|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Cytat:
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
actriz, torby są w porządku, pojemne, poręczne, wytrzymałe, saszetki do torebki również polecam
zapach jest delikatny, nienachalny
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
A są w rossie tego rodzaju waciki ?
|
#2944 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
z saszetką zaryzykuję, dopiszę do listy ), ale co do tych toreb mam wątpliwości, głównie przez tą cenę... hmm..
|
||
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy są jakiekolwiek niż te Rossmanowskie
ale ich nie polecam.
|
|
#2946 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że bardzo opłaca się je kupić, bo mają sporą pojemność, a na dodatek są wydajne pieni się średnio ale to żel a co do zapachu to tak, zostawia taki delikatny zapach na skórze ![]() Cytat:
żele z Nivea też zostawiają delikatny zapach ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2947 |
|
Konto usunięte
|
do szaf polecam te większe saszetki na wieszaczku. intensywnie pachną.
|
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
Dawno coś tutaj nie pisałam
a byłam wczoraj w Rossmanie, jako że był ostatni dzień promocji a chciałam zrobić zapas Lactacydu z pompką Będzie do domku, chociaż mam tam żel z Lirene, który jest mega wydajny i nie chce się skończyć. Chciałam też obczaić jakieś inne promocje, ale jakoś poprzebierane było, np z szamponów z Herbal Essence został jeden, zielony :P chciałam podpaski Always ale były same Classic, a ja chciałam Ultra... masakra jakaś ale jutro nowa promocja i dzieciaczkowe kosmetyki w promocji hurra a w ogóle dziewczyny pamiętacie czy był już MIESIĄC KOBIETY w Rossmanie? bo listopad był miesiącem mężczyzny, teraz jest miesiąc dziecka, pewnie marzec będzie kobiety :PA jaki polecacie szampon? Bo już nie mam siły.... mam 3 a nawet więcej szamponów, ale albo plączą włosy, albo wysuszają.... Nie wiem co gorsza plątanie włosów i przez to wzmożone wypadanie, czy szampon nafaszerowany chemią.... ;/ zawsze mi służyły szampony Pantene, ale mają chemie(silikony) i są testowane na zwierzętach (tak tu na forum wyczytałam ). Mam teraz Garnier Naturals z Aloe vera, ale dziewczyny piszą, że wysusza i chyba faktycznie.... odżywkę też mam z Garnier Naturals ale z avokado i właściwie nic nie daje ![]() Ogólnie zauważyłam, że silikony sprawiają, że mi się włosy bardziej elektryzują... Ale się rozpisałam ![]() A i jakby któraś chciała mi polecić szampon, to mam włosy tłuste u nasady i suche na końcach, i ogólnie końcówki zniszczone, włosy niefarbowane, nie prostuje, nie suszę suszarką(bo jestem leń), no i elektryzują się....
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-01-06 o 19:47 |
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, miała któraś z Was sól do kąpieli Wellness&Beauty w saszetce? Są od jutra w promocji. Możecie polecić jakiś zapach?
|
|
|
|
#2951 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam wszystkie trzy i polecam jak je bardzo lubię. Słodki zapach ma ta kakao jojoba apozostałe dwie są bardziej owocowe. Za tą cene warto kupić wszystkie 3 i samemu spróbować, ja tak zrobiłam i wiem że wszystkie mi się podobają a używam do kąpieli w zależności od nastroju. Ja też muszę sobie zrobić zapas i kupić dla siostry.
|
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam tą sól i polecam ci figa z różą o ile mnie pamka nie myli w takim różowym opakowaniu !
Charakter człowieka wybiera los ! Edytowane przez kata jackson Czas edycji: 2011-01-06 o 21:18 |
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
A pomalowanie lakierem pomaga na uczulenie? Przyznam, że pierwsze słyszę
Muszę koniecznie wypróbować, bo czasami rzeczywiście dostaję brzydkiego uczulenia od biżuterii nieznanego pochodzenia Ostatnio znajomi śmiali się, że wyglądam jakby ktoś mnie dusił żyłką bo miałam wokół szyi czerwonawy pasek po jakimś naszyjniku.
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skoro polecacie to nie ma innego wyjścia jak się w nie zaopatrzyć Spokojnej nocy
|
||
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, czy sa teraz, o tej porze roku, w rossmannie dostępne kremy z wysokim SPF?
|
#2959 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupowałam kilkakrotnie te saszetki zapachowe i naprawdę są dobre, ładnie pachną - długo, są wytrzymałe, nie rozlatują się, zapach nie jest "śmierdzący" ale przyjemny. Torba jakoś tak ładniej pachnie
|
|
|
#2962 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczyny mam trzy kody na zbyciu na Versace, jak coś to piszcie na PW
|
#2964 |
|
Klientka w krawacie
|
Carrefour ma takie waciki, ale swojej produkcji nie Belli. Przynajmniej miał jak jak kupowałam
.Chciałam sobie kupić lakier Miss Sport Lasting Colour, ale te perłowe odcienie skutecznie mnie odstraszyły. W ogóle chodzę ostatnio po Rossie i nie widzę etykietek z CND . Buu
|
#2965 |
|
Rozeznanie
|
o co chodzi z CND? mogłabyś mi wytłumaczyć? Byłabym wdzięczna
|
#2966 |
|
Klientka w krawacie
|
Jejciu, tyle razy w wątku już był ten temat poruszany
. CND- cena na do widzenia. Zazwyczaj są to produkty wycofywane z R. lub zmieniające opakowania. W bardzo przyjemnych cenach, czasem nawet -50%. Przy tych produktach jest zielona "wkładka" Cena na do widzenia.
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogolnie to nie rozumiem nadal, czemu np. Rossmann wyprzedaje czasami niektore rodzaje szamponow (inne sa normalnie dostepne z tej samej serii), kolory farb itp. Nie wiem po co taka polityka, ze tylko podstawowa gama kosmetykow jest dostepna.. Zaczyna mi to przypominac polityke hipermarketow, w ktorych coraz mniej rzeczy da sie kupic
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
z mojego wrocławskiego Rossmana też ta półka zniknęła ;/ w ogóle to coraz bardziej mnie ten R. denerwuje, ale mam do niego najbliżej;p Dziś się wybieram, ale boje się, że połowy rzeczy, które chce kupić po prostu nie będzie na półkach ;/
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Drogie Rossmanniaczki
![]() Ja mam takie pytanko. W gazetce rossmannowej jest na 14.01 przewidziany kod na krem derma-genesis pod oczy. Właśnie mi się krem kończy i miałam dokładnie ten kupić, ale nie uda mi się zdobyć kodu, bo właśnie wtedy będę wracać z delegacji i będę siedziała w samolocie Może mi ktoś pomóc tego 14stego i dla mnie kod wziąć..? Czy nie bardzo?
|
#2970 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
H&S ma dużą gamę szamponów, do włosów malowanych,przetłuszczają cych się, nawilżający etc. a wszystkie naprawdę świetnie pachną Naprawdę polecam, są niedrogie ale bardziej opłaca się kupować tak jak ja np. ostatnio 400 ml za ok. 20 zł, 250 ml w promocjach zdarzają się w granicach 15 z groszami.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

zapach jest delikatny, nienachalny
), ale co do tych toreb mam wątpliwości, głównie przez tą cenę... hmm..
ale ich nie polecam.
myślę, że bardzo opłaca się je kupić, bo mają sporą pojemność, a na dodatek są wydajne

a byłam wczoraj w Rossmanie, jako że był ostatni dzień promocji a chciałam zrobić zapas Lactacydu z pompką
Będzie do domku, chociaż mam tam żel z Lirene, który jest mega wydajny i nie chce się skończyć. Chciałam też obczaić jakieś inne promocje, ale jakoś poprzebierane było, np z szamponów z Herbal Essence został jeden, zielony :P chciałam podpaski Always ale były same Classic, a ja chciałam Ultra... masakra jakaś
). Mam teraz Garnier Naturals z Aloe vera, ale dziewczyny piszą, że wysusza i chyba faktycznie.... odżywkę też mam z Garnier Naturals ale z avokado i właściwie nic nie daje