|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
MATKO ŚWIĘTA!
Jestem zła na siebie i odrazu sprowadzam się na "dobrą drogę". Można się było tego spodziewać. Codziennie jadłam po 2/3 drożdżówki w szkole fajnie nie?
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
A dużo Ci w udach przybyło?
Mi już woda się zbiera przed okresem. Aż sobie ustawiłam kilogram więcej w suwaczku, żeby mobilizację mieć większą... Kto jutro będzie jeść pączki? :P Wiecie co, zaczyna mnie denerwować ta sytuacja, że tyle czasu tkwię w odchudzaniu i właściwie to w jakimś martwym punkcie. Zastój i koniec. Kurdę, głupie kilka kg zrzucam tyle czasu. Chciałabym już się zawziąć i schudnąć, a potem tę wagę utrzymywać. Ja nie wiem, niektórzy postanowią sobie i chudną, a ja obiecuję i g. mi z tego wychodzi Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-03-02 o 18:03 |
|
|
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liczą na cień latem czy co?Cytat:
![]() Melduję,że upiekłam 40 pysznych pączków :P Muszę kilka dla tż odłożyć,zapakuję ładnie i mu dam jutro
|
||
|
|
|
#2944 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a fitnessu zazdroszczę! ![]() Cytat:
ja też nie mam zamiaru jutro nie zjeść pączka :P a taki makaron to nic zdrożnego - tylko sos na jogurcie i makaron pełnoziarnisty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ciężkich czasach, kiedy postawiłam na obżarstwo, bo się uczyłam, nastał ciężki czas @, jutro ostatni dzień i jak się skończy to od piątku wzorowa dieta! Teraz też się staram, ale przez to, że cierpię to różnie wychodzi, natomiast cały czas ćwiczę!
|
|
#2946 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny, ale tu ruch
nie sposób odpisać na wszytkie posty![]() A lenia miałam takiego i rezygnację przez ten zastój, że nawet nie zaglądałam na ten wątek, a tu się tyle dzieje ![]() U mnie zatój wagowy, a trzymam się dzielenie pomijając podjadanie Bingo i prau chipsów Ja tam sobie jutro pączki daruję, bo wg mnie jest to jedyny dzień w roku kiedy pączki są niesmaczne. Produkują je masowo, na jakiś starym tłuszczu i są często gumowe i niesmaczne. Do tego ja lubię pączki z innymi nadzieniami np z czekoal, bitą śmietaną Wprawdzie moja mama nasmażyła górrrrę pączków i zapachy kuszą, to jednak sobie odmawiam. Nie przepadam za nimi tak jak za tymi z bitą śmietaną, albo takimi, które kupuję w Tesco, puszyste, z budyniem kokosem na wierzchu
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile zlosci i agresji ![]() wiesz ze drozdzowki i chipsy są beee, mnie tez to tuczy niesamowicie. Wyrzucisz z jadlospisu i od razu waga wroci. A poza tym masz swietna figure, na uda nawet nie narzekaj ![]() ja tez uwielbiam, ale sa kaloryczne bo patrzylam na opakowanie ostatnio. W tamtym tygodniu, wsunelam z 8 naraz i niedobrze mi jak terazonich mysle ![]() na kolacje zjadlam kromke z makrela i szczypiorkiem. Ale na II śniadanie tez 2 kromki, chyba czas ograniczyc chlebek. poza tym akcja zaparcia! ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- paczki marzenie Ja mam w planach zjesc 1 paczka z marmolada a drugi z budyniem. Ale juz to widze jak mama TZ z pracy przyniesie to sie zacznie obżarstwo
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż za dobrze Cię rozumiem. Ale mnie zdziwiło to, że napisałaś, że dawno się nie ważyłaś. No i pewnie myślisz -I jak tu się nie ważyć codziennie?!- ja bym tak pomyślała, a czasami mi się wydaje,że mamy podobny tok :P Nie przejmuj sie, jesteś baaardzo zawzięta i na pewno szybko to z Ciebie zleci,pewnie siedzi w jelitach i tylko czeka, żeby ruszyć. Uda mierzyłaś, czy tylko sobie wkręcasz, że widać? daj spokój, napewno nie poszło Ci od razu w uda! Nie daj się zwariować ![]() Cytat:
