|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
samba super fotki
madzialenka nie denerwuj sie ,co ma byc to bedzie a bedzie dobrze![]() A ja sie tak nasprzatalam dzis w tym nowym mieszkanku ,ze padam.Poprzedni lokatorzy tak zapuscili drzwi od prysznica ,ze myslalam ze to jakis wzorek ,a to byla taka gruba warstwa zeli i mydel bleee co za brudasy....kuchnia tez na maksa zasyfiona.Ja nie wiem jak ludzie moga w takim brudzie zyc. Troche sie wkurzylam ,bo otwieram szafki w kuchni a tam pustka...mamy sporo naczyn, ale garnkow akurat nie ,ciekawe czy dokupia..Nie mam ochoty kupowac kolejnych gratow. Czy wie ktos co tam u Corii? chyba dawno nie zagladala |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Daysy wielkie dzięki
My tez przedwstępną podpiszmy normalną, bez notariusza (bo notariusz strasznie dużo bierze), dopiero ta właściwa będzie u notariusza. Tak więc jutro idziemy im przedstawić jakich papierów potrzebujemy i w pon. składamy papiery do banku. Jeśli dostaniemy kredyt (decyzja ma być w 2 dni podobno) to spisujemy umowę przedwstępną. Myślę, ze na początek akt notarialny mieszkania , akt o nie zaleganiu ze spółdzielni dla notariusza i odpis z księgi wieczystej wystarczy. Dopiero jak już będzie spotkanie u notariusza wtedy resztę. Z tamtych dokumentów dowiem sie już wszystkiego. (tak mi poradziła mamy bratowa pracująca u radcy prawnego). Atomufka tak czy siak stresora mam. Bo bardzo mi na mieszkaniu zależy. jak wszystko będzie z nim ok i dostaniemy odp z banku, ze kredyt dostaniemy to wtedy kamień spadnie mi z serca
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda z tego co moge ci podpowiedziec , to wszelkie umowy warto podpisywac u notariusza.A co jesli Ci ludzie nagle sie wycofaja,bo np znajda kupca ,ktory da im wiecej? LEpiej wydac tysiac wiecej ale miec spokoj. |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, mówię Wam co przeżyłam.
Graliśmy w piłkę w basenie i zgubiłam obrączkę : Pół basenu zaangażowaliśmy w szukanie i nigdzie nie było. W końcu ratowniczka szukała po dnie i znalazła. To najważniejszy przedmiot z największą emocjonalną wartością, chybabym się zapłakała na śmierć A jak znalazła w końcu to tak ze mnie zeszły emocje, że aż się trząść zaczęłam
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jeśli będzie spisana umowa, to przecież będzie ona obowiązywała, prawda?? czy się mylę??
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj kolega stracił tak na krecie nurkując w morzu .... niestety nie odnalazł ![]() dobrze ze sie odnalazła dzielna ratowniczka ratowała symbol
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytaj sobie na necie o zasadach kupna nieruchomosci ludzie podaja bardzo wazne i przydatne informacje![]() justyna dobrze ze sie znalazla
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-08-14 o 19:02 |
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy- tak ma byc tez nad kuchenką ale w tym miejscu miozna byc ta fototapete szybą "zabudowac"
ale juz sama nie wiem.. pewnie kafle beda.... ale nie wiem jakie
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że się znalazła! Cytat:
Zresztą chyba Wam o tym pisałam kiedyś. |
||
|
|
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki, przyszlam wam troche pomarudzic
a wiec prace mam taka ze caly tydzien siedze w domuBylam pierwszy dzien na probe, we wtorek pracowalam juz normalnie ale potem przyszla jakas kontrola , a szef nie zdazyl mnie jeszcze zarejestrowac w urzedzie skarbowym wiec do tego czasu nie moglam pracowac. Potem szef sie rozchorowal i tak do dzis....Nie moge pracowac bo nie mam zalatwionych papierow, a szefa nie moge nawet zastac zeby go w tym pogonic. Poczekam jeszcze kilka dni i chyba wroce do odmu na minusie Ps. SORRKI ZE NIE PISZE POLSKICH ZNAKOW ALE NA NIEMIECKIEJ KLAWIATURZE ICH NIE MA
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż jeszczę tę obrączke odreagowuje
![]() jak mija łikend?
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny napisze tylko tyle. Dostaliśmy właśnie telefon , że zona mojego brata ciotecznego miała wypadek wczoraj
jej synek 2 letni zginął na miejscu, 3 letnia córka jest w ciązkim stanie i ma pękniętą czaszkę. http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...NYSZ/145089115 chyba we wtorek mamy pogrzeb
|
|
|
|
#2953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się dzielnie... Pomodlę się za tą dziewczynkę żeby szybko wyzdrowiała. Współczuje z całego serca śmierci tego chłopca... Jejku aż się popłakałam... naprawdę nie wiem co jeszcze napisać... nie brakuje ludzkich tragedii na każdym kroku... tylko czemu tak muszą cierpieć dzieci??? |
||
|
|
|
#2954 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
W środę byłam pierwszy dzień w pracy po urlopie, na szczęście tydzień szybko zleciał, bo tylko 3 dni i znowu weekend, który zawsze tak szybko się kończy :/ W piątek byłam na wieczorze panieńskim przyjaciółki, było świetnie i ciekawie No i za tydzień znowu na wesele idziemy. Noo i właśnie.... 2 wesela w jednym miesiącu dają nam nieźle po kieszeni, ale mam nadzieję, że we wrześniu wyjdziemy na prostą. Tylko, że we wrześniu z kolei kończy się mój staż i moja dalsza praca stoi pod znakiem zapytania. Jak nie dostanę pracy to się załamię, bo nie będziemy mieli z czego żyć. Pociesza mnie fakt, że ewentualnie mogą mnie wziąć na kolejne 6mcy stażu, ale jakoś mnie to nie napawa optymizmem.Cytat:
Bieszków i Nowy KisielinCytat:
Cytat:
Nawet nie wiem co napisać Tragedia dla rodziny, oby chociaż dziewczynka przeżyła. Nie wyobrażam sobie co może w tym momencie czuć matka.Madziu, widzę, że u was dużo się dzieje w ostatnim czasie. Zrezygnowaliście z mieszkania z teściową, dostałaś pracę ( czego serdecznie Ci gratuluję!!!) i kupujecie mieszkanko. Wow, szybkie tempo i oby tak dalej dobrze wszystko szło. Mieszkanie wydaje się być bardzo fajne. A jak Wasze stosunki teraz z teściową, ociepliły się? Kliwia, fajnie, że córę będziecie mieć. Zuzia ładne imię, u mnie akurat nie jest tak bardzo popularne. Sambuś, super zdjęcia, widać chmury na niebie ale co najważniejsze Wy szczęśliwi!! No i cieszę się, że w pracy Ci się podoba, oby tak zostało. Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2010-08-15 o 02:58 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
madzia to straszne
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam po 8 i trochę nadrobiłam Was od czwartku
![]() Gaduły
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymajcie sie dzielnie...
|
||
|
|
|
#2958 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
kliwia jaki kosmitaaaa?? jest pieknaaaa
ja tez chce Zuzie za dwa lata ![]() ![]() Cytat:
zreszta sama zobaczysz u noworodkow takim malenkich kilkudniowych ta buzia zawsze jest duza i taka nabrzmiala a potem jest coraz fajniejsza nasz ma juz ja "normalna" i wyglada jak tatus.. ale nie ma to tamto oczy ma moje ![]() Cytat:
Cytat:
ten widokkkCytat:
![]() :wowwwww super szalejesz ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję ogromnie mam nadzieję, że dziewczynka przeżyje... trzymam za małą kciuki!!!
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dziś kończymy maraton imprez. Na weselu było bardzo fajnie, wytańczyłam się Jeszcze poprawiny i finitoMadziu straszna tragedia, współczuje
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
co za pogoda
nienawidzę Krakowa, nic się tu nie dzieje Madziu
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
U mnie taki zaduch , że masakra... zaczęłam oglądać przed południem "Piotrusia Pana " na Polsacie i chyba z tego zaduchu usnęłam i wstałam przed 15... ale to może dlatego, że miałam kiepską noc. Zaczyna nieźle tu u mnie grzmieć a mamy iść z TZ do mojej mamy na obiad koło 16 jak Tż po nocce wstanie i nie mamy żadnej parasolki ... |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
dzisiaj nasza rocznica i na szczęście mężuś wrócił w piątek w nocy do domu justyna dobrze, ze ta obrączka sie znalazła madzia współczuję z powodu wypadku, taki malec zginął, nie wyobrażam sobie nawet co czuje teraz ta kobieta, wielka tragedia dla waszej rodziny. A co do kredytu, to super, że sie kwalifikujecie, a jakie teraz jest wogule oprocentowanie? samba fajne zdjęcia, laseczka z ciebie kliwia Zuzia wcale nie wygląda jak kosmita
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Storkotko to bardzo fajnie, że mąż wrócił , że się gdzieś wybierzecie... my jak dobrze pójdzie będziemy na porodówce ... :P
|
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Madzia straszna tragedia. Wyobrażam sobie, że nie ma większego dramatu dla matki niż strata dziecka i to w takich okolicznościach. Bardzo Wam wszystkim współczuję
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nic się nie zaczęło, nawet nie mam żadnych większych objawów zbliżającego się porodu ale nasza rocznica jest 22 sierpnia więc może do tego czasu ...
|
|
|
|
#2969 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Helooo
Właśnie wróciliśmy z niedzielnego obiadku i kawusi u mamy![]() Sobie w końcu pojadłam a co Ciekawena jak długo mi starczy. I ciekawe jest to, że po obiadku u mmy nie lecę do kibelka a po obiedzie teściowej tak, czyżby zbieg okoliczności????![]() Małż pojechał na grzyby, bo już mu się nie chciała ze mną leżeć ileż można, tzn. ja mogę dużżżżooooo A tak a propo grzybów wiadomo coś czy można w ciąży jeść grzyby czy nie? Bo jakoś nie udało mi się znaleźć odopowiedzi.Cytat:
![]() Cytat:
Co do kuchni to polecam kafle lub są takie ogniotrwałe kamienie lub płyty co na nich moża naklejać różne motywy.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do Zuzki to za dwa lata planujecie? czy za dwa lata ma już być na świecie?
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
my wlasnie wrocilismy z Lichenia teraz jedziemy na imienio-urodzinki i za tydzien znowu urodzinki same imprezu madziu wspolczuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

a bedzie dobrze
My tez przedwstępną podpiszmy normalną, bez notariusza (bo notariusz strasznie dużo bierze), dopiero ta właściwa będzie u notariusza. Tak więc jutro idziemy im przedstawić jakich papierów potrzebujemy i w pon. składamy papiery do banku. Jeśli dostaniemy kredyt (decyzja ma być w 2 dni

a wiec prace mam taka ze caly tydzien siedze w domu

najgorszy jest piekarnik...ech te wynajmowane mieszkania kiedy na swoim...
wspolczuje