Oryginał czy podróbka? Część III - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 21:45   #2941
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Dot.: Oryginał czy podróbka? Część III

Cytat:
Napisane przez Akasha66 Pokaż wiadomość
Fakt na pierwszy rzut oka perfum wygląda na oryginał, ale jak się przypatrzeć butelka nie jest wykonana z wysokiej jakości szkła jak przy normalnym Chance, napis na środku troszkę się rozmazuje ... i ta blaszka ...taka dziwna - nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego aby był widoczny klej pod tą blaszką i te strzępki które odstają od blaszki ,kawałki metalu czy coś... :/ A i jeszcze kod ,który nie jest wypalony w szkle tylko taki naniesiony ..odstający .
Czułam ,że nie powinnam kupować ich na allegro tylko normalnie w sephorze czy online z perfumerii z której zawsze kupuje od lat perfumy...ale coś mnie podkusiło no i mam teraz... facet powiedział że zwróci mi pieniądze i z tego co czytałam komentarze to szybko zwraca . sporo osób jednak dało się nabrać ...widocznie na początku sprzedawał oryginały Chanel -ma tylko testery , a teraz jak ma już trochę pozytywów leci z podróbami . Czuję niesmak po tej transakcji ..i mam nadzieję że mi zwróci kasę..
Zdara się, trudno
Trzeba nast. razem wiedzieć gdzie kupować... ja Chanelki też kupuję na all ale u sprawdzonych i polecanych sprzedawców .
Trzymam kciuki, żeby oddał kasę a nast. razem wrzucaj aukcję do weryfikacji zanim klikniesz .
No i kupuj u ludzi z naszej listy polecanych sprzedawców

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Ps. ale to najlepsza podróba jaką widzę na oczy. Serio , zapach bardzo podobny ,i rozchodzi się jak oryginał - tylko ta trwałość dramatyczna , dno po prostu i intensywność nie taka jak w oryginale .
No ja też się prawie nabrałam , nie przypominam sobie podróby z dobrym dnem , zazwyczaj mają grube dno podróby Chance, trza być czujnym cały czas
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 21:57   #2942
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
No ja też się prawie nabrałam , nie przypominam sobie podróby z dobrym dnem , zazwyczaj mają grube dno podróby Chance, trza być czujnym cały czas
Fakt, dno jak w oryginale... Ale: jeśli kod wygląda na wybity, a nie wypiaskowany, to minus. Te farfocle przy blaszce też by mnie zaniepokoiły. Mnie się rurka niezbyt podoba. Nie jest jakaś chamsko krzywa, wiem, że podobne są w Allure dość często - ale trochę dla mnie podejrzana jest.
I jak to jest z tym grzybkiem? Dobra wersja to na pewno taka ze schowanym grzybolem, a ta druga to jest OK wtedy gdy grzybek jest dobrze widoczny czy kiedy otoczka grzyba jest taka mleczna (i jest on mało widoczny)?

Akasho, a możesz zalinkować aukcję, na której nabyłaś ten flakon?

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2013-05-27 o 21:59
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 06:39   #2943
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt na pierwszy rzut oka perfum wygląda na oryginał, ale jak się przypatrzeć butelka nie jest wykonana z wysokiej jakości szkła jak przy normalnym Chance, napis na środku troszkę się rozmazuje ... i ta blaszka ...taka dziwna - nigdy wcześniej nie miałam czegoś takiego aby był widoczny klej pod tą blaszką i te strzępki które odstają od blaszki ,kawałki metalu czy coś... :/ A i jeszcze kod ,który nie jest wypalony w szkle tylko taki naniesiony ..odstający .
Czułam ,że nie powinnam kupować ich na allegro tylko normalnie w sephorze czy online z perfumerii z której zawsze kupuje od lat perfumy...ale coś mnie podkusiło no i mam teraz... facet powiedział że zwróci mi pieniądze i z tego co czytałam komentarze to szybko zwraca . sporo osób jednak dało się nabrać ...widocznie na początku sprzedawał oryginały Chanel -ma tylko testery , a teraz jak ma już trochę pozytywów leci z podróbami . Czuję niesmak po tej transakcji ..i mam nadzieję że mi zwróci kasę..

Ps. ale to najlepsza podróba jaką widzę na oczy. Serio , zapach bardzo podobny ,i rozchodzi się jak oryginał - tylko ta trwałość dramatyczna , dno po prostu i intensywność nie taka jak w oryginale .
jaki nick ma ten sprzedawca?

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 11:00   #2944
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Fakt, dno jak w oryginale... Ale: jeśli kod wygląda na wybity, a nie wypiaskowany, to minus. Te farfocle przy blaszce też by mnie zaniepokoiły. Mnie się rurka niezbyt podoba. Nie jest jakaś chamsko krzywa, wiem, że podobne są w Allure dość często - ale trochę dla mnie podejrzana jest.
I jak to jest z tym grzybkiem? Dobra wersja to na pewno taka ze schowanym grzybolem, a ta druga to jest OK wtedy gdy grzybek jest dobrze widoczny czy kiedy otoczka grzyba jest taka mleczna (i jest on mało widoczny)?

Akasho, a możesz zalinkować aukcję, na której nabyłaś ten flakon?
Mnie tez sie nie podoba ten grzybek. W starszych wersjach, tak jak np w CM przypominal kwadrat, ladna sprezynka i kuleczka, a tutaj jest podluzny grzybek z koszmarna sprezyna, typowa dla podrobek i kulka.
Bo w nowszych butelkach to juz wlasciwie grzybka nie widac, jest dobrze ukryty, ale i tak calosc jest estetyczna.

Cholernie dobra podroba
Stary 2013-05-28, 17:03   #2945
asiula_240581
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny, dzisiaj kupiłam/odebrałam perfumy kupione na allegro:
Chanel Chance eau Fraiche (100ml tester)

jestem przekonana że jest to podróbka, od lat kupuję testery i produkty chanel -a chance to mój ukochany zapach .Nigdy do tej pory nie miałam takich wątpliwości, zawsze miałam perfumy autentyczne .
Tak się cieszyłam ,bo cena oczywiście była atrakcyjna ... ale nie na tyle by odpuścić facetowi - który sprzedał mi podróbę :/

Dlaczego uważam,że to podróbka? Bo zapach normalnie jest bardzo trwały i na mnie utrzymuje się bardzo długo .Oryginalne te perfumy czuję ma skórze przez cały dzień ,a te które otrzymałam są mega nietrwałe i utrzymują się góra 30 min.

Jestem bardzo ciekawa co sądzicie: podróbka czy nie??

Ps. Przy blaszce na spodzie są takie dziwne odstające "nitki" ,kawałki kleju też są widoczne
Zgadzam się z dziewczynami, ale mi dodatkowi nie podobają się jeszcze napisy z tyłu flaszki
Są strasznie grube i zlewają się, że praktycznie ciężko cokolwiek odczytać... w oryginale wygląda to całkiem inaczej
asiula_240581 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:14   #2946
Akasha66
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Mnie tez sie nie podoba ten grzybek. W starszych wersjach, tak jak np w CM przypominal kwadrat, ladna sprezynka i kuleczka, a tutaj jest podluzny grzybek z koszmarna sprezyna, typowa dla podrobek i kulka.
Bo w nowszych butelkach to juz wlasciwie grzybka nie widac, jest dobrze ukryty, ale i tak calosc jest estetyczna.

Cholernie dobra podroba
@Zania, masz aboslutną rację , teraz oczywiście to widzę ,że sprężyna jest tak widoczna , w moich innych testerach Chance nie widać jej wcale
Uwierzcie mi dziewczyny ,że do tej pory to moja pierwsza podróba , bo znam sie na perfumach i wiem gdzie kupować (w necie tylko z el nino /perfumy-perfumeria.pl a normalnie to od lat kupuję u tego samego faceta który ma tylko oryginalne perfumy ,niestety facet wyjechał nie było go ,a w el nino nie było eau Fraiche teraz akurat - oprócz tego w perfumerii.pl cena była prawie taka jak w seforze więc żadna łaska :/ )

Jak to się stało że nie widziałam tego wcześniej , tego grzybka (jak w podróbie właśnie... )
@asiula_240581
Masz rację ,to niestety widziałam i w aukcji jak kupowałam ,ze z tyłu napisy od testera są jakby ciut rozmazane , kupiłam bo pomyślałam że to wina zdjęcia zresztą zdjęcia na aukcji tej i innych są bardzo dobrze zrobione by wydawało się że to oryginały, tylko CM wygląda na podróbę -bo kolor perfum nie jest różowawy -tylko koniak jakby .... ale to nie znaczy bo wiem jak zdjecią w różnym oświetleniu mogą zmieniać obraz.
Przy zakupie kierowałam się głównie tym ,że ludzie wystawili gościowi pozytywne komentarze , ma tylko jeden negatywny i dwa neutralne ....

Jeszcze oprocz mnie na tej aukcji kupiły te same perfumy 3 osoby ,jedna przede mną wystawiła pozytywa i napisała że wszystko super ,udana transakcja i to mnie zmyliło i zwiodło , bo myślałam że ludzie się znają - a nie mają pojęcia co kupili!

Edytowane przez Akasha66
Czas edycji: 2013-05-28 o 21:04
Akasha66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:17   #2947
Crailly
Przyczajenie

Lancome Hypnose

No widzę, że chyba się nie doczekam pomocy
Crailly jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-28, 22:17   #2948
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Przy zakupie kierowałam się głównie tym ,że ludzie wystawili gościowi pozytywne komentarze , ma tylko jeden negatywny i dwa neutralne ....
Jeszcze oprocz mnie na tej aukcji kupiły te same perfumy 3 osoby ,jedna przede mną wystawiła pozytywa i napisała że wszystko super ,udana transakcja i to mnie zmyliło i zwiodło , bo myślałam że ludzie się znają - a nie mają pojęcia co kupili!
A możesz podać linka do aukcji?
Stary 2013-05-29, 15:33   #2949
mała82
Zakorzenienie

Bardzo proszę o pomoc
Czy tak wyglądają oryginalne D&G pour femme??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_20130529_143204.jpg (176,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_20130529_143345.jpg (172,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_20130529_142638.jpg (166,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_20130529_142723.jpg (146,5 KB, 13 załadowań)
Stary 2013-05-29, 16:16   #2950
asiula_240581
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mała82 Pokaż wiadomość
Bardzo proszę o pomoc
Czy tak wyglądają oryginalne D&G pour femme??
Ja nie widzę nic podejrzanego...
A swoją drogą ciekawi mnie jak ta nowa wersja ma się do starej - podobne są

Edytowane przez asiula_240581
Czas edycji: 2013-05-29 o 16:17
asiula_240581 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 16:21   #2951
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula_240581 Pokaż wiadomość
Ja nie widzę nic podejrzanego...
A swoją drogą ciekawi mnie jak ta nowa wersja ma się do starej - podobne są
Dziekuje Asiu
Calkiem inne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 00:41   #2952
Akasha66
Przyczajenie

@siarka40
hej,
facet ,który sprzedaje te podróby na alle ma nicka kuczek3
a to moja aukcja ,na ktorej kupiłam http://allegro.pl/chanel-chance-eau-...246134854.html
teraz cwaniak juz obniżył cenę za te "oryginały" ...

Po tej transakcji u oszusta jestem w plecy ponad 50zł ,za przesyłki :/
plus ,że dzisiaj mi zwrócił za perfumy,ale bez kosztów przesyłki ! a ja mu odesłałam pocztexem ,żeby je szybko otrzymał i by ta podróba bezpiecznie do niego dotarła ,żeby nie miał jakiś wymówek posłałam je więc pocztexem ..

I tak w sumie za te pieniądze kupiłabym wszędzie - oryginalny tester .....,tak to jest kupować w ciemno u nieznanego i niesprawdzonego sprzedawcy

Edytowane przez Akasha66
Czas edycji: 2013-05-30 o 00:59
Stary 2013-05-30, 08:43   #2953
zania
Matka buldoga

Cytat:
@siarka40
hej,
facet ,który sprzedaje te podróby na alle ma nicka kuczek3
a to moja aukcja ,na ktorej kupiłam http://allegro.pl/chanel-chance-eau-...246134854.html
teraz cwaniak juz obniżył cenę za te "oryginały" ...

Po tej transakcji u oszusta jestem w plecy ponad 50zł ,za przesyłki :/
plus ,że dzisiaj mi zwrócił za perfumy,ale bez kosztów przesyłki ! a ja mu odesłałam pocztexem ,żeby je szybko otrzymał i by ta podróba bezpiecznie do niego dotarła ,żeby nie miał jakiś wymówek posłałam je więc pocztexem ..

I tak w sumie za te pieniądze kupiłabym wszędzie - oryginalny tester .....,tak to jest kupować w ciemno u nieznanego i niesprawdzonego sprzedawcy
Link sie nie otwiera. Ale recznie wyszukalam goscia i z tego co widze, to reszta Chanel to rowniez podroby Ba, nie tylko Chanel. Zglosilam te aukcje.

Sprzedawca powinien Ci oddac calosc, lacznie z kosztami przesylki. Domagaj sie tego! I mam nadzieje, ze wystawisz mu adekwatny komentarz za podrobki.
Stary 2013-05-30, 08:51   #2954
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
tak to jest kupować w ciemno u nieznanego i niesprawdzonego sprzedawcy
Ano... No i 2 komentarze za podróby miał...
zania ma rację, powinien oddać też za przesyłkę , chociaż dobrze, że w ogóle oddał.
Stary 2013-05-30, 17:11   #2955
Akasha66
Przyczajenie

Cytat:
Link sie nie otwiera. Ale recznie wyszukalam goscia i z tego co widze, to reszta Chanel to rowniez podroby Ba, nie tylko Chanel. Zglosilam te aukcje.

Sprzedawca powinien Ci oddac calosc, lacznie z kosztami przesylki. Domagaj sie tego! I mam nadzieje, ze wystawisz mu adekwatny komentarz za podrobki.
Bałam się ,że jak mu wystawie od razu negatywa to mi nic nie zwróci ,jasne że będę go molestować o reszte kasy, nie myślę mu podarować tego i dołożyć do jego podrobionych perfum i lewych interesów !!!! , oszukuje ludzi i myśli ze jak im odda za perfumy bez kosztów to im zamknie szybko usta -i niech się cieszą ,że w ogóle coś im zwrócił ,bo chce dalej kontynuować swój proceder i nabijać ludzi w butelkę ! Ilu jest tam takich co się dało nabrać ..... ma przecież wiele bardzo pozytywnych komentarzy , przyciąga ceną niższą od innych -dlatego i mnie to skusiło :/

Wystawie mu odpowiedni komentarz to na bank, jeszcze go tylko wymolestuje o 52zł ,bo jak mu teraz wystawie to bank mi juz nie odda,i jeszcze odweta też pewnie mi zasunie

A gdzie to zgłosić do allegro? Przez formularz kontaktu?

___ juz znalazłam i zgłosiłam , ciekawe co na to allegro?

Edytowane przez Akasha66
Czas edycji: 2013-05-30 o 19:46

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 19:49   #2956
Akasha66
Przyczajenie

Cytat:
Ten sprzedawca od którego kupiłam tę podróbę ma tylko Chanel i tylko testery ...chyba że sprzedaje też jako inna osoba ,ale tu proszę bardzo link do jego aktualnych aukcji - http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=2269277
Stary 2013-05-30, 20:01   #2957
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Ten sprzedawca od którego kupiłam tę podróbę ma tylko Chanel i tylko testery ...chyba że sprzedaje też jako inna osoba ,ale tu proszę bardzo link do jego aktualnych aukcji - http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=2269277
Sprzedawca miał dwa komentarze neutralne za podróbki, tak że w takich sytuacjach należy być podwójnie czujnym.
Swoją drogą, ceny za te podróbki to ma bardzo wysokie, taniej można dostać czasem oryginał.
Stary 2013-05-30, 22:02   #2958
Daffodilka
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jak Wy rozpoznajecie te podróby? Porównuję swoją Coco Noir z tą z zalinkowanej aukcji i nie wiem czy bym się nie nabrała. Niby wszystko wygląda podobnie...Może tylko atomizer jest mniej starannie zrobiony, ma troszkę inne proporcje, no i kształt dna jest inny. Ale gdybym nie miała porównania, to kto wie... Tester i to w takiej cenie. Wygląda dość wiarygodnie...
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 22:09   #2959
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak Wy rozpoznajecie te podróby? Porównuję swoją Coco Noir z tą z zalinkowanej aukcji i nie wiem czy bym się nie nabrała. Niby wszystko wygląda podobnie...Może tylko atomizer jest mniej starannie zrobiony, ma troszkę inne proporcje, no i kształt dna jest inny. Ale gdybym nie miała porównania, to kto wie... Tester i to w takiej cenie. Wygląda dość wiarygodnie...
No z z Coco Noir jest gorzej bo przez to, że flakon nieprzezroczysty to mniej szczegółów widać ale jest trochę sprzedawców sprzedających właśnie Chanelki po takich cenach, testery i ja akurat jedynie po Mademoiselle widzę co jest grane, już nawet Chance ma dno jakie powinno być , tutaj też meskie Allure wygląda od razu na podróbę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 22:13   #2960
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
No z z Coco Noir jest gorzej bo przez to, że flakon nieprzezroczysty to mniej szczegółów widać ale jest trochę sprzedawców sprzedających właśnie Chanelki po takich cenach, testery i ja akurat jedynie po Mademoiselle widzę co jest grane, już nawet Chance ma dno jakie powinno być , tutaj też meskie Allure wygląda od razu na podróbę.
Ja akurat patrzyłam na Chance edp - bo historia podobna jak z tym Freszem, którego fotki były wklejane. I dno rzeczywiście całkiem OK, na zdjęciu kod widać z tyłu. I cena "oryginalna". Ech, coraz sprytniejsi są ci handlarze podróbami.
Stary 2013-05-30, 22:16   #2961
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Ja akurat patrzyłam na Chance edp - bo historia podobna jak z tym Freszem, którego fotki były wklejane. I dno rzeczywiście całkiem OK, na zdjęciu kod widać z tyłu. I cena "oryginalna". Ech, coraz sprytniejsi są ci handlarze podróbami.
Nooo, to takie lepsiejsze podroby tylko kod taki jakby... wytopiony
Stary 2013-05-31, 11:24   #2962
Joskelyn
Zadomowienie

A czy bąbelki powietrza w szkle buteleczki powinny niepokoić? - dokladniej jeden Pierwszy raz widze takie cos w zakupionej przeze mnie flaszce (zakupy w nowaperfumeria.pl)- cala reszta jest okej, ale czytanie tego forum troche spacza mi myslenie i wszedzie widze podróbki

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 19:34   #2963
kunia1
Zakorzenienie

DObry

Przybywam z zapytaniem.. Czy taka nalepka na spodzie opakowania powinna mnie zaniepokoić? Kupiłam na prezent, dlatego nie otwieram i nie pokazuję flakonu... Wiem że po pudełku to niewiele i w ogóle..
ta nalepka dziwna jakaś.. ta zaczynająca się od cyfr 28.. Ktoś się z tym spotkał w oryginale?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0297.jpg (53,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0298.jpg (57,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0299.jpg (50,8 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2013-05-31 o 19:35
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-01, 15:24   #2964
Seraffina
Wtajemniczenie

Witam ,
Co myślicie o tej aukcji ?
Sprzedający : sowica1
Przedmiot : Miss Dior Cherie
Link do aukcji :http://allegro.pl/miss-dior-cherie-i3285291604.html

Jakaś mi ta kokardka trochę dziwnie zaokrąglona ale może się mylę..
Seraffina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 15:31   #2965
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seraffina Pokaż wiadomość
Witam ,
Co myślicie o tej aukcji ?
Sprzedający : sowica1
Przedmiot : Miss Dior Cherie
Link do aukcji :http://allegro.pl/miss-dior-cherie-i3285291604.html

Jakaś mi ta kokardka trochę dziwnie zaokrąglona ale może się mylę..
podróba dno nierówne i w ogóle flacha brzydka

"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano."

WISH

Christine

lexxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 15:34   #2966
Seraffina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexxi Pokaż wiadomość
podróba dno nierówne i w ogóle flacha brzydka
No właśnie.... W wątku pt. " Rozpaczliwie poszukuję chętnie się podzielę" była tam jedna wizażanka ,która oferowała swoją podróbkę Miss Dior Cherie i wydaje mi się ,że to własnie ona wystawiła tę aukcję.
Chyba zgłoszę link do modów bo widzę ,że dwie osoby licytują a szkoda ,żeby się ktoś nabrał
Dziękuję Lexxi
Stary 2013-06-01, 16:21   #2967
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie.... W wątku pt. " Rozpaczliwie poszukuję chętnie się podzielę" była tam jedna wizażanka ,która oferowała swoją podróbkę Miss Dior Cherie i wydaje mi się ,że to własnie ona wystawiła tę aukcję.
Chyba zgłoszę link do modów bo widzę ,że dwie osoby licytują a szkoda ,żeby się ktoś nabrał
Dziękuję Lexxi
Akurat nie jest to ta sama flaszka, porównaj sobie zdjęcia. A linki wklejamy w odpowiednim wątku.

Edytowane przez dobbinka
Czas edycji: 2013-06-01 o 16:22
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:22   #2968
Seraffina
Wtajemniczenie

Dobbinko, masz rację,pomyliłam wątki.
Co do zdjęć również masz rację, ja ich nieporównywałam tylko kojarzyłam, że niedawno jakaś miss dior cherie była...
Przepraszam za zamęt.
Stary 2013-06-01, 18:27   #2969
lexxi
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zdjęć również masz rację, ja ich nieporównywałam tylko kojarzyłam, że niedawno jakaś miss dior cherie była...
Przepraszam za zamęt.
a ja nawet nie zauważyłam, że nie w tym wątku wkleiłaś

"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano."

WISH

Christine

lexxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:56   #2970
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam za zamęt.
Rozumiem pomyłki i chęć zapobieżenia machlojce. Tyle że widziałam tu ostatnio kilka tak rozbuchanych kłótni, że sobie pomyślałam, żeby może sprawdzić dokładnie, żeby kogoś nie obrazić, albo nie posądzić, bo to lawina potem leci. Dobrze, że to nie nasza chyba.

Cytat:
Napisane przez lexxi Pokaż wiadomość
a ja nawet nie zauważyłam, że nie w tym wątku wkleiłaś
Bo wiesz, że tylko ja nie mam życia wewnętrznego ani zewnętrznego i wyżywam się na Bogu ducha winnych wizażankach. Dlatego zauważam takie rzeczy.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

A flaszkę allegrowi zgłosić tak, czy siak należy.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości