![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Cześć baby
U mnie dziś pobudka o 6:30 ![]() ![]() Judi dziękuję kochana, a Sylwek szykuje Ci się pierwszorzędny ![]() Miłego dnia babencje. U nas na razie wszędzie "siwio" od mrozu, nawet powietrze przymglone, ale słońce zaczyna wychodzić ![]()
#2942 |
Zakorzenienie
|
Zocha bardzo lubi wodę z miodem i cytryną, teraz jak znalazła na te wiszące w powietrzu zarazy
![]() Kasiulko nowa sierściuszka podoba mi się o niebo bardziej niż 1sza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
hejka
jestem dziś zaspaluszek, ta pogoda niby słońce, ale takie zamglone zmobilizowalam sie i dzis na obiad buraczki , z grillowanym schabem to wstęp do lżejszego jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() U nas pobudka o 10 ![]() Ja siedze z farbą na głowie, tz pojechał na gokarty do Tych. Pogoda piękna, ale zimno oczywiście. Idę spłukać łepetynę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Sierściuszka Kasi dopiero wypięknieje, teraz to jeszcze taki mały wypłoszek
![]() Ola śliczna, i domek sprzed pół roku mi się przypomniał ![]() Moi właśnie poszli połazić na słoneczko. ja się lenię, wystarczy że w tygodniu muszę wyłazić ![]() ![]() na obiad mam wczorajszą zupę dla Igi więc i małż się załapie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Werstunia dziękuję kochana
![]() Jowiszkowa dokładnie ![]() ![]() ![]() Dziecię mi wcina zupę i za chwilę jedziemy do marketu na moment ![]()
#2947 |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie!
u nas pobudka o 11.20 ![]() Bylimy wcozraj na pizzy.. ale jakiej! nigdzie tak pysznej nie jadlam, wszystkiego nawalili, nie zalowali, Mario zjadl pol pizzy i tym samym zjadl wiecj niz mamusia ![]() U nas wydarzeniem staje sie smieciarka, ktora przyjezdza o polnocy, mlody jakby nie bylo czeka, potem obowiazkowo z balkonu musi wszystko dokladnie obejrzec po cyzm idzie spac ![]() Pogoda cudowna! a ja siedze przed kompem i szukam pomyslow na logo firmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Wiki ma 2 raz w zyciu antybiotyk , właśnie ten, i to właśnie jest ten proszek z którego sie samemu robi zawiesinę ![]() ![]() ![]() ![]() Marticia zlituj sie ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-10-10 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Takuśna augumentin ma chyba najlepsze opinie u pediatrów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Iga dotąd miała tylko katar, pewnie w sumie z 5-6 razy. ale pewnie dlatego,że nie ma kontaktu z dziećmi czy dorosłymi na codzień. do nas nikt nie przychodzi (no zdarzy się raz na kilka mcy jakiś przyjazd), znajomych dzieci brak, na placu zabaw sama się bawi a dzieciom tylko przypatruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Mikiego też dzięki Bogu, jakieś bakteryjne sprawy omijają ,
na razie wie tylko co to katar i niewielki kaszel oby tak dalej , bo nie wiem czy chciałby połykać lekarstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Tymek bez problemu łyka wszystko co mu daję
![]() ![]() A co do chorób, to Tymek ani razu nie zachorował sam od siebie, zawsze dzieci siostry go zaraziły. Aha raz miał katar jak to tz za cienko ubrał. Zapalenie płuc też skądś przywlekliśmy ![]() Obiad sie robi, potem idziemy na spacer uśpić Tymka aha... z sikaniem nadal kłopot. Tymek kiedy bym go nie zapytala mówi że siku nei chce a po chwili trochę posikane majtki...:/ Także wracamy do etapu że wysikujemy go co 30-40 minut, wtedy jest ok. Mam nadzieję, że wkrótce znów zacznie wołać Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-10-10 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem,że jak pójdzie do żłobka to będzie dopiero armagedon.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Wtajemniczenie
|
Ja juz cierpie na chroniczny brak czasu, ale oto obiecane zdjecie.
Moje ulubione z Jimmy'im. Zrobione w lipcu 2010. |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Poulett ale ładne zdjęcie
![]() Wiki w sumie choruje mi 4 raz, 2 raz angina, ostatnia jak miała niecały rok, 2 razy cos jak grypa żołądkowa, biegunki i lekka temp. ![]() a teraz znowu ma 39,2 , po spaniu ![]()
#2958 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam baby, że straciłam dziś kolczyki. Śliczne niebieskie kulki z cyrkonami Svarowskiego
![]() Byliśmy w tesco kupić siostrze babci czajnik. Ola miala obiecane koniki,samochody - te bujające sie wiecie. Stoimy w kolejcie a tu nagle me dziecie doznalo olsnienia ze blisko nas sa polki z zabawkami i dawaj histeria na calego, jak z super niani ze ona chce do tych zabawek a my bylismy juz w kolejce i nie zamierzalismy z niej wychodzic. Malz juz mi chcial wlepic dziecko ale mowie mu trzymaj bo place ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Poulette przepiekne zdjecie!!! Wygladacie bosko ![]()
#2959 |
Zakorzenienie
|
Poulette, jestem hetero, ale powiem Ci że piękna z Ciebie babka
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiunia po raz kolejny ![]() ![]() TŻta właśnie odprawiłam do pracy, córa śpi od 19.30 więc mogę sobie dziś dowoli powizażować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
śliczne zdjęcie Pouelette, na ścianę w większym formacie
![]() Kasiu współczuję straty ![]() a mój małż wpadł dziś na pomysł wycieczki do Barcelony na 4dni (mamy rocznicę ślubu 30.) i wiecie co, ja odmówiłam ![]() całość nawet z tanimi biletami wyszłaby najmarniej 2000 zł (a na pewno więcej bo przecież nie omieszkałabym sobie czegoś tam kupić ![]() ![]() jak usłyszał,że te2 koła to koszt ledwie połowy aparatu to prawie zasłabł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
o nasza Matka podwójna. ślicznie nawet mimo przekrwionych oczu
![]() ale mam zagwozdkę z tą szkołą ![]() ![]() ![]() ![]() Jowisz nie poznaję Cię ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Poulette pieknie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Poulette cudnie!
![]() ![]() Piter chyba tylko raz zachorowal z przegrzania, tak to wszystko przywlokl od kogos ![]()
#2966 |
Zakorzenienie
|
ta to dowalic potrafi
![]() ja tez odprawiłam TZ do pracy a sama miałam ochotę oglądać "jestem legendą", ale sie okazało ze na płycie jest "nostalgia anioła" ![]() ![]() Jowisz tez bym wybrała aparat ![]() ![]() ja dzis powiedziałam mojemu ze jak bedzie mi chciał cos kupic to lepiej zeby mi kase dał a ja bedę sobie odkładac na kosmetyczke ![]() ![]() ![]()
#2967 |
Zakorzenienie
|
Witam
Paulette ślicznie wyglądacie, a ty chyba dość dużo zeszczuplałaś te przekrwione oczy to chyba związane z małą niedyspozycją i przemęczeniem Olutka z kociaczkiem super i jakie Ola ma już długie włoski Tymuś też super men się zrobił tak jakoś wydoroślał Judi macie piękne tereny do spacerowania //tylko nigdzie w tle nie mogłam się dopatrzeć tego ciacha ![]() mam rozumieć że mamy się obejść smakiem ![]() ![]() mnie znowu gardło chwyta //coś za często ostatnio// dzieciaki w końcu wydobrzeli Krystian w końcu /po 2 tyg przerwy / idzie jutro do przedszkola Kasiulka pooglądaj jeszcze w domu może przy ubieraniu gdzieś ci się zahaczył kolczyk i spadł ![]() jowiszku ja bym chyba też nie chciała jechać o tej porze //też bym wybrała coś dla siebie // a którą macie rocznice //jeśli można zapytać ![]() Takuśna życzę zdrówka dla Wiki mam nadzieję że szybko jej to minie ![]() więcej nie pamiętam ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Takuśna a co dokładnie masz zamiar sobie zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
no tak jak ja się obrobię, to tylko z Kristi pogaduszki mogę uskuteczniać
![]() Miki chrapie, bo wyszalał sie z kolegą-sąsiadem, ależ oni się lubią a jak się spikną to tylko siwy dym, bo każdy chce mieć tę samą zabawkę ![]() sama przez tydzień sobie grzeję łóżko, lipnie jak nie ma przy mnie tż , chyba przyjdzie mi w skarpetach spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
anka a jakie będziesz miała dni jak twój tz przyjedzie
![]() on będzie wyposzczony /plemniki wypoczęte ![]() ty też ![]() ![]() nie wiem czy mogę mówić //czy nie zapeszę//ale moi chłopcy, tzn Krystian i Karolek ostatnio się świetnie dogadują, ładnie się ze sobą bawią, nie ma za bardzo zwady,// mogę ich samych zostawić w pokoju czy na placu bez obaw że za chwilę się pobiją tz właśni mi robi herbatkę ze śliwowicą na rozgrzewkę //bo mi jakoś zimno Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2010-10-10 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
nici z brzucha bo raczej zbliżam sie do pms
![]() a ciągle jednak widzę, że Miki woli starsze dzieciaki do zabawy, bo są bardziej opiekuńcze i nie takie waleczne o zabawki ![]() na rozgrzewkę piłyśmy z sąsiadką, drinka z Whiskey i coli, ale mnie mdli, nie przekonam sie jednak do tego trunku , odbija mi sie non stop jakimś bimberko-ziołowymi oparami, nie nie służy mi dobitnie ten jaś wędrowniczek ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-10-10 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.