Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 13:19   #2941
mokra6
Zadomowienie

Dot.: UdaĹo siÄ po poronieniu :D cz.II

Madzikk no nie mam nic przeciwko tej samej dacie porodu
Jejkuuu jak ja nie mogę się doczekać!! I się wcale nie boję. Jakiś stres napewno będzie pod koniec, ale co tam! Będzie to co musi byc.

Właśnie była u nas mamy b.dobra koleżanka. Ona pracuje w szpitalu w W-wie na Wołoskiej. Do tej pory była na oddziale ginekologicznym, ale skończyła studia i jest na położniczym. Normalnie położna! Namawiała mnie, żeby tam rodzić. Kurcze!tak sobie myśle teraz, że super by było jakby mi odbierała poród. Tylko to z 70 km ode mnie, a ten szpital co mam rodzić 20 km od domu. Chyba dobrze jest mieć kogoś znajomego, co nie? I w razie co znieczulenie da i bardziej pomoże. No mam dylemat...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 13:22   #2942
Karla604
Zadomowienie

[QUOTE=lulka265;24153803]Karla teraz będę robic troche się boje tego badania ,bo jestem bardzo słaba!!
ale ja generalnie należe do tych jęczących więc przed ciązą tez mi wiecznie słabo było

a ja wczoraj godzinkę na aquaaerobicu byłam i naprawde polecam!!
rewelka i bardzo polecane kobietom w ciąży!

MADZIK tez pomyślałam o tych sokach,bo warzywa teraz to masakara!

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

KARLA na to obciążenie glukozą to trzeba by na czczo?? jak ja to wytrzymam?? a Ty wypiłaś to??

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Lulka Zuzulka będzie miała śliczny pokoik Fajniutkie meble i tapeta też

Jeśli chodzi o ubranka na rozmiar 56 to jak wczoraj zliczyłam ile tego mam to wyszło, że dużo Ale na 62 mam jeszcze więcej

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

A dziękujemy,mam nadzieje,że wyjdzie łdnie.

Ja teraz policzyłam i wybieram sie na zakupy,podjadę do Tesco ,bo mamy tu naprawde świetne rzeczy bardzo dobre jakościowo,w życiu bym nie powiedziała,że w Tesco mogą byc tak fajne rzeczy.
Zazdrosze Ci,że już przynajmniej amsz z głowy ciuchy,a reszte kiedy kupujesz??
zdecydowałaś się na tego X-landera?? jaki kolor bierzesz??
bo ja gondole arctic,bo celujemy w samo lato i w czyms ciemnym to nam sie dzieci pogotuja tam,a spacerówke czarno-szara
Tak musisz być na czczo i najlepiej jakbyś poprzedniego dnia ostatni posiłek zjadła do 19. No niestety wypiłam, potwornie słodkie bleeee, miałam ze sobą cytrynę, ale nawet się nie spytałam czy mogę trochę wcisnąć. Dałam radę to i Ty dasz. Tylko weź ze sobą jedzenie, bo po wszystkim będziesz strasznie głodna
Po resztę muszę wyciągnąć męża i pojechać do hurtowni, bo tam chyba najtaniej nas wyjdzie.
Tak, jak się nie odmieni mojemu mężowi to kupujemy x-landera, tylko tu mamy podzielone zdanie bo ja chcę mimo wszystko xa a on xq. Ostatnio byliśmy je jeszcze raz obejrzeć i porównać to bardziej podoba mi się xa pomimo braku przekładanej spacerówki. Jeszcze mamy chwilkę na zastanowienie A kolor to oczywiście JUNGLE

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 13:24   #2943
mokra6
Zadomowienie

Karla Ty jesteś z W-wy. Gdzie będziesz rodziła??

Stary 2011-01-04, 13:24   #2944
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Jejkuuu jak ja nie mogę się doczekać!! I się wcale nie boję. Jakiś stres napewno będzie pod koniec, ale co tam! Będzie to co musi byc.

