bylam odcieta od neta,na glowie byla przeprowadzka i wogole...widze ze wszystkie z naszego starego grona sie rozpakowalyscie gratuluje serdecznie kazdej z was,podejrzalam fotki i dzidziusie sa przesliczne!!!!
#2945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Blanka ma takiego pajaca ![]() ![]() Cytat:
![]() Aahhh bieeeliiznaa ![]() Ja musze ruszyć bo jakiś ładny biały staniczek ![]() Moje dziecko budziło się w nocy o 2 i o 4 i o 7 na jedzenie ![]() No normalnie częściej niz cyckiem było. I teraz śpi.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki.
Wczoraj się nie odzywałam, bo pisałyście na temat, który mnie kompletnie nie interesuje ![]() To teraz jedyna osoba w naszym domu, która ma taki porządek na półkach ![]() Dziś zabieram się za nasze ciuchy. Skoro szafa już stoi, to muszę w końcu opróżnić worki i kartony i wszystko poprasować i powiesić w szafach. Skorpionku ty to masz tak dość tej ciąży jak ja. Jedziemy na tym samym wózku. Chociaż ja to jeszcze większość nocy śpię dobrze, Wstaję tylko raz na siusiu ok. 2-3 w nocy, a potem dopiero ok. 6.00 Dziś jednak źle mi się spało. Ciągle się budziłam. Całą noc padał deszcz i musiałam go słuchać. W taką pogodę powinno się chcieć spać, a u mnie było na odwrót ![]() Gosiaro spojrzenie Majeczki zabójcze ![]() A gdzie Carol? Walczy z małym terrorystą? |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Wtajemniczenie
|
No własnie co z She?
Cześc Aneczka!Pisz co u ciebie!Dawno ciebie nie było to fakt! Kardashi ten pajac z biedronki to nasz ulubiony ;-)żaluje, że wiekszego takiego samego nie kupiłam ![]() Wogle jak dla mnie to Biedronka jest na topie- chusteczki z Biedrony to rewelka.Ostatnio tez przerzucilysmy się na ich pieluszki Dada i tak jak nam huggiesy przeciekaly to teraz jest suchutko!!!
#2949 |
Zakorzenienie
|
Hej skarby
![]() Weronisiu nawet nie, juz mu przeszlo, ale jak jest 3h od jedzenia, to ryczy jak szalony ![]() Wpadlam w wir pieczenia ciast, bo jutro kolo 0 osob przyjedzie, jeszcze pizze bede robic jutro i odciaganie do tego i maly i czasu brakuje ![]() Kasienko bidulko wspolczuje Ci tych nocek, wiem jak sie meczysz ![]() ![]() Gosienko Maja jest cudna, a ta mina jaka grozna hehe ![]() Linka i Ty nie masz pokarmu??? ![]() ![]() Aneczka witaj kochana ![]() ![]() Maly wstal musze uciekac, milego dzionka kochane laseczki ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-08-11 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
witajcie kochane!!!!
u nas dobrze na swiat moja Martynka przyszla 13 czerwca ![]() a oto zdjecia mojej corci
Edytowane przez aneczka555 Czas edycji: 2010-08-15 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna malutka. ![]() a ja pekam w szwach dziewczyny, czuje jakby brzuch mial mi eksplodowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zadomowienie
|
dziekujemy razem z Martynką Irsin...
wybaczcie ale ja po takiej nieobecnosci na wizazu troche nie w temacie ![]() nie wiem co u kogo slychac....
#2953 |
Rozeznanie
|
Gosiaro - pioseneczka śliczna, oczywiście poryczałam się, a co tam....
Irsin - no to kochana nie jesteś sama.. ja też mam takie uczucie, a brzucholek mam wrażenie , że z dnia na dzień większy.. ![]() ![]() Weronisiu - tylko ostrożnie z tym prasowaniem... ja wyprałam, ale za prasowanie się jeszcze nie wzięłam ... leniuchuję ile się da!!!! ale myślę, że do końca tyg. to opanuję, tak na raty.... bo nie sił tyle stać, chodzić itp..... nawet nie myślałam, że będę tak ograniczona w tej ciąży... ale damy radę.. No i trzymam kciukasy za jutrzejszą wizytę skarbie!!!! Karolinko - Ty to nam tu robisz apetyt!!!!! tylko pichcisz, chyba nadrabiasz zaległości? Filus znowu naje się smakowitości ![]() A ja nie umiem, nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty... mam nadzieję, że gin mi powie , że wszystko dobrze.. a popołudniu USG i zobaczę mojego Kubusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam z 5 10 15.. ![]() ![]() Ja Biedry jakoś nie lubię ![]() Cytat:
![]() ![]() A i byłam sobie na zakuupkach ![]() I kupiłam sobie broszkę kwiatka, gumke kokardkę i Blance opaskę ![]() I Dresiki i berecik na jesien ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-08-11 o 17:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyneczki
ja dzisiaj dzień spędziłam u teściów leniuchując i obżerając się... nawet spoko się dzisiaj czuję. małż pojechał na rower a ja w tym czasie skręciłam 3 szuflady do komody tej z ikei dla malutkiej ![]() ![]() ja mam uprane tylko ciuszki które będę małej brała do szpitala i wszystkie pieluchy tetrowe, ale chyba upiorę jeszcze raz, bo w ciągu 2 tygodni to już się zdążyły zakurzyć. a całej reszty ciuszków to nawet jeszcze nie prałam, bo nie wiem kiedy mała wyjdzie i znowu będę musiała prać ![]() ![]() ło rany, ale mnie plecy bolą.... zamiast leżeć to wydziwiam... kardashi, ja też muszę na zakupki !!!! zadzwoniły do mnie dzisiaj koleżanki ze studiów i powiedziały że w sobotę wpadają mi zrobić baby shower!!!...... kupiłabym se jaką tuniczkę na tą okazję może... nie widziałyśmy się ze 3 latka, nie mogę wyglądać jak jakiś dziad! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj dzien opasek ja malej tez kupilam dwie i duza butle TT 340ml
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Metropolitan oo noo musisz pięknie wyglądac
![]() Ja ciuszki prałam tylko razz ![]() ![]() Aa niedługo i ja bede skręcała szafkę z ikei ![]() bo musimy kupić 4 szufladową na moje ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie cierpie takich remontow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam
![]() A jeszcze bardziej bym uwielbiała gdyby była na to kasa tak oo ![]() A tak kupujemy, tyle miesięcy juz.. Została nam szafka na moje ciuszki, szafeczka taka nocna, 4 półki, lustro, stolik i żaluzje.. Na teraz tak. za jakiś czas wymienimy sofe.. i dywan ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-08-11 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
zadzwonila kolezanka ze ma na sprzedanie krzeslko do karmienia zaplacilam jej 130 zl!
Krzeselko baby design pepe z takim tukanem ![]() ![]()
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
to juz w ogole
![]()
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
Zwykłe ikeowske wysokie krzesło
![]() Bez żadnych bajerów. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20140047 do tego biały 'stolik' ta podstawka żeby było na czym postawić miseczkę za 15zł ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-08-11 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
ja kupilam to z tukanem od niej
http://allegro.pl/item1185282488_krz...n_gratisy.html ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- a ja mam najwieksza ikee w polsce 60 km od domu i jeszcze tam nie bylam;p
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Nie wiem kiedy , i czy was doczytam kiedyś... jestem teraz u rodziców na 7tygodni.. Kubuś ma 6 tygodni... Walczymy z kolkami: infacol, espumisan, sab simplex, herbatka rumiankowa..... nie pomaga nic.... cierpliwośc, i spokój(łatwo mówić) to jedyne lekarstwa.... też skakanie na piłce gimnastycznej z małym na rekach.... Jest przekochany, jak mu nic nie jest to aniołek.... jak kolka to mam ochote wyć razem z nim... Acha i rośnie na samym cycu jak na drożdzach.... 5500 wtydzień temu... Do wszystkich przyszłych Mam: karmienie piersią nie jest proste, na początku boli, ale jest cudnie... Ten mały pyszczek wtulony w pierś , to ciałko wtulone w ciebie, ten błogi wyraz twarzy.... bezcenne... Nie wspominając o przeciwciałach i innych dobrociach w mleku ![]() jejciu dziewczyny jakie zaległości mam... ale z dzieckiem to juz sie tak nie da siedziec przy kompie...przynajmniej nie z moim dzieckiem ![]() ![]() Nic spadam bo moje Wuwuzele sie odzywa..... Buziaki acha.....Gratulacje wszystkicm dziewczynkom i dzieciaczkom ![]()
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie,ze sie odezwalas i ze wszystko w porzadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zadomowienie
|
Czesc skarby!
My jestesmy juz w domku ![]() A powrot do domku jest cudowny. Zastalam pokoj wypelniony upominkami od sasiadow i znajomych, strasznie milo z ich strony. Czas mi leci jak szalony, zdaze cos zrobic a tutaj juz pora na karmienie. Jeszcze troszke potrwa zanim wpadne w rutyne wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc. Anulka jest po prostu przekochana. Ma tylko 3 dni a jak otworzy oczka to patrzy jakby juz wszystko rozumiala ![]() Postaram sie zagladac ale dopoki sie jakos tutaj nie zorganizuje to pewnie bedzie mi ciezko. Tule mocno was i wasze skarby. Mam nadzieje ze wszystko u was dobrze i wszyscy sa zdrowi! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że już jesteście w domku, odzywaj się czasem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zadomowienie
|
O boziuuuuuuuuu........jaka słodziutka i śliczniutka mała damulka!!!!!!!!!!!!
Kasiu, jeszcze raz gratuluję ci Anulki, jest przecudowna. na pewno we wszystko się szybciutko wdrożysz, przecież musimy się wszystkiego dopiero uczyć ![]() ![]() ja dzisiaj chyba poukładam już małej ciuszki w komódce. kurcze, kiedy ja uporządkuję swoje ciuchy??? teraz jak mamy się przeprowadzać to stwierdziłam że wywalam wszystkie ciuchy w których nie chodzę, nie ma, że boli, muszę uporządkować to wszystko, bo zwariuję... w piwnicy ile ja mam worów z ciuchami....szok. "bo może kiedyś jeszcze to założę" ![]() irsin, kardashi, ja tam lubię remonty, jeśli się nie mieszka na placu boju. nas czeka wszyyyyściutko teraz, dosłownie, bo mamy stan surowy, czyli tylko ściany i okna są. trzeba zrobić sufity, podłogi, gipsówki, płytki, kuchnię, łazienkę, ogrzewanie nawet, kaloryfery, no po prostu wszystko a potem dopiero wykańczać i meblować. i chyba jesteśmy optymistami bo liczymy na to że na święta się wprowadzimy ![]() w ogóle humorek trochę mi się poprawił już, nie jestem już taka zołzowata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Wtajemniczenie
|
Aneczko Martynka sliczna!Widze, ze też uwielbia smoczka
![]() ![]() Kasiu super, że już w domku.Na poczatku jest zamieszanie to fakt.Anulka jest taka słodziutka, a jakie ma śliczne ciuszki!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.