![]() Mniaaaaaaaaaaaaaaaaam!:lo ve:Cytat:
Cytat:
Inaczej ciężko jest kontrolować to co się podjada. i z 1200 robi się 2000 kcal
|
|
#2950 |
|
Rozeznanie
|
No więc tak dziewczyny. Wita was tłuścioszek w tłusty czwartek. Ja to mam zamiar raczej dzisiaj odpuścić bo przed tłustym czwartkiem miałam tłuste dwa tygodnie co przeniosło się na moją wagę +3 kg
ANIA właśnie tak jak mówisz ważąc się codziennie z rana mam większą kontrolę nad tym co się dzieje. Na pewno nie dopuściłabym do takiego przyrostu. Dzisiejsza waga z rana to 48 kg Jak spadnie do 46 będę czuła się już w domu. CO DO MOICH UD. Nie wkręcam sobie. Niestety ale uda mi bardzo szybko tyją widać każdy dodadkowy kg. w postaci dodadkowego cm. I tak w udach miałam niecałe 44 a dziś 46 i te dwa cm. to na prawdę widać, a nawet czuć w spodniach że jest tak jakby ciaśniej A co do dzisiejszego dnia to pączki nie kuszą mnie tak bardzo jhak drożdżówki których dzisiaj zapewne nie bedzie w sklepiku gdyż zagoszczą same pączki. Ale po powrocie do domu mama pewnie kupi i będą leżały w kuchni na talerzu i kusiły(no bo skoro już są... ) eh zapewne sama bym ich nie kupiła. Sunday Rose ćwiczenie byłyby u mnie niesamowicie wskazane. Jednak straszny leń ze mnie.
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
Witam chudzinki w tłusty czwartek. Od razu chcę zdeklarować, że moja osoba nie bierze udziału w narodowym dniu tuczenia się pączkami! Jak już ktoś "wyżej" napisał pączki tego dnia są okropne.. Zresztą nigdy specjalnie za nimi nie przepadałam, więc zmuszać się nie będę
Dziewczyny ja też jestem zła na siebie, że męczę się tak z tym odchudzaniem... Parę kilo, a mi zajmuję to parę lat... I nie przesadzam! Oczywiście kilka razy "zeszłam" do celu, ale po jakimś czasie waga wracała do tych swoich mniej więcej 52 kg... A ja chcę mniej!! Dlatego teraz jestem naprawdę zmotywowana i zdeterminowana do osiągnięcia celu. Nie będę czekała do wakacji, następnego roku, czy końca życia. Ten miesiąc ma być przełomowy, bo jak już odmawiać sobie wszystkiego, to chcę widzieć efekty ![]() Ja zapisuje sobie wszystko co zjadam, mam specjalny kalendarz, w którym prowadzę zapiski od początku roku Milusia niestety z wagą już tak jest, że nie dostaję się nic na zawsze! Utrzymanie wagi jest często (najczęściej???) dużo trudniejsze niż samo schudnięcie... Do końca należy uważać na to co się je Z tego co piszesz jesz bardzo dużo prostych węgli (buły) i śmieciowego jedzenia. W twoim przypadku wystarczy z tego zrezygnować i waga wróci do normy Zresztą w każdym przypadku Ja staram się zmieniać sposób żywienia na stałe, nie na okres diety, tak by później nie borykać się z tego typu problemami. Ale to czas zweryfikuje. Już na koniec kilka słów na temat ważenia. Też należę do tych osób co ważyły się codziennie. Teraz na czas diety postanowiłam robić to raz w tygodniu. Czy dobrze?? Nie wiem. Na pewno nie wpadnę w obsesję, nie zdołuję się skokami kilka gram na plusie czy minusie.. Ale! Zawsze jest jakieś "Ale" Ważąc się raz w tygodniu nie wiemy, czy ilość spożywanych kcal to redukcja? Czy chudniemy? Ja ostatnio przez tydzień "schudłam" 0,1kgTrzymam kciuki za Nas wszystkie, aby wiosnę każda z nas przywitała w wymarzonym rozmiarze!!!!!
|
|
#2952 |
|
Rozeznanie
|
Ech dziewczyny jak ja wiem o czym wy mówicie kilka kilo w pare lat mam dokładnie do samo
Chyba zrobie sobie tak że w niedzielę będę sobie pozwalała na jakieś małe co nieco. A waga bez zmian ale czuje sie lżej więc nie rozumiem
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam sobie gorzką czekoladę i mam zamiar jeść 1 kostkę dziennie- takie ćwiczenie, które pozwoli mi:
1. delektować się dłużej małym kawałeczkiem czegoś i czuć dokładnie smak 2. mieć kontrolę nad tym, ile zjadam 3. ćwiczyć silną wolę 4. nie mieć poczucia, że ciągle sobie czegoś odmawiam, bo jednak mam codziennie smak mojej ulubionej czekolady Dzisiaj w ramach tłustego czwartku zamiast pączka zjadłam ciastka Lu Go, jako drugie śniadanie w szkole |
|
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
Hey, żeby nie było uczciłam tłusty czwartek 2 waflami ryżowymi z przepysznym dżemem śliwkowym i kawką
Menu: I. Owsianka z jabłkiem; kawa; II. 2x razowiec, serek, ogórek; herbata; III. Zupa pieczarkowa; jak wczoraj, bo zrobiłam 2 porcje (kotlety sojowe i ryż brązowy) + marchewka gotowana z masłem i bułką tartą ![]() IV. Wspomniane wafle z dżemem; kawa; V. Activia owocowa. Standardowo fitness. Jutro idę do fryzjera, no i mam dylemat.. Jestem teraz blondynką (balayage z kilku kolorów), włosy mam za ramiona. Tak jest od xx lat Ostatnio naszło mnie na zmiany, marzy mi się jasny brąz lub ciemny blond z jasnymi refleksami Chciałabym również ściąć włosy przed ramiona. Jeszcze nie jestem zdecydowana, nie chcę myśleć za dużo. Wolę iść na żywioł Zresztą to tylko włosy, jak będzie kiepsko przemaluję.. Jak radzicie sobie z wszech-otaczającymi pokusami?
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domu są tylko 4 pączki, więc nie ma pokus
W szkole też nie widziałam zbyt wielkiego obżarstwa- w sumie mało osób jadło ten powszechny dziś produkt Większość jakieś kanapki itp.
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam dwa pączki :P z jednej strony nie żałuję, bo były pyszne, a z drugiej od kiedy je zjadłam (ok.13) jest mi strasznie niedobrze i nic nie mogę przełknąć
więc w sumie i tak źle i tak niedobrze
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahah, dzisiaj mnie rozwaliła moja profesorka od chemii na lekcji:
-Ale mi niedobrze, chyba za dużo pączków zjadłam. Najlepsze jest to, że kobieta jest chuda jak patyk! Zazdroszczę jej- je jak koń, a ma figurę modelki Nawet śmiejemy się w klasie, że jak będą wybory miss wśród nauczycieli, to będziemy głosować na Marzenkę. Kobieta już jest po 50tce, a figurę ma, że wszystkie byśmy jej pozazdrościły. A potrafi 6 kawałków ciasta zjeść... Dobre geny po prostu.
|
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
O Wy pączkożercy
![]() ![]() Ja też zjadłam jednego, z budyniem i polewą czekoladową, koleżanka mi kupiła "spod lady". A zjadłam też dlatego, że wreszcie poszłam po piodwyżke, bo już mam dość tego wyzysku. Zawsze mi odmawiano, a teraz chyba się coś uda. Nie wiem, czy tak jak chcę, ale na pewno będzie lepiej, więcej jestem zadowolona. Niestety nie ćwicze nic a nic takiego lenia mam, mój zapał zniknął po tygodniu. W sumie moje menu nieciekawe: 7:00 kromka razowac z jajecznica z 1 jajka + filiżanka kakao 11:00 pączek 12:00 jabłko 14:00 zimna parówka 18:00 łazanki light (cebulka, pieczarki na kropli oleju+ kapusta kiszona + makaron razowy) Nie jem więcej. Jutro też zjem te łazanki na obiad bo mi zostało, a w pracy wieśniaka z pomidorem
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki moje
już Wam wszystko opowiadam! no to po kolei... lot szybko minął, słoneczko świeciło, a ja cieszyłam się sama do siebie tak bardzo potrzebowałam tych kilku promieni słońca... mmmm we wrocławiu troche się nastresowałam, bo mój bagaż wyjechał przed ostatni! już się bałam,że gdzieś się zgubił, ale na szczęście bagaż się pojawił ufffff rodzice po mnie przyjechali i od razu wróciliśmy do domu. w domu tata wyciskał mi sok z pomarańczy,grejfrutów i jednej cytryny, bo kupili sprzęt do wyciskania. Sok przepyszny i do tego komentarz taty : "Ty teraz musisz pić same zdrowe soki, najlepiej świeżo wyciskane" a za chwilę przychodzi mama z gazetką ze sklepu Real i pokazuje mi dział z niemowlakami i pokazuje mi ciuszki, butelki! nie wiem czy jej coś spadło na głowe, czy co? ale oczywiście musiała coś powiedzieć nie tak... tekst typu : zobaczysz... teraz się cieszysz i nie możesz się doczekac, a jak się urodzi, to bedziesz tak samo narzekac jak JA. noce nieprzespane, daj spokoj, tyle zmarnowanego czasu" nawet tego nie komentowałam. odwrócilam sie i wyszłam. i tak jak myślałam,tylko wczoraj ze mną coś gadała,a teraz już bardzo mało gadamy. miałam z Nią dzisiaj robić faworki, a byłam u TŻa wiec umówilam się z nia na wieczór, oczywiście jak wrocilam do domu, a ona już wszystko zrobiła. nie poczekała na mnie! wcale mnie to nie dziwi... pewnie nie dałaby rady ze mna w kuchni ajćz ojcem dobrze ciągle przychodzi i sie pyta jak się czuje itp. wczoraj byłam na pierwszym usg. widziałam moja małą fasolkę serduszka jeszcze nie widać, bo jest za wcześnie. ale za 3 tyg. mam następna wizytę już sie nie moge doczekac! ahhh babeczka mi powiedziała,że jest w dobrym miejscu i ze macica się prawidłowo rozciąga a co do pączków zjadłam dzisiaj tylko jednego , a w domu dwa faworki. do TŻa rodziców jade w pon. i zostaję tam na tydzień miedzy moim,a jego miastem jest 15km, więc moge sobie jezdzić , hehe gdyby teraz TŻ był ze mna, to od razu bysmy tam zamieszkali, ale jednak samej to mi glupio
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Agnes, super że lot udany
![]() Ojej, a dostajesz zdjęcia od lekarza z USG? Są takie cudowne Z mamą widzę, że bez zmian- ale chyba taki typ człowieka Najważniejsze, że tata i teściowie się cieszą Myślę, że mama też trochę spuści z tonu, jak zobaczy, jacy jesteście szczęśliwi.
|
|
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nie jeszcze zdjęcia mi nie dała.dołączyła tylko do mojej karty i pewnie da mi później
matką nie przejmuje, kij z nią. ja jestem szczęśliwa, TŻ tak samo i to jest dla mnie najwazniejsze. o! lece zjeśc jakas kanapkę
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
Hey, Agnesuk cieszę się, że z maleństwem ok, czekam na dalszy "rozwój akcji"
Na szczęście pączkowe szaleństwo już za nami, bo już mi zbrzydło słuchać o pączkach (radio, tv, net).. Kolejne Święta przed nami, wiecie że do Wielkanocy zostało zaledwie 7 tygodni?? Ciszę się, bo bardzo lubię te Święta.. U nie wczoraj wzorowo Z kolei jak nie zjem kolacji, to nie zasnę z głodu, bo ostatnim posiłkiem będzie obiad.. No nic poczekam jeszcze trochę, zobaczę czy z tymi kolacjami chudnę, jak nie będzie trzeba coś wymyślićMenu: I. Owsianka z jabłkiem i cynamonem; kawa; II. 2x razowiec, serek, pomidor; herbata zielona; III. Zupa pieczarkowa; makaron razowy z pomidorkami z puszki i czerwoną fasolą; IV. Jogurt owocowy + 2 wafle ryżowe z dżemem. O 15 fryzjer. Nawet TŻowi nie mówiłam co planuje... Będzie niespodzianka
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć szczypioraski
. Niedawno wstałam z mocnym postanowieniem pięknej diety . Jako że nie mogę się jeszcze przekonać do jedzenia tuż po wstaniu :/ zrobiłam sobie herbatkę i wcinam winogrona. Pewnie za jakieś 30min zjem jakieś śniadanko. Wcale mi się nie chce iść na uczelnię :/. Czuję się zmęczona strasznie . No ale weekend tuż tuż, więc mam nadzieję,że jakoś przeżyję. Lilly47 a co planujesz? (fryzjer) ![]() Nie martw się tymi kolacjami, na pewno nie będziesz od nich tyć czy też nie pzystopują spadku wagi. Na pewno niejedzenie kolacji to by był dużo gorszy pomysł!
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-03-04 o 07:48 |
|
|
|
#2964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) Już się zaczynałam martwić! Tak się wkręciłam w Twoją ciążę, że szok Ja nie znam Lubina i mieszkam od niego spory kawał Ale czy będziesz rodziła w Feminie, hm? Mnóstwo ludzi sobie chwali, ja myślę, że te wszystkie pozytywne opinie wpłyną na to, że i ja tam wyląduje, mimo odległości... Ech, myślałam, że matka spuści z tonu. co za lipa. dałaby sobie spokój, jesteś w ciąży, będzie babcią... totalna beznadzieja ;/;/super, że z rodzicami TŻa Ci się układa i oni, zwłaszcza mama wszystko Ci rekompensuje a rzeczywistość jest całkiem inna, oni mnie nie cierpią. Niby nie powinnam się już przejmować takimi rzeczami,ale to jest silniejsze, muszęo tym myśleć.Mamy być rodziną, a ja dla nich nie istnieje. achhhhh. znowu zaczęłam pisać o sobie i wkręcać sobie problemy :PPogoda w PL piękna,co? ) Fajnie, od kilku dni mamy prawdziwą wiosnę :P Odpoczniesz od angielskich klimatów.Cytat:
ja też koniecznie muszę iść do fryzjera, mam tragedię na głowie,ale tak strasznie się boję Co można zrobić z lokami ![]() Cytat:
jejjj... ja zjadłam chyba ze 3.... i wiecie, że mi te pączki smakowały?! Matko! było przepyszne! Aż mi przeszło przez głowę, żeby sobie dzisiaj kupić i sprawdzić, czy w tłusty czwartek faktycznie są najgorsze? Bo jak wczoraj były najgorsze, a i tak były pyszne, to jakie muszą być normalnie? xDKończę już te moje filozofie życiowe, ech Na wadze w ogóle znów56,6. Próbuję zrozumieć swój organizm,ale nie umiem
|
|
#2965 |
|
Rozeznanie
|
Agnes ale super ze ci wszystko się udało z tym lotem. Szkoda ze ta Twoja mama dalej jest taka. Może jak zobaczy wnuka to zmięknie.
Lilly czekamy na nową fryzurkę. U mnie dobrze choć wczoraj byłam u rodziców i zjadłam wieczorem 5 smażonych pierogów. Ale nie jestem zła bo były pyszniutkie. Powiem wam że ja tak ogólnie to nie przestrzegam jakoś bardzo diety. Gotuje w miarę normalnie tylko zamieniam np śmietanę na jogurt ale nie daję się zwariować ostatnio jadłam pizze i też nie mam za bardzo wyrzutów. U mnie sprawdza sie ograniczenie słodyczy od tego chudnę sama z siebie.
|
#2966 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
23 stycznia powinnam iść na kolejną wizytę, więc jeszcze chwilke musicie poczekać Cytat:
i pytacie co słychać powiem Ci szczerze, że nie wiem jeszcze co gdzie i jak z porodem. jeszcze mam duuuuzo czasu. A co do feminy, słyszałam,że tam brakuje sprzetów, nie wiem czy to prawda, czy nie. na razie mysle o tym,żeby wszystko było ok i z fasolka i w domu. zobaczymy... Powiem Ci szczerze,że ja baaardzo się ciesze,ze trafiam na taką teściową, nie wyobrażam sobie innej jest wspaniała i kochana! jakby mogła to gwiazdkę z nieba by mi ściągnęła dlaczego Cie nie lubią? coś narobiła? a co do pogody,oj taaaak jest piekna! rozkoszuje sie kazdym promykiem
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zabieram jej ukochanego synusia, wkraczam na jej teren, więc nie uwielbia mnie... Po prostu toleruje. Zresztą to jakoś jest tak zależne, bo np. ojcowie córek nie lubią, jak mają one chłopaków, no bo zabierają im ich małe córeczki. Np. moja mama bardzo lubi mojego chłopaka, pyta co u niego, jak przyjeżdża, to gotuje co lubi i w ogóle, a tata tak sceptycznie nastawiony. No niby lubi mojego P., ale jakoś tak się trzyma na uboczu, nie ekscytuje się jak mama. Za to "teścia" mam super Ojciec mojego chłopaka jest naprawdę kozacki! No bo wiadomo, ojcowie są dumni, jak ich synowie mają dziewczyny, w końcu "ich krew".
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-03-04 o 11:54 |
||
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes cudownie że dolecialas bezpiecznie!
mama sie nie przejmuj, nie z nia bedziesz reszte zycia spedzac a zagielas mnie tym, ze jedziesz dorodzicow TZta. Kurcze,i co bedziesz tam robic? ja tez mam fajny kontakt z rodzicami TZta, ale chyba jestem niedojrzala bo nawet soie nie wyobrazam zeby tak sam na sam dluzej z nimi pobyc ale to oczywiscie na plus ze sie tak dogadujecie Ania, a moj TZ to w ogole do mnie nie przychodzi, glupia sprawa, mama jest taka marudna, sama sobie zawinila ze on przychodzic nie chce. Nie wiem czy by sie dogadali smutne ale co poradzic
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnes też się cieszę, że wszystko ok . Ja chcę już zobaczyć to dziecko . Mamą się nie przejmuj, jak ma Jej przejść to przejdzie . Grunt, że i tak masz super wsparcie! Ania nie wymyślaj sobie problemów ! :P Głuptasie! A z tymi pączkami to ciekawa rozkmina, sprawdź . Adusia - to jest moim zdaniem idealne podejście . Oby tak dalej!
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, koniecznie wstaw nam pierwszą fotę bejbika z usg
![]() U nas atmosfera jest ok,z czego bardzo się cieszę bo jednak ważne jest takie poczucie akceptacji. No i jednak ciężko stanąć na nogi bez chociaż małej pomocy czy wsparcia rodziców. Teraz nasi rodzice są na etapie dopatrywania się w każdym naszym spotkaniu zaręczyn ![]() A ja dalej kaszle,kicham,gorączkuję się Przez to nie mam apetytu i jem tylko bezsmakowe rzeczy typu ziemniaki pociapane z masłem albo jakaś zupa. No i duuużo wody.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Jestem zła na siebie i odrazu sprowadzam się na "dobrą drogę". Można się było tego spodziewać. Codziennie jadłam po 2/3 drożdżówki w szkole fajnie nie?

liczą na cień latem czy co?

ja też nie mam zamiaru jutro nie zjeść pączka :P a taki makaron to nic zdrożnego - tylko sos na jogurcie i makaron pełnoziarnisty 

Chciałabym również ściąć włosy przed ramiona. Jeszcze nie jestem zdecydowana, nie chcę myśleć za dużo. Wolę iść na żywioł
i do tego komentarz taty : "Ty teraz musisz pić same zdrowe soki, najlepiej świeżo wyciskane"
nie wiem czy jej coś spadło na głowe, czy co?
Mnóstwo ludzi sobie chwali, ja myślę, że te wszystkie pozytywne opinie wpłyną na to, że i ja tam wyląduje, mimo odległości...
Przez to nie mam apetytu i jem tylko bezsmakowe rzeczy typu ziemniaki pociapane z masłem albo jakaś zupa. No i duuużo wody.