Właśnie była u nas mamy b.dobra koleżanka. Ona pracuje w szpitalu w W-wie na Wołoskiej. Do tej pory była na oddziale ginekologicznym, ale skończyła studia i jest na położniczym. Normalnie położna! Namawiała mnie, żeby tam rodzić. Kurcze!tak sobie myśle teraz, że super by było jakby mi odbierała poród. Tylko to z 70 km ode mnie, a ten szpital co mam rodzić 20 km od domu. Chyba dobrze jest mieć kogoś znajomego, co nie? I w razie co znieczulenie da i bardziej pomoże. No mam dylemat...
ja bym rodziła u znajomej!!! ja będe rodzic 120 km od domu i jakos mi to nie przeszkadzatrze ba się tylko inaczej zorganizowac i tyle!
wiesz jak jest w szpitalach,tylko pytanie czy nie wazniejsze jest to,aby poród odbierał lekarz który prowadzi ciąze??
aczkolwiek dobra położna to mega ważna sparawa !!!
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 13:31   #2945
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Temat wózków widzę

Mnie się x-landery bardzo podobają,ale stawiam na 4 duże koła,wiec będzie chyba roan.
http://soundpage.info/zaak/marita/557.jpg

http://img200.imageshack.us/img200/6217/sc07.png

http://www.babylandia.com.pl/photo/p...8ac0738412.jpg
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 13:35   #2946
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
ja bym rodziła u znajomej!!! ja będe rodzic 120 km od domu i jakos mi to nie przeszkadzatrze ba się tylko inaczej zorganizowac i tyle!
wiesz jak jest w szpitalach,tylko pytanie czy nie wazniejsze jest to,aby poród odbierał lekarz który prowadzi ciąze??
aczkolwiek dobra położna to mega ważna sparawa !!!
Ja i tak bym nie rodziła u mojego gina.
No właśnie, położna nawet ważniejsza od gina, bo ten to zajrzy co kawałek albo i to nie, a ona musi byc przy tobie non stop. Na poważnie się zastanawiam nad zmianą szpitala. Zaraz poczytam jeszcze jakieś forum o nim.

Stary 2011-01-04, 13:35   #2947
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Temat wózków widzę

Mnie się x-landery bardzo podobają,ale stawiam na 4 duże koła,wiec będzie chyba roan.

Mi sie najbardziej podoba ten drugi
taki klasycznyi elegancki,aczkolwiek te kółka mi sie nie podobaja i dlatego nie zdecydowałabym sie na ten wózek.
ale wiadomo,każdemu co innego sie podoba

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-04, 13:35   #2948
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Karla Ty jesteś z W-wy. Gdzie będziesz rodziła??
Na Inflanckiej

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 13:36   #2949
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Ja i tak bym nie rodziła u mojego gina.
No właśnie, położna nawet ważniejsza od gina, bo ten to zajrzy co kawałek albo i to nie, a ona musi byc przy tobie non stop. Na poważnie się zastanawiam nad zmianą szpitala. Zaraz poczytam jeszcze jakieś forum o nim.

Mokra jak będziesz miała znajomą to najważniejsze,żadne opinie nie sa potzrebne!!ja tam nie czytam ,chce tylko mojego lekarz i cesarke i będe happy

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-04, 13:37   #2950
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Temat wózków widzę

Widzę, że stawiasz na jasne kolory. Ale czy to będzie takie praktyczne?? Ja bym się bała, ze się od byle czego bedzie brudzić...

Stary 2011-01-04, 13:40   #2951
lulka265
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

KARLA to mnie załamałaś,że na głodniaka trzeba to pic!!!

MADZIkK czy kupiłaś wszystko w PL dla Małego?

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Widzę, że stawiasz na jasne kolory. Ale czy to będzie takie praktyczne?? Ja bym się bała, ze się od byle czego bedzie brudzić...

ja będe miała ten ,gondola w tym kolorze http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=1420&<osCsid>

a spacerówka w czerni

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

kolor ARCTIC gondola

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-04, 14:11   #2952
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

Cytat:
Temat wózków widzę

roan ma super duza gondole i jest bardzo miekki i jaki elegancki, gdyby nie jedo wybralabym wlasnie ten, jak dla mnie nr 1 jest super.
Sama mam jasniutki wozek, uzytkuje go w roznych warunkach, lasy, pola, mokre tereny generalnie tam gdzie chodze z psem i jedynie pobrudzily sie raczki do noszenia gondoli.

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 14:18   #2953
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

no ja tez zniecierpliwiona czekam i jakos nie straszny mi porod,byle by z Michasiem bylo wszystko ok
co do szpitala to tez bym stawiala na znajoma,mimo ze to kawalek drogi jest,ale pomysl ze bedzie ci razniej i napewno milej jak bedziesz miec kogos na kim bedziesz mogla polegac

Cytat:
KARLA to mnie załamałaś,że na głodniaka trzeba to pic!!!

MADZIkK czy kupiłaś wszystko w PL dla Małego?

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

ja będe miała ten ,gondola w tym kolorze http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=1420&<osCsid>

a spacerówka w czerni

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

kolor ARCTIC gondola
nho troche nakupilam ale wszystkiego nie mam.przywiozlam za to mase ciuszkow z all ktore kiedys zamawialam,kolderki,podus zki i inne rzeczy.kosmetyki tez kupilam dla siebie i malego.postawilam na hippa w razie czego tutaj kupie nivea gdyby tamto sie nie przyjelo.no i sobie koszule nocne kupilam w sumie duzo dostalam na gwizadke przydatnych rzeczy typu szlafrok,kapcie i takie tam.reszte plynow i kosmetykow tez tutaj jeszcze dokupie.Narazie musze sie skupic na znalezieniu mieszkania i umeblowaniu go bo nawiozlam mase ciuchow a nie mam gdzie wlozyc no i pewnie tez bedzie trzeba odswiezyc mieszkanie chyba ze juz bedzie po remoncie to nawet nie tkne
no a potem to zostana juz drobiazgi w stylu pranie i prasowanie i szykowanie do porodu takze mysle ze to smignie ekspresem tak jak dziewczynkom

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 14:27   #2954
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
no ja tez zniecierpliwiona czekam i jakos nie straszny mi porod,byle by z Michasiem bylo wszystko ok
co do szpitala to tez bym stawiala na znajoma,mimo ze to kawalek drogi jest,ale pomysl ze bedzie ci razniej i napewno milej jak bedziesz miec kogos na kim bedziesz mogla polegac

nho troche nakupilam ale wszystkiego nie mam.przywiozlam za to mase ciuszkow z all ktore kiedys zamawialam,kolderki,podus zki i inne rzeczy.kosmetyki tez kupilam dla siebie i malego.postawilam na hippa w razie czego tutaj kupie nivea gdyby tamto sie nie przyjelo.no i sobie koszule nocne kupilam w sumie duzo dostalam na gwizadke przydatnych rzeczy typu szlafrok,kapcie i takie tam.reszte plynow i kosmetykow tez tutaj jeszcze dokupie.Narazie musze sie skupic na znalezieniu mieszkania i umeblowaniu go bo nawiozlam mase ciuchow a nie mam gdzie wlozyc no i pewnie tez bedzie trzeba odswiezyc mieszkanie chyba ze juz bedzie po remoncie to nawet nie tkne
no a potem to zostana juz drobiazgi w stylu pranie i prasowanie i szykowanie do porodu takze mysle ze to smignie ekspresem tak jak dziewczynkom

A rodzinka Cie pierwszy raz z brzuszkiem widziała??? jak zareagowali??ale to musiało byc super uczucia,ja mam ich nacodzień więc juz sie przyzwyczaili do brzuszka

powodzenia w szukaniu mieszkania i faktycznie musicie się spieszyc

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2011-01-04, 14:35   #2955
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
A rodzinka Cie pierwszy raz z brzuszkiem widziała??? jak zareagowali??ale to musiało byc super uczucia,ja mam ich nacodzień więc juz sie przyzwyczaili do brzuszka

powodzenia w szukaniu mieszkania i faktycznie musicie się spieszyc
widzieli na zdjeciach i przez kamerce ale to nie to samo.z reszta tata sam powiedzial ze inaczej sobie mnie wyobrazal.Najlepsze byly moje przyjaciolki weszlam do nich na sylwka a one " Boze myslalam ze wejdzie tu jakas mega baba z wielkim brzuchem i nie bedzie mogla sie ruszac a ty wygladasz jak super laska " no i oczywiscie gadka ze brzuszek mam jakbym byla w 5 a nie 7 mies. i takie tam.takze szał byl
co do mieszkania to ciezko bedzie ale damy rade

a wlasnie dziewczynki pokazywac brzuszki raz raz pewnie po swietach wam pieknie porosly

jesli chodzi i wozki to ja zdecydowalam sie na tako warrior.super wyglada i bardzo wygodny jesli chodzi o prowadzenie go co do koloru to nadal mysle ale bankowo cos z nibieskim

22/23.05.2010
Stary 2011-01-04, 14:56   #2956
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
A to MY już przy samej końcówce
ale ładna dziewczynka ja to wyglądałam jak balon

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość

Enis ja Cię tulę
A Ty już @ dostałaś?? Szybko.
no ja już niestety nie karmię małego, jakoś źle znosił mój pokarm i musiałam podjąć tą straszną decyzje madzik mi trochę w tym pomogła i za to dziękuję

przestałam całkowicie karmić dzień przed Wigilią, no i już przyszedł

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
widzieli na zdjeciach i przez kamerce ale to nie to samo.z reszta tata sam powiedzial ze inaczej sobie mnie wyobrazal.Najlepsze byly moje przyjaciolki weszlam do nich na sylwka a one " Boze myslalam ze wejdzie tu jakas mega baba z wielkim brzuchem i nie bedzie mogla sie ruszac a ty wygladasz jak super laska " no i oczywiscie gadka ze brzuszek mam jakbym byla w 5 a nie 7 mies. i takie tam.takze szał byl
co do mieszkania to ciezko bedzie ale damy rade

a wlasnie dziewczynki pokazywac brzuszki raz raz pewnie po swietach wam pieknie porosly

jesli chodzi i wozki to ja zdecydowalam sie na tako warrior.super wyglada i bardzo wygodny jesli chodzi o prowadzenie go co do koloru to nadal mysle ale bankowo cos z nibieskim
madzik ty też pokaż swój brzuszek

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-01-04 o 14:53
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 15:02   #2957
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
spacerówki,kiedy dzieć będzie sam mocniej brudził sa ciemne w każdej z tych opcji
a gondole sa cale do wyprania (zdejmowane pokrycie) ,poza tym wychodzę z założenia,że latem jasny wózek będzie ok No i podobaja mi sie raczej "monochromatyczne" wózki ,ciemne albo jasne.

Co do kółek ,nie są super urocze,ja wiem ,myslę po prostu o tym,żeby małe miało miękko (miękkie zawieszenie ,pompowane koła) tymbardziej,ze planuję jeżdzić po wertepach. No i później zimą takie czołgi tez sobie fajnie radzą na śniegu

Lulka moja sąsiadka jeździ takim wózkiem,własnie w tym kolorze. Gondola jest sliczna

Aniu widzę,że mamy podobne gusta Tez sie nad jedo zastanawiam.

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2011-01-04 o 15:17
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:00   #2958
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

a oto mój brzuszek dzisiejszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuś.jpg (74,2 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-01-04, 16:01   #2959
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
ale ładna dziewczynka ja to wyglądałam jak balon

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

no ja już niestety nie karmię małego, jakoś źle znosił mój pokarm i musiałam podjąć tą straszną decyzje madzik mi trochę w tym pomogła i za to dziękuję

przestałam całkowicie karmić dzień przed Wigilią, no i już przyszedł

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

madzik ty też pokaż swój brzuszek
kazdemu byloby ciezko odstawic malenstwo ale czasami tak jest lepiej i nie widze w tym nic zlego zwlaszcza jesli ma to pomoc dzidziusiowi z reszta znasz moje zdanie kochana
a to moj brzuszek (jak dla mnie od 3tyg bez zmian)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11624.jpg (59,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11625.jpg (52,0 KB, 11 załadowań)

22/23.05.2010
Stary 2011-01-04, 16:02   #2960
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
no jak ladnie

22/23.05.2010
Stary 2011-01-04, 16:06   #2961
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
kazdemu byloby ciezko odstawic malenstwo ale czasami tak jest lepiej i nie widze w tym nic zlego zwlaszcza jesli ma to pomoc dzidziusiowi z reszta znasz moje zdanie kochana

poczekaj jeszcze troszkę, to będzie większy teraz pewnie w Małego idzie...
Śliczny

Fridka miła zdjęcia posłać i tak se czekam i myślę,że jak wyjdzie to wstawi zdjęcie Jasia a teraz niech sobie odpoczywa...
Stary 2011-01-04, 16:14   #2962
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Hej Dziewczynki
Wreszcie udało mi się Was doczytać Ależ tu się ostatnio dzieje

Fridka, Dizi gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
jestem. maluch ma 15.5 mmm i odpowiada to 8 tygodniowi. Serduszko bije. W pracy juz wiedza i ku memu zaskoczeniu wszyscy mi pogratulowali. Nawet Pani Prezes mnie wyściskała. następna wizyta za dwa tygodnie. I to będzie to przełomowe.
Myha super wieści!

Cytat:
6go czyli w czwartek rano o 8ej mam sie zgloscic na czczo do szpitala porobia mi badanka i gin zrobi koło 10-11stej ciecie
juz nie moge sie doczekać jej jak pomysle ze za chwile bede trzymala oliwie w ramionach to mam motyle w brzuszku
Pamelko ależ to u Ciebie zleciało... Super, że już w czwartek przytulisz córeczkę
No i pięknie wyglądasz - pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
a to mój Franio- 14 tygodni
dzisiejsza sesja z piesiem
Cudny jest

A u mnie nic ciekawego, nie chce mi się siedzieć w pracy, najchętniej to bym spała cały czas... Oczywiście stresa i dziwne pomysły mam cały czas, ale teraz muszę jakoś przetrwać 2 tygodnie do wizyty, może później, jak będzie ok, to jakoś się uspokoję

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Ale macie fajne brzuszki
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:26   #2963
mokra6
Zadomowienie

Ładne brzuchy
Bella Tobie tez juz niezle widac. Ktory to tydz?

