|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: UdaĹo siÄ po poronieniu :D cz.II
Madzikk no nie mam nic przeciwko tej samej dacie porodu
![]() Jejkuuu jak ja nie mogę się doczekać!! I się wcale nie boję. Jakiś stres napewno będzie pod koniec, ale co tam! Będzie to co musi byc. Właśnie była u nas mamy b.dobra koleżanka. Ona pracuje w szpitalu w W-wie na Wołoskiej. Do tej pory była na oddziale ginekologicznym, ale skończyła studia i jest na położniczym. Normalnie położna! Namawiała mnie, żeby tam rodzić. Kurcze!tak sobie myśle teraz, że super by było jakby mi odbierała poród. Tylko to z 70 km ode mnie, a ten szpital co mam rodzić 20 km od domu. Chyba dobrze jest mieć kogoś znajomego, co nie? I w razie co znieczulenie da i bardziej pomoże. No mam dylemat...
|
#2942 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=lulka265;24153803]Karla teraz będę robic
troche się boje tego badania ,bo jestem bardzo słaba!!ale ja generalnie należe do tych jęczących więc przed ciązą tez mi wiecznie słabo było a ja wczoraj godzinkę na aquaaerobicu byłam i naprawde polecam!! rewelka i bardzo polecane kobietom w ciąży! MADZIK tez pomyślałam o tych sokach,bo warzywa teraz to masakara! ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- KARLA na to obciążenie glukozą to trzeba by na czczo?? jak ja to wytrzymam?? a Ty wypiłaś to?? ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() Po resztę muszę wyciągnąć męża i pojechać do hurtowni, bo tam chyba najtaniej nas wyjdzie. Tak, jak się nie odmieni mojemu mężowi to kupujemy x-landera, tylko tu mamy podzielone zdanie bo ja chcę mimo wszystko xa a on xq. Ostatnio byliśmy je jeszcze raz obejrzeć i porównać to bardziej podoba mi się xa pomimo braku przekładanej spacerówki. Jeszcze mamy chwilkę na zastanowienie A kolor to oczywiście JUNGLE
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
Karla Ty jesteś z W-wy. Gdzie będziesz rodziła??
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trze ba się tylko inaczej zorganizowac i tyle!wiesz jak jest w szpitalach,tylko pytanie czy nie wazniejsze jest to,aby poród odbierał lekarz który prowadzi ciąze?? aczkolwiek dobra położna to mega ważna sparawa !!!
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Temat wózków widzę
![]() Mnie się x-landery bardzo podobają,ale stawiam na 4 duże koła,wiec będzie chyba roan. http://soundpage.info/zaak/marita/557.jpg http://img200.imageshack.us/img200/6217/sc07.png http://www.babylandia.com.pl/photo/p...8ac0738412.jpg |
|
|
|
#2946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie, położna nawet ważniejsza od gina, bo ten to zajrzy co kawałek albo i to nie, a ona musi byc przy tobie non stop. Na poważnie się zastanawiam nad zmianą szpitala. Zaraz poczytam jeszcze jakieś forum o nim.
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie najbardziej podoba ten drugi ![]() taki klasycznyi elegancki,aczkolwiek te kółka mi sie nie podobaja i dlatego nie zdecydowałabym sie na ten wózek. ale wiadomo,każdemu co innego sie podoba
![]() |
|
|
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mokra jak będziesz miała znajomą to najważniejsze,żadne opinie nie sa potzrebne!!ja tam nie czytam ,chce tylko mojego lekarz i cesarke i będe happy
![]() |
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
KARLA to mnie załamałaś,że na głodniaka trzeba to pic!!!
MADZIkK czy kupiłaś wszystko w PL dla Małego? ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
ja będe miała ten ,gondola w tym kolorze http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=1420&<osCsid> a spacerówka w czerni ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- kolor ARCTIC gondola
![]() |
|
|
|
|
#2952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama mam jasniutki wozek, uzytkuje go w roznych warunkach, lasy, pola, mokre tereny generalnie tam gdzie chodze z psem i jedynie pobrudzily sie raczki do noszenia gondoli.
|
|
#2953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do szpitala to tez bym stawiala na znajoma,mimo ze to kawalek drogi jest,ale pomysl ze bedzie ci razniej i napewno milej jak bedziesz miec kogos na kim bedziesz mogla polegac Cytat:
no i pewnie tez bedzie trzeba odswiezyc mieszkanie chyba ze juz bedzie po remoncie to nawet nie tkne no a potem to zostana juz drobiazgi w stylu pranie i prasowanie i szykowanie do porodu takze mysle ze to smignie ekspresem tak jak dziewczynkom
|
||
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rodzinka Cie pierwszy raz z brzuszkiem widziała??? jak zareagowali??ale to musiało byc super uczucia,ja mam ich nacodzień więc juz sie przyzwyczaili do brzuszka ![]() powodzenia w szukaniu mieszkania i faktycznie musicie się spieszyc
![]() |
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weszlam do nich na sylwka a one " Boze myslalam ze wejdzie tu jakas mega baba z wielkim brzuchem i nie bedzie mogla sie ruszac a ty wygladasz jak super laska " co do mieszkania to ciezko bedzie ale damy rade a wlasnie dziewczynki pokazywac brzuszki raz raz pewnie po swietach wam pieknie porosly jesli chodzi i wozki to ja zdecydowalam sie na tako warrior.super wyglada i bardzo wygodny jesli chodzi o prowadzenie go co do koloru to nadal mysle ale bankowo cos z nibieskim
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ładna dziewczynka
ja to wyglądałam jak balon---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- no ja już niestety nie karmię małego, jakoś źle znosił mój pokarm i musiałam podjąć tą straszną decyzje madzik mi trochę w tym pomogła i za to dziękuję przestałam całkowicie karmić dzień przed Wigilią, no i już przyszedł ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-04 o 14:53 |
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gondole sa cale do wyprania (zdejmowane pokrycie) ,poza tym wychodzę z założenia,że latem jasny wózek będzie ok No i podobaja mi sie raczej "monochromatyczne" wózki ,ciemne albo jasne.Co do kółek ,nie są super urocze,ja wiem ,myslę po prostu o tym,żeby małe miało miękko (miękkie zawieszenie ,pompowane koła) tymbardziej,ze planuję jeżdzić po wertepach. No i później zimą takie czołgi tez sobie fajnie radzą na śniegu ![]() Lulka moja sąsiadka jeździ takim wózkiem,własnie w tym kolorze. Gondola jest sliczna ![]() Aniu widzę,że mamy podobne gusta Tez sie nad jedo zastanawiam.
Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-01-04 o 15:17 |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
a oto mój brzuszek
dzisiejszy
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to moj brzuszek (jak dla mnie od 3tyg bez zmian) |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekaj jeszcze troszkę, to będzie większy teraz pewnie w Małego idzie... Śliczny ![]() Fridka miła zdjęcia posłać i tak se czekam i myślę,że jak wyjdzie to wstawi zdjęcie Jasia a teraz niech sobie odpoczywa...
|
|
#2962 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Wreszcie udało mi się Was doczytać Ależ tu się ostatnio dzieje ![]() Fridka, Dizi gratulacje!!! ![]() Cytat:
Cytat:
No i pięknie wyglądasz - pozazdrościć Cudny jest A u mnie nic ciekawego, nie chce mi się siedzieć w pracy, najchętniej to bym spała cały czas... Oczywiście stresa i dziwne pomysły mam cały czas, ale teraz muszę jakoś przetrwać 2 tygodnie do wizyty, może później, jak będzie ok, to jakoś się uspokoję ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Ale macie fajne brzuszki |
||
|
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
Ładne brzuchy
Bella Tobie tez juz niezle widac. Ktory to tydz? Do mnie wlasnie dzw.siostra ze jutro musi jechac na szczepienie z synkiem, a szanowny pan maz nie pojedzie z nimi, bo juz wczesniej strzelil focha i pyta mnie czy ich zawioze... To do W+wy, czyli ode mnie te 70 km, no ale pojade, nie moge ich tak zostawic, a szwagier jest ch..a wart!!!!
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekujemy no ciekawe jak Fridzi maly wyglada Cytat:
|
||
|
|
|
#2966 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym te wszystkie elementy mozna zdjac i uprac
|
||
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
bella madzik śliczne macie brzuszki
dzieki laseczki za komplementy
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
karina synkowi z bólem serca dam prezerwatywę i wytłumaczę jak ją stosować
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe jak Asiago??
|
#2970 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
także nie ma co patrzeć na te zabobony ![]() NO super ![]() Oj kiedy ja taki miałam zobaczysz jak teraz będzie zasuwał Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

troche się boje tego badania ,bo jestem bardzo słaba!!
Fajniutkie meble i tapeta też 

no i pewnie tez bedzie trzeba odswiezyc mieszkanie chyba ze juz bedzie po remoncie to nawet nie tkne
madzik mi trochę w tym pomogła i za to dziękuję 

05.06.2010