Do mnie wlasnie dzw.siostra ze jutro musi jechac na szczepienie z synkiem, a szanowny pan maz nie pojedzie z nimi, bo juz wczesniej strzelil focha i pyta mnie czy ich zawioze... To do W+wy, czyli ode mnie te 70 km, no ale pojade, nie moge ich tak zostawic, a szwagier jest ch..a wart!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 16:59   #2964
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne brzuchy

Do mnie wlasnie dzw.siostra ze jutro musi jechac na szczepienie z synkiem, a szanowny pan maz nie pojedzie z nimi, bo juz wczesniej strzelil focha i pyta mnie czy ich zawioze... To do W+wy, czyli ode mnie te 70 km, no ale pojade, nie moge ich tak zostawic, a szwagier jest ch..a wart!!!!
masakra jakaś, ja nie wiem co się z tymi facetami dzieje, jak to wszystko czytam to mi sie w oczach przewraca, wychodzi na to że te dzieci wszytskie to są tylko naszea faceci to wszystko mają gdzieś
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:30   #2965
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
poczekaj jeszcze troszkę, to będzie większy teraz pewnie w Małego idzie...
Śliczny

Fridka miła zdjęcia posłać i tak se czekam i myślę,że jak wyjdzie to wstawi zdjęcie Jasia a teraz niech sobie odpoczywa...
moze i dobrze dziekujemy
no ciekawe jak Fridzi maly wyglada

Cytat:
Ładne brzuchy

pokazuj swoj a nie sie obijasz

22/23.05.2010
Stary 2011-01-04, 17:40   #2966
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Temat wózków widzę

Super sa te wozki, czemu ja ich wczesniej nie widzialam!
Cytat:
Napisane przez starapanna Pokaż wiadomość
roan ma super duza gondole i jest bardzo miekki i jaki elegancki, gdyby nie jedo wybralabym wlasnie ten, jak dla mnie nr 1 jest super.
Sama mam jasniutki wozek, uzytkuje go w roznych warunkach, lasy, pola, mokre tereny generalnie tam gdzie chodze z psem i jedynie pobrudzily sie raczki do noszenia gondoli.
Tez mam jasny i jak na razie jest czysty Poza tym te wszystkie elementy mozna zdjac i uprac

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:25   #2967
Pamela86
Zakorzenienie

bella madzik śliczne macie brzuszki

dzieki laseczki za komplementy a ty enis wcale nie wyglądałaś jak balon

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:51   #2968
justa878
Zadomowienie

karina synkowi z bólem serca dam prezerwatywę i wytłumaczę jak ją stosować pewnie też mnie to zdenerwuje, ale nie aż tak ... już wiem, czemu mój ojciec nie lubił moich chłopaków

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:53   #2969
mokra6
Zadomowienie

ciekawe jak Asiago??

Stary 2011-01-04, 21:03   #2970
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dizi Pokaż wiadomość
Hej! 3 stycznia o 20.30 urodziłam synka przez CC. Waży 2970 i ma 52 cm. Dostał 10 pkt. Pozdrawiamy wszystkie ciocie
No pieknie W takim razie teraz moja kolej coraz bliżej

Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Ale wysyp bejboszków nam się teraz zrobi

bella7 ja bym chciała synka, ale po tym jak mnie wysypało wnioskuję, że będzie córa. Zresztą po tym kiedy się kochaliśmy, a kiedy doszło do zapłodnienia też raczej wychodzi na córcię ... jeszcze tylko 10 tygodni i się dowiemy Mówi się, że dziewczynka odbiera urodę w ciąży, a synek dodaje no i robiłam sobie nad brzuszkiem obrączką, takie babcine sposoby, ale w tym mi wyszedł chłopak to oczywiście w formie zabawy, a nie że w to wierzę czy cuś
Mnie wcale nie wysypało i będzie dziewczynka także nie ma co patrzeć na te zabobony

Cytat:
A to MY już przy samej końcówce
NO super

Cytat:
Oj kiedy ja taki miałam zobaczysz jak teraz będzie zasuwał

Cytat:
No rośnie kochana rośnie